Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

29.02.2012


SaLuSa 29 Φεβρουαρίου, 2012


Αν κάποιος αμφιβάλλει ότι ο χρόνος έχει επιταχυνθεί, θα πρέπει μόνο να εξετάσει την ταχύτητα με την οποία έχουν περάσει οι δύο πρώτοi μήνες, και έτσι θα συνεχίσει συνεχώς μέχρι την Ανάληψη. Η έκκληση για την απελευθέρωση από τους καταπιεστές σας έχει απαντηθεί και η ικανότητά τους να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα έχει αντιμετωπιστεί και δεν έχουν πλέον τις ισχυρές βάσεις με τις οποίες διατηρούσαν την κυριαρχία τους πάνω σας. Μπορούν να ψάχνουν να αλλάξουν τα ζητήματα, αλλά είναι πλέον πέρα από το πεδίο επιρροής τους να αντιστραφεί η επίδραση των δράσεων εναντίον τους. Οι ρόλοι τους έχουν περιοριστεί σε τέτοιους που αποτελούν μόνο ενόχληση, και σύντομα οι δραστηριότητές τους θα έχουν εξανεμιστεί, καθώς διαλύεται η δομή της εξουσίας τους. Έχοντας φτάσει μέχρι εδώ, μας μένει μόνο να απομακρύνουμε τους Illuminati, και ένα σημαντικό μέρος της αποστολής μας θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι σύμμαχοί μας με τη βοήθειά μας κάνουν ό, τι μπορούν για να πιέσουν τα μέσα ενημέρωσης να επιστρέψουν στην αληθινή και πραγματική ενημέρωση

και να αρθούν τα φίμωτρα και η λογοκρισία που έχουν χρησιμοποιηθεί για να κρύψουν την αλήθεια από σας. Με τόσο πολλά να συμβαίνουν, θα θέλαμε να τα δούμε να σας δίνουν σύγχρονες αναφορές των παραιτήσεων σε όλο τον κόσμο, και τις συλλήψεις των κορυφαίων ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις. Οι πληροφορίες αυτές θα αποσκοπούσαν στο να δώσουν εμπιστοσύνη σε άλλους να προχωρήσουν και να βοηθήσουν στην εκκαθάριση των τραπεζών και της πολιτικής από τις ανήθικες και αδίστακτες δραστηριότητες εκείνων που δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους. Μπορείτε να περιμένετε μερικά εκπληκτικά γεγονότα που πολύ σύντομα θα δείξουν ότι χωρίς αμφιβολία, το παλιό μοντέλο έχει καταρρεύσει και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αναπτυχθεί.

Να είστε βέβαιοι ότι καθώς αποσυναρμολογείται το παλιό, οι αντικαταστάσεις του ετοιμάζονται να γεμίσουν το κενό. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η ενόχληση για σας να παραμείνει ελάχιστη. Θα υπάρξουν σύντομες περίοδοι δυσκολίας, αφού οι αλλαγές είναι τεράστιες και αποτελούν πρόκληση ακόμη και για εμάς. Ωστόσο, όπως με κάθε άλλη πτυχή της αποστολής μας, ο στόχος είναι να σας παρουσιάσουμε γρήγορα τις νέες τεχνολογίες, και να σας παρέχουμε τα αναγκαία μέσα για να καταστείτε αυτάρκεις. Θέλουμε να σας κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ελεύθερους για να απολαύσετε ό, τι σας έχουμε φέρει, το οποίο που θα σας ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο εμπειρίας. Μέχρι τότε θα έχουμε έρθει σε πλήρη επαφή μαζί σας, και θα έχουμε δημιουργήσει μια καλή σχέση συνεργασίας. Η ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και κύματα ευτυχίας θα σαρώσουν όλο τον κόσμο.

Προς το παρόν αγαπητοί μου, ζήστε τη ζωή με πλήρεις προσδοκίες για το τι πρόκειται να έρθει, καθώς δεν θα υπάρχουν απογοητεύσεις και οι υποσχέσεις μας θα τηρηθούν. Θα καλωσορίσουμε την ευκαιρία να σας συναντήσουμε και να σας πούμε με λεπτομέρεια το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν σύγχυση για το τι μπορείτε να περιμένετε. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι σε όσες διαδρομές και αν περιπλανηθείτε, θα έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε. Να μην έχετε καμία ψευδαίσθηση για τους έσχατους καιρούς, καθώς είναι το τέλος μιας εποχής που σας έχει δει να δοκιμάζεστε και να προσπαθείτε μέχρις εσχάτων, όλα για το ενδιαφέρον σας να αποκτήσετε εμπειρία στη δυαδικότητα. Η υπηρεσία σας υπήρξε μία ακραία θυσία, έχοντας αφήσει την άνεση και την ομορφιά των υψηλότερων βασιλείων για να βαδίσετε στο άγνωστο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε ψυχή αντιμετωπίζεται με τόσο μεγάλη αγάπη και θαυμασμό.

Τα γεγονότα έχουν φθάσει σε ένα σημείο όπου μπορείτε να περιμένετε μερικά μεγάλα κέρδη σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση, καθώς πολλές αλλαγές έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα. Ένα ζήτημα είναι το κατά πόσον οι εξελίξεις αυτές μπορούν να μεταδίδονται σε εσάς μέσα από τα πρακτορεία ειδήσεων. Σίγουρα το Διαδίκτυο είναι πιο ανοικτό και δωρεάν, αλλά εσείς πρέπει να ψάξετε να βρείτε αυτές τις πηγές. Τελικά, και αργά ή γρήγορα, θα υπάρξει μια κατακραυγή να γίνουν πραγματικές αναφορές για το τι συμβαίνει, διότι διαφορετικά ορισμένα πρακτορεία θα παραμεληθούν. Έτσι, δεν ανησυχούμε και πολύ στο πλαίσιο αυτό, η αλήθεια θα είναι πολύ καλή για να την χάσετε και θα γίνουν εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα. Πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι είχαν τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για πολύ καιρό, αλλά έχει γίνει πιο δύσκολο για τη συμμορία να προωθεί τα ψέματα που έχουν πετάξει μπροστά σας. Εδώ και αρκετό καιρό έχετε αφυπνιστεί για τον τρόπο με τον οποίο έχετε κατευθυνθεί από αυτούς με τη δική τους ατζέντα. Στο εγγύς μέλλον, όλα θα αλλάξουν και θα μπορέσετε επιτέλους να πιστέψετε αυτά που σας λένε.

Τώρα είναι ισχυρές εποχές όταν μπορείτε να οραματιστείτε τι θέλετε από τη ζωή, και θα γίνει η δημιουργία σας. Έτσι, σκεφτείτε θετικά και μην επιτρέψετε σε κανένα φορτωμένο με φόβο μήνυμα να σας εκτρέψει από την πορεία σας. Σίγουρα θα υπάρχουν περιοχές όπου οι επιδράσεις από τις αλλαγές θα χτυπήσουν κάποιους ανθρώπους, αλλά θα υπάρχει εύκαιρη βοήθεια, ιδιαίτερα τώρα που πολλοί από εσάς δένεστε μεταξύ σας. Θα αυξηθεί, και με τον ερχομό μας και την απελευθέρωσή σας από τους σκοτεινούς, οι διαφορές που έχουν δημιουργηθεί εις βάρος σας για να σας κρατήσουν χώρια θα εξαφανιστούν. Επιτέλους, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε Ένα και συνεργάζεστε μεταξύ σας για τη βελτίωση όλων. Χωρίς την επιβολή της φτώχειας και την άρνηση των δικαιωμάτων σας, η ανθρωπότητα θα είχε πολύ καιρό πριν ενωθεί, γιατί στην καρδιά σας έχετε ομαδική συνείδηση που επιδιώκει την ενότητα μεταξύ των λαών.

Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσετε κάθε αποσκευή που κουβαλάτε από αυτή και τις προηγούμενες ζωές. Με την αύξηση των επιπέδων συνείδησης, θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε και να κόψετε τους δεσμούς με αυτά που δεν ταιριάζουμε τον αναληφθέντα εαυτό σας. Πράγματι, ό, τι ήταν αποδεκτό τα τελευταία χρόνια μπορεί πλέον να βρεθεί να είναι εκτός τόπου, καθώς ανεβαίνουν οι δονήσεις σας. Το νέο σας Εγώ ανεβαίνει έξω από τις στάχτες του παλιού σας Εγώ, και εσείς δημιουργείτε μια έκφανση που είναι κατάλληλη για την Ανάληψη, που θα γνωρίσετε σαν κρυσταλλικό σώμα. Αυτό από μόνο του θα σας διαβεβαιώσει ότι έχετε μια υγιή ζωή, που είναι απαλλαγμένη από τις ασθένειες που σχετίζονται με τις χαμηλές δονήσεις της τρίτης διάστασης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ξέρω ότι θα μας βρείτε πολύ συμπαθητικούς και χρήσιμους για τις ανάγκες σας, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα αν περισσότεροι από σας ξέρατε για εμάς. Θα αναφερθούμε και πάλι στην ανάγκη να διαδοθούν οι ειδήσεις για τις αλλαγές, αλλά με τρόπο που δεν είναι καταθλιπτικός ή πάρα πολύ ισχυρός. Θα βοηθήσει να απαλυνθεί το πιθανό σοκ, που θα βιώνεται από εκείνους που είναι εντελώς απληροφόρητοι για το τι πρόκειται να αποκαλυφθεί. Στην αρχή πολλοί άνθρωποι θα φοβούνται, έως ότου καταλάβουν ότι ο ερχομός μας είναι κάτι πολύ φυσικό. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ένας πολιτισμός φτάνει σε ένα σημείο στην εξέλιξη του, όταν είναι έτοιμοι σε συνειδητό επίπεδο να κατανοήσουν και να αποδεχθούν τη σχέση τους με τα Όντα των Άστρων. Είστε σε αυτό το στάδιο τώρα, αλλά υπάρχουν πολλοί μη γνώστες, καθώς δεν έχουν την αντίληψη ή την κατανόηση της αληθινής τους οικογένειας. Ερχόμαστε με αγάπη να μοιραστούμε μαζί σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου