Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

27 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 27 Ιουνίου 2012

Η δράση λαμβάνει χώρα, αλλά όπως έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα δεν έπληξε τα κύρια σημεία του Τύπου. Η είδηση θα γίνει τόσο σημαντικό γεγονός και θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί ή να αγνοηθεί. Οι κυβερνήσεις αρέσκονται στο να έχουν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να καλύψουν ειδήσεις για διαδηλώσεις ή επαναστάσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ωστόσο, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάρουν τη λαβή της πραγματικής αλήθειας πίσω από το τι συμβαίνει, θα πάρουν το μέρος των ανθρώπων. Φυσικά θα εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που θα παίρνουν μια αμυντική άποψη στα δρώμενα, φοβούμενοι ότι οι αλλαγές θα τους επηρεάσουν σοβαρά. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την ιδέα ότι πρόκειται να χάσουν τη δύναμή τους, ή σε ορισμένες περιπτώσεις τον παράνομο πλούτο τους. Κανείς δεν θα αποφύγει τις οικονομικές αλλαγές ή τη κατανομή πλούτου, η οποία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη με την ένταξη των Ταμείων Εμπιστοσύνης που έχουν συσταθεί για την περίσταση. Να είστε βέβαιοι ότι ο τεράστιος σχεδιασμός έχει γίνει για να εξασφαλιστεί ότι αυτή η άμεση περίοδος επιτρέπει ώστε να εξεταστούν οι ανάγκες του καθενός. Θα χρειαστεί χρόνος για να καλυφθούν τα πάντα, αλλά πρώτα θα πρέπει να απαλλαγούμε από το παλιό σύστημα και ένα νέο να τεθεί σε εφαρμογή.


Κατά την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν αναπόφευκτα εμπόδια, αλλά στο πλαίσιο του συνόλου της αποστολής δεν θα προκαλέσουν καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Ωστόσο, η πίεση εντείνεται σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να πάρουν τα θέματα υπό πλήρη έλεγχο. Αυτό απαιτεί πολύ συντονισμό αλλά αν και είμαστε κυρίως στο παρασκήνιο, μπορούμε να ασκήσουμε την εξουσία μας, ωστόσο, για να κινηθούν τα πράγματα ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως η απόπειρα των ψευδών δράσεων της Cabal, έχουμε βρεθεί πάρα πολύ στο επίκεντρο των θεμάτων. Όπως πάντα σας ενθαρρύνουμε να πάρετε το προβάδισμα δεδομένου ότι ουδέποτε υπήρχε πρόθεση ότι θα κάναμε την εργασία σας για εσάς. Οι λόγοι εμπλέκονται με το κάρμα, και αναμένεται να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχετε δημιουργήσει από μόνοι σας. Στην πραγματικότητα μάλιστα πάνε πίσω σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιόδους που αντιμετωπίσατε τις ίδιες καταστάσεις μέσα από πολλές ζωές.

Σίγουρα έχετε σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τη στροφή του αιώνα, αλλά ακόμα κι έτσι έπρεπε να κάνετε μια υπέρτατη προσπάθεια για να σταματήσετε τα σχέδια των Illuminati για να επετεύχθη η καρποφορία. Έχουμε υπάρξει μέρος της κίνησης να διαφωτίσουμε τους ανθρώπους ως προς τις απειλές εναντίον τους και της ελευθερίας τους, και ήταν πολύ επιτυχές. Πριν από εκείνη την εποχή βρισκόσασταν στο στάδιο της αποδοχής των αλλαγών που εισήχθησαν ύπουλα λίγο-λίγο, και κατάργησαν τα δικαιώματά σας τούβλο-τούβλο από σας. Νομίζοντας ότι ήταν αλάθητοι μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε την αλαζονεία των σκοτεινών δυνάμεων ώστε να μεταστρέψουμε τα σχέδια τους επάνω τους, και να αιφνιδιαστούν.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ερχόμενες εποχές που θα διεκδικήσετε την κυριαρχία σας, δεδομένου ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει γιατί αντιμετωπιστήκατε ως σκλάβοι για τόσο πολύ καιρό. Ως άνθρωποι δεν πειράζει πάρα πολύ το τι μπορεί να έχετε κάνει στο παρελθόν, καθώς ήρθατε στη Γη για να βιώσετε τη δυαδικότητα. Όλοι σας είχατε τα σκαμπανεβάσματα σας και είναι αυτό που είστε σήμερα που πραγματικά μετράει. Καταλήγει στο να έχετε μάθει τα μαθήματα που χρειάζονται για να εξελιχθείτε, και όλοι θα γνωρίζετε πώς θα σταθείτε στο θέμα αυτό. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας πως είναι του Φωτός, είστε αναμφίβολα προς αυτή την πορεία, και στην εκφόρτωση των αποσκευών που έχετε συσσωρεύσει. Μπορείτε να αρχίζετε να κατανοείτε τον αληθινό εαυτό σας, και να ζήσετε μέχρι και την επιθυμία σας να είστε του Φωτός και θα ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς θα το κάνετε. Να είστε καλής καρδιάς, συμπονετικοί και τρυφεροί σε όλες τις ψυχές, και εάν είστε σε θέση να το πράξετε, είστε καλά στο δρόμο για την Ανάληψη.

Οι καιροί πλησιάζουν όπου οι κοινότητες μπορεί να χρειαστεί να έρθουν από κοινού για να βοηθήσουν όσους μπορεί να συγχέονται με το τι πρόκειται να συμβεί. Θα φανεί σαν ο κόσμος να έχει γυρίσει ανάποδα, και το μέλλον να είναι αβέβαιο. Ορισμένες περιοχές μπορεί να ταλαιπωρούνται από τις ελλείψεις που οφείλονται σε φυσιολογικές υπηρεσίες που έχουν περιοριστεί. Έτσι, είναι σημαντικό ότι φροντίζετε ο ένας για τον άλλο όταν προκύπτει η ανάγκη. Τα προβλήματα θα είναι μόνο προσωρινά χωρίς μακροπρόθεσμες δυσκολίες, καθώς είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ήδη γνωρίζουμε πού θα χρειαστεί η βοήθεια. Ατενίστε το μέλλον με χαρούμενη πρόβλεψη και βοηθήστε στη διατήρηση της ειρήνης, όπου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή.

Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε τόσο ευχαριστημένοι για σας που επιτέλους μπορείτε να δείτε πραγματικά την επεξεργασία του συνόλου των προσπαθειών που έχουν τεθεί για να δώσετε τέρμα στους περιορισμούς που έχουν καταστρέψει τις ζωές σας. Οι Ελεγκτές είναι στο δρόμο τους προς τα έξω, έχοντας αυστηρά περιοριστεί στην ικανότητά τους να χρηματοδοτούν τις τεράστιες ενέργειες που κανόνιζαν. Όταν θα γίνουν οι τραπεζικές αλλαγές, αυτό θα μειώσει περαιτέρω την εξουσία τους και πλέον οι σκιερές ή παράνομες συμφωνίες τους δε θα είναι δυνατές. Συναλλαγές που είναι ανοικτές και διαφανείς θα γίνονται κατά την ημερήσια διάταξη, και θα είναι δυνατόν γιατί οι αδίστακτοι έμποροι θα έχουν αφαιρεθεί. Ωστόσο, πολλά έχουν έρθει από την κορυφή εγκαταστάσεως και αυτό επίσης θα αλλάξει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Έχετε ικανούς ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να γίνει και θα συνεργαστούμε μαζί τους.

Τα επίπεδα συνείδησης σας συνεχίζουν να αυξάνονται και αυτό είναι ένα καλό σημάδι και η διαβεβαίωσή σας να καταλήξετε σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να αναληφθείτε. Το πλεονέκτημα είναι ότι τώρα πολύ λιγότερο πιθανό είναι να επιταχύνετε προς τα πίσω, και θα γίνει ακόμα ευκολότερο να διατηρήσετε την εστίασή σας για το Φως. Παίρνετε τεράστια βοήθεια, και το μονοπάτι μέσα από τους τελευταίους μήνες έχει περισσότερα βασικά σημεία που έρχονται και αυτό θα βοηθήσει την εξύψωση σας. Συνεχίζουμε να σας επιβεβαιώνουμε ότι, παρά τις καθυστερήσεις, τα πάντα προχωρούν καλά και είμαστε έτοιμοι για να ανοίξουμε σε δράση στην ειδοποίηση μιας στιγμής. Είμαστε στην πραγματικότητα σήμερα στη Γη, με τρόπους που δεν είναι άμεσα εμφανείς, δεδομένου ότι έχουμε βάσεις που μας δίνουν χρήσιμες πρόσβαση στους συμμάχους μας. Μπορούμε επίσης πιο εύκολα να παρακολουθούμε ορισμένα μέλη των Illuminati, που προσπαθούν να αποφύγουν να παραδοθούν.

Ευχόμαστε τα μέσα ενημερώσεως σας να ρίξουν το δισταγμό τους και να αναφέρουν τις πραγματικές ειδήσεις, γιατί αν το πραγματοποιήσουν με ειλικρίνεια, θα φθάσουν σε περισσότερους ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εν τω μεταξύ περιμένουμε από εσάς να διαδώσετε την είδηση, όπου και όταν αυτό είναι δυνατόν, και σύντομα θα μεριμνήσουμε ώστε να δοθεί στους συμμάχους μας μια φωνή που θα φτάσει στο ευρύ κοινό. Η επικοινωνία είναι πολύ ψηλά στη λίστα μας και θα δείτε ότι ένα νέο σύστημα θα εισαχθεί, το οποίο θα είναι κατά πολύ ανώτερο από ό,τι έχετε τώρα. Θέλουμε ο καθένας να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει και θα περιλαμβάνει τη χρήση της ελεύθερης ενέργειας.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή επιμονή σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου