Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

30 Μαΐου 2012


SaLuSa, 30 Μαΐου 2012

Ο τρόπος με τον οποίο τα θέματα διαμορφώνονται, κάνει πιθανό ότι η αποκάλυψη μας θα συμβεί αργότερα από ό,τι θα θέλαμε. Θα πρέπει να φτάσουμε ένα σημείο που θα πρέπει να περιμένουμε για τις κυβερνητικές αλλαγές να κάνουν την πρώτη επίδραση. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί πάντα είχαμε επιτρέψει να υπάρχουν τέτοιες πιθανότητες. Ένα πράγμα που μπορείτε να είστε σίγουροι, είναι ότι όλες οι αλλαγές που σας έχουμε υποσχεθεί, η οποίες θα λάβουν χώρα πριν από την Ανάληψη, θα ολοκληρωθούν πλήρως. Είναι σαφές ότι, μετά, υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα ακολουθήσουν για να αλλάξουν άρδην το σημερινό τρόπο ζωής σας με αυτόν που θα σας ταιριάζει ως Γαλαξιακά όντα.


Για αρκετά χρόνια, σας έχουμε προετοιμάσει για το αναπόφευκτο τέλος του κύκλου. Μέσα από εμάς, και μέσα από πολλές άλλες πηγές, έχετε ενημερωθεί για το αληθινό πεπρωμένο σας με τέτοιο τρόπο ώστε τα μάτια σας να έχουν προσηλωθεί σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Χωρίς αυτό, οι έσχατοι καιροί θα ήταν μια τρομακτική προοπτική για τόσο πολύ κόσμο, ανεξάρτητα από το πως είναι: ως μια ευκαιρία να εγκαταλείψετε αυτόν τον κύκλο της αναγέννησης. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η συνέχιση της ζωής θα λάβει χώρα στις ανώτερες διαστάσεις.

Υπάρχουν ακόμα πολλές ψυχές που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της Ανάληψης, αλλά να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή για να εξασφαλιστεί δημόσια η αλήθεια. Πολλοί το γνωρίζουν ήδη εσωτερικά, αλλά είναι ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει να τους αφυπνίσουμε σχετικά με αυτό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έρθει εύκολα σε αυτούς να δεχτούν την αλήθεια και την υπόσχεση της Νέας Εποχής, μιας πραγματικής Χρυσής εποχής. Η ανάπτυξη σας έχει καθοδηγηθεί, να αναπτύσσεται με ρυθμό που θα επιτρέπει την σταθερή πρόοδο, αλλά σε κάθε βήμα, θα έπρεπε να ασχολείστε με τις προσπάθειες των άλλων, που θα προσπαθήσουν να σας οδηγήσουν έξω από το μονοπάτι της αλήθειας. Υποτίθεται πως δεν έπρεπε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, για να σας καθυστερήσουν, έτσι ώστε να σας κάνουν να εξαρτάστε από άλλους για τις γνώσεις σας. Καθώς, η θρησκεία και η πολιτική είχαν κυριαρχήσει σε μεγάλο βαθμό στη ζωή σας, προς όφελός τους, και όχι το δικό σας.

Δεν είχατε να στραφείτε σε κανέναν, που θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει προς την αλήθεια μέχρι να ενθαρρυνθείτε να κοιτάξετε μέσα σας. Αργά αλλά σταθερά, γίνατε οξυδερκείς ώστε να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, ακόμα κι αν πήγε ενάντια σε αποδεκτές διδασκαλίες. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργήσατε μια νέα πορεία για τον εαυτό σας που σας ανασήκωσε το επίπεδο της συνείδησης. Γίνατε ανεξάρτητοι στοχαστές και βρήκατε την αλήθεια μέσα σας. Σταδιακά, τα επίπεδα συνείδησης της ανθρωπότητας αυξήθηκαν, προσελκύοντας περισσότερο Φως στη Γη και επιταχύνοντας τις δονήσεις. Έτσι, είστε σήμερα εδώ, καθώς αυξάνεστε ταχύτατα σε ένα σημείο όπου είστε έτοιμοι να ανέλθετε, με πολλούς οδηγούς που εμπνέουν τη σκέψη σας για να σας μεταφέρουν μέσα από την εμπειρία.

Τώρα, ο καθαρισμός έχει προχωρήσει αρκετά για την άρση των αρνητικών ενεργειών, που αφθονούν σε ορισμένες περιοχές, που ήταν περιοχές του πολέμου και του μίσους. Δεδομένου ότι αυτές εκκαθαρίζονται, έτσι ώστε το Φως να μπορεί να επιστρέψει, και πλέον οι άνθρωποι δε θα υπόκεινται στην επίδραση των χαμηλών ενεργειών. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή, και εκείνοι που θα προσκολλώνται στο παλιό πρότυπο, με αυτόν τον τρόπο, έχουν κάνει αποτελεσματικά την επιλογή τους και θα μείνουν στις χαμηλότερες διαστάσεις. Ο διαχωρισμός από τους τρόπους είναι αναγκαίος για να επιτραπεί σε εκείνους που πορεύονται προς την Ανάληψη να το πράξουν με πλήρη ελευθερία, γνωρίζοντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκπληρώσουν τις δικές τους επιθυμίες.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζουν να επιταχύνονται. Και σε ελάχιστο χρόνο, θα δείτε ότι πολλά πράγματα θα έχουν συμβεί εν αγνοία σας, που θα έρθουν στο φως. Ήδη, αρχίζετε να παρατηρείτε μια αλλαγή στον τρόπο που τα κοσμικά θέματα αναφέρονται και δημιουργείτε μεγαλύτερη διαφάνεια. Τα άτομα βρίσκουν περισσότερο θάρρος για να ανασηκωθούν και να εκφράσουν την αλήθεια τους, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Υπάρχει ένα νέο κλίμα αισιοδοξίας μεταξύ σας και μια πραγματική αίσθηση της ανυπομονησίας ότι κάτι σπουδαίο πρόκειται να συμβεί. Κινείστε εντός του μήνα του έτους που θα είναι η ώρα για μια νέα αρχή. Θα διαβάσετε τα σημάδια και θα δείτε το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι η μακρά αναμονή σας έλαβε τέλος. Οι εκδηλώσεις ξαφνικά θα απογειωθούν και θα ξέρετε ότι μια νέα περίοδος δραστηριότητας έχει αρχίσει.

Η τρέχουσα κατανόηση σας σχετικά με τις αλλαγές είναι νεφελώδης από τον αριθμό των διαφορετικών αλλαγών που αναμένονται. Επίσης, ο χρόνος γίνεται τώρα τόσο περιορισμένος όπου, σύντομα θα δείτε ένα γεγονός, και ένα άλλο αμέσως να ακολουθεί. Θα είναι ταραχώδεις καιροί, αλλά και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι, καθώς θα παρακολουθείτε τα γεγονότα που θα συμβαίνουν. Η κάλυψη από αυτούς θα είναι εκτεταμένη, καθώς θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι συμβαίνει που τους αφορά. Ο στόχος είναι να σας φέρουμε στο προσκήνιο ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε άλλους για αυτό που αναδύεται. Ωστόσο, θα εγκαταστήσουμε τελικά ένα σύστημα επικοινωνίας που θα καλύπτει τις ανάγκες του καθενός. Σε μακροπρόθεσμη βάση, θα θέλαμε να δούμε υπηρεσίες επικεντρωμένες που θα διατίθενται δωρεάν σε όλους. Αυτό θα περιλαμβάνει μεταφορικά μέσα πολλών τύπων, τα οποία θα διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πίσω από αυτές τις προθέσεις είναι η χρήση της ελεύθερης ενέργειας, που αφθονεί θετικά παντού στο Σύμπαν. Μια μέρα στο μέλλον, θα πάψετε να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας για να επιβιώσετε, ούτε και θα συνεχίσετε να έχετε μια ανάγκη για χρήματα.

Όλα αυτά τα ενοχλητικά πράγματα που δημιουργούν δυσκολίες στη ζωή σας θα εξαφανιστούν σταδιακά, ιδιαίτερα με τις αλλαγές στο φυσικό σας σώμα. Θα μείνετε με ένα σώμα που πάντα θα παραμένει υγιές, και δεν θα υπόκεινται στις ίδιες ανάγκες με τα παλαιά και βαριά φυσικά σας σώματα. Πολλά θα γίνουν άμεσα μέσα από τη δύναμη της σκέψης σας, που θα συνεχίσει να αυξάνεται συνεχώς. Η ζωή θα γίνει πλήρης από ενθουσιασμό και ευτυχία και απόλυτα ικανοποιητική. Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσετε χρόνο για αυτά τα πράγματα ώστε να αναπτυχθούν, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είναι δικά σας.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο και, όπως και εσείς, ανυπομονούμε να συναντηθούμε μαζί σας. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμασταν μαζί και οι εορτασμοί μας θα ταιριάζουν με την περίσταση. Πρέπει να πούμε ότι μεγάλος αριθμός από εσάς που έχουν προσχωρήσει στην Ανθρώπινη Φυλή στις πιο πρόσφατες εποχές και προσφερθήκατε να βοηθήσετε τον πολιτισμό και τη Μητέρα Γη θα εξελιχθούν. Έχετε έρθει από όλο το Σύμπαν, επιθυμώντας να είστε παρόντες στη μεγάλη αυτή μετάβαση που γνωρίζετε ως Ανάληψη. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση και θα είστε προνομιούχοι που θα λάβετε μέρος.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου