Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

15 Οκτωβρίου 2012


SaLuSa, 15 Οκτωβρίου 2012

Ερευνώντας τον κόσμο σας, ανακαλύψαμε ότι η προσωπική σας αφύπνιση γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, και οι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι για να συζητούν μεταξύ τους για την Ανάληψη. Προφανώς, υπάρχουν δυσκολίες στην έκφραση του τι πρόκειται να σημαίνει για κάθε άτομο, αλλά τουλάχιστον ένας σπόρος της γνώσης που έχει σπαρθεί θα αναπτυχθεί. Φυσικά, υπάρχουν σχέδια για ευρεία διάδοση των πληροφοριών, προκειμένου να διασφαλίσουν την κατανόηση από τους ανθρώπους αυτής της θαυμάσιας ευκαιρίας που δίνεται σε κάθε ψυχή. Θα εξακολουθεί να υπάρχει κάποια δυσπιστία ή φόβος μεταξύ αυτών που ακούνε για πρώτη φορά για την Ανάληψη, αλλά όταν θα βλέπουν τους άλλους να χαίρονται με την καρδιά τους γι’ αυτά τα νέα, θα αισθάνονται πιο σίγουροι για το μέλλον τους. Στην πραγματικότητα εσείς έχετε την τάση να συγκεντρώνεστε μαζί, γιατί το ένστικτό σας, σας λέει ότι υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα πιο δύσκολα προβλήματα πιθανόν να συμβούν μέσα στις οικογένειες, γιατί αισθάνονται δεμένοι και θέλουν να μείνουν μαζί. Υπάρχουν πιθανότητες να έχουν ήδη προγραμματίσει να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον. Ωστόσο, θα υπάρξουν και περιπτώσεις στις οποίες ένα μέλος να είναι ανυποχώρητο στα δικά του συναισθήματα, που ίσως να είναι και αντίθετα με αυτά που οι άλλοι έχουν αποδεχθεί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να επιτραπεί στο εν λόγω μέλος να ακολουθήσει με ελεύθερη βούληση τη δική του επιλογή. Υποσυνείδητα κάθε ψυχή γνωρίζει ενστικτωδώς τι είναι σωστό για αυτήν, σαφώς και θα πρέπει να αισθάνεται άνετα με την απόφασή της. Σε γενικές γραμμές, οι οικογένειες με μικρά παιδιά, θα διαπιστώσουν ότι θα προχωρήσουν μαζί ως μία μονάδα.

Όπως συχνά σας υπενθυμίζουμε, ο δεσμός της αγάπης, όταν πρόκειται για οικογένειες ή τους φίλους, εξασφαλίζει πάντα τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ τους. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε μόνιμο διαχωρισμό όταν ένας από σας θα πάρει μια διαφορετική πορεία. Στις υψηλότερες δονήσεις μπορείτε να εντοπίσετε ο ένας τον άλλο με τη σκέψη, και σε κάποιο σημείο θα είστε σε θέση να ταξιδεύετε οπουδήποτε στη στιγμή. Στην πραγματικότητα, καθώς θα ανεβαίνετε, θα υπάρχει μια τάση να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες ως ομαδική συνείδηση. Επειδή δεν υπάρχουν σκοτεινές ενέργειες σε αυτά τα επίπεδα, θα καταλάβετε ότι η κάθε ψυχή που θα συναντάτε θα διαθέτει πολλή αγάπη για κάθε άλλη ψυχή. Θα υπάρχει μια άμεση αποδοχή εμπιστοσύνης και αρμονίας ανάμεσα σε όλους σας, που θα πηγάζει από το να είστε Ένα με Όλο Αυτό Που Είναι.

Στη Γη συχνά αισθάνεστε ότι πρέπει να «μάχεστε» για να καθιερώσετε τον εαυτό σας, και δεν μπορείτε πολύ εύκολα να καθορίσετε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι. Με την αχαλίνωτη απληστία και τη διαφθορά σε όλα γύρω σας, είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιον να εμπιστεύεστε. Αυτή η αίσθηση σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν, και ήδη εκείνοι του Φωτός θα απομακρύνονται από εκείνους που δεν είναι. Έτσι δουλεύει ο Νόμος της Έλξης και αυτό είναι μια πολύ φυσική αντίδραση, συνεπώς αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και τώρα έλκεστε από άτομα με παρόμοιες προοπτικές. Πράγματι, όταν επρόκειτο να ενσαρκωθείτε, συμφωνήσατε να εργαστείτε για το Φως, και πως εύκολα θα βρείτε τους συμπατριώτες σας που είχαν και αυτοί επίσης κάνει το ίδιο. Θα «αισθάνεστε» περισσότερο σαν σπίτι σας με μερικούς ανθρώπους, κάτι που δεν θα συμβαίνει με άλλους, και αυτό γιατί θα έχετε περισσότερα κοινά. Είναι σαφές ότι αν ανησυχείτε για το σχέδιο της ζωής σας, προορίζεστε να συναντήσετε ορισμένες ψυχές που αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου. Αυτό επεκτείνεται και σε εκείνους που θα έρθουν σε γάμο, καθώς και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.

Στα υψηλότερα επίπεδα θα έχετε τη δυνατότητα να ταυτιστείτε πιο εύκολα με εκείνους που είστε αληθινά σας αδέλφια. Αυτό γίνεται συχνά γιατί προέρχεστε από τον ίδιο Αστρικό Πολιτισμό και υπηρετείτε σε μία από τις Γαλαξιακές Ομοσπονδίες ή Αδελφότητες του Φωτός. Υπάρχουν φυσικά και οι ψυχές εκείνες που εξακολουθούν να αναπτύσσουν την επιστημονική τους γνώση και θα βρεθούν σε διαφορετικά Συμβούλια που θα ασχοληθούν με αυτή την πλευρά της εξέλιξης. Έτσι, αν είναι αυτός ο τομέας που σας ενδιαφέρει, θα μπορέσετε να τον συνεχίσετε. Όλη η γνώση θα είναι κοινή και διαθέσιμη σε κάθε ψυχή, εν αντιθέσει με την Γη που συνηθίζατε να στηρίζετε την ενέργειά σας εξουσιάζοντας τους άλλους. Αυτή είναι η κύρια διαφορά που θα βρείτε όταν αναληφθείτε, καθώς τα πάντα θα είναι διαθέσιμα σε όλους, χωρίς εξαίρεση.

Αγαπητοί μου, καθώς σας παρακολουθούμε, σας βρίσκουμε να ανησυχείτε αδικαιολόγητα, σας βεβαιώνουμε ότι έχετε πολλούς βοηθούς γύρω σας και ότι θα ολοκληρώσετε τη ζωή σας όπως την επιθυμείτε. Ίσως ψάξετε για κάτι περισσότερο, αλλά εκείνο που πραγματικά μετρά και από το οποίο εξαρτάται η εξέλιξή σας είναι το σχέδιο της ζωής σας. Η παρούσα κατάσταση είναι περισσότερο σημαντική, επειδή έχετε προσδιορίσει αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε αυτό το χρονικό διάστημα στη δυαδικότητα. Ίσως ενδεχομένως να μην πάρετε αυτό που επιθυμείτε, αλλά να το αποδέχεστε όπως έρχεται, σαν να μην συμβαίνει τίποτα το σημαντικό προς όφελός σας. Επίσης, οι έσχατοι καιροί θα αρχίσουν όταν εσείς απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας συνδέει με τις χαμηλότερες δονήσεις. Όταν τελικά αναληφθείτε, θα φέρετε μόνο ένα ελάχιστο ποσό εκκρεμούς κάρμα το οποίο θα διαγραφεί.

Σε αυτές τις τελευταίες μέρες σας προτείνουμε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην προσωπική διαδρομή σας, και να ξέρετε ότι για όλα τα άλλα θα ληφθεί μέριμνα. Να είστε σίγουροι ότι λίγο πριν το τέρμα* θα δείτε τα διάφορα συμβάντα που θα σηματοδοτούν τις τελευταίες αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τα γεγονότα. Φυσικά, υπάρχουν και οι προσδοκίες των μεγάλων αλλαγών και η Αποκάλυψη που θα είναι το ορόσημο στο δρόμο τους προς τα εμπρός. Ο τομέας των οικονομικών αλλαγών είναι ψηλά στην λίστα μας, αλλά αυτή είναι μια μαμούθ πρόκληση συντονισμού, για να αποφευχθεί το υπερβολικό χάος στις αγορές χρήματος. Στον τραπεζικό τομέα η δυσφορία τους επιδεινώνεται, καθώς προσπαθούν να το ξεπεράσουν, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη κατάρρευση. Αυτό θα είναι το σήμα για τα νέα συστήματα που θα εισαχθούν και που είναι έτοιμα και περιμένουν.

Η Ανάληψή σας είναι η πιο σημαντική, και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το καλύτερό σας, για να συμβάλετε στη δημιουργία της Νέας Εποχής γύρω σας. Ζήστε όπως οραματίζεστε να είναι τα πράγματα αφού έχετε αναληφθεί και θεωρήστε όλες τις άλλες ψυχές να είναι ένα με εσάς. Μη θεωρήσετε τον εαυτόν σας ως φύλακές τους, αλλά η καλοσύνη και η αγάπη σας προς τις συνάδελφες ψυχές θα φέρει περισσότερο φως στη Γη. Όπως σας βλέπουμε, το όλο θέαμα είναι υπέροχο, καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχετε δημιουργήσει μια μεγάλη φλόγα του Φωτός, που μπορεί να την δει όλο το Σύμπαν. Έχετε πραγματικά ανέβει στο ύψος των περιστάσεων και με κάποιους τρόπους πολύ περισσότερο από αυτό που είχε προβλεφθεί, και αυτό είναι τιμή για την Ανθρώπινη Φυλή. Υπήρχαν φορές που φαινόταν ότι δεν θα το καταφέρετε αυτό και τώρα είστε εδώ στα πρόθυρα της Ανάληψης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας συγχαίρω όλους για το μερίδιο της επίτευξης αυτής της επιτυχίας. Σας αγαπούμε όλους, είμαστε υπερήφανοι για την συμμετοχή σας, είμαστε ένα.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

http://lightworkers.org/channeling/169459/salusa-15-october-2012

Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου