Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

24 Σεπτεμβρίου 2012


SaLuSa, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το παγκόσμιο κίνημα για να φέρει την ειρήνη κερδίζει υποστήριξη και βοηθάει στην αφύπνιση των άλλων αναγκών να μην ανέχονται άλλο πια την έλλειψη της συμμόρφωσης των απαιτήσεών σας. Η επιτυχία θα είναι δική σας αλλά ίσως όχι ακριβώς με τον τρόπο που θα περιμένατε. Θα βάλουμε σίγουρα ένα χέρι σε αυτό και μας επιτρέπεται να βοηθήσουμε όπου αφορά τους Εργάτες του Φωτός. Ο κύριος στόχος προς το παρόν είναι οι κυβερνητικές αλλαγές που χρειάζονται για να θέσουν τους σωστούς ανθρώπους αρμόδιους για το μέλλον σας. Μόλις μια χώρα αφαιρέσει αυτούς που δεν εργάζονται για τους ανθρώπους, η απαίτηση για αλλαγές θα κλιμακωθεί οπουδήποτε αλλού. Δεν θα υπάρξει διακοπή της ενέργειας για να ρίξει τους σκοτεινούς από την εξουσία και σε γενικές γραμμές το γνωρίζουν πως ο χρόνος τους έχει λήξει.

Από την μια πλευρά ο κόσμος θα φαίνεται να είναι σε ένα αβοήθητο χάος αλλά κάτω από αυτό όλοι σας γεννάτε την Νέα Εποχή που περιμένει να αντικαταστήσει την παλιά. Η παλιά ισχύουσα κατάσταση δεν μπορεί να διατηρηθεί άλλο πια καθώς η ίδια της η δομή πέφτει κάτω. Κανένα ποσό προσπάθειας ή χρημάτων δεν μπορεί να την κρατήσει άθικτη και πολλές φήμες θα πέσουν κάτω με αυτήν. Ήδη νόμιμες δράσεις είναι έτοιμες να δημοσιοποιήσουν περισσότερα γνωστά ονόματα για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Μερικοί από τους μεγαλύτερους ενόχους εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από άλλους που έχουν κάνει την βρώμικη δουλειά για αυτούς. Ωστόσο, στην τελική αναμέτρηση κανένας δεν θα είναι ικανός να αποφύγει την δικαιοσύνη ή να μην λογοδοτήσει στις υψηλότερες αρχές. Είναι όλοι γνωστοί σε εμάς και κάθε πράξη τους διαφυλάσσεται στα Aκασικά Aρχεία.

Η κάθε σκέψη και πράξη όλων των ψυχών είναι αυτόματα γνωστή αλλά δεν είναι για προβολή χωρίς άδεια. Ωστόσο, χρησιμοποιείται όταν περνάτε στις υψηλότερες σφαίρες, όταν επανεξετάζετε την ζωή σας και αποφασίζετε τι χρειάζεστε να μεταφέρετε για περαιτέρω εμπειρίες. Σε μερικούς η ζωή μοιάζει χωρίς νόημα αλλά στην πραγματικότητα ο καθένας σας γνώριζε τι είχε σχεδιαστεί πριν να ενσαρκωθεί. Έτσι προκύπτει ότι είστε καλά συμβουλευμένοι να αξιοποιήσετε πλήρως τις οποιεσδήποτε προκλήσεις έχετε. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί με τους εαυτούς σας όταν κάνετε λάθη καθώς δεν αναμένεται να είστε τέλειοι. Εμπλέκεστε σε μια κατάσταση δοκιμής και σφάλματος για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας και για να προχωρήσετε περαιτέρω στο ταξίδι της εξέλιξής σας. Κάθε ψυχή εμπλέκεται και πολλοί από εσάς έρχεστε μαζί σκόπιμα για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να επιτύχει.

Φυσικά αυτή η ζωή είναι κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς προσπαθείτε να καθαρίσετε παλιά θέματα που σας έχουν κρατήσει πίσω. Είναι σαφώς μια πολύ σημαντική περίοδος, στην οποία σας δίνεται κάθε βοήθεια για να ετοιμαστείτε για την Ανάληψη. Θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές να πορεύονται προς την ανάληψη και να αφήνουν τον τροχό της αναγέννησης. Πράττοντας έτσι το μέλλον σας θα είναι ολοκληρωτικά στα χέρια σας και θα έχετε την επιλογή του τι θα θέλατε να κάνετε μετά. Ακόμα διευρύνεται το χρονικό διάστημα που μπορείτε να μείνετε σε ένα σώμα, και να θυμάστε ότι στις υψηλότερες διαστάσεις δεν γερνάτε και δεν πεθαίνετε όπως βιώνετε τώρα. Η σκέψη μιας τέτοιας ελευθερίας θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας παρακινήσει να επιτύχετε οτιδήποτε χρειάζεται για να ανεβείτε πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις.

Οι περισσότερες ψυχές είναι τώρα ήδη στο χαμηλότερο σημείο τους όσον αφορά τις δονήσεις τους, κι έτσι η πρόοδος είναι πάντα προς τα επάνω και επιστρέφοντας εκεί όπου πραγματικά ανήκετε. Ίσως να έχετε μια πραγματική εμπειρία στην διάστασή σας αλλά αυτή η πραγματική ζωή δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Είστε του Φωτός και φυσιολογικά μια ακτινοβόλα ψυχή με τεράστιες δυνάμεις για να δημιουργεί. Καθώς ανυψώνεστε ξανά θα μάθετε πώς να ελέγχετε τις δυνάμεις σας και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για το ανώτερο καλό όλων. Είστε πραγματικά Θεοί εν τω γίγνεσθαι και για αυτό θα πρέπει ακόμα και τώρα να είστε σίγουροι πως εστιάζεστε πάνω σε αυτό που πραγματικά θέλετε στην ζωή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε μέχρι τώρα πως εκεί όπου τοποθετείτε την ενέργειά σας είναι εκεί όπου πρόκειται να πάρετε αποτελέσματα.

Ίσως να φαίνεται πως υπάρχουν τυχαία συμβάντα στη ζωή σας αλλά είναι ό,τι προσελκύετε για τους εαυτούς σας. Υπάρχουν Νόμοι που καλύπτουν όλες τις πτυχές γι αυτό, ανεξάρτητα από το αν είστε ενήμεροι για αυτούς ή όχι. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζετε το ποιοί είναι και θα πρέπει να επικεντρώνεστε στο να προσπαθήσετε να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να φέρονται αυτοί σε εσάς. Εργαστείτε στο να τους συμπεριφέρεστε ως Ένα με εσάς, καθώς πράγματι όλοι είσαστε συνδεδεμένοι ως μέρος του εαυτού σας. Για πολύ καιρό οι άνθρωποι δεν είχαν καταλάβει την σύνδεση μεταξύ όλων των ψυχών αλλά εάν το αποδεχτείτε ότι είστε όλοι Θεϊκές σπίθες, θα καταλάβετε γιατί είναι έτσι. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είμαστε σε πλήρη συνειδητοποίηση της αλήθειας και αυτό είναι το γιατί υπηρετούμε άλλους πολιτισμούς. Είναι η πιο φυσική επιθυμία να θέλετε να βοηθήσετε αυτούς που ακολουθούν τα βήματά σας.

Είναι αναπόφευκτο κι επιθυμητό πως όλες οι ψυχές θα φτάσουν τελικά σε ένα σημείο επιστροφής στην Πηγή. Είναι μέσα σας είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι κι είναι μια κινητήρια δύναμη που πάντα σας ωθεί προς τα εμπρός και προς τα επάνω. Τα μάτια σας ανοίγουν στο τι σημαίνει κι η επερχόμενη Ανάληψή σας είναι απλώς ένα ορόσημο κατά μήκος ενός υπέροχου ταξιδιού. Θα φαίνεται να είναι ατελείωτο κι έχετε κατά νου πως σύντομα θα είστε σε διαστάσεις όπου τα πάντα θα είναι στο Τώρα. Ο χρόνος όπως τον γνωρίζετε δεν θα έχει καμιά σχέση με οτιδήποτε κάνετε, καθώς το παρελθόν, παρόν και μέλλον θα είναι Όλα Ένα. Είναι μια εκπληκτική έννοια που σας επιτρέπει να ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και να πηγαίνετε οπουδήποτε θέλετε. Μερικές ψυχές έχουν τρυφερές αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές από την ιστορία του παρελθόντος κι επιλέγουν να πάνε πίσω και να βιώσουν περισσότερες.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αρχίσει να ‘νιώθει’ πώς θα είναι μετά την Ανάληψη και οι αλλαγές θα έρθουν τόσο εύκολα σε εσάς. Θα έρθουν ούτως ή άλλως καθώς ήρθατε από προηγούμενα τέτοια επίπεδα πριν καταλήξετε στην τωρινή διάσταση. Μόλις σας επισκεφτούμε ανοιχτά και προσκαλέσουμε ορισμένους πάνω στα σκάφη μας, θα σας δώσουμε μια προεπισκόπηση τι είδους ζωή σας περιμένει. Οι αλλαγές θα είναι περισσότερο ευπρόσδεκτες και θα εξαλείψουν πολλές από τις αγγαρείες και την ανάγκη του να ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας εργαζόμενοι απλά για να υπάρχετε. Θα έχετε τόσο πολύ χρόνο για τον εαυτό σας και θα είστε σε θέση να τον αφιερώσετε σε οτιδήποτε θεωρείτε πως θα σας είναι περισσότερο ικανοποιητικό. Η ασχήμια, οι στρεβλώσεις και οι ατέλειες απλά δεν μπορούν να υπάρχουν στις ανώτερες δονήσεις και όλα υπάρχουν μέσα στην ομορφιά, την ισορροπία κι την αρμονία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο κι ευχαριστημένος που είμαι σε θέση να επικοινωνώ με αυτόν τον τρόπο. Είμαι προφανώς ένας από τους πολλούς που προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες σας σε μια τέτοια σημαντική στιγμή. Θα συναντηθούμε μια μέρα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον και αυτό θα είναι μια ευχάριστη περίσταση για όλους μας.

Σας ευχαριστώ, SaLuSa. 


Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου