Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

30.1.2012




 SaLuSa 30 Ιανουαρίου 2012

Μην έχετε κανένα φόβο, επειδή πολλά μπορούν να συμβούν από την μία μόλις εβδομάδα στην άλλη και το σχέδιο για την απελευθέρωση σας από τους σκοτεινούς προχωράει πολύ καλά. Όπως έχουμε ήδη προτείνει, παρακολουθείτε τις εξελίξεις σε όλο τον κόσμο, καθώς οι επιθυμίες σας για αλλαγή γίνονται πραγματικότητα. Έχει σημασία να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων από την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι συμβαίνει. Ξέρετε ότι ο χρόνος τρέχει και αυτό είναι ευπρόσδεκτο καθώς περιμένατε πολύ καιρό να εξελιχθούν οι έσχατοι καιροί. Πιστέψτε μας είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε, με τους συμμάχους μας να πετυχαίνουν τη δημιουργία των συνθηκών που θα μας επιτρέψουν να έρθουμε πιο κοντά σε σας. Όλα όσα σας έχουν υποσχεθεί, θα έρθουν σε σας, ακόμα κι αν δεν είναι όπως τα έχετε φανταστεί, και στην πραγματικότητα, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να αποδειχθούν πιο συναρπαστικά και εκπληρωτικά.

Να θυμάστε ότι τα πάντα είναι στα χέρια υψηλότερων όντων, τα οποία έχουν ακολουθήσει την πορεία σας προς την Ανάληψη από την πρώτη αρχή η οποία έγινε πολύ καιρό πριν. Το ξέρατε όταν ξεκινήσατε, αλλά με τον εκφυλισμό στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας διαχωριστήκατε από την Πηγή και ο ένας από τον άλλον. Ωστόσο, αυτό ήταν αναμενόμενο, αν και προήλθε από την δική σας κατάχρηση της ελεύθερης βούλησης που σας είχε δοθεί. Ξέρετε τώρα που περάσατε από το Μεσαίωνα, ο οποίος σας έδειξε πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε όταν χάνετε την επαφή με τον αληθινό εαυτό σας. Ο παρών κύκλος ήταν αυτός με τις μεγαλύτερες δοκιμασίες από τότε που αρχίσατε τις σωματικές σας ενσαρκώσεις, και προηγήθηκαν ζωές σε παλαιότερους πολιτισμούς για τους οποίους ξέρετε πολύ λίγα. Μπορεί να θυμόσαστε λίγα από αυτές, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάθε μία εμπειρία σας έχει φέρει στο σημείο που είστε τώρα. Έχετε αναπτυχθεί πάρα πολύ στην κατανόησή σας για την σωματικότητα, και αυτό έχει επίσης βοηθήσει την επιτάχυνση της εξέλιξης σας.

Από την Ανάληψη και μετά θα συνεχίσουν να υπάρχουν προγραμματισμένες εμπειρίες με την καθοδήγηση των Οδηγών σας και του Ανώτερου Εαυτού σας. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να έχετε μεγαλύτερη συμβολή ως προς το τι θα είναι αυτές, καθώς θα ταξιδεύετε προς τα εμπρός σαν Γαλαξιακά Όντα. Όπως αντιλαμβάνεστε, η ζωή θα πάρει μια εντελώς νέα εμφάνιση, και θα έχει ελάχιστη σχέση με το πώς την βλέπετε τώρα με την παρούσα διάστασή σας. Θα πρέπει ακόμη να συνειδητοποιήσετε πώς θα είναι να είστε εντελώς ελεύθεροι, αλλά αυτό θα γίνει όταν θα έχετε ανεβεί σε ένα επίπεδο συνειδητότητας που θα σας εξασφαλίσει πλήρη επίγνωση των ευθυνών σας. Οι νόμοι του Σύμπαντος είναι αρκετά απλοί και απαιτούν να σέβεστε την κυριαρχία όλων των άλλων ψυχών, και δεν έχετε καμία πρόθεση να τις βλάψετε ή να παρεμβάλλετε. Πράγματι η τάση σας θα είναι να μοιράζεστε την Αγάπη και το Φως με όλες τις μορφές ζωής, που έχουν κατανοήσει και αποδεχθεί την Ενότητα Όλης της Ύπαρξης. Όλη η ζωή είναι στο δρόμο της εξέλιξης και έχει την ισχυρή επιθυμία να επιστρέψει στην Πηγή από την οποία προήλθε.

Η ζωή στη Γη μπορεί να φανεί πολύ μοναχική και θα συναντήσετε ψυχές όλων των τύπων, σε πολύ διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης και κατανόησης που προστίθενται στις εμπειρίες σας. Η πρόκλησή σας είναι να τις καταλάβετε και να πάρετε ό, τι μαθήματα έχουν για σας. Εσείς του Φωτός τα έχετε καταφέρει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, αλλά πάντα θα ωφελείστε από αυτές, αφού τα μαθήματα διατηρούνται σε επίπεδα του υποσυνείδητου. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας που περάσατε μέσα από τη δυαδικότητα και κινηθήκατε προς το Φως. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα επίπεδο συνειδητότητας με το οποίο είστε πραγματικά εξοικειωμένοι και στο οποίο ζούσατε κάποτε στις ανώτερες διαστάσεις, χωρίς να έχετε ποτέ την ανάγκη να επιστρέψετε στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Στις υψηλότερες διαστάσεις θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αλλά είναι πιο αποδεκτές και εκλαμβάνονται καλύτερα ως αποστολές που περιλαμβάνουν συχνά ψυχές που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την εμπειρία σας. Να θυμάστε ότι σε αυτό το στάδιο θα έχετε θέσει τον εαυτό σας στην υπηρεσία των άλλων και πρακτικά κάθε ένας που ανεβαίνει ακολουθεί φυσιολογικά αυτή την πορεία. Όλη την ώρα εξακολουθείτε να ανεβαίνετε, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή, δεδομένου ότι σπάνια έχετε να αντιμετωπίσετε αρνητικές καταστάσεις. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πού επιλέγετε να πάτε, αφού μπορεί να είστε κάποιος που επιθυμεί να επιστρέψει στις χαμηλότερες διαστάσεις. Ο ρυθμός με τον οποίο επιθυμείτε να ανεβείτε εξαρτάται πάρα πολύ από την απόφασή σας, και κανείς δεν είναι αναγκασμένος να πάει πιο γρήγορα από ό, τι επιθυμεί. Ως εκ τούτου, στην παρούσα διάσταση σας δεν θα αισθάνονται όλες οι ψυχές έτοιμες να ανέβουν και κάποιες θα παραμείνουν εκεί όπου αισθάνονται πιο άνετα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το κάρμα έρχεται και φεύγει πολύ γρήγορα, και για κάποιους θα φανεί ότι το ένα πράγμα ακολουθεί γρήγορα το άλλο, χωρίς ανάπαυλα. Αγαπητοί μου, είναι ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ανάγκη να καθαρίσει το κάρμα σας πριν ανεβείτε. Ένα μέρος από αυτό θα είναι μια κληρονομιά του παρελθόντος, δεδομένου ότι δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη ότι ξαναγυρνάει στην ίδια ακριβώς ζωή. Συχνά έρχεται όταν είστε σε καλύτερη θέση να το χειριστείτε, και να πετύχετε τον καθαρισμό του. Στο τελικό απολογισμό κάποιο κάρμα μπορεί να αποδεσμευθεί σύμφωνα με το Νόμο της Χάριτος.

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί αποθαρρύνεστε να κρίνετε μια άλλη ψυχή, αν σας πούμε ότι δεν έχετε καμία δυνατότητα να γνωρίζετε ποιες είναι οι εμπειρίες της. Επίσης, όταν θεωρείτε ότι κάποιος φαίνεται να τιμωρείται, φέρτε στο νου σας ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μερικές φορές, μια ψυχή, θα δεχτεί το κάρμα κάποιων άλλων σαν ένα τρόπο παροχής υπηρεσιών σε αυτούς, και γίνεται συνήθως όταν υπάρχει ήδη μια ισχυρή σύνδεση ή δεσμός μεταξύ τους. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που μπορείτε να κάνετε για τους άλλους είναι να θυσιάσετε τον εαυτό σας γι 'αυτούς. Επίσης, να θυμάστε ότι υπάρχει κάρμα που έρχεται σαν ανταμοιβή, και κερδίζεται μέσα από την αγάπη και τις υπηρεσίες σας σε άλλους. Εσείς είστε που δημιουργείτε την πορεία και τις εμπειρίες σας, και δεν υπάρχει κανένας άλλος που να φταίει όταν αυτές είναι ανεπιθύμητες, τουλάχιστον όχι όπως θα πιστεύατε.

Μάθετε καλά τα μαθήματά σας, και δε θα χρειαστεί ποτέ να επανέλθετε σε αυτά ξανά, αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου ίσως να δοκιμαστείτε και πάλι για να βεβαιωθεί ότι δεν θα απογοητευτείτε. Εάν έχετε μια εμπειρία η οποία ήταν σαφώς ένα μάθημα για σας, σκεφτείτε το με ειλικρίνεια και χωρίς προκαταλήψεις και είναι σίγουρο ότι θα καταλάβετε το λόγο. Όλα γίνονται θεϊκά και δίκαια, γιατί όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές δεν εμπλέκεται κανένα είδος τιμωρίας. Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη και έχει ατέλειωτη υπομονή με τις Σπίθες του που θα είναι πάντα συνδεδεμένες με το Θεό, και υπάρχουν εν ονόματι της Αγάπης του Θεού.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και κλείνω με μια ευχή αγάπης για όλους εσάς να βρείτε τον αληθινό σας δρόμο και τον αληθινό σας εαυτό. Συνεχίστε να εκπέμπετε το Φώς σας όπου και να πάτε και εν αγνοία σας θα βοηθάτε τους άλλους να βρουν το δικό τους.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Μετάφραση: Βασιλική

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου