Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

8.2.2012



 SaLuSa 8 Φεβρουαρίου 2012

Το παιχνίδι αναμονής θα πρέπει να παιχτεί για λίγο ακόμη, αλλά συνεχώς γίνεται πρόοδος. Καμία παρέμβαση των Σκοτεινών δεν θα έχει διαρκή αποτελέσματα, αφού τα σχέδια μας έχουν προχωρήσει τόσο που δεν μπορούν πλέον να αποτρέψουν την επιτυχία τους. Οι δραστηριότητές μας επιταχύνονται όπως και οι σύμμαχοί μας, δεδομένου ότι έχουμε φθάσει σε ένα σημείο, όπου προέχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες οριστικοποίησης. Τα εξωτερικά σημάδια, κυρίως από τις πηγές στο Διαδίκτυό (Internet) σας είναι τα πιο αξιόπιστα για την ακριβή και ενημερωμένη πληροφόρηση. Κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για να μείνετε επικεντρωμένοι στο Φως, κρατάτε μια σταθερή πορεία προς την Ανάληψη. Ό, τι και να συμβεί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ίδιο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί, και θα σας δούμε να απελευθερώνεστε από τους ελέγχους των σκοτεινών δυνάμεων.

Μπαίνουμε σε μια εξαιρετικά πολυάσχολη για μας περίοδο, αλλά δεν μπορούμε να καταβληθούμε από οποιεσδήποτε συνθήκες, επειδή έχουμε στόλους εκατομμυρίων σκαφών και φυσικά το προσωπικό για τη λειτουργία τους. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις ανάγκες μας είναι αυτοματοποιημένες, έτσι μπορούμε να ξοδεύουμε το χρόνο μας κάνοντας την εξειδικευμένη εργασία για την οποία είμαστε εξοπλισμένοι αυτή τη πιο σημαντική εποχή. Ακόμη και λειτουργίες, όπως η συντήρηση διενεργείται από ρομποτικά Όντα τα οποία έχουν ένα τόσο υψηλό επίπεδο συνείδησης, που μπορούν να σκεφτούν λογικά και να πάρουν αποφάσεις από μόνα τους. Φυσικά, οι εξελιγμένοι υπολογιστές μας συμμετέχουν σημαντικά στη λειτουργία των σκαφών μας, αλλά και στην αποστολή του στόλου ως σύνολο. Γνωρίζετε ότι τα πάντα στη Γη έχουν επίσης έναν βαθμό συνειδητότητας, αλλά στις πολύ χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως. Γι 'αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για να αποδεχθείτε αυτά που σας έχουμε πει.

Όλα τα προνόμια που αναφέρω κατά καιρούς θα είναι δικά σας εν ευθέτω χρόνω. Θα έρθουν με την προσωπική σας πρόοδο προς την κατεύθυνση να γίνετε ένα Γαλαξιακό Ον. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ακόμα τι σημαίνει αυτό, αλλά ίσως θα μπορούσαμε να σας πούμε υπεράνθρωπο. Τα σημερινά επίπεδα της συνείδησης σας αυξάνονται, αλλά απέχουν πολύ από το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Θα φτάσετε σε ένα επίπεδο της Συνείδησης του Χριστού, και αυτό επρόκειτο πάντα να είναι στη διάθεσή σας, λόγω της υπέροχης αύξησης στις Φωτεινές σας ενέργειες. Μπορεί να ακούγεται φιλόδοξο, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε να παρουσιάσετε αυτό το επίπεδο ενέργειας, ενώ βρίσκεστε στη Γη, ξέρουμε όμως ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί. Απλά, υπάρχουν πολλές χαμηλότερες δονήσεις γύρω σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αποκτήσατε μέσα από τις πολλές ζωές. Γι’ αυτό γίνεται συχνά αναφορά στην ανάγκη σας να καθαρίσετε τον εαυτό σας από αυτές, και η σημερινή είναι μια υπέροχη εποχή για να κάνετε αυτό το έργο. Υπάρχουν τόσες πολλές υψηλότερες ενέργειες που σας αποστέλλονται, που αν τις προσελκύσετε στον εαυτό σας, θα γίνει αυτή η διαδικασία. Το μυστικό είναι να επιθυμείτε να γίνει αυτός ο καθαρισμός και ο νόμος της έλξης θα κάνει τα υπόλοιπα.

Να είστε ενήμεροι για το τι υπάρχει γύρω σας και μην συνδέεστε σε τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί χαμηλότερων δονήσεων. Οι Σκοτεινοί ήταν πολύ έξυπνοι στην υπηρεσία της λεγόμενης ψυχαγωγίας, που απευθύνεται στις βασικές σας αισθήσεις και υποθάλπει στην επιθυμία σας για συγκινήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ζωή πρέπει να είναι σοβαρή, χωρίς διασκέδαση και γέλιο. Ωστόσο, σύντομα κουράζεστε από αυτά που έχετε και επιδιώκετε ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, κάτι που μπορεί συχνά να οδηγήσει στην εγκατάλειψη των προτύπων και στην ακολασία. Είναι τόσο εύκολο να το κάνετε και τόσο δύσκολο να άρετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Γι’ αυτό υπάρχουν σήμερα τόσοι πολλοί δάσκαλοι στη Γη δίνοντας συμβουλές έτσι ώστε ο σκοπός της ζωής να είναι κατανοητός και να είστε υπεύθυνοι για όλες τις δράσεις, τα λόγια και τις πράξεις σας.

Φανταστείτε πόσο συγκινητικό είναι να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας και να δείτε πώς ήσασταν πραγματικά, μέσα από τα μάτια κάποιου που έχει σταθεί δίπλα σας προσπαθώντας να κατευθύνει τη ζωή σας στο Φως. Δεν γίνεται για να αισθανθείτε ντροπή, αλλά για να δείτε πώς επηρεάσατε τους άλλους συχνά χωρίς να το καταλαβαίνετε. Όλοι είστε Ένα, και ότι κάνετε για τον ένα το κάνετε για όλους, και αυτό επηρεάζει το επίπεδο της μαζικής συνείδησης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα έχετε πάει πολύ καλά στο να φέρετε το Φως στη ζωή σας, και να το αγκυροβολήσετε στη Γη. Τόσο καλά, ώστε τα επίπεδα της μαζικής συνείδησης έχουν αυξηθεί εκθετικά, και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν αναλόγως. Είστε σε καλή πορεία για να ολοκληρώσετε αυτόν τον κύκλο με την Ανάληψη, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Οι αλλαγές πρόκειται να είναι τόσο εκτεταμένες, και θα συμβαίνουν τόσο γρήγορα που θα πρέπει να μείνετε ξύπνιοι για να μην χάσετε κάτι. Μόλις η επιρροή και παρέμβαση των Σκοτεινών σταματήσει οριστικά, και αυτό θα τελειώσει τους επόμενους μήνες, τότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να αρχίσετε να απολαμβάνετε την ελευθερία που ξαφνικά θα σας επιστραφεί. Από εκεί και πέρα όλη η ατμόσφαιρα θα εξυψωθεί και πολύ συναίσθημα θα απελευθερωθεί, καθώς οι άνθρωποι θα συνειδητοποιούν ότι επιτέλους πραγματική ειρήνη έχει έρθει στη Γη. Αυτό θα κάνει τους τελευταίους μήνες του έτους μια πολύ αξέχαστη και ευχάριστη εποχή, και οι άνθρωποι του κόσμου θα ενωθούν ξανά. Ποτέ ξανά δεν θα διαχωριστούν και θα χάσουν την αληθινή τους ταυτότητα, θα είναι Ένα και πάλι.

Λόγω των υψηλότερων δονήσεων που υπάρχουν σήμερα στον πλανήτη Γη υπάρχει λιγότερη αντιπαράθεση μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και για εκείνους που προωθούν τις διαφορές για λόγους ελέγχου, θα υπάρχει σύντομα ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Όπως σας έχουμε ήδη πει, η ειρήνη πρόκειται να επιτευχθεί σύντομα, αλλά πρώτα θα πρέπει να υπάρξουν κυβερνητικές αλλαγές. Πρέπει να έχετε τους σωστούς ανθρώπους στις θέσεις ευθύνης πριν μπορέσει να γίνει οποιαδήποτε πραγματική πρόοδος σε οποιοδήποτε μέτωπο, και μαζί με τους συμμάχους μας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση των αλλαγών στέλνοντας Αγάπη σε όλη την Ανθρωπότητα και τη μητέρα Γης που δεν έχει εκραγεί, όπως πολλοί είχαν οδηγηθεί να πιστεύουν. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανώμαλη δραστηριότητα, αλλά προφανώς λόγω της ίδιας της φύσης του απαιτούμενου καθαρισμού, θα υπάρχουν κάποια σημαντικά συμβάντα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα σας πω ότι τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας αγαπούν τον Θεό και δεν τον φοβούνται. Έχουμε αποδεχτεί εδώ και καιρό ότι ο Θεός είναι Μόνο Αγάπη, και ότι είμαστε όλοι μια πτυχή αυτού του καθαρού φωτός. Με αυτό κατά νου, οι θρησκευτικές διδασκαλίες, θα πρέπει να τροποποιηθούν αναλόγως. Πρόκειται για μια ευαίσθητη κατάσταση, αφού πρέπει να επιτρέψουμε την ελεύθερη έκφραση, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να βγει και η αλήθεια στον κόσμο. Πρέπει να είστε σε θέση να προβείτε σε τεκμηριωμένη επιλογή, και πριν από το τέλος αυτού του κύκλου θα είστε σε αυτή τη θέση. Το να γίνετε γνώστες το βλέπουμε ως ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη αρμονία ανάμεσα σε όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey


Translator: Vasiliki


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian  for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου