Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

1 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 1 Ιουνίου 2012

Αυτή τη χρονιά, έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και οι σύμμαχοί μας έχουν σημειώσει πρόοδο σε σημείο που οι προσπάθειές τους πρόκειται να αποδώσουν. Μερικές φορές ήταν ένα αβέβαιο ταξίδι, καθώς όσο πιο επιτυχημένη ήταν η αγκυροβόληση του Φωτός πάνω στη Γη, τόσο περισσότερο οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν πιο αποφασισμένες για την ανάσχεση της προόδου σας. Ωστόσο, είχατε φτάσει στην πρόκληση, και στη δυνατότητα να σταματηθείτε πριν φτάσετε το στόχο σας που έχετε περάσει. Επομένως, είναι ένα παιχνιδάκι από εδώ και στο εξής καθώς το σχέδιό μας εξελίσσεται και σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την τελική ώθηση. Ο συγχρονισμός, όπως πάντα, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας επί του παρόντος, και όταν λάβουμε το σήμα για να προχωρήσουμε τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.


Καθώς οι άνθρωποι έχουν αφυπνιστεί στο εσωτερικό τους Φως, έτσι το πηλίκο του Φωτός στη Γη έχει αυξηθεί εκθετικά και έχει φθάσει σε ένα ισχυρό επίπεδο. Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο ώστε οι χαμηλότερες δονήσεις μεταλλάσσονται και ένα πολύ μεγαλύτερο επίπεδο συνείδησης υπάρχει τώρα από πριν. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο σχεδιασμός και η σκληρή εργασία για να αυξήσουν τα επίπεδα αυτά ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά, περισσότεροι από εσάς είστε δεκτικοί στις νέες ιδέες που θα παρουσιαστούν που θα ανασηκώσουν τον πολιτισμό σας έξω από τη σκοτεινή περίοδο που μόλις περάσατε. Η ιδέα των δραματικών αλλαγών στη ζωή σας, βαθιά ριζωμένων συνηθειών και πεποιθήσεων, ξαφνικά γίνονται καλοδεχούμενες, καθώς μπορείτε να δείτε τα οφέλη που θα φέρουν. Τίποτα δεν έρχεται χωρίς θυσίες, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει συχνά, είναι όλα για την μελλοντική ευτυχία και την ευημερία σας.

Βλέπουμε την τρέχουσα θέση σας ως τέτοια που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα και περιμένουμε από εσάς να μεταφέρετε και άλλους ανθρώπους προς τα εμπρός που δεν γνωρίζουν καλά ή είναι ανενημέρωτοι. Οι προετοιμασίες που έχουμε κάνει, ως ενός σημείου, θα αναλάβουν την ευθύνη για την ενημέρωση των ανθρώπων σχετικά με το τι συμβαίνει. Αυτό προβάλλεται ως πολύ σημαντικό, καθώς θα πρέπει να δείτε να λειτουργούμε προς το συμφέρον σας ανά πάσα στιγμή. Είναι, στην πραγματικότητα, πολύ εύκολο για μας να υπερέχουν τα μηνύματά μας στις τηλεοράσεις σας, ακόμη και όταν δεν είναι ενεργοποιημένες. Ωστόσο, όταν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε ανοιχτά, οι συνθήκες θα αλλάξουν, καθώς θα μπορούμε να εμφανιστούμε ζωντανά και να εκμεταλλευθούμε τα δικά μας κανάλια.

Ο βαθμός στον οποίο υπήρξε μια συνεχιζόμενη συγκάλυψη της αλήθειας για πολλά, πολλά χρόνια είναι αρκετά περίεργο για εμάς, καθώς οι κυβερνήσεις σας έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την υποστήριξη των οργανώσεων που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Ακόμη και τώρα συνεχίζουν με το SETI, που ψάχνουν στο Σύμπαν για σημάδια ευφυούς ζωής, αλλά η κυβέρνησή σας είχε ένα συνεχή διάλογο με τους εξωγήινους που είναι γνωστοί ως Γκρίζοι. Έχει συνεχιστεί για περίπου 70 χρόνια τώρα, και σε τακτική βάση. Ακόμα και εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός έχουμε έλθει σε επαφή με τους ηγέτες σας, και οι προσφορές μας για να φέρουμε την ειρήνη στον κόσμο σας δεν έγιναν δεκτές. Αυτό δεν μας εκπλήσσει, επειδή η ημερήσια διάταξη των σκοτεινών δυνάμεων ήταν να αναλάβουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν το λαό. Τα σχέδιά τους ήταν σε καλό δρόμο και μέσα στη θέα της επιτυχίας, μέχρι που ξαφνικά απαντήσατε στο Φως και αρχίσατε να καταλαβαίνετε την αλήθεια.

Στο παρελθόν, είχατε στραφεί σε εμάς για να σας σώσουμε, αλλά αυτό δεν ήταν επιτρεπτό καθώς με την επιλογή της ελεύθερης βούλησης δημιουργήσατε τις συνθήκες που αναπτύχθηκαν και σας παγίδευσαν. Σχετίζεται με το Νόμο της Έλξης, και όταν οι δονήσεις έφθασαν σε ένα πολύ χαμηλό σημείο, επέτρεψαν σε εξωγήινα όντα μιας παρόμοιας δόνησης να επικοινωνήσουν με τη Γη. Τότε ήταν που έγιναν συμφωνίες που τους επέτρεψαν να έχουν βάσεις στον κόσμο σας, σε αντάλλαγμα για τις προηγμένες τεχνολογικές πληροφορίες. Αυτές, βέβαια, χρησιμοποήθηκαν για τους απώτερους σκοπούς των σκοτεινών δυνάμεων, και κυρίως για όπλα της καταστροφής. Πολύ μικρό μέρος των τεχνολογιών έχει περάσει σε σας, θεωρώντας πως οι μεγάλες εξελίξεις θα επωφελήσουν τη ζωή σας. Αυτό ταιριάζει με τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, καθώς γνώριζαν ότι οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη από τα απαραίτητα για να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή θα εξαρτώνται από αυτούς για την ύπαρξή τους.

Η πιο αποτρόπαια πτυχή των σχεδίων των σκοτεινών δυνάμεων ήταν η πρόθεσή τους να σας κρατήσουν σε κατάσταση πολέμου, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την έναρξη τους με ψευδή μέσα. Έχουν την ενοχή να κρέμεται πάνω τους για τους θανάτους πολλών εκατομμυρίων ψυχών.Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είχαμε παρέμβει, αλλά δεν μας επιτρέπεται να παρεμβαίνουμε στην εξέλιξη ενός πολιτισμού. Η μόνη εξαίρεση είναι όταν μας δίνεται Θεϊκή Εξουσία να το πράξουμε, όπως συνέβη πρόσφατα, όταν αποφασίστηκε ότι πλέον οι πόλεμοι δε θα επιτρεπόνται. Θα προσθέσουμε ότι αυτό περιλαμβάνει επίσης εκτός από τους παγκόσμιους πολέμους, και ένα χρονικό διάστημα πριν όπου στις μεγάλες δυνάμεις σας είχε ειπωθεί με σαφήνεια ότι τα πυρηνικά όπλα δεν θα επιτρέπονται εντός του Διαστήματος. Ακόμα κι έτσι, αγνόησαν την προειδοποίησή μας και υπέστησαν τις συνέπειες, όταν τα σκάφη τους καταστράφηκαν ή αφαιρέθηκαν.

Αγαπητοί μου, αν γνωρίζατε την αλήθεια σχετικά με τις σκοτεινές ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί θα έπρεπε να είστε συγκλονισμένοι και αναστατωμένοι. Άνθρωποι που είχαν ασχοληθεί πίσω από τέτοιες εκδηλώσεις, και είχαν την εν λόγω εξουσία που είναι ειλικρινείς και καλής θέλησης δεν έχουν τολμήσει να βγουν να πουν την αλήθεια, από φόβο για τη ζωή τους και συχνά των οικογενειών τους. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι σε πολύ πρόσφατες στιγμές περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ είναι έτοιμοι να βγουν ανοιχτά με την αλήθεια. Αποκαλύπτοντας τις μυστικές επιχειρήσεις των Illuminati, που απευθύνονται κυρίως και υποστηρίζονται από τις ισχυρές τραπεζικές οικογένειες. Ευτυχώς, οι ίδιοι πληροφοριοδότες είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για το πώς εκείνοι που εργάζονται για το Φως ασκούν πίεση επί των σκοτεινών δυνάμεων, σε σημείο που πολλοί από αυτούς έχουν σημανθεί για σύλληψη και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Αυτό που έχουμε αποκαλύψει δεν έχει κρατηθεί ακριβώς μυστικό και εάν ξέρετε πού να κοιτάξετε, μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Internet. Μία από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις των Illuminati ήταν η 9/11, και δεδομένου όταν συνέβη αυτό, έχει διερευνηθεί από ιδιώτες και από πολλούς επαγγελματικούς φορείς και υπάρχει τεράστιος όγκος πληροφοριών στο Διαδίκτυο σας. Το μυαλό σας πιθανόν δεν θα σας επιτρέψει να πιστέψετε ότι ολόκληρη η επίθεση ήταν μια επιχείρηση αποπροσανατολισμού και ότι ήταν στημένη, ακόμη και στο βαθμό που η έρευνα, επίσης, είχε δημιουργηθεί για να στηρίξει την εκδοχή των γεγονότων εκ μέρους των Ιλλουμινάτι. Υπάρχουν κι άλλες, και η 7/7 στην Αγγλία ήταν ένα παρόμοιο σενάριο με ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί για να αναλάβουν την ευθύνη ψευδώς. Ωστόσο, όλοι οι υπεύθυνοι που συμμετείχαν είναι γνωστοί και θα δικαστούν για τα εγκλήματά τους.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και σας διαβεβαιώνω ότι οι ειρηνικές εποχές βρίσκονται μπροστά σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου