Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

15 Ιουνίου 2012


SaLuSa 15 Ιουνίου 2012

Ακόμα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά με τους συμμάχους μας για να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια που στέκονται στο δρόμο μας. Μετά την αφαίρεσή τους, οι ανακοινώσεις μπορούν να γίνουν ώστε να προετοιμαστείτε για μια σειρά δράσεων που θα αποσύρουν όλους όσους έχουν ελέγξει τη ζωή σας μέσα από την εγκληματική πρόθεση. Πολλά ονόματα που συμμετέχουν είναι γνωστά σε εσάς, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πολύ γνωστά όπως και άλλα εντελώς άγνωστα. Μόλις αφαιρεθούν τα βασικά στοιχεία, θα δοθεί το πράσινο φως για τους συμμάχους μας ώστε να εξαπολύσουν μια μεγάλη κλίμακα συλλήψεων εκείνων των οποίων έχουμε επαρκή στοιχεία για να αποδείξουμε την ενοχή τους. Θα έχουν δίκαιη μεταχείριση και θα λάβουν τη δέουσα δίκη όπου θα μπορούν να εκπροσωπούνται. Οι δικαστές θα επιλέγονται σωστά για την εντιμότητα, την ακεραιότητα και την εμπειρία τους κατά την εφαρμογή του νόμου και όπως είχε προβλεφθεί.


Μερικοί των υφιστάμενων νόμων σας είναι Δρακονιανοί, ιδιαίτερα εκείνοι που εισήχθησαν από τις τελευταίες κυβερνήσεις. Ένα από τα πρώτα βήματα μας θα είναι να απελευθερώσουμε οποιονδήποτε έχει ψευδώς φυλακιστεί ή κρατείται αυτή τη στιγμή χωρίς δίκη ή το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να εμφανιστεί να αποδίδεται, με κατανόηση καθώς και με μεγαλύτερη εκτίμηση των περιστάσεων που συχνά οδηγούν σε εγκληματικές ενέργειες. Πολλά έχουν προκληθεί από κακή μεταχείριση που έχει βάση τις φυλετικές διαφορές. Αυτά θα αλλάξουν όλα και όχι επειδή θα επιβληθούν στους ανθρώπους, αλλά μέσα από την κατανόηση ότι είστε όλοι Ένα. Μπορεί μερικές φορές να εξετάζετε εκείνους που είναι αναλφάβητοι ή που θεωρούνται σαν να είναι κατώτεροι, αλλά είναι σε φυσική ενσάρκωση για ακριβώς τους ίδιους λόγους όπως κι εσείς - και αυτό είναι για την εμπειρία τους. Είναι η ψυχή που παραμένει ίδια σε κάθε νέο χρόνο ζωής.

Οι στάσεις ήδη αλλάζουν όταν πρόκειται για τις διάφορες φυλές, και το πιο σημαντικό είναι η ικανότητα να τους δείτε ως αδελφούς και αδελφές σας. Όλοι εσείς εξελίσσεστε μαζί, και είστε σε θέση να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο να προχωρήσετε προς μια καλύτερη κατανόηση του σκοπού της ζωής και του ρόλου σας σε αυτή. Να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά μην τα αφήσετε να μπουν στο δρόμο της αποδοχής του ότι όλες οι ψυχές έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλη. Μερικοί άνθρωποι φαίνονται να είναι προικισμένοι με όλα όσα κάνουν τη ζωή άνετη, αλλά να θυμάστε ότι ακόμα και αυτό είναι μόνο μια εμπειρία. Το τι κάνετε με τη ζωή σας και το πώς συμπεριφερόσαστε στους άλλους αποτελεί βασικό παράγοντα για τον καθορισμό της κατανόησης της ζωής σας, και πώς μπορείτε να επιλέξετε την επόμενη ενσάρκωσή σας, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πλήρης αντίθεση. Φτωχός άνθρωπος, πλούσιος άνθρωπος, τι σημασία έχει, εκτός του ότι μπορείτε να μάθετε για τον εαυτό σας και τους άλλους με την άνοδο της συνείδησής σας.

Όλοι εσείς ωφελήστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από μια ολόκληρη σειρά ζωών, και αυτό αντανακλάται πίσω εντός στην κοινωνία σας. Όταν κοιτάτε τα τελευταία 100 χρόνια μια τεράστια βιομηχανική πρόοδος έχει σημειωθεί, αλλά δεν φαίνεται ότι το Φως έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Είχατε δύο Παγκόσμιους Πολέμους και πολλούς άλλους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τόση αρνητική ενέργεια που το Φως είχε δυσκολία να λάμψει μέσα σας. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι τα τελευταία 30 χρόνια οι Εργάτες του Φωτός έχουν αλλάξει την ισορροπία, και το Φως τώρα βρίσκεται σε όλη τη Γη. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να το επιτύχετε και πολλή βοήθεια που έχει δοθεί από τις πνευματικές διαστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που η Ανάληψη είναι τώρα μια βεβαιότητα, ενώ κάποτε φαινόταν πολύ αμφίβολη.

Καθώς οι έσχατοι καιροί πλησιάζουν όλα είναι έτοιμα για ένα υπέροχο φινάλε, οπότε μην ανησυχείτε πάρα πολύ για την φαινομενική έλλειψη δραστηριότητας, καθώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πίσω στα παρασκήνια γίνεται πολλή δουλειά. Για να αναφέρουμε τα λιγότερα, θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις στην πορεία, και θα είναι μια συναρπαστική περίοδος στη ζωή σας. Θα πάρει λίγο ή καθόλου χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι θα είμαστε πιστοί στις υποσχέσεις μας και θα υπάρξει μια τεράστια συμμετοχή μαζί σας. Για τους ανθρώπους που μόλις αρχίζουν να μαθαίνουν για εμάς στα τελευταία στάδια θα φαίνεται πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά θα υπάρξουν σύντομα πολλές αποδείξεις για να αποδειχθεί η κατεύθυνση στην οποία ωθούνται όλα.

Μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι καλών προθέσεων θα είναι επίσης έτοιμοι για την Ανάληψη με εκείνους που έχουν γνώσεις σχετικά με αυτή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν χρειάζεται να ανήκετε σε καμία ομάδα ή να εξασκείτε ιδιαίτερες πεποιθήσεις, αλλά είναι ο βαθμός στον οποίο έχετε τη δυνατότητα να συμπεριφερόσαστε στους άλλους όπως στον εαυτό σας. Αν έχετε Αγάπη για τους συνανθρώπους σας και πως ενεργείτε, τότε είστε σίγουρα φωτεινές οντότητες. Μόλις αφυπνίσετε τον αληθινό εαυτό σας και το σκοπό στη ζωή σας, η πρόοδος στην εξέλιξη σας, θα προχωρήσει σε άλματα και νέα όρια. Οι περισσότεροι από εσάς είχαν υπαχθεί σε κάποια περίοδο σε θρησκευτικές διδασκαλίες, και σε πολλές περιπτώσεις οδηγήθηκαν με πίστη στο Θεό. Αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια μεγαλύτερη κατανόηση παρέχοντάς σας να επιτρέψετε σε μια διαφορετική αντίληψη του Θεού, να έρθετε προς τα εμπρός. Οι άνθρωποι με άκαμπτη νοοτροπία είναι πιθανό να κολλήσουν με αυτό που έχουν, και είναι σαφές πως δεν είναι έτοιμοι να διευρύνουν την κατανόηση τους. Αυτό θα τους αποτρέψει από την ανάληψη, και θα συνεχίσουν να κινούνται στην ίδια δόνηση.

Η εξέλιξη είναι για την ψυχή σας και την πρόοδός της προς τις υψηλότερες διαστάσεις από τις οποίες προήλθατε. Κάθε ψυχή είναι βέβαιο ότι θα φτάσει σε ένα σημείο αναγνωρίσεως, όταν η αλήθεια γίνεται εμφανής, τότε συχνά προηγείται μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Με τέτοιες φάσεις συνοδεύεστε από ένα αριθμό Οδηγών που κάνουν ό,τι μπορούν για να σας ανυψώσουν. Συχνά έχουν βρεθεί μαζί σας σε πολλές ζωές και έχουν ένα προσωπικό ενδιαφέρον για την πρόοδό σας. Είναι επίσης πιθανό σε ορισμένες περιπτώσεις να τους συναντήσετε και σε εξωσωματικές εμπειρίες όταν κοιμάστε, αλλά συνήθως η ανάμνηση τους είναι δύσκολο να ανακληθεί. Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να σας δώσουν τόση πολλή βοήθεια και εμπιστοσύνη, που ξυπνάτε ανανεωμένοι και χαρούμενοι, χωρίς να συνειδητοποιείτε τον λόγο. Μερικές φορές φαίνονται ως όνειρα, και μπορείτε να υποψιαστείτε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από ό,τι μπορείτε να ανακαλέσετε.

Τα ταξίδια σας στις αστρικές περιοχές μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικά, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι νόμοι σε εφαρμογή και σας φαίνεται να κάνετε πράγματα που είναι αδύνατα στη Γη. Αρχίζετε να κατανοείτε ότι οι εμπειρίες σας είναι πολύ πιο εκτεταμένες από ό,τι φαντάζεστε. Όταν αναληφθείτε θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο και μια εντελώς νέα εμπειρία ζωής θα υπάρξει, σε αντίθεση αρκετά με ό,τι έχετε συνηθίσει έως τώρα. Απλά οι τεχνολογικές αλλαγές και μόνο θα οδηγήσουν σε τόσες πολλές αλλαγές, αλλά θα είναι η ανάληψη σας στις υψηλότερες δονήσεις που θα ενεργεί για εσάς προσωπικά. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε ένα παράδειγμα του τι θα είστε στο εγγύς μέλλον, και δεν θα αργήσετε να περπατήσετε μαζί μας ως ισότιμοι και σεβαστοί εταίροι.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και χαιρόμαστε που είμαστε σε θέση να έχουμε αυτές τις συζητήσεις και να μοιραζόμαστε μαζί σας αυτές τις γνώσεις μας. Ευλογίες σε όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου