Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

10.2.2012


SaLuSa 10 February, 2012

Ξαφνικά υπάρχει μια μεγάλη δραστηριότητα και αποφασιστικότητα ανάμεσά σας, να ασκήσετε την ελευθερία σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε στο δρόμο των αλλαγών. Η Αποκάλυψη είναι κάτι για το οποίο πιέζετε συνεχώς, ενώ όπως σας έχουμε ήδη πει, η αλήθεια της ύπαρξής μας είναι γνωστή σε πολλούς από εσάς που παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία για εμάς που σχεδόν δεν χρειάζεται επαλήθευση η ύπαρξη μας, αλλά οι αρχές δεν μπορούν να δώσουν ότι πληροφορίες έχουν χωρίς επίσημη αναγνώριση και έγκριση. Ωστόσο, με ή χωρίς αυτή, τώρα πιέζετε για ευκαιρίες να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, και αυτό γίνεται. Θεωρούμε ότι η αποδοχή μας είναι η υψηλότερη όλων των εποχών, και αυτό μας επιτρέπει να συνδιαλαγούμε άμεσα μαζί σας. Ενώ η ακύρωση του ταξιδιού στον Ποσειδώνα ήταν προφανώς κάτι το απογοητευτικό, επέφερε ωστόσο, μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος για μας. Το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να σας προσκαλέσουμε στα πλοία μας εξέπληξε σαφώς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήρθε ο καιρός για τέτοιες εμπειρίες. Στους αρχηγούς σας δεν αρέσει αυτό, αφού θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο τέτοιων ζητημάτων, και θα απέτρεπαν οποιαδήποτε δημοσιότητα δίνονταν σε μια τέτοια εκδήλωση.
Εμείς όμως πιστεύουμε ότι είναι καιρός να γίνουν γνωστά τα δεδομένα για εμάς, και πλησιάζοντας πιο κοντά σας θα σας είμαστε σε θέση να καλύψουμε τα κενά όπου υστερείτε σε πληροφορίες. Έχουμε ανακαλύψει πολλά περισσότερα για εσάς, λόγω του «ταξιδιού στον Ποσειδώνα» και χωρίς αμφιβολία, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να επισκεφθείτε τα πλοία μας, κάτι που σχεδιάστηκε από την πολύ αρχή. Όπως θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί μέχρι τώρα, η επαφή μας μαζί σας δεν είναι μια ανάγκη που δημιουργήθηκε, αλλά ήταν από ανέκαθεν σχεδιασμένη να αναπτυχθεί και να σας προετοιμάσει για την πλήρη επαφή. Να είστε βέβαιοι ότι πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, θα μας έχετε γνωρίσει καλά. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν να είναι ένα εμπόδιο σε ότι μας αφορά, αλλά όταν ο φόβος των συνεπειών για την αναφορά της αλήθειας δεν θα αποτελεί πλέον ζήτημα, τότε η αλήθεια για μας θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Εμείς στη συνέχεια θα είμαστε πολύ ευπρόσδεκτοι, καθώς θα φέρουμε τις απαντήσεις στα προβλήματά σας, και με τη βοήθειά μας, θα κάνετε τον πολιτισμό σας έτοιμο για την Ανάληψη. Το φάντασμα των παλιών καιρών θα εξορκιστεί, και η Χρυσή Εποχή θα ξεκινήσει φέρνοντας ειρήνη και ευτυχία.

Η μεγάλη αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει, τα καλύτερα πρόκειται να έρθουν και για ό,τι προσπάθεια κάνετε σήμερα θα δείτε και θα αισθανθείτε γρήγορα τις αμοιβές. Δεν υπάρχει ζήτημα να μην μπορέσετε να αποκτήσετε τις αλλαγές, καθώς υπάρχει επαρκής πλούτος στον κόσμο για να καλύψει όλες τις ανάγκες. Θα κοιτάξουμε να χρησιμοποιηθεί για το καλό όλων και να μην υπεξαιρεθεί. Όσοι έχουν κάνει κάτι τέτοιο πιστεύουν ότι ο πλούτος τους είναι κρυμμένος με ασφάλεια, αλλά προς έκπληξη και απογοήτευσή τους θα διαπιστώσουν ότι τους τον έχουν πάρει. Κανείς δεν θα επιτραπεί να κρατήσει τα παρανόμως αποκτηθέντα κέρδη του, αλλά ότι αποκτήθηκε τίμια θα παραμείνει μαζί τους. Υπάρχει επίσης και το Παγκόσμιο Ταμείο που έχει συσταθεί από τον Άγιο Γερμανό, που θα εξασφαλίζει ότι υπάρχει περισσότερο από αρκετό για να ικανοποίηση τη ζήτηση. Τα χρήματα δεν θα είναι ποτέ ξανά ένα ζήτημα όπως τώρα, και θα γίνουν ο δούλος και όχι ο Δάσκαλος. Τελικά δεν θα έχουν εντελώς κανένα σκοπό, καθώς θα ζείτε σε μια κοινωνία που έχει ξεπεράσει την ανάγκη του για αυτό.

Στη μέση του χάους που μεγαλώνει, αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τα πρώτα σκιρτήματα των νέων συστημάτων που θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο. Οι σύμμαχοί μας έχουν εργαστεί σκληρά για να σας τα δείξουν, και παρά τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο τους, έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Πολλά είναι έτοιμα για να ωθήσουν αυτά τα οριστικά βήματα στην πορεία προς την ολοκλήρωση. Γι 'αυτό μην ενδίδετε στην απόγνωση, αφού από τη δική μας πλεονεκτική θέση όλα βαίνουν καλώς. Όλα αυτά θα προκύψουν ξαφνικά, όταν δεν θα τα περιμένετε καθόλου, και φυσικά θα είναι πολύ ευπρόσδεκτα. Πιστεύουμε ότι μέσα από διάφορες πηγές εντός και εκτός της Γης έχετε πολλές πληροφορίες διαθέσιμες σε εσάς. Όπως σας συμβουλεύσει συχνά, βρείτε μια πηγή με την οποία συντονίζεστε και χρησιμοποιήστε την για να ελέγξετε κάποιες άλλες που μπορεί ενίοτε να θέτουν μια διαφορετική άποψη.

Οι καιροί γίνονται συναρπαστικοί, επειδή είναι δυνατόν να δείτε που οδηγούν τα πράγματα και πώς θα πρέπει να είναι στο μέλλον. Αυτό που έχετε μπροστά σας ακούγεται σαν ένα όνειρο, αφού έχετε λίγα ή τίποτα που μπορείτε να συσχετίσετε με αυτό. Ωστόσο, θα βγαίνετε από έναν ονειρικό κόσμο όπου ζείτε την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού, έτσι μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι πραγματικό τελικά. Φυσικά, η δυαδικότητα ως εμπειρία είναι μια τέλεια πραγματικότητα για σας, αλλά δεν είναι η αληθινή σας πραγματικότητα στην οποία σύντομα θα επιστρέψετε. Δεν υπάρχει σύγκριση, αν και η Μητέρα Γη μοίρασε την ομορφιά της φύσης, σε ένα κόσμο που είχε σπαρθεί προσεκτικά για σας και όπως ξέρετε ήταν κάποτε ένας κήπος της Εδέμ. Η Γη μετά την Ανάληψη, θα είναι άλλος ένας Κήπος της Εδέμ που αυτή τη φορά θα συνεχίσει να κατοικείται μόνο από εκείνους που είναι του Φωτός. Θα υπάρχει απαράμιλλη ομορφιά και αρμονία που έχει τις ρίζες της στην τελειότητα των υψηλότερων δονήσεων.

Αγαπητοί μου όλο τον καιρό που κάνετε πρόοδο στο να φέρετε το καινούριο η παρουσία μας γίνεται λιγότερο επείγουσα, δεδομένου ότι είναι σημαντικό να σας βλέπουμε να εμπλέκεστε καλά. Είναι αλήθεια ότι είχατε πάντα βοήθεια, αλλά επειδή είναι το τέλος του κύκλου ένα μεγάλο μέρος του βάρους είναι επάνω σας για να λύσετε τα προβλήματά σας. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία έλλειψη από εξαιρετικές ιδέες, και σιγά-σιγά κινείστε προς τη νέα τεχνολογική εποχή. Αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλά έχουν κατασταλεί σκόπιμα, δεν έχετε μπει ακόμη για τα καλά στη Νέα Εποχή. Έτσι, πολύ σύντομα ένα σύνολο νέων ιδεών, θα κυκλοφορήσει, και πολλές από αυτές είναι παραλλαγές των συσκευών που παρέχουν ελεύθερη ενέργεια. Αυτό από μόνο του θα λύσει κάποια πραγματικά επείγοντα προβλήματα που προκαλούν τόση φτώχεια και χαμηλό βιοτικό επίπεδο.

Είστε Μια φυλή, η Ανθρώπινη Φυλή και είστε όλοι υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλο. Πολλοί το αισθάνονται αυτό ήδη, και με τα επίπεδα της συνείδησης να αυξάνονται πολύ γρήγορα αφυπνίζονται σε αυτό. Σύντομα θα έχετε τα εργαλεία και τα μέσα για να επανορθώσετε τις αδικίες και θα υπάρχει ένα υπέροχο ξεχείλισμα αγάπης του ενός για τον άλλο. Είστε από την φύση σας καλά και ευγενικά Όντα της Αγάπης και του Φωτός, και αυτό άλλαξε μόνο όταν οι σκοτεινές δυνάμεις πήραν τον έλεγχο και κατεύθυναν σφήνες μίσους ανάμεσα σας για να διατηρήσουν τις ψευδείς διαφορές. Όταν βλέπετε έναν άλλο άνθρωπο και μπορείτε να δειτε την αντανάκλαση του εαυτού σας σε αυτόν, βλέπετε πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και στην ψυχή.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και είναι υπέροχο να είμαι μέρος ενός τέτοιου μεγάλου γεγονότος, όπως η Ανάληψη. Θυμηθείτε ότι αυτό συμβαίνει σε ολόκληρο το σύμπαν σας, και ότι περιμένουμε από εσάς και τη Μητέρα Γη να ανέβει πριν από εμάς. Ο ρόλος σας στη διαδικασία είναι πολύ πιο σημαντικός από ό, τι γνωρίζετε. Έτσι, αγαπητοί μου συνεχίστε προς τα εμπρός με την αγάπη στις καρδιές σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Vasiliki
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου