Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

8 Οκτωβρίου 2012


SaLuSa, 8 Οκτωβρίου 2012

Ποτέ δεν είναι αργά να στραφείτε προς την Ανάληψη και να συνειδητοποιήσετε αν όντως αισθάνεστε έτοιμοι και αν είστε σίγουρα σε ένα σημείο όπου μπορείτε να το επιτύχετε. Για να προχωρήσετε χρειάζεστε να εστιαστείτε στην πρόθεσή σας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η ανάληψή σας εξαρτάται από το επίπεδο της συνειδητότητάς σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε γι’ αυτό που έχετε κατανοήσει ως ύπαρξη της Ενότητας με όλη τη ζωή χωρίς καμία εξαίρεση. Η Αγάπη είναι το κλειδί της επιθυμίας για να επιτύχετε, αλλά θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά σε αυτό για να υπερβείτε τα ανθρώπινα συναισθήματα που συχνά σας κρατούν πίσω. Εσείς έχετε την τάση πρώτα να ενεργείτε και εκ των υστέρων να κάνετε ερωτήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε ένα νέο τρόπο ανταπόκρισης στις καταστάσεις. Η συγχώρεση είναι επίσης ζωτικής σημασίας, όταν έχετε υπάρξει θύματα δράσεων κάποιων άλλων, ακόμα κι αν αυτές δεν μπορούν να αποδοθούν σε εσάς με κανέναν τρόπο.

Επίσης, η συμβολή που σας δόθηκε θα είναι χρήσιμη όταν καθαρίζετε το κάρμα σας που σχετίζεται με τις σχέσεις σας. Αυτές πιθανόν να είναι και οι δυσκολότερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να προσπαθήσετε να συγχωρέσετε αυτούς που σας προβληματίζουν. Απλά δεν μπορείτε να προχωρήσετε, εάν επιμένετε να φέρετε μέσα σας την μνησικακία ή συνεχίζετε να τρέφετε αρνητικές σκέψεις. Απομακρυνθείτε από το παρελθόν και εισέλθετε σε ένα νέο μονοπάτι που οδηγεί στο Φως και την Αγάπη. Αφού συμβεί αυτό, θα αισθανθείτε άνετα, γνωρίζοντας ότι έχετε κόψει τους δεσμούς με το παλιό μοντέλο, αφού πλέον δεν σας εξυπηρετεί. Το πιο πιθανό είναι πως αυτοί που διαβάζουν αυτές τις λέξεις, έχουν ήδη αποφασίσει να αλλάξουν τις ζωές τους και να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για την Ανάληψη.

Θυμηθείτε πως το σώμα σας είναι ο ναός σας, φροντίζετε γι’ αυτόν και απομακρυνθείτε από οποιεσδήποτε πρακτικές που του προκαλούν ζημία. Δεν μπορείτε, για παράδειγμα, να πάρετε τις συνήθειες των ναρκωτικών σας στις ανώτερες διαστάσεις, γι’ αυτό όσο πιο σύντομα αποφασίσετε να διακόψετε αυτό τον εθισμό, τόσο πιο σύντομα θα επιτύχετε. Τον ίδιο τρόπο μπορείτε να εφαρμόσετε και για τους άλλους εθισμούς, όπως το αλκοόλ, το οποίο και αυτό σε κάθε περίπτωση βλάπτει το σώμα σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που χρειάζεστε να κάνετε, για να διασφαλίσετε την ανύψωσή σας και να δεχθείτε την βοήθεια από τους Οδηγούς σας. Ο Θεός επιθυμεί να αναληφθεί κάθε μεμονωμένη ψυχή, αλλά αποδέχεται πως δίνοντάς σας την ελεύθερη βούληση, η τελική επιλογή είναι δική σας. Ρωτήστε σοβαρά τον εαυτό σας εάν επιθυμείτε να παραμείνετε στον τωρινό τρισδιάστατο κύκλο, κι αν δεν μπορείτε να δείτε το μονοπάτι σας καθαρό από επιθυμίες μέσα σε αυτή την κίνηση, τότε θα είναι οριστικό.

Το τέλος του κύκλου πλησιάζει πολύ γρήγορα, και η απόλαυσή μας είναι στο να βλέπουμε πως οι Εργάτες του Φωτός έχουν ανυψώσει το Φως πάνω στην Γη. Το Φως προσελκύει ακόμα περισσότερο Φως, και το μονοπάτι σας για την Ανάληψη διευρύνεται. Τα χρονοδιαγράμματα συγκλίνουν, και σύντομα το πιο δυνατό θα σας ανυψώσει με τη Μητέρα Γη. Αυτό πρέπει να συμβεί για να διαχωρίσει αυτούς που είναι έτοιμοι από αυτούς που δεν είναι, κι αυτό είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα των αλλαγών που περνάτε. Επίσης σημαίνει πως μόλις αναληφθείτε, οι σκοτεινοί θα έχουν αφαιρεθεί ολοκληρωτικά από τις ζωές σας. Η ειρήνη που έχετε ζητήσει και για την οποία έχετε προσευχηθεί, θα γίνει επιτέλους δική σας, και διαμέσου της διαδικασίας της Ανάληψης θα βιώσετε πράγματι τις αλλαγές μέσα στον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βιώσετε τις αλλαγές μόνο εκείνη την ώρα γιατί αυτό έχει ξεκινήσει μερικά χρόνια πριν, αλλά την πραγματική Ανάληψη που θα είναι ένα ορόσημο στην πορεία σας.

Υπάρχουν πολλές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην Γη και έχουν παρουσιάσει σημαντική αύξηση αυτό το έτος. Αυτό σημαίνει πως τα προβλήματά σας θα αυξηθούν, μέχρι να συμβεί κάτι φυσικό που θα φέρει μια σαρωτική κάθαρση. Οι πιο προφανείς τομείς σχετίζονται με την πολιτική, όπου πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο βιώνουν μεγάλες ανακατατάξεις. Είναι θλιβερό αυτό, το να αναγκάζονται να φθάσουν σε τέτοιες εξτρεμιστικές καταστάσεις, πριν γίνουν αποδεκτές οι τεράστιες αυτές αλλαγές. Ωστόσο, όταν συμφωνηθούν, δεν θα σπαταληθεί χρόνος για την σύσταση των νέων συστημάτων. Αντιλαμβανόμαστε ότι μόλις τα πολιτικά θέματα διευθετηθούν, οι υπόλοιπες αλλαγές θα ακολουθήσουν αρκετά σύντομα. Προς το παρόν, εσείς ως άτομα είστε το πιο σημαντικό, καθώς επιθυμούμε να συνειδητοποιήσετε την υπέροχη ευκαιρία που σας παρουσιάζεται με την Ανάληψη.

Δεν είναι ανάγκη εγκαταλείψετε τους δεσμούς σας με αυτά που έχετε στην κατοχή σας για να αναληφθείτε, αλλά οτιδήποτε φέρει χαμηλές δονήσεις δεν θα προχωρήσει μαζί σας. Για παράδειγμα, μερικοί έχετε ενασχολήσεις ή χόμπι που περιλαμβάνουν την συλλογή ενθυμίων που σχετίζονται με ανθρώπους ή γεγονότα που δεν είναι επιθυμητά. Οι νέες δονήσεις πράγματι θα επιτρέψουν να εκδηλωθεί ένα νέο Φως σε πολλές καταστάσεις στην πραγματικότητά σας. Τα πάντα θα εκφράζονται με μια νέα ενέργεια που θα αναδεικνύει την ομορφιά και την τελειότητά τους. Οι στόχοι θα φαίνονται πιο ‘ζωντανοί’ και θα έχετε μια πιο στενή σχέση με όλα τα ζωντανά όντα, καθώς τα επίπεδα συνειδητότητας θα είναι πολύ ανώτερα από ότι πριν. Σε πραγματικές περιόδους θα κερδίσετε από την ανάληψή σας με τόσους πολλούς τρόπους, που σύντομα θα ξεχάσετε τον χρόνο σας στην δυαδικότητα. Τελικά θα φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο, παρόλο που πάντα θα επωφελείστε από την εμπειρία.

Στο μέλλον κάθε ανάγκη σας θα ικανοποιείται και δεν θα επιθυμείτε απολύτως τίποτα. Με την πάροδο του χρόνου και αναπτύσσοντας τις ικανότητές σας στην δημιουργία, θα μπορείτε να τα παρέχετε στον εαυτό σας. Εν τω μεταξύ θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των νέων τεχνολογιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Είναι όλες ήδη έτοιμες για εσάς και περιμένουν μόνο την κατάλληλη στιγμή για να εισαχθούν και να διανεμηθούν. Ωστόσο, μην προσδοκάτε πάρα πολλά άμεσα, καθώς η μετάβαση δεν θα συμβεί σε μια νύχτα. Όπως σας έχουμε πει προηγουμένως, η προτεραιότητά μας είναι να φέρουμε βοήθεια κι ανακούφιση σε αυτούς που δεν είναι προνομιούχοι και στερούνται των απαραιτήτων για την ζωή. Θα ανυψωθείτε με μια σειρά προόδων από δω που είστε τώρα, για να πάρετε μια θέση σας στην Χρυσή Εποχή της απόλυτης ομορφιάς και της χαράς.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και γνωρίζω πως εάν μπορούσατε να πάρετε μόνο μια φευγαλέα ματιά από αυτά που είναι φυλαγμένα για εσάς, οι τωρινές σας ανησυχίες θα φαίνονταν μικρής ή καθόλου σημασίας. Υπάρχει τόσο λίγος χρόνος πριν την Ανάληψη, λοιπόν προσπαθήστε να σκέφτεστε τα οφέλη που σύντομα θα λάβετε. Θα τα έχετε κερδίσει δικαιωματικά και θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τις ζωές σας. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας και μετά την Ανάληψη και θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την πλήρη Γαλαξιακή Συνειδητότητα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θα γνωρίζετε πώς θα αισθάνεστε, όταν θα έχετε αυτά τα επίπεδα της συνειδητότητας, καθώς συγκριτικά τώρα έχετε πλήρη άγνοια των αληθινών σας ικανοτήτων. Κοιτάξτε εμάς και θα δείτε σε εμάς τους αληθινούς σας εαυτούς, όπως θα είστε στο κοντινό μέλλον.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.

Κανάλι:Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου