Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

15.2.2012


SaLuSa 15 Φεβρουαρίου, 2012

Τα γεγονότα στη Γη, χωρίς αμφιβολία, επιταχύνονται και παρόλο που λίγοι από εσάς εμπλέκονται άμεσα θα ξέρετε ότι αυτό είναι αλήθεια. Μερικές χαρακτηριστικές φιγούρες του Φωτός έχουν δώσει τον εαυτό τους, για να φέρουν μια μεγαλύτερη ώθηση σε ορισμένα θετικά γεγονότα που θα φτάσουν στα αυτιά σας. Πολλά από τα επιτεύγματά τους κρατήθηκαν μακριά από μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα θα έρθει η στιγμή που αυτό δεν θα είναι πλέον δυνατό. Έχουν αποσταθεροποιήσει το σκοτεινό καθεστώς, το οποίο δεν έχει πλέον τέτοιο βαθμό ελέγχου ώστε να σταματήσει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη για το Φως, και άπαξ και δουν οι άνθρωποι την απόδειξη του, οι πύλες θα ανοίξουν και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Φυσικά γνωρίζουμε τις δράσεις που γίνονται, και στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσουμε τους συμμάχους μας για να διασφαλιστεί ότι θα πετύχουν τους στόχους τους. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι είμαστε μαζί τους και τους προστατεύουμε συνεχώς και αυτό τους δίνει κουράγιο και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουν θαρραλέα. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατι συχνά λειτουργούν κάτω από απειλές κατά της ζωής τους.

Υπάρχει διαρκώς μια συνεχής ροή ενέργειας που αυξάνει τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, τα οποία ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, και έτσι εξαπλώνεται

το μεγάλο ξύπνημα. Ευχόμαστε ότι τελικά κάθε μία ψυχή θα φτάσει στο σημείο να είναι σε θέση να αναληφθεί. Ωστόσο, η επιλογή είναι δική σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάθε ψυχή που είναι έτοιμη, θα επιθυμεί φυσιολογικά να ανέβει. Εάν υπάρχει ανησυχία για αγαπημένα πρόσωπα που δεν ανεβαίνουν, κάποιοι μπορεί να θέλουν να επιστρέψουν αμέσως στη χαμηλότερη διάσταση για να τους συμπαρασταθούν. Αυτό είναι απολύτως αποδεκτό, καθώς έχετε την ελεύθερη επιλογή σε ότι αφορά το μέλλον σας. Φυσικά αυτή η διαδρομή και οι εναλλακτικές της θα εξηγηθούν σε σας, αλλά στο τέλος εσείς επιλέγετε το πεπρωμένο σας. Ο Θεός σας έδωσε ελεύθερη βούληση, και δεν θα την πάρει από εσάς. Μπορείτε να πάτε μπροστά και θα μπορούσε να ονομαστεί "για καλύτερα ή χειρότερα" και θα είναι αυτό που εσείς θα το κάνετε.

Πολλές επιλογές είναι ανοικτές σε σας μετά την Ανάληψη, και πολλοί θα ενταχθούν στους Γαλαξιακούς Στόλους. Για κάποιους θα είναι εκεί όπου θα συναντήσουν την αληθινή τους οικογένεια, καθώς τα περισσότερα μέλη παραμένουν στα μητρικά σκάφη για εκατοντάδες χρόνια τα οποία γίνονται το φυσικό τους σπίτι. Σε ορισμένα τμήματα αυτών των σκαφών υπάρχουν πολύ λίγα που να θυμίζουν ότι είστε σε διαστημόπλοιο, και όλα είναι φτιαγμένα για να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Δεν είναι σαν στρατιωτική θητεία, αλλά πιο ξεκούραστα και έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και ευτυχία. Στην πραγματικότητα τα όπλα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αμυντικούς και όχι καταστροφικούς σκοπούς, εκτός και αν αυτή είναι η έσχατη λύση για να αποκρουστούν επιθέσεις. Ακόμα και τότε απομακρύνουμε πρώτα τις μορφές ζωής όπως έγινε όταν χάσατε ένα διαστημόπλοιο αμέσως μετά την απογείωση. Σεβόμαστε κάθε μορφή ζωής και έχουμε πολλά διαφορετικά μέσα για να προστατεύουμε τη δική μας, και μπορούμε να βάλουμε μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τα σκάφη μας, αν χρειάζεται ή ένα μανδύα αορατότητας. Στην πραγματικότητα μια τέτοια χρήση είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να δείτε όλα τα σκάφη που γεμίζουν τους ουρανούς σας.

Σιγά-σιγά ετοιμάζεστε για την συνάντηση μας, που θα πραγματοποιηθεί πριν ανεβείτε, αλλά θα γίνει πιο φυσιολογική μετά την Ανάληψη. Πρώτα έρχονται οι αλλαγές που απαιτούνται για να σας ωθήσουν στην υψηλότερη διάσταση, με τις οποίες θα αρχίσει η Χρυσή Εποχή. Είναι σαφές ότι αυτή η εποχή δεν μπορεί να αρχίσει στη Γη μέχρι να καθαριστεί από τις χαμηλότερες δονήσεις, και αυτό περιλαμβάνει όλες τις ψυχές που επιθυμούν να μείνουν σε αυτές τις δονήσεις. Πολύ δουλειά γίνεται και έχει γίνει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια για να εξασφαλιστεί ότι κάθε ψυχή ξέρει τι περίπου είναι η Ανάληψη. Αυτό περιλαμβάνει τις περιπτώσεις που συναντάτε τους οδηγούς σας, έξω από το σώμα σας, ενώ το φυσικό σας σώμα κοιμάται. Έτσι μπορεί να μην έχετε απαραίτητα γνώση εγρήγορσης, αλλά υποσυνείδητα θα γνωρίζετε.

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι ανησυχούν για το τι μπορεί να μείνει πίσω γι’ αυτό ας το καταστήσουμε σαφές, όλα όσα περιθάλπετε και αγαπάτε θα είναι πανομοιότυπα στις υψηλότερες δονήσεις, ώστε στην πραγματικότητα δεν θα χάσετε τίποτα. Τα ζώα με τα οποία έχετε ένα σύνδεσμο αγάπης θα ταξιδέψουν επίσης μαζί σας, αλλά θα έχουν μια πολύ ανώτερη μορφή και θα "συνομιλούν" μαζι σας τηλεπαθητικά. Όταν σας λέγαμε ότι δεν θα σας λείψει τίποτα, το εννοούσαμε, και στην πραγματικότητα ό, τι θα ξαναδημιουργήσετε θα είναι κατά πολύ ανώτερο από ό, τι στο παρελθόν. Το πιο ευπρόσδεκτο όφελος σας θα είναι ένα φυσικό σώμα που δεν γερνά ή δεν αρρωσταίνει γιατί παραμένει στην τέλεια μορφή του. Έχετε τόσα πολλά να κερδίσετε που αξίζει πραγματικά κάθε προσπάθεια ή θυσία που κάνετε για να φθάσετε εκεί. Η περίοδος που περνάτε τώρα είναι τόσο σημαντική που κάθε ψυχή έχει τη μέγιστη υποστήριξη και ενθάρρυνση. Ξεχάστε τις σκοτεινές δυνάμεις και επικεντρωθείτε στο μέλλον σας, καθώς η μοίρα τους έχει σφραγιστεί και θα έχετε τα πάντα μπροστά σας.

Έτσι όπως βλέπουμε τα πράγματα στη Γη, θα τα περιγράφαμε ως ταραχώδη καθώς πολλοί Εργάτες του Φωτός είναι πρόσωπο με πρόσωπο με τις σκοτεινές δυνάμεις, αλλά θα βγούν νικητέςς. Τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται να είναι στην θέση αιχμής, και θα περιμέναμε να είναι η περιοχή όπου σημειώνεται η μεγαλύτερη πρόοδος. Βλέπουμε, επίσης, τα περισσότερα μέλη της ελίτ να απομακρύνονται και ανυπομονούμε να δούμε μέσα σ’ αυτούς και τα κορυφαία στελέχη των Illuminati. Η νομική προσέγγιση είναι σε εξέλιξη και πολύ σύντομα αναμένεται δράση. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα νομικά ζητήματα είναι συνήθως γεμάτα με καθυστερήσεις και οι σκοτεινοί είναι αρκετά έξυπνοι όταν πρόκειται για τέτοια θέματα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που να μπορεί να καθυστερήσει η πρόοδος επ' αόριστον, οπότε περιμένετε νέα από αυτές τις καταστάσεις.

Όπως έχει ειπωθεί ξανά, δεν θα υπάρξει καταστροφικό τέλος αυτού του κύκλου, και συγκριτικά μόνο μικρής σημασίας διαταραχές, φυσικής υπόστασης. Θα υπάρξουν επιπτώσεις από τις αλλαγές των καιρικών συνθηκών και την ηφαιστειακή δραστηριότητα, αλλά θα έχετε έγκαιρη προειδοποίηση γι’ αυτές. Επίσης, εμείς πάντα ηρεμούμε τις καταστάσεις, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να επιτρέψουμε και στη μητέρα Γη να προχωρήσει με τον καθαρισμό της. Έχετε την τεχνολογία για να προβλέψετε μεγάλες αλλαγές και να προειδοποιηθούν επαρκώς οι άνθρωποι σε κάθε κίνδυνο. Ωστόσο, είναι προς το συμφέρον σας να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις όταν βρίσκεστε σε περιοχές που έχουν μια ιστορία με τακτική σεισμική δραστηριότητα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και αγαπώ κάθε ψυχή στη Γη, και θα ήθελα να σας πω ότι οι νέες ενέργειες που έρχονται στην Γη είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα για πολλές ψυχές που αντιμάχονται κάθε πιθανή απειλή για τις πεποιθήσεις τους. Είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε αργά όπως έχετε συνηθίσει, αλλά τώρα είναι η ώρα να είστε τολμηροί και να βγείτε έξω από τα όρια που επιβάλατε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει και να έχετε κατά νου ότι η Ανάληψη δεν είναι ένα θρησκευτικό δρώμενο, αλλά ένα μεγάλο βήμα στη συνεχή πνευματική εξέλιξη σας. Ναι, πρόκειται για τον Θεό, αλλά αυτός είναι ο αληθινός Θεός όλων τον οποίο τον έχετε μέσα στην ίδια την ύπαρξή σας. Ο Θεός είναι αγάπη, ακόμα και όταν αρνείστε την ύπαρξη του Θεού αυτή η αγάπη ποτέ δεν απορρίπτεται. Όπως συχνά το λέει ο λόγος «είστε ένα πνευματικό ον που έχει μια φυσική εμπειρία".

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Vasiliki
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου