Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

31 Οκτωβρίου 2012 «Γνωρίστε μας χωρίς Φόβο»



SaLuSa, 31 Οκτωβρίου 2012

                 «Γνωρίστε μας χωρίς Φόβο» 


Στο τέλος της ομιλίας του στη Σεντόνα την Τετάρτη και ώρα 4:00 μ.μ. ο Mike Quinsey μετέφερε ένα αυθόρμητο μήνυμα από τον SaLuSa. Ο Μike δεν το έδωσε άμεσα σαν να μιλά ο SaLuSa, αλλά ο Mike αναφερόταν σε αυτά που έλεγε σε αυτόν ο SaLuSa.

Σας ευχαριστώ αγαπητοί μου που ήρθατε στη Σεντόνα. Μιλώ εκ μέρους του SaLuSa, ο οποίος θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του περισσότερο για τους ανθρώπους που ήρθαν στη Σεντόνα. Έχετε δημιουργήσει πολύ περισσότερο φως από ό,τι στο παρελθόν, που θα περιβάλει όλη τη Γη και θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η εξέλιξη γύρω από τον πλανήτη.


Οι δυνάμεις στα μητρικά σκάφη καθώς και στα άλλα σκάφη τώρα είναι πολύ κοντά μας. Παρακολουθούν τα πάντα που συμβαίνουν γύρω από τη Γη. Τα επίπεδα συνειδητότητας ποτέ δεν ήταν τόσο υψηλά όσο είναι τώρα και όταν επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα θα υπάρξει μια έκρηξη φωτός επάνω στη Γη.

Θέλουν να μη δούμε τους εξωγήινους σαν ανώτερους με οποιονδήποτε τρόπο. Έρχονται ως ίσιοι και όταν έρθουν θα γιορτάσουμε τον ερχομό τους. Θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας και μετά από την Ανάληψη. Επιθυμούν να γίνουμε μέρος των σχεδίων τους για το μέλλον, και έχουν πολλά να μας προσφέρουν και θα μας ανυψώσουν σε υψηλότερα επίπεδα όπως μας έχουν περιγράψει.

Θα επιθυμούσαν να τους δεχθούμε χωρίς φόβο. Όταν θα έρθουν στη Γη, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα που να μας βλάψει ή να κάνουν κάτι που να φοβηθεί ο κόσμος. Αλλά έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν αυτές που πάντα δημιουργούσαν τον φόβο ως προς την παρουσία τους.

Θέλουν να εξελιχθούμε πολύ σύντομα, έτσι ώστε να μπορέσουν να μας φέρουν τα οφέλη της τεχνολογίας τους. Οι προερχόμενοι από το Σείριο θα συναντηθούν με τους Σείριους, Οι Πλειάδιοι με τους Πλειάδιους και ούτω καθεξής. Μερικοί από εμάς μετά την Ανάληψη θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στους πλανήτες μας. Αυτή θα είναι μια δική μας επιλογή. Οι πραγματικές μας οικογένειες είναι εξωγήινες, τις οποίες αφήσαμε όταν προσφερθήκαμε να λάβουμε μέρος σε αυτό το σχέδιο για να βοηθήσουμε με την Ανάληψη.

Μας γνωρίζουν καλά. Κατά την διάρκεια του ύπνου ορισμένοι από εμάς τους συναντούν στα σκάφη τους, αλλά όταν επιστρέφουμε μας κλείνουν τις αναμνήσεις γιατί οι μνήμες που βιώνουμε από τις ανώτερες τεχνολογίες τους, η ζεστασιά και η άνεση θα μας αποσπούσαν πάρα πολύ την προσοχή από την εργασία μας επάνω στη Γη.

Ακόμα και τώρα δεν θέλουν να διαταράξουν το έργο των έσχατων καιρών. Αισθάνονται πολύ υπερήφανοι για το έργο που έχουν επιτελέσει οι εργάτες του φωτός, ακόμα και τώρα που είναι παρόντες με τους πνευματικούς οδηγούς μας. Είναι στη διάθεσή μας ως οδηγοί μας και αν μπορούν να μας βοηθήσουν θα το κάνουν με κάθε τρόπο. Αυτό που κάνουν όταν είναι γύρω μας, είναι η προσπάθειά τους να μας επηρεάσουν.

Δεν είναι διατεθειμένοι να μας δώσουν ημερομηνίες αλλά όλα θα έρθουν στο πολύ εγγύς μέλλον. Προτιμούν να αφήσουμε τα θέματα να ρέουν και να αποδεχόμαστε τα πράγματα όπως έρχονται, γιατί όλα αυτά είναι προς το συμφέρον μας.

Ο SaLuSa μας ευχαρίστησε για το θερμό ενδιαφέρον μας. Αυτός είναι η φωνή της αρχικής ομάδας που έχει έρθει από τα μητρικά σκάφη. Αυτοί δεν λειτουργούν χωριστά. Εργάζονται ομαδικά. Αυτή η ομαδική εργασία θα συμβεί και σε εμάς στο εγγύς μέλλον.

Η ανθρωπότητα έχει εργαστεί πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να φέρει όλες τις φυλές μαζί και να γίνουν ένα. Ο SaLuSa δεν επιθυμεί να γίνει κάποιο είδωλο λατρείας. Δεν θεωρεί τον εαυτόν του σαν κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά έχει αντιληφθεί ότι βοηθάει με τα μηνύματά του. Αναγνωρίζει ότι πολλά από τα μηνύματά του είναι επαναλαμβανόμενα αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο.

Αυτός μπορεί να μας βλέπει τώρα. Να αντιλαμβάνεται την αγάπη μας , το φως μας, τις αύρες μας. Βλέπει όμορφους ανθρώπους να συγχωνεύονται και μια θαυμάσια δημιουργία να επιδρά στους ανθρώπους του κόσμου. Οι Γαλαξιακοί εκτιμούν τις προσπάθειές μας και έρχονται όλο και πιο κοντά μας.

Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν οι άνθρωποι να έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους στην παρουσία τους. Παλαιότερα ο φόβος ήταν περισσότερο διαδεδομένος από την αγάπη, αλλά αυτό άλλαξε. Όσο περισσότερη αγάπη έρχεται τόσο πιο εύκολα γίνεται ο ερχομός τους.

Εδώ ο SaLuSa θέλει να τελειώσει το μήνυμά του και θα επιστρέψει την Δευτέρα για να συνεχίσει. Αρχικά δεν ήταν πρόθεσή μου να περάσω κάποιο μήνυμα, αλλά όταν άρχισαν να μιλούν από επάνω, θα έπρεπε να το δώσω σε εσάς.

Ίσως μια άλλη φορά να συνεχίσω με αυτή την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Δεν μου είχε συμβεί μια παρόμοια κατάσταση πριν. Εγώ συνήθως πληκτρολογώ στον υπολογιστή μου και αυτό για μένα ήταν μια διαφορετική εμπειρία.

Κανάλι: Mike Quinsey



Post by Steve Beckow at
Πηγή: http://the2012scenario.com/2012/10/salusa-meet-us-without-fear/#more-150518



Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου