Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

02.03.2012


SaLuSa 2 Μαρτίου, 2012


Ζήστε την κάθε μέρα όπως έρχεται, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις, όταν τόσες πολλές αλλαγές είναι στα πρόθυρα να γίνουν. Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι οι σύμμαχοί μας σημειώνουν μεγάλη πρόοδο σε πολλά μέτωπα, και ότι σύντομα θα μπορούν να προσβλέπουν σε μια περίοδο με εκρηκτικά δρώμενα. Ήδη βλέπετε πόσο εκτεταμένες είναι οι έρευνες μας για να απομακρύνουμε τα διεφθαρμένα άτομα από την αδελφότητα των τραπεζών, και αυτό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Έτσι, όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν έχει αποκαλυφθεί μόνο η διαφθορά, αλλά και οι υπεύθυνοι γι’ αυτήν. Μόλις αυτές οι αποκαλύψεις αποκτήσουν υπόσταση, θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλοί άνθρωποι βγαίνουν με περισσότερες πληροφορίες. Η υπέρβαση έχει αποκαλύψει σχέδια στα οποία εμπλέκονται τρισεκατομμύρια δολάρια, και τις πιο εξωφρενικές και τολμηρές πράξεις για να τα κλέψουν από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Σκοπεύουμε αυτά τα χρήματα να τους επιστραφούν υπό την προϋπόθεση ότι είχαν αποκτηθεί νομίμως αρχικά. Πολλά από τα χρήματα που καταχράστηκαν προέρχονται από τα δημόσια ταμεία, και στην πραγματικότητα πρόκειται για αστρονομικά ποσά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σας έχουν απαγορευθεί όσα χρειάζεστε για τις ανάγκες σας, ενώ έχουν εκτραπεί σε ιδιωτικούς λογαριασμούς, και μυστικές αποστολές. Θέτουμε τέρμα σε τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, ώστε οι πόλεμοι να μπορούν να θεωρηθούν κάτι από το παρελθόν και η παγκόσμια ειρήνη δεδομένη. Για να

γίνουν όλα αυτά πρέπει να έχουμε την υποστήριξη των μεγάλων κυβερνήσεων, αλλά μόνο όταν έχουν εκκαθαριστεί από αυτούς που δεν έχουν τα πλήρη συμφέροντά σας στην καρδιά. Γίνονται διεργασίες γι’ αυτό και οι κατηγορίες εναντίον τους ετοιμάζονται. Είναι συχνά θέμα του κατά πόσο το κάθε μέλος έχει υπηρετήσει τον όρκο του και δυστυχώς αυτά είναι πολύ λίγα.

Έτσι, αγαπητοί μου, προφανώς γνωρίζουμε τι απαιτείται για να προχωρήσουμε, αλλά μερικές φορές το έργο είναι τόσο μεγάλο που χρειάζονται πολλές διαπραγματεύσεις. Όταν εμείς και οι σύμμαχοί μας εμφανιστούμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε καλύψει όλες τις δυνατότητες και θα έχουμε επιτυχία. Εδώ και μερικά χρόνια έχουμε προγραμματίσει γι’ αυτή την εποχή, και οι άφθονοι πόροι μας, θα διασφαλίσουν ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας είναι η ικανότητά μας να πάμε όπου θέλουμε χωρίς να εντοπιζόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε τα σχέδια των σκοτεινών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε πάντα να παρεμβαίνουμε. Υπάρχουν Συμπαντικοί νόμοι που διέπουν όλες τις πράξεις, και πρέπει να διασφαλίζουμε το δικαίωμά σας να παίρνετε αποφάσεις με τη δική σας ελεύθερη βούληση. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε, αυτό περιλαμβάνει επίσης τους σκοτεινούς. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι να παραιτήστε από τη δική σας ελεύθερη βούληση, με το να μην διαφωνείτε με αυτό που έχουν δηλώσει ότι πρόκειται να κάνουν. Η δυαδικότητα είναι περισσότερο από το παιχνίδι που φαντάζεστε, και αρκετά σοβαρή σε αυτό. Ωστόσο, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να χαλαρώνετε, αφού η συμμορία και η οργάνωσή τους έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια ισχύος λόγω των ενεργειών μας.

Το φως που μεγαλώνει συνεχώς αγγίζει τις καρδιές όλο και περισσότερων ψυχών, και το ξύπνημα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε χώρα ανεξαιρέτως οι άνθρωποι επιμένουν να τους πουν την αλήθεια, και ζητούν από τους εκπροσώπους τους το κάνουν. Δικαιολογίες ή αποτυχία ανταπόκρισης δεν είναι πλέον αποδεκτά και αναμένεται δράση. Όπως έχετε δει ήδη σε ορισμένες χώρες, αυτό έχει οδηγήσει σε μαζικές διαδηλώσεις. Οι άνθρωποι έχουν μιλήσει και θα ακούγονται στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, η πολιτική όπως την ξέρετε τώρα δεν θα επιστρέψει ποτέ, καθώς στην Νέα Εποχή αυτοί που είναι του Φωτός θα επιλεγούν και θα διοριστούν για την υπακοή τους στο Δημιουργό και όλη τη ζωή.

Θα υπάρξει μια πιο πνευματική προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής. Ακόμα και η θρησκεία θα πρέπει να αξιολογήσει εκ νέου τις μεθόδους και τις διδασκαλίες της, έτσι ώστε να μπορεί να θεωρείται ως αδιάσειστα ειλικρινής και αληθινή ως προς το Φως. Πολλές θρησκείες θεσπίστηκαν για να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους ώστε να έχουν δύναμη και τον έλεγχο των οπαδών τους, και δυστυχώς χρησιμοποιούν εκφοβισμό για να τους κρατήσουν δέσμιους. Το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεστε εξωτερική βοήθεια για να κατανοήσετε την αλήθεια, αφού όλα είναι μέσα σας. Ωστόσο, ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι και μερικές φορές σας φέρνει σε κάποιον που έχει ταξιδέψει περισσότερο από εσάς, ο οποίος μπορεί να σας καθοδηγήσει. Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται από εσάς μπορεί να ελεγχθούν διαισθητικά, έτσι βρείτε έναν τρόπο ώστε να είστε σε θέση να έχετε μία ή δύο ήρεμες στιγμές για να το κάνετε. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι αγνοούν τη διαίσθησή τους, αν δεν επιβεβαιώνει αυτό που πραγματικά θα θέλατε να κάνετε.

Θα έχετε πολλά να μάθετε στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε πριν από την Ανάληψη. Ωστόσο, θα είναι πιο ευχάριστο καθώς θα αφομοιώνετε τη νέα κατανόηση του σκοπού της ζωής, και θα συνειδητοποιήτε ότι είναι γραφτό να είναι μια ευτυχισμένη και χαρούμενη εμπειρία. Δεν είναι μόνο ότι θα προχωρήσετε σε ένα καινούριο μονοπάτι που θα σας εισάγει σε ό, τι μπορείτε να περιμένετε αφού ανεβείτε. Είναι άλλωστε η πρόθεσή σας να επιστρέψετε στα υψηλότερα βασίλεια, για τα οποία έχετε εργαστεί τόσο σκληρά να πετύχετε. Έρχεται αρκετά φυσικά, καθώς σας είναι γνώριμο από τότε που ταξιδέψετε μέσα από αυτό, για να πέσετε στην τρίτη διάσταση. Είστε άξιες ψυχές που έχετε αποδείξει τον ισχυρό σας εαυτό και ικανές να ξεπεράσετε το σκοτάδι.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι τόσο ευτυχής που επιτέλους έχει την απόδειξη της αλλαγής, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι γίνεται. Με την πρόθεση μας να σας επιτρέψουμε να βλέπετε τα σκάφη μας πιο συχνά, έχει χαλαρώσει η υποψία κάποιων από εσάς ότι μπορεί να είμαστε εισβολείς. Έχουμε δείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι ακόμα και όταν μας προκαλούν, είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με το ζήτημα χωρίς καμία επιθετικότητα ή αχαλίνωτες ενέργειες. Η προσέγγισή μας ήταν πάντα σε αναγνώριση της ιερότητας της ζωής, που τιμούμε και λατρεύουμε, αφού ο καθένας είναι ένα μέρος του Δημιουργού. Το ίδιο ισχύει όταν πρόκειται για τους Illuminati, που παρόλη την κακία τους είμαστε υποχρεωμένοι να τους δούμε ως ψυχές του Φωτός, όπως όλους τους άλλους. Το Φως τους μπορεί να είναι χαμηλό, αλλά παρόλα αυτά είναι ακόμα δυνατόν να αυξηθεί και από αυτή τη θέση πίσω στο πλήρες Φως. Η τύχη τους θα αποφασιστεί στη Γη, αλλά από πνευματική άποψη, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τους δείξουν έλεος και συμπόνια.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και καθώς προχωράμε στην επόμενη φάση της πορείας σας προς την Ανάληψη, αισθανόμαστε το προνόμιο να είμαστε αυτοί που έχουν δεσμευτεί να διασφαλίσουν ότι θα είστε πλήρως προετοιμασμένοι. Θα είναι μια πολύ ωραία στιγμή, και θα απολαύσετε την ελευθερία, όπως δεν την έχετε γευτεί στην παρούσα διάστασή σας. Δεν θα χρειαστεί να ζήσετε για πολύ περισσότερο υπό τις παρούσες συνθήκες, και σύντομα θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι αλλαγές. Να είστε τολμηροί και γενναίοι, και να βαδίσετε με το Φως σας στην αληθινή αγάπη που έχετε και είστε.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου