Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

25 Ιουνίου 2012


SaLuSa 25 Ιουνίου 2012

Οι αριθμοί των ατόμων που είναι ανοιχτοί στην ιδέα των μεγάλων αλλαγών αυξάνονται, και αυτό είναι ένα σημάδι ότι πολλοί γίνονται πιο ευαίσθητοι στις νέες ενέργειες που αφθονούν στη Γη. Κάποιοι φοβούνται την αίσθηση της αλλαγής, ενώ άλλοι έχουν την αίσθηση ότι από πίσω κρύβεται η πρόθεση να κινηθεί ο πολιτισμός σας έξω από το τέλμα που απειλεί να φέρει τον κόσμο κάτω. Επομένως, είναι μια μοναδική στιγμή για τα άτομα με γνώση για το που οι αλλαγές οδηγούν, και μια ευκαιρία για να αφήσουν να εννοηθεί ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Προς το παρόν τα πράγματα φθάνουν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή όπου εμείς και οι σύμμαχοί μας περιμένουμε το σήμα για να προχωρήσουμε στη δράση. Όλα είναι έτοιμα αν και οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν επίγνωση ότι ο χρόνος τους τελειώνει, ο αιφνιδιασμός και η έκταση των συλλήψεων μας θα τους εκπλήξει επιπλέον. Φυσικά θα υπάρξει σύγχυση στο ευρύ κοινό, αλλά το νωρίτερο δυνατόν, θα πρέπει να ενημερωθεί. Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανοίξουν προς την αλήθεια οι διάφορες πηγές σύντομα θα θέλουν να είναι μέρος των ειδήσεων σχετικά με τις αλλαγές.


Εν τω μεταξύ εμείς οι ίδιοι μαζευόμαστε γύρω από τους συμμάχους μας, καθώς οι ίδιοι κινητοποιούνται για την πρώτη από τις πολλές δράσεις. Αυτό που αρχίζει στις ΗΠΑ θα εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες, καθώς οι άνθρωποι παντού θα απαιτήσουν την ελευθερία τους, και ένας πολύ καλός καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί. Όπου υπάρχει αντίσταση θα υποστηρίζουμε τους συμμάχους μας και θα εξηγούμε ότι η ελευθερία θα πρέπει να δοθεί αλλιώς θα αναγκαστούμε να παρέμβουμε. Δεν υπάρχει επιλογή για τους παλιούς εγκληματίες και η δύναμή τους θα μετακινηθεί μαζί τους εάν είναι απαραίτητο. Δεν είναι ώρα για ψεύτικες υποσχέσεις ή για να επιστρέψετε στους παλαιούς τρόπους που δεν σας εξυπηρετούν. Όλες οι χώρες θα στηρίξουν τελικά το Σύνταγμά τους σε ένα που θα αποκατασταθεί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους ιδρυτές τους, αλλά προσαρμοσμένο ώστε να αντανακλά τη Νέα Εποχή που εισέρχονται. Τα θέματα αυτά έχουν ήδη αντιμετωπιστεί και προετοιμαστεί για μια γρήγορη μετάβαση.

Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς οι ένοπλες δυνάμεις θα αντιδράσουν, και πρέπει να σας πούμε ότι η πλειοψηφία είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα όπλα τους και να γίνουν οι πραγματικοί προστάτες της ανθρωπότητας, όπως προβλεπόταν αρχικά. Δεν είναι πλέον σε θέση να βάζουν τη ζωή τους στη γραμμή και να πολεμούν ψευδείς πολέμους, και αντ 'αυτού θα ενεργήσουν για να διατηρήσουν την ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Τα όπλα ως εκ τούτου δεν θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του λαού, και θα έρθει μια μέρα που δεν θα είναι πλέον απαραίτητα. Ξέρουμε που βρίσκονται οι κρυμμένες εγκαταστάσεις και θα καταστραφούν για να διασφαλιστεί ότι δεν χρησιμοποιηθούν ποτέ ξανά. Πράγματι, έχουμε ήδη ξεκινήσει το κλείσιμο των υπόγειων βάσεων, και τον αφοπλισμό των σκοτεινών δυνάμεων, το ταχύτερο δυνατό.

Να έχετε στο μυαλό μας ότι οι δράσεις μας πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε δεν υπάρχει απώλεια ζωής. Μπορούμε να «αφαιρέσουμε» ανθρώπους πολύ εύκολα και να τους καταθέσουμε όπου επιλέξουμε, και συχνά είναι εκτός του πλανήτη σας. Θα επανεκπαιδεύσουμε όσους επιδίδονται σε δολοφονίες και σε βία, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στη Γη ως χρήσιμοι πολίτες. Όσοι από εσάς κινούνται στο Φως, θα γνωρίζετε ότι σε ένα ορισμένο επίπεδο, προχωρείτε πέρα από τα αρνητικά συναισθήματα και δεν μπορούν πλέον να σας επηρεάσουν. Το Φως σας είναι η προστασία σας και θα αναπηδήσει πίσω τέτοιες ενέργειες στον αποστολέα τους. Αυτή είναι η δύναμη του Φωτός, όπου η δημιουργία εμπεριέχεται, και τίποτα δεν είναι αδύνατο παρά μόνο είναι η έλλειψη πίστης που την εμποδίζει.

Αγαπητοί μας, τα καταφέρνετε τόσο καλά ακόμα κι αν είστε κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό που θα πρέπει να είναι μια συναρπαστική στιγμή. Ο χρόνος κινείται τόσο γρήγορα, που προτού να μάθετε τι συνέβη θα μιλάμε μαζί σας και θα έχουμε τακτική επικοινωνία. Η πρόθεσή μας είναι να σας κρατήσουμε καλά ενημερωμένους για τις δραστηριότητές μας, και ανυπομονούμε για να σας απευθυνθούμε άμεσα. Μαζί μας θα σταθούν εκείνες οι ψυχές που θα έχουν προσδιοριστεί ως του Φωτός, και θα σας οδηγήσουν στο στόχο της Ανάληψης. Φυσικά δεν σταματά εκεί και η εξέλιξή σας θα συνεχιστεί στις ανώτερες διαστάσεις. Αν το κάνετε, να ξέρετε ότι, θα έχετε τόσα πολλά να περιμένετε και η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα.

Σε ό,τι προβλήματα ή αντιξοότητες βρεθείτε, κάντε το διασκελισμό σας, γνωρίζοντας ότι πολύ νωρίτερα οι απαντήσεις θα έρθουν στο δρόμο σας. Οι υψηλότερες δονήσεις θα ανακουφίσουν πολλά ιατρικά προβλήματα, και με τον ερχομό των Πόλεων του Φωτός έτσι τα θεραπευτικά επιμελητήρια και άλλες προηγμένες τεχνολογίες θα είναι σε θέση να τα χειριστείτε. Μετά την Ανάληψη δε θα έχετε καμία ασθένεια ή οποιαδήποτε σωματικά προβλήματα απολύτως, καθώς τα σώματά σας θα είναι στη κατάσταση της τελειότητας. Έτσι, αντέξτε με τυχόν υπάρχοντα προβλήματα, διότι δεν θα έχετε πολύ περισσότερο που θα τα υπομείνετε.

Τα φάρμακα σπάνια λειτουργούν ως θεραπεία, αλλά ως συγκράτηση και για απόκρυψη, ενώ θα μπορούσατε για παράδειγμα να είχατε μια θεραπεία για τη μάστιγα του ανθρώπου που είναι ο καρκίνος. Πολλές ιατρικές εξελίξεις έχουν παραμείνει πίσω, έτσι ώστε να μην χτυπήσουν το επίπεδο των κερδών των φαρμακευτικών εταιριών. Επίσης πολλά φάρμακα διατίθενται στην αγορά, που είναι γνωστό ότι έχουν σοβαρές παρενέργειες, και άλλα που έχουν απαγορευτεί και αποσυρθεί σε μια χώρα, πωλούνται προς τον Τρίτο Κόσμο. Η έλλειψη του νερού θα μπορούσε επίσης να έχει ξεπεραστεί, αλλά και πάλι συγκρατήθηκε για να διατηρήσουν υψηλές τις τιμές. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα σε διάφορες αγορές, και το μεγαλύτερο από όλα για την Πετρελαϊκή Βιομηχανία. Χειραγωγούσαν τις αγορές για να δημιουργήσουν ελλείψεις και υψηλές τιμές, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει έλλειψη σε τίποτα.

Δεν θα χρειαστεί να υποφέρετε πολύ περισσότερο στα χέρια των Illuminati, καθώς οι απαντήσεις στα προβλήματά σας είναι μαζί μας με τις νέες τεχνολογίες μας που είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας. Ήδη έχετε ενημερωθεί για τις πραγματικές δυνατότητες που σας περιμένουν, και δε θα σπαταλήσουμε χρόνο για να τις τοποθετήσουμε σωστά στη θέση τους. Εμείς απλά περιμένουμε τη νέα κυβέρνηση που θα τεθεί σε εφαρμογή, με εκπροσώπους που θα λειτουργήσουν πραγματικά για τη βελτίωση της ανθρωπότητας. Είναι εκεί και είναι γνωστοί σε μας, διότι είναι εντελώς αδύνατο για κάποιον να παραποιήσει τον εαυτό του χωρίς να το γνωρίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι όταν διαπραγματευόμαστε με τους σκοτεινούς, δεν έχει νόημα για αυτούς που προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με τις λέξεις όταν μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό τους.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός σας διαβεβαιώνει ότι είστε σε ασφαλή χέρια, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε από τους ισχυρισμούς που έχουν ως στόχο να σας κάνουν να είστε φοβισμένοι. Δεν είναι μόνο οι Illuminati που δημιουργούν πηγές παραπληροφόρησης, αλλά και ομάδες που επιθυμούν να δουν μια διαφορετική κατάληξη αυτού του κύκλου για να ικανοποιήσουν τις δικές τους πεποιθήσεις. Επίσης, να θυμάστε ότι πολλές παλιές «προφητείες» είναι πλέον άνευ αντικειμένου, καθώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει το αποτέλεσμα που θα είναι λιγότερο ασταθές και πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Διατηρείτε την ηρεμία και την παραμονή μέσα στο Φως και την Αγάπη που λούζει συνεχώς τη Γη και ανυψώνει τις δονήσεις της.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου