Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

4 ιουνίου 2012


SaLuSa 4 ιουνίου 2012


Ο δρόμος προς την Ανάληψη θα είναι πολύ πιο ομαλός από ό, τι μπορεί να πιστεύετε, γιατί με την πάροδο του χρόνου η ανάγκη να επέλθουν σημαντικές σωματικές αλλαγές έχει περάσει. Μπορείτε να δεχθείτε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την κατάσταση, επειδή ως σύνολο ανεβάσατε τα επίπεδα συνείδησης. Με το να φέρετε περισσότερο φως στη Γη ενεργοποιήσατε τη μεταστοιχείωση των χαμηλών ενεργειών. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο απαραίτητος καθαρισμός δεν απαιτεί το βάθος των αλλαγών, που κάποτε θεωρούνταν απαραίτητο. Η Γη συνεχώς ανεβαίνει και καθημερινά γίνονται εκατοντάδες μικροί σεισμοί, χωρίς δυσμενή αποτελέσματα.


Έτσι, αγαπητοί μου, μην σπαταλάτε το χρόνο σας με το φόβο της επερχόμενης περιόδου, και ανεχτείτε τις συνέπειες γνωρίζοντας ότι είναι όλα για το καλό σας. Δείτε καλύτερα τις αλλαγές σαν καθαρισμό της Γης από λεκέδες και άσχημες κηλίδες, έτσι ώστε να μπορεί και πάλι να αποκατασταθεί. Φέρτε στο νου σας ότι και εσείς καθαρίζεστε με παρόμοιο τρόπο, για να απελευθερώσετε τυχόν δονήσεις που δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις υψηλότερες διαστάσεις. Μεγάλο μέρος του συμβαίνει χωρίς να το γνωρίζετε, αλλά μπορείτε να συνεισφέρετε, έχοντας ένα στυλ ζωής που προσφέρεται για τον καθαρισμό του σώματος και του μυαλού σας. Η επιλογή των τροφίμων σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας από την άποψη της υγείας σας. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από τα επεξεργασμένα τρόφιμα προς τα φρέσκα προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πολλές χημικές ουσίες που θα μπορούσαν αλλιώς να προσληφθούν και να παραμείνουν σαν τοξίνες στο σώμα σας. Όποτε είναι δυνατόν συμπεριλάβετε ωμά τρόφιμα στη διατροφή σας και επωφεληθείτε από τις ενέργειες που μεταφέρουν. Πίνετε άφθονο νερό για να κρατήσετε τα όργανα του σώματός σας καθαρά, και αποφεύγετε τα ανθρακούχα ποτά, όσο είναι δυνατόν.

Στο μέλλον, επειδή οι δονήσεις στο σώμα σας θα έχουν ανεβεί, δεν θα σας ελκύουν πλέον ή δεν θα χρειάζεστε τα βαρύτερα τρόφιμα. Οι ανάγκες σας θα είναι σημαντικά μικρότερες, δεδομένου ότι θα τις τροφοδοτείτε προσλαμβάνοντας περισσότερη από την ενέργεια που είναι γύρω σας. Κρέας χρειάζεστε μόνο στις χαμηλότερες δονήσεις και θα διαπιστώσετε ότι σταδιακά δεν θα σας ικανοποιεί. Το φαγητό είναι μια ευχαρίστηση και το απολαμβάνουμε και εμείς, αλλά όχι όπως το κάνετε εσείς σήμερα. Εμείς δεν θα ονειρευόμασταν να εισάγουμε το είδος των τροφίμων σας στο σώμα μας. Ωστόσο, προς το παρόν, θα πρέπει να διατηρήσετε το σώμα σας και να πάρετε την ενέργειά σας από τα παραδοσιακά σας τρόφιμα, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε αλλαγές που θα πάνε προς μια πιο φυσική και καθαρή τροφή.

Σας καθοδηγούμε προς έναν νέο τρόπο θεώρησης της ζωής, αλλά προς μια διαβίωση που δίνει μεγάλη ικανοποίηση και εκπλήρωση. Μετά τις αλλαγές ο ρυθμός της ζωής θα είναι πολύ πιο αργός και δεν θα αντιμετωπίζετε στρεσογόνες συνθήκες. Πράγματι, θα έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε και να ακολουθήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, και έχουμε ολογραφικές οθόνες που προορίζονται για τη διασκέδασή σας. Ναι, υπάρχουν πραγματικά και μπορεί να σας παρέχουν γνώσεις, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν πηγή διασκέδασης. Έχουμε τη διασκέδαση μας, αλλά και μια αίσθηση του χιούμορ, όμως δεν ενδίδουμε στην ωμότητα ή τη δυσαρέσκεια. Είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, και η εκτίμηση μας για την Ενότητα όλης της ζωής είναι ανεμπόδιστη στη συντροφιά μας και τη φιλία μας με άλλα όντα. Η ζήλια και ο φθόνος δεν είναι συναισθήματα που μας διασκεδάζουν, αφού καταλαβαίνουμε όλοι ότι ζούμε ενωμένοι και ο ένας υπάρχει για τον άλλο.

Είμαστε Ένα, όμως εσείς έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε διαίρεση και διαχωρισμό ανάμεσά σας. Μπορεί να φαίνεστε διαφορετικοί ανάλογα με τη φυλή που ανήκετε, αλλά στην ουσία είστε όλοι το ίδιο και μαζί στο δρόμο προς την Ανάληψη. Στην πραγματικότητα, επειδή παίρνετε μια σειρά από ζωές που απαιτούνται για τις εμπειρίες σας, θα καταλάβετε ότι είχατε αντίστοιχα ζωές σε πολλές διαφορετικές χώρες. Σκεφτείτε το και εξετάστε εάν έλκεστε προς μια συγκεκριμένη χώρα ή περίοδο της ιστορίας. Δεν θα σας έλεγε αυτό ότι μέσα στη συνείδησή σας, εξακολουθείτε να έχετε αναμνήσεις από αυτές τις εμπειρίες; Θα υπήρχε σαφώς λιγότερη φυλετική ένταση αν μπορούσατε να δεχθείτε τους άλλους σαν τον εαυτό σας.

Όταν σας κοιτάζουμε καταλαβαίνουμε ότι δεν βλέπουμε τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά απλώς το σώμα που πήρατε για την παρούσα ενσάρκωση σας. Κάνουμε επίσης, υποχωρήσεις για την έλλειψη σας σε Φως και ακόμα και αγάπη, αφού οι χαμηλότερες δονήσεις σας έχουν τραβήξει προς τα κάτω. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει και αυτό γίνεται τώρα, και δεν υπήρξε ποτέ μια τέτοια ευκαιρία, σαν αυτή που υπάρχει τώρα για να ανεβείτε. Όλο και περισσότερο φως κατευθύνεται προς τη Γη και μπορείτε να το προσελκύσετε προς τον εαυτό σας ανεβάζοντας τα επίπεδα της συνείδησής σας. Οι πραγματικές σας δυνατότητες είναι απεριόριστες και θα πρέπει να αγωνιστείτε για την όσο το δυνατόν υψηλότερη έκφραση του εαυτού σας. Από τη φύση σας είστε ειρηνικά και στοργικά Όντα, και κατευθύνεστε προς την επιστροφή σε αυτό το επίπεδο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προχωρήστε και εκφράστε την αγάπη σας για τους συνανθρώπους σας. Είναι ο μόνος τρόπος και θα γίνετε μια ανίκητη δύναμη του καλού.

Προς το παρόν εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας προετοιμαζόμαστε μας για το τελικό χτύπημα κατά της τελευταίας κλίκας. Καθώς στέκονται στο δρόμο τον δικό μας και τον δικό σας θα πρέπει να απομακρυνθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και στη συνέχεια οι σύμμαχοί μας μπορούν πραγματικά να κινηθούν με όλες τις αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί. Θα υπάρχει μία συνολική αλλαγή στον τρόπο που ζήσατε τη ζωή σας, και όλα θα γίνουν για τη βελτίωση και την προετοιμασία σας για τη Νέα Εποχή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατιέστε σε κάτι παλιό ή να ανησυχείτε για το τι μπορεί να χάσετε, καθώς τονίζουμε και πάλι ότι μπορείτε μόνο να κερδίσετε από τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Πρόκειται να κάνετε ένα κβαντικό άλμα στο μέλλον με το οποίο θα γίνει η μετάβασή σας στις υψηλότερες σφαίρες. Δεν θα μπορούσατε να εισαχθείτε με άλλο τρόπο σ’ αυτές εκτός και αν οι δονήσεις σας ήταν συμβατές με αυτές. Γι 'αυτό θα υπάρχουν ψυχές που δεν είναι σε θέση να το πράξουν, δεδομένου ότι δεν είναι έτοιμες και θα συνεχίσουν με τις σημερινές τους δονήσεις. Πράγματι, δεν θα εξυπηρετούσε το σκοπό ή τις ανάγκες τους αν είχαν τοποθετηθεί σε μια υψηλότερη διάσταση, δεδομένου ότι αυτό θα ήταν δυσάρεστο γι’ αυτούς.

Παρά τα όσα μπορεί να πιστεύουν μερικοί, τα πάντα προχωράνε καλά και θα εξασφαλιστεί ότι είστε επιτέλους έτοιμοι να ανεβείτε όταν φτάσει η ευκαιρία. Θα πρέπει ακόμα να ανταποκριθείτε στις δικές σας ανάγκες, και να εργαστείτε για την επίτευξη ενός επιπέδου ελέγχου και ενημέρωσης που θα σας επιτρέπει να διατηρήσετε την πρόοδό σας. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, είναι η πρόθεση και η θέλησή σας που θα διασφαλίσουν ότι θα προχωρήσετε και θα ολοκληρώσετε με επιτυχία το ταξίδι σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας εύχομαι χαρά και ευτυχία καθώς ετοιμάζεστε για το μεγαλύτερο γεγονός που έχει συμβεί ποτέ στη ζωή σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου