Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

20.02.2012


SaLuSa 20 Φεβρουαρίου 2012


Από την μια μέρα στην άλλη οι συνθήκες στον κόσμο σας αλλάζουν πολύ γρήγορα. Τα γεγονότα μπορεί να μην είναι άμεσα στη διάθεσή σας, αλλά καθώς συνεχίζεται η εκκαθάριση των σκοτεινών δυνάμεων θα μαθαίνετε περισσότερα. Οι σύμμαχοί μας μαζί με την υποστήριξή μας προχωρούν πολύ καλά, και τίποτα δεν θα εμποδίσει την τελική επιτυχία. Για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι πολλές προσπάθειες έχουν γίνει για να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, έχουν αντιμετωπιστεί και, όπως όλοι σας έχουμε υποσχεθεί, δεν θα υπάρξει άλλος πόλεμος. Αυτό το μήνυμα στέλνει στο σπίτι εκείνους που είναι πολεμοκάπηλοι, και συνειδητοποιούν ότι είμαστε τόσο καλοί όσο τα λόγια μας. Υπήρξαν μια σειρά από κατασκευασμένα περιστατικά που ελέγχθηκαν από εμάς, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα μιας μεγάλης αντιπαράθεσης. Μερικά ήταν πολύ μεγάλα για να αποκρυφτούν πλήρως και διέρρευσαν ορισμένες λεπτομέρειες. Να είστε παρατηρητικοί και σίγουρα θα βρείτε κάποιες ασυνήθιστες αναφορές.

Σαφώς και δεν έχουμε καμία επιθυμία να συμμετέχουμε σε μάχες με τους σκοτεινούς, όμως έχουμε την εξουσία να ενεργούμε εκ μέρους σας για να σας

προστατεύσουμε. Έχετε εκφράσει την επιθυμία σας να μπείτε σε μια νέα εποχή όπου δεν θα γίνεται πόλεμος και κάνετε έκκληση για παγκόσμια ειρήνη. Αυτό θα εξασφαλιστεί και θα ενδυναμωθεί αν είναι απαραίτητο, μέχρις ότου οι υπεύθυνοι αυτών των αποτρόπαιων πράξεων, όπως ο πόλεμος, δεν είναι πλέον σε θέση να ασκήσουν τέτοια εξουσία. Πρόκειται για ένα Θείο διάταγμα ότι ο κύκλος σας της δυαδικότητας θα τελειώσει με τον πόλεμο να έχει εξαλειφθεί εντελώς, και η ειρήνη να έχει εδραιωθεί. Για πολύ καιρό σας είχαν αφαιρεθεί τα δικαιώματά σας και τώρα έφτασε η ώρα για να αποκατασταθούν εντελώς. Το παλιό κατεστημένο έχει πλέον πεθάνει και δεν κατευθύνεται άλλη ενέργεια πλέον προς την διατήρησή του. Μια νέα ημέρα έχει αρχίσει που θα ανθίσει στο μεγαλείο της με την Ανάληψη.

Αγαπητοί μου, υπό το φως των όσων σας έχουμε πει για την αποκατάσταση της ειρήνης, παρακαλούμε μην παρασύρεστε σε φόβο, λόγω των προβλημάτων στη Μέση Ανατολή. Θα υπάρξει ένα ξαφνικό τέλος σε όλες τις αντιπαραθέσεις, και όσοι συμμετέχουν θα δουν ένα γεγονός που θα επιφέρει την ειρήνη σε όλους. Δεν υπάρχει πια χώρος για πυρηνικά όπλα, τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί για καταστροφή. Το μήνυμα, ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση, τελικά φτάνει στον προορισμό του. Οι κυβερνήσεις σας γνωρίζουν για εμάς και για την απαγόρευση τέτοιων συστημάτων εδώ και πολλά χρόνια, και επιτέλους συνειδητοποιούν ότι εννοούμε αυτά που λέμε.

Είμαστε εδώ για να διασφαλιστεί ότι το Φως υποστηρίζεται με όλους τους δυνατούς τρόπους, χωρίς να παρεμβαίνουμε στις επιλογές της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι οι φύλακες της ειρήνης του Σύμπαντος, και όπου μας βρείτε, θα βρείτε το Φως επί το έργον. Τίποτα δεν διαφεύγει της προσοχής μας, και δεν υπάρχουν κρυψώνες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Illuminati και τα τσιράκια τους για να αποφύγουν τη μοίρα τους. Έχουμε προσφέρει μια διέξοδο σε περίπτωση υποχώρησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να πάνε μακριά με τα εγκλήματά τους κατά της Ανθρωπότητας. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις από εμάς, οι οποίοι εμπλέκονται στη διασφάλιση ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δεν ήταν ποτέ πιο ενεργή από ό, τι είναι σήμερα, καθώς το χάος και η κατάρρευση των παλαιών μεθόδων συνεπάγεται σημαντικό καθαρισμό ενεργειών που ήταν κοιμισμένες για αιώνες. Δεν θα έχουν καμία θέση στις ανώτερες δονήσεις που συνοδεύουν την Ανάληψη, και μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να υπερισχύσουν σ’ αυτήν. Οι νόμοι του Σύμπαντος είναι ιεροί και εφαρμόζονται όλοι μέσα σ’ αυτό, και εμείς είμαστε αυτοί που θα διαβεβαιώσουμε ότι διασφαλίζονται. Αυτός είναι ο λόγος που οι ψυχές δεν μπορούν να προχωρήσουν με την Ανάληψη, αν οι δονήσεις τους δεν είναι συμβατές με αυτήν. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά θα πρέπει να έχετε φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο δονήσεων για να ανεβείτε. Όλες οι ψυχές θα έπρεπε να γνωρίζουν γι' αυτό πριν ενσαρκωθούν, και κάποιες από αυτές δεν έχουν καμία επιθυμία να ανέβουν, αλλά θέλουν να προσθέσουν στις εμπειρίες τους αυτή την περίοδο στη δυαδικότητα.

Είστε στα πρόθυρα να βιώσετε μια συναρπαστική περίοδο για να δείτε πέρα από τον κύκλο της δυαδικότητας, η οποία δεν θα αρχίσει πραγματικά μέχρι να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ειρηνικά και χωρίς φόβο. Θα γίνετε ελεύθεροι και με την αφθονία και άλλες παροχές που σας οφείλονται, θα αισθανθείτε ένα μεγάλο κύμα χαράς και ευτυχίας να εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη Γη. Θα είμαστε ανοιχτά μαζί σας και θα συμμετέχουμε στις εορταστικές σας εκδηλώσεις, γιατί θα είναι για σας ένα ιστορικό γεγονός. Μπορούμε να ακούσουμε ένα μεγάλο στεναγμό ανακούφισης να περνάει σε όλο τον κόσμο, καθώς θα απολαμβάνετε ένα επίπεδο ελευθερίας που δεν έχει σχέση με οτιδήποτε έχετε βιώσει εδώ και χρόνια. Πηγαίνετε στις καθημερινές σας μετακινήσεις με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό, και να ξέρετε ότι δεν θα έχετε για πολύ ακόμη να ανέχεστε το σημερινό χάος.

Θα μαθαίνετε πιο συχνά για τους ενόχους εγκλημάτων εναντίον σας που αναγκάζονται σε παραίτηση. Η διαφθορά και η δωροδοκία είναι ενδημική στην πολιτική και τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά αυτό θα αλλάξει καθώς μόνο όσοι είναι αξιόπιστοι και ειλικρινείς θα επιβιώσουν από τις εργασίες καθαρισμού. Αυτό που γίνεται τώρα είναι να έρθουν στο φως εκείνοι που εργάστηκαν μόνο για την καλυτέρευση του εαυτού τους. Στο μέλλον θα υπάρχουν μόνο ψυχές του Φωτός που θα σας εκπροσωπούν και θα υπερασπίζονται τα συμφέροντά σας. Τέτοιες ευθύνες θα πρέπει να θεωρούνται προνόμιο και τιμή, και πραγματικά έχετε μεταξύ σας ανθρώπους που θα χαίρονταν να σας υπηρετήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Όλοι σας έχετε περάσει τόσες πολλές ζωές στη γη για να φτάσετε στο παρόν στάδιο της εξέλιξης σας. Πλούσιος ή φτωχός έχετε δοκιμάσει κάθε είδους προκλήσεις, και σήμερα είστε πολύ σοφότεροι και γνώστες από τότε που μπήκατε για πρώτη φορά τις χαμηλότερες διαστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι να ανεβείτε, αφού η δυαδικότητα δεν έχει τίποτα περισσότερο να σας διδάξει, αν και αυτή η εμπειρία θα σας εξυπηρετήσει καλά στο μέλλον. Έτσι, ακόμα κι αν περνάτε δύσκολες στιγμές τώρα, μπορεί κάλλιστα να είναι η τελευταία φορά που παίρνετε μαθήματα στη δυαδικότητα. Ακόμα και αν είστε νέοι συγκριτικά, θα έχετε, ωστόσο, σοβαρούς λόγους να βιώνετε τους έσχατους καιρούς.

Ποιο θα ήταν το νόημα της ζωής, αν δεν υπήρχε προφανής σκοπός. Σίγουρα χωρίς αυτόν θα υπήρχε χάος και αταξία και κανένας πραγματικός στόχος για τον ακολουθήσετε. Όμως πραγματικά ρέει κατά μήκος ενός θεϊκού μονοπατιού, που θα άρει την Ανθρωπότητα δίνοντας σε κάθε ψυχή την ευκαιρία να ανέβει. Έτσι, μέσα από το χάος ένα σχέδιο για την εξέλιξη σας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, για να τερματιστεί αυτή η φάση της. Κατόπιν θα μπείτε σε έναν άλλο κύκλο σε μια υψηλότερη δόνηση, με στόχο να πάτε ακόμη υψηλότερα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που, μαζί με άλλους, μας δόθηκε η ευκαιρία να σας συνοδεύσουμε στο ταξίδι της επιστροφής.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου