Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

18 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 18 Ιουνίου 2012

Οι συνθήκες στη Γη έχουν μετατραπεί σε χάος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Ωστόσο, βρισκόμαστε πίσω από τις ενέργειες που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση αυτών των επιπτώσεων, έτσι ώστε με την τελική κατάρρευση οι σύμμαχοι μας μπορούν να έρθουν προς τα εμπρός με τις απαντήσεις. Δεν θα υπάρξει καμία επιστροφή στους παλαιούς τρόπους που σας έχουν τοποθετήσει στην θέση που βρίσκετε τους εαυτούς σας σήμερα. Οποιαδήποτε άλλα μέτρα που λαμβάνονται για να τους παρατείνουν το μόνο που θα κάνουν είναι να παρατείνουν την αγωνία και η λύση θα πρέπει να υιοθετηθεί πολύ γρήγορα. Τα νέα συστήματα είναι απαραίτητο να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του τρόπου που λειτουργούν οι τράπεζες, και τα χρήματα χωρίς μεταλλική βάση δεν θα επιτρέπονται πλέον. Χρόνια και χρόνια οι διεφθαρμένες πρακτικές χειραγώγησης των αγορών χρήματος έχουν δημιουργήσει ένα τέρας που πρέπει να αφαιρεθεί. Οι μικρές θα γίνουν ωραίες και μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες θα διαλυθούν. Θα υπάρξει άφεση χρέους, και θα αρθούν τα σημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από την απερισκεψία των τραπεζών ενώ η πίστη σας θα αποκατασταθεί, γιατί οι υποσχέσεις της Νέας Εποχής θα εξασφαλίσουν ότι αυτά δεν θα επαναληφθούν.


Η πόρτα για την Ανάληψη είναι ανοιχτή, αλλά σε τίποτα δεν θα επιτραπεί η είσοδος, εκτός κι αν είναι από τις υψηλότερες δονήσεις. Η αποσυναρμολόγηση των πολεμικών μηχανών θα είναι επίσης ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, καθώς με την αύξηση του επιπέδου συνείδησης δεν θα έχουν πλέον καμία θέση στο μέλλον σας. Έχει κοστίσει ένα αφάνταστο ποσό χρημάτων και ενέργειας που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για να δώσουν σε όλους ένα πολύ ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο. Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι αστρονομικό και έχει θεσπίσει τόσο την αρνητική ενέργεια που σας κρατά πίσω για πολλούς, πολλούς αιώνες. Ζώντας μέσα από τη δυαδικότητα υπήρξε για εσάς μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, και έχουμε μάθει τόσα πολλά από εσάς που έχουν προχωρήσει τόσο γρήγορα την εξέλιξή σας. Μερικές ψυχές εξακολουθούν να κρατούνται πίσω από το σκοτάδι που έχουν δημιουργήσει, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βοηθηθούν για να το ξεπεράσουν. Δεν μπορούν όλοι να το πράξουν, ακόμη και μέσα από τις υψηλότερες δονήσεις που θα σας ανασηκώσουν και βοηθώντας σας να μετατρέψετε τις χαμηλότερες ενέργειες.

Τώρα βλέπουμε την υπέροχη αφύπνιση που προσελκύει τόσο Φως στη Γη, και πολλές ψυχές που ενεργούν ως φάροι του Φωτός, δείχνουν το δρόμο για τους άλλους. Πράγματι, πολλοί από εσάς έχουν ενσαρκωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα ειδικά για να βοηθήσουν τους άλλους, και έχουν έρθει μέσα από τα υψηλότερα επίπεδα. Τέτοιες ψυχές γνωρίζουν από μικρή ηλικία ότι είχαν φτάσει για να πραγματοποιήσουν μια ειδική αποστολή, και τώρα ξεχωρίζουν ως ηγέτες και οδηγοί σας για την τελική ώθηση προς την Ανάληψη. Όπως προοδεύετε πνευματικά θα δεχτείτε εύκολα την αντίληψη ότι όλοι εσείς είστε ΕΝΑ, και είναι η φυσική παρόρμηση σας να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους για την άνοδό τους. Ο διαχωρισμός που δημιουργήθηκε από τους σκοτεινούς δεν υφίσταται πλέον παρά τη θέλησή τους να σας θέσουν «τον ένα πάνω στον λαιμό του άλλου». Κοιτάτε μέσω των προσπαθειών τους να σας δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου που θα σας κρατά χωριστά, καθώς και η θρησκεία πρέπει επίσης να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών της.

Ήδη οι υψηλότερες ενέργειες μετουσιώνουν τις χαμηλότερες, και το Φως αρχίζει να διεισδύει στις περιοχές του κόσμου όπου το σκοτάδι έμεινε για πολλούς αιώνες. Η αιματοχυσία και οι κραυγές εκείνων που εμπλέκονταν σε αυτό, έχουν αφήσει μια κληρονομιά που μόνο τώρα μπορεί να αφαιρεθεί. Ο καθαρισμός θα συνεχιστεί μέχρι η Μητέρα Γη και πάλι να αποκατασταθεί στην άριστη κατάστασή της. Θα αρχίσει πριν από την Ανάληψη για να συνεχίσει αμέσως μετά, όταν οι συνθήκες θα έχουν ήδη βελτιωθεί. Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε, αλλά μαζί με τον ερχομό μας τα καθήκοντα θα πρέπει να εξετασθούν γρήγορα, και δεν θα είναι πλέον πολύ μακριά που η άφιξή μας θα μπορεί να ανακοινωθεί.

Ενώ οι Δυνάμεις του Φωτός οι οποίες ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ετοιμάζονται για δράση για να αρχίσουν τις πρώτες σημαντικές αλλαγές, σας συμβουλεύουμε να εξακολουθήσετε να επικεντρώνετε στην αποστολή σας στο Φως. Μην διστάσετε ακόμη και αν υπάρχει αβεβαιότητα όσον αφορά την ακριβή χρονική στιγμή, καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι στόχοι μας θα συναντηθούν. Λίγοι από εσάς εμπλέκονται άμεσα στο τι πρόκειται να συμβεί, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε μιλώντας με ηρεμία δίνοντας στους άλλους τη διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά. Κανείς από εμάς δεν έχει έρθει μέχρι εδώ για να τεθεί εκτός από τα υπόλοιπα εμπόδια που θα πρέπει να εκκαθαριστούν. Εάν είναι απαραίτητο, θα υπάρξει μια θεϊκή παρέμβαση, έτσι ώστε να έχουν πλήρη επίγνωση ότι η επιτυχής έκβαση είναι απολύτως βέβαιη.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία κρατάμε το κλειδί για πολλές από τις εξελίξεις, και απλά περιμένουμε για τις συνθήκες και τις ευκαιρίες να παρουσιαστούν έτσι ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε. Όποια και αν είναι η εικόνα και όσοι και αν αντιτίθενται στην παρουσία μας, να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από την ολοκλήρωση της αποστολής μας. Το μέγεθος των δυνάμεών μας είναι πολύ πέρα από οτιδήποτε έχετε στη Γη, αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε για να επιβάλλουμε τους στόχους μας, ακόμα κι αν αυτοί είναι στα ενδιαφέροντά σας. Ωστόσο, εάν είναι αναγκαίο θα τις χρησιμοποιήσουμε εφόσον κατευθύνονται από τα Υψηλότερα Όντα του Φωτός, που επιβλέπουν τους έσχατους καιρούς. Είναι αυτοί οι λόγοι που μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα, που θα σας μεταφέρουν στην Ανάληψη και πέρα.

Λάβετε υπόψη, αγαπητοί μου, ότι μπορούμε να βλέπουμε μέσα στις μυστικές τοποθεσίες, όπου οι σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάσουν τις ενέργειές τους, έτσι υπάρχουν ελάχιστες από τις οποιεσδήποτε εκπλήξεις που μπορεί να πέσουν πάνω μας. Μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με τους συμμάχους μας, σε ότι χρειάζεται να γίνει για την καταπολέμησή τους, και είναι σε θέση να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις τους. Όπως είχε προβλεφθεί πριν από λίγο καιρό, θα έχετε ενημερωθεί ότι η αλήθεια διαρρέει πίσω από πολλές σκοτεινές ενέργειες. Μπορείτε να πάρετε πολλά εύσημα για αυτό το επίπεδο δονήσεων, που έχει αυξηθεί πολύ σημαντικά, και το Φως θα αποκαλύψει ότι έχει απομείνει κρυμμένο. Η αλήθεια θα βγει ανεξάρτητα από το ποιά μέτρα λαμβάνονται για να τη κρύψουν, και θα υποστηρίξουμε με αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των Illuminati για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον σας από αυτούς.

Σας ζητούμε να συνεχίσετε εκπέμπετε σκέψεις που μας καλούν να σας γνωρίσουμε, και αυτό θα συμβάλει στη διατήρηση της ενέργειας που θα της επιτρέψουν να συμβεί. Ο φόβος για εμάς είναι πολύ λιγότερος από ό,τι υπήρξε ποτέ, και οι δικές σας εξορμήσεις στο διάστημα έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους να αποδεχτούν ότι και άλλα όντα μπορούν επίσης να ταξιδέψουν μέσα από αυτό. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να σας δείξουμε ποιοί και τι είμαστε, γνωρίζοντας ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα ως προς το πόσο μοιάζουμε με εσάς. Στην πραγματικότητα ήταν ο φόβος που υπήρχε περισσότερο στην ανθρώπινη φυλή, λόγω των πολεμοχαρών τρόπων σας και της αναζήτησης για εξουσία και έλεγχο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα στάδιο στην εξέλιξή σας που έρχεται στο τέλος με το κλείσιμο του κύκλου της δυαδικότητας.

Είμαι ο SA LU SA από το Σείριο και σας λέω πως ο ενθουσιασμός μας χτίζεται καθώς τα γεγονότα έρχονται σε μια κατάληξη στη Γη. Γίνετε ένα μέρος σε αυτό και απολαύστε αυτή τη βαρυσήμαντη στιγμή στην ιστορία σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου