Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

1 Οκτωβρίου 2012


SaLuSa, 1 Οκτωβρίου 2012

Μπαίνοντας σε έναν άλλο μήνα και κοιτάζοντας πίσω, βλέπετε πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εσείς, ως Εργάτες του Φωτός, έχετε κάνει τόσα πολλά για να άρετε τα επίπεδα της συνείδησης, καθώς και μια τεράστια αφύπνιση λαμβάνει χώρα. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα ενάντια στο πλαίσιο των προσπαθειών των Illuminati για να σας αποσπάσουν την προσοχή και να δημιουργήσουν φόβο. Δεν έχετε δει τις εκτεταμένες συλλήψεις να λαμβάνουν χώρα όπως αναμενόταν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εκτελούνται όλες οι αλλαγές που ήδη έχουμε μιλήσει. Οι καθυστερήσεις έχουν δείξει πόσα έχετε μάθει, κρατώντας την εστίασή σας στα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας. Δεν είναι εγωιστικό να σκεφτόσαστε τον εαυτό σας, καθώς κανένας άλλος δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την Ανάληψη, ακόμα και αν έχετε πάρει πολλές συμβουλές.
Τα εξωτερικά γεγονότα δεν είναι απαραίτητα για την πρόοδό σας, αλλά σας προσφέρουν μια ευκαιρία να καταλάβετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι δικαίωμά σας που έχετε κερδίσει με την αύξηση των δονήσεών σας και αυτό αντανακλά την μεγαλύτερη εξύψωσή σας μέσα στο Φως. Δεν μπορείτε μόνο να αποφασίσετε ότι θα θέλατε να αναληφθείτε και να είστε επιτυχής, χωρίς πρώτα να είστε σε θέση να προσπαθήσετε αυτό που απαιτείται. Είναι περιττό να απορροφάτε τεράστιο όγκο πληροφοριών, αν και υπάρχουν πολλά διαθέσιμα που θα βοηθήσουν την κατανόησή σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το πώς αισθάνεστε μέσα σας και αν είστε σε θέση να κοιτάξετε προς τα έξω και να αποδεχθείτε ότι όλοι εσείς είστε ένας. Αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο προσεχές μέλλον να δημιουργήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Ενόσω είστε στο μονοπάτι για να γίνετε ένας Εργάτης του Φωτός, είστε σε καλό δρόμο για την εκπλήρωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε δάσκαλος ή να διοικείτε τους άλλους, αλλά ότι με το παράδειγμά σας θα γίνετε ένα λαμπρό Φως. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αναζωογονήσετε τους άλλους, όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα χαμόγελο ή με μια ευγενική λέξη, και αυτό έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά, πρέπει να γίνετε φίλοι με το εγώ σας, και ενώ εκείνο θα εξακολουθεί να προσπαθεί να διατηρήσει τον «παλιό εαυτό σας», τουλάχιστον ξεχάσετε πώς συνηθίζατε να είστε. Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα σας εμφανίζονται καθώς θα βγαίνετε από τις χαμηλότερες δονήσεις, και όλα αυτά είναι μέρος αυτής της διαδικασίας. Ίσως ακόμη και να σημαίνει προσεκτική επιλογή νέων φίλων, οι οποίοι θα είναι πιο συμβατοί στην κατανόηση των αλλαγών σας. Οι ψυχές των χαμηλότερων δονήσεων είναι συχνά πολύ άγριες και ενδίδουν σε αρνητικές ενέργειες, και ίσως να είναι δυσάρεστο για να είστε μαζί. Ωστόσο, όπως θα ανεβαίνετε θα μάθετε πώς να προστατεύετε τον εαυτό σας από αυτούς.

Με το Νόμο της Έλξης θα βρείτε φυσικά τον εαυτό σας να έλκεται προς τις ψυχές μιας παρόμοιας δόνησης. Αυτές θα είναι οι φιλίες όπου θα βοηθήσετε ο ένας την πρόοδο του άλλου και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και μετά μέσω της Ανάληψης. Μερικές φορές τέτοιοι δεσμοί μπορεί να είναι πολύ ισχυροί και μπορεί να αποδειχθεί ότι έχουν υπάρξει μαζί πολλές φορές στο παρελθόν και προέρχονται από την ίδια αστρική οικογένεια. Να σας θυμίσουμε ότι κάθε ψυχή έχει έρθει στη Γη από ένα άλλο πολιτισμό, και είστε τόσο εξωγήινοι όσο και πολλοί άλλοι. Μάλιστα, για το λόγο αυτό αισθάνεστε πάρα πολύ οικείοι με την ιδέα της συνάντησής μας. Θα πρέπει να εισαχθείτε στην αληθινή σας οικογένεια στην πορεία του χρόνου, με αυτούς που έχουν παρακολουθήσει την πρόοδό σας και θα ενθουσιαστούν να σας συναντήσουν και πάλι.

Η Γη ήταν για εσάς ένας τόπος δοκιμασίας, με τη χαμηλή της δόνηση είχε λίγες πιθανότητες να σας επιτρέψει να μάθετε τον αληθινό εαυτό σας. Όπως και κάθε άλλη ψυχή που κατά καιρούς έχετε υπάρξει εντελώς βυθισμένοι στη ζωή σας και χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, έχετε αποκοπεί από την αληθινή πραγματικότητά σας. Αυτό το γεγονός είχε ως στόχο να βιώσετε πλήρως την χαμηλότερη διάσταση και όλες τις προκλήσεις της. Θα σας αποσπούσε και ακόμη θα ήταν καταθλιπτικό να γνωρίζατε τη ζωή που αφήσατε πίσω σας την πρώτη φορά που ενσαρκώθηκε στη Γη. Τώρα είναι διαφορετικά, γιατί έχετε μετακινηθεί πίσω στο Φως, και έχετε κατανοήσει την τεράστια δημιουργική ικανότητα που έχει η ψυχή σας στην ισχυρή πραγματική καταγωγή της. Όταν θα έχετε αναληφθεί, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε και πάλι εκείνες τις δυνάμεις, έχοντας γίνει μια έμπιστη και μορφωμένη ψυχή.

Έτσι, Αγαπητοί μου, συνεχίστε με την εξύψωσή σας και μην αποθαρρύνεστε από αυτά που συμβαίνουν έξω από σας, όλα στην πραγματικότητα γίνονται για να σας προάγουν και να σας φέρουν στην ολοκλήρωση αυτού του κύκλου μέσω της Αναλήψεως και θα επωφεληθείτε από όλα αυτά που σας έχουμε υποσχεθεί. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας να ανησυχείτε για άλλα θέματα, καθώς όλα αυτά θα έρθουν σε ένα υπέροχο τέλος, σύμφωνα με το αμόλυντο σχέδιο του Θεού για όλους σας. Να είστε βέβαιοι ότι ο καθαρισμός της Γης γίνεται ακόμη και αν δεν μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε πολλά στοιχεία γι’ αυτό. Υπάρχουν κοινές δράσεις που συμβαίνουν ανάμεσα σε εμάς και τους συμμάχους μας, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς που διατηρούμε την ισορροπία πάνω στη Γη, και αποτρέπουμε την κλιμάκωση της φθοράς. Σύντομα η πρόοδος θα επιταχυνθεί πάρα πολύ, καθώς οι νέοι μηχανισμοί με τον τρόπο τους θα δουλέψουν στον δημόσιο τομέα και θα γίνουν ακόμα πιο γρήγορα όταν φτάσουμε στη Γη σας.

Καθώς αντιλαμβάνεστε, πιεζόμαστε πολύ για να φέρουμε ένα αποτέλεσμα σε συνεργασία με τους συμμάχους μας, που έχουμε βάλει για να απομακρύνουμε την σκοτεινή κλίκα από το δρόμο μας. Δεν μπορούν πλέον να αναβάλλουν το χρόνο της παραδοχής, ότι έχουν χάσει τη μάχη, αλλά αλαζονικά προχωρούν με στρατιωτικές ενέργειες που προκαλούν ακόμα τον θάνατο και την καταστροφή. Αναρωτιόμαστε πόσο καιρόν χρειάζονται πλέον οι ηγέτες σας να κατανοήσουν ότι οι πόλεμοι δεν έφεραν ποτέ λύση σε ένα πρόβλημα. Απλώς το μεγεθύνουν, όπως έχει συμβεί πολλές φορές, μέχρι να αναφλεγεί ένας παγκόσμιος πόλεμος με τεράστιες απώλειες ζωών. Η απάντηση σε αυτό είναι να σας στείλουμε αγάπη και φως, όπου υπάρχει απειλή, και ιδίως στους ηγέτες που εμπλέκονται άμεσα. Είναι σίγουρο ότι βοηθά και αυτό συμβαίνει εκεί όπου μπαίνει η συνολική πίστη σας στη δύναμη του Φωτός.

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή ενέργεια απ’ όλες και στο σημερινό επίπεδό σας την έχετε δει να δουλεύει για θεραπευτικούς σκοπούς, και παρά την παρουσία των χαμηλοτέρων ενεργειών, εκείνη λειτουργεί. Χρειάζεται πίστη και κατανόηση, διαφορετικά δεν θα φέρνει τη μέγιστη δύναμη που μπορεί να δώσει. Η αγάπη μιας μητέρας είναι γνωστό ότι είναι θεραπευτική και ένα άλλο παράδειγμα του τι μπορεί να κάνετε. Κάθε ένας από σας έχει έναν βαθμό θεραπευτικής ικανότητας μέσα του, αλλά συχνά αμφιβάλλει, έτσι ώστε να μην διαθέτει την πλήρη πρόθεσή του που θα μπορούσε να είχε διαθέσει. Να είστε θετικοί και να κάνετε αυτό που σας ανήκει για να βοηθήσετε στην ανάταση της Γης και σε κάθε ζωντανή ύπαρξη πάνω σε αυτή. Να θυμάστε ότι είστε εδώ για να αναληφθείτε με τη Μητέρα Γη, και πολλές άλλες μορφές ζωής είναι επίσης έτοιμες να προχωρήσουν. Τα ζώα δεν αποτελούν εξαίρεση από όλους, πολλά από τα οποία είναι τα κατοικίδια ζώα σας ή έχουν εξημερωθεί για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας στέλνω Αγάπη και Ευλογίες για λογαριασμό όλων των φίλων και της οικογένειάς σας από τα σκάφη μας.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa. 

Mike Quinsey.

Πηγή: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October2012/salusa__1october2012.htm



Κανάλι: Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου