Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

1.2.2012





 SaLuSa 1 Φεβρουαρίου 2012

Η ανθρώπινη φυλή αποδεικνύεται ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τα βάθη του σκότους, και όμως να μπορεί ακόμη να βρει το Φως της και να ανορθωθεί. Η εμπειρία είχε πραγματικά σαν σκοπό να δοκιμάσει έντονα τις ικανότητές σας, και έχετε υποστεί τις πιο ακραίες συνθήκες που σας επιβλήθηκαν από τους σκοτεινούς. Αν δεν είχατε κερδίσει αυτή τη μάχη, θα μπορούσατε να βλέπατε σήμερα ακόμα ένα καταστροφικό τέλος ενός κύκλου, και την προοπτική να πρέπει να τον ξανακάνετε πάλι ολόκληρο. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι ήταν αναμενόμενο να πετύχετε, αλλά με την ελεύθερη βούληση, το αποτέλεσμα δεν θεωρείται δεδομένο. Είχατε τεράστια βοήθεια και το σχέδιο για να αφυπνιστείτε ήταν πετυχημένο πέρα από κάθε προσδοκία. Όπως ανακαλύπτετε, οι σκοτεινές δυνάμεις θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων, αλλά ό, τι και να κάνουν, δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Ο κύβος έχει ριφθεί και η Ανάληψη θα έρθει με όλη της τη δόξα και το μεγαλείο. Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των έμβιων όντων σε όλο το Σύμπαν, που παρακολουθούν ώστε να είναι μέρος των αναπόφευκτων και ευπρόσδεκτων εορτασμών.

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς εξακολουθούν να δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι η δυαδικότητα, παρά τη σοβαρότητά της, εξακολουθεί να είναι ένα παιχνίδι. Είναι λίγο σαν μπαίνετε στο Holodeck και να παίζετε το ρόλο σας, γνωρίζοντας πως ό, τι και να συμβεί μπορείτε πάντα να αφήσετε τη σκηνή και να επιστρέψετε στην κανονική σας ζωή. Είναι μια εμπειρία που έχετε επιλέξει, η οποία έχει ένα σοβαρό περιεχόμενο, καθώς συνδέεται με την εξελικτική εξύψωσή σας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο θάνατος, μπορείτε να έχετε κατ' επανάληψη διαφορετικές ζωές και να ζήσετε για να πείτε την ιστορία. Ωστόσο, η αφαίρεση της ζωής είναι ένα σοβαρό αδίκημα που μεταφέρει καρμικές κυρώσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που μπορεί να επικαλεστούν μια πιο επιεική κατανόηση. Και πάλι τονίζουμε ότι δεν είναι τιμωρία, αλλά συγκεκριμένες εμπειρίες που μπορεί να επιτρέψουν μια ψυχή να αντιληφθεί όλες τις συνέπειες των όσων έχει κάνει, έτσι ώστε να μην τις επαναλάβει ξανά.
Επειδή είμαστε στο θέμα των διαδοχικών σας ζωών θα πούμε αυτό που θα έπρεπε να είναι προφανές, ότι έρχεστε σε αυτές χωρίς να έχετε τίποτα και φεύγετε χωρίς τίποτα, εκτός από την εμπειρία σας, η οποία είναι αυτό που μετράει. Ως μέρος ενός εξελικτικού σχεδίου, παίρνετε όλα τα είδη της ζωής, και σε κάποιες ίσως να είστε αυτός που έχει μεγάλο πλούτο και δύναμη, αλλά όλα αυτά θα φύγουν όταν τελειώσει αυτή η ζωή. Αφού δεν μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας, το κυνήγι του πλούτου ίσως να μπορεί να θεωρηθεί μάλλον άσκοπο. Με τον καιρό μπορείτε να μάθετε καλά ότι το να έχετε αρκετά είναι όλα όσα χρειάζεστε, και ότι η απληστία είναι απλά η αφαίρεση αυτής της δυνατότητας από κάποιον άλλο. Αν φιλοδοξείτε να ανεβείτε δεν αμφιβάλλω ότι θα έχετε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι το μοίρασμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη κοινωνία. Αυτό ενθαρρύνει επίσης μια προσέγγιση όπου όλες οι εργασίες γίνονται για το καλό όλων, και όχι για μεμονωμένα άτομα.

Αγαπητοί μου, έχετε μάθει τόσα πολλά βιώνοντας τη δυαδικότητα και με τη δύναμη του χαρακτήρα σας θα σταθείτε καλά στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, μόλις φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, δεν θα πρέπει καν να σκέφτεστε πώς θα ζήσετε. Θα έχετε φτάσει σε τόσο μεγάλη κατανόηση, που θα τα βλέπετε όλα ως Ένα και ενεργείτε αναλόγως. Αυτή η κατανόηση είναι που γίνεται σιγά-σιγά αποδεκτή από τους ανθρώπους και κατά συνέπεια υπάρχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για τα δεινά και την ευημερία όλων των ανθρώπων. Χωρίς αμφιβολία έρχεστε κοντά και δένεστε, καθώς αρχίζετε να βλέπετε τον εαυτό σας στους άλλους. Η ενέργεια που δημιουργείται πρέρχεται από την αγάπη σας για τους συνανθρώπους σας και καταρρίπτετε τα εμπόδια που σας χώριζαν προηγουμένως.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε την επιμονή και την αποφασιστικότητά σας, να επιζήσετε τους υπόλοιπους μήνες του τρέχοντος έτους για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να διεκδικήσετε την κυριαρχία σας. Σε αυτό έχετε την υποστήριξή μας για όλα όσα κάνετε, τα οποία αποσκοπούν να αποκαταστήσουν το Φως. Είμαστε σαν διαιτητές σας οι οποίοι διασφαλίζουν ότι όλα παίζονται με τους κανόνες, και αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να παρέμβουμε για να προστατεύσουμε εκείνους που είναι του Φωτός. Οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι, σε ότι αφορά την δυαδικότητα και περιλαμβάνουν Συμπαντικό νόμο. Είναι ο τελευταίος που απαγορεύει τα άλλα όντα από το διάστημα να πλησιάσουν εσάς ή τη Μητέρα Γη, και εμείς επιβάλουμε το νόμο. Και πάλι υπάρχουν εξαιρέσεις σε περιπτώσεις όπου πραγματικά προσκαλούνται στη Γη, και αυτή ήταν η περίπτωση που αφορούσε τους Γκρίζους.

Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία σας, και ακόμα και αν τα στοιχεία δεν καταγράφονταν πάντα, υπάρχει ωστόσο πολλά που δείχνουν το ενδιαφέρον μας στις υποθέσεις σας. Θα λέγαμε λοιπόν, ότι είναι απολύτως φυσικό σε μια τέτοια σημαντική στιγμή για σας, να πρέπει να έρθουμε κοντά σας. Στο κάτω-κάτω, όπως θα έκανε κάθε οικογένεια όταν θα αφορούσε τους απογόνους της, ακολουθούσαμε πάντα την πρόοδό σας. Οι περισσότεροι από εσάς ανήκετε σε μια οικογένεια από τα διάφορα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, και αυτό αφορά κυρίως τους Σίριους και τους Πλειάδειους. Συνήθως, όσοι από εσάς είναι εξωγήινοι το ξέρουν κατά βάθος, γιατί το βρίσκουν τόσο δύσκολο να προσαρμοστούν στη ζωή της Γης, με τις ισχυρές δονήσεις τους.

Η Ευρώπη εξακολουθεί να παλεύει με τη διάσωση του ευρώ, και βλέπουμε μικρή πιθανότητα να γίνει αυτό ή και καθόλου. Το δολάριο είναι αδύναμο και αποδεσμεύεται από ορισμένες χώρες προκειμένου να αντικατασταθεί από ασφαλέστερα νομίσματα, έτσι ο κόσμος περιμένει να δει το αποτέλεσμα στα οικονομικά. Όλα αυτά υπολογίζονται για να επιβάλλουν την εφαρμογή των αλλαγών, με αποδεκτές και απαραίτητες αλλαγές στους τραπεζικούς ομίλους. Έχει γίνει μια περιοχή δολοπλοκίας προς όφελος των λίγων που πρέπει να δεχτούν ότι το τραίνο τους του εύκολου κέρδους θα αναγκαστεί να σταματήσει. Πρόκειται να βιώσετε τι σημαίνει να ζείτε σε συνθήκες όπου τα χρήματα είναι ένα πραγματικό προϊόν που έχει πραγματική αξία. Πρόκειται επίσης να έχετε αφθονία και να απολαύστε τη ζωή χωρίς τις παρούσες ανησυχίες και το άγχος σας. Αυτή η κατάσταση θα σας φέρει στην Ανάληψη και μετά θα τεθεί το σχέδιο για την εποχή που τα χρήματα δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας καθώς η υποστήριξη είναι τόσο αναγκαία σε μια εποχή που συμβαίνουν τόσα πολλά. Θα έλεγα να συνεχίσουμε να πιέζετε και να προχωράτε μπροστά, καθώς η γραμμή του τερματισμού είναι ορατή, και βοηθήστε να έρθει ο τερματισμός, διαδίδοντας το Φως σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπου και αν είστε φανταστείτε τον εαυτό σας σαν ένα μεγάλο φάρο του Φωτός και δείτε τον να αγγίζει τους ανθρώπους γύρω σας. Πραγματικά κάνει διαφορά και όταν φανταστείτε χιλιάδες χιλιάδων όλοι να κάνουν το ίδιο πράγμα, είναι μια ισχυρή πηγή φωτός που εξυψώνει τους ανθρώπους. Στο κάτω-κάτω είστε φωτεινές οντότητες και τι θα ήταν πιο φυσικό από το να δώσετε από το Φως σας σε άλλους, που μπορεί επίσης να είναι και για θεραπεία δεδομένου ότι τόσοι πολλοί από σας έχουν ασθένειες και θα ωφεληθούν από κάτι τέτοιο.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.


Translator: Vasiliki


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian  for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου