Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

18 Μαΐου


SaLuSa 18 Μαΐου, 2012

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αναρωτιέστε γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός για να ξεκινήσουν τα γεγονότα. Κατ 'αρχάς πρέπει να σας πούμε ότι οι δραστηριότητες στις οποίες εμπλεκόμαστε βρίσκονται σε εξέλιξη, και είμαστε πλήρως απασχολημένοι, ακόμα κι αν δεν έχετε επίγνωση του τι έχουμε πραγματοποιήσει. Η προετοιμασία για αυτούς τους έσχατους καιρούς δεν είναι μικρό έργο, και φυσικά πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που μεταβάλλονται. Επιπλέον, οι σκοτεινοί ήταν πιο δύσκολο να αφαιρεθούν από ό, τι αναμέναμε. Ωστόσο, τώρα που μας έχει δοθεί η εξουσία να λάβουμε άμεσα μέτρα εναντίον τους, η παρουσία μας είναι αισθητή και τα η δράση μας επιβραβεύεται.


Δεν έχουμε παρά σταματήσει τις πορείες των σκοτεινών και δεν θα τους αφήσουμε κανένα περιθώριο να επιστρέψουν στα προηγούμενα κόλπα τους. Θα πρέπει να επαινέσουμε και εσάς, για τους χειρισμούς των δραστηριοτήτων από την δική σας πλευρά σας με τον πιο θετικό τρόπο, έτσι ώστε να έχετε διεξάγει τη μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις με μεγάλη επιτυχία. Μπορέσαμε έτσι να σας δώσουμε περισσότερες αρμοδιότητες, αφού σας ενθαρρύνουμε να προχωρήσετε μόνοι σας τις καταστάσεις. Αυτό γίνεται επειδή θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τις καταστάσεις που έχετε επιτρέψει να συμβούν. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας, και αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχουμε ένα πιο σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσετε με ασφάλεια στην Ανάληψη και θα σας παρουσιάσουμε στη Διαστημική σας Οικογένεια και τα πολλά πλεονεκτήματα σας που έχουν κρατηθεί μακριά σας.

Ξέρετε τώρα ότι όλα έρχονται σε ένα κομβικό σημείο και ότι κάτι πρόκειται να «σκάσει» πολύ σύντομα για το οποίο θα ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι τώρα θα έχετε αντιληφθεί ότι για πολλούς λόγους, δεν ήμασταν σε θέση να σας δώσουμε πολλές και συγκεκριμένες πληροφορίες σε ότι αφορά τις ημερομηνίες. Μερικές φορές επίσης, δεν είμαστε βέβαιοι για το πότε πρέπει να ενεργήσουμε, αφού όταν το κάνουμε οι συνθήκες πρέπει να είναι ακριβώς οι σωστές για εμάς ώστε να είμαστε επιτυχείς. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο συντονισμός με τους συμμάχους μας απαιτεί πολύ σχεδιασμό, και πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου τους κινδύνους που αναλαμβάνουν. Για παράδειγμα, τώρα έχετε έναν αριθμό πληροφοριοδοτών που είναι έτοιμοι να βγουν και να σας αποκαλύψουν την αλήθεια. Φυσικά εμείς θα τους προστατεύσουμε, αλλά αυτοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται υπό απειλή και αυτό είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα.

Αγαπητοί μου, ο καθαρισμός είναι σε καλό δρόμο και θα συνεχίσει μέχρι να απομακρυνθούν οι κυριότεροι ταραξίες. Υπάρχουν τόσα πολλά που διακυβεύονται στα ρίσκα που λαμβάνονται και σαφώς πρέπει να κάνουμε μια αποφασιστική και διαρκή επίθεση για να τελειώσει γρήγορα η δουλειά. Για να διευκολύνουμε τους ανθρώπους, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για να τους εξοικειώσουν με το τι συμβαίνει, καθώς δεν θέλουμε λανθασμένη ερμηνεία για τις δράσεις μας. Θα είναι η έναρξη ενός προγράμματος διαφωτισμού που θα σας ακολουθεί σε όλη τη διαδρομή προς την Ανάληψη. Θα υπάρξουν παντού ζημιές, καθώς όλη η παλιά πραγματικότητα θα καταρρεύσει παίρνοντας μαζί της όλα όσα δεν έχουν θέση στο μέλλον σας. Θα είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά θα συμμετέχουμε και εμείς οι ίδιοι και οι αλλαγές δεν θα πάρουν τόσο χρόνο όσο φαντάζεστε. Έτσι, να είστε υπομονετικοί και να κατανοήσετε ότι η έκβαση θα είναι προς όφελός σας.

Η Ανάληψη είναι μια διαδικασία που έρχεται τελικά σε όλες τις ψυχές, πολλές φορές, εάν είναι απαραίτητο. Το γεγονός είναι ότι δεν θα θέλατε να παραμείνετε στη χαμηλότερη διάσταση για πάντα. Έχει τις απολαύσεις της, αλλά από τη στιγμή που θα την έχετε κατακτήσει και θα ξεπεράσετε τη χαμηλή δόνηση, θα θέλετε να προχωρήσετε. Ανεξάρτητα από το αν το έχετε τώρα ή όχι, έχετε μια έμφυτη ορμή που πιέζει πάντα να προχωρήσετε μπροστά. Οι σκοτεινές δυνάμεις θα προτιμούσαν να μην το προσέξετε αυτό και κάνουν επίπονες προσπάθειες για να σας κρατήσουν στο σκοτάδι. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που έρχονται στο Φως, και εξαιτίας τους αφυπνίζονται κι άλλοι και έτσι επιταχύνεται η αφύπνιση. Βοηθάτε ο ένας τον άλλον και όταν γίνει αποδεκτό ότι Όλοι είστε Ένα και απομακρύνετε τις θρησκευτικές σας διαφορές και πεποιθήσεις που δεν ευθυγραμμίζονται με την αλήθεια, θα ανθίσετε και θα βρείτε τον αληθινό σας δρόμο.

Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, το ίδιο και εσείς όλη την ώρα, και υπόκειστε σε πολλές ενέργειες που σας περιβάλλουν. Οι περισσότερες είναι φυσικές αλλά άλλες είναι τεχνητές και όχι κατ 'ανάγκη επωφελής για σας. Στην πραγματικότητα, μερικές είναι επικίνδυνες για την υγεία σας, αλλά εσείς συνεχίζετε να αφήνετε τον εαυτό σας να εκτίθεται σε αυτές. Δεν είναι πάντα δικό σας λάθος, αλλά έχετε την τάση να αγνοείτε τις προειδοποιήσεις, όταν εμπλέκεται μία πηγή όπως τα κινητά τηλέφωνα. Η μεγαλύτερη απειλή για σας, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι η πυρηνική ακτινοβολία, αλλά στο μέλλον αυτές οι πηγές ενέργειας θα είναι καθαρές και ασφαλείς. Ελεύθερη ενέργεια είναι παντού γύρω σας και θα χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσει όλες σας τις ανάγκες. Πολλές από αυτές τις συσκευές υπάρχουν ήδη, αλλά όπως πολλά που σας έχουν κρύψει, δεν έχουν κυκλοφορήσει και αντίθετα έχουν εσκεμμένα αποκρυφτεί.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και θα βγείτε από τις καθημερινές προκλήσεις για να επιβιώσετε σε μια ουράνια κατοικία. Είναι ένα δώρο από τον Θεό, αλλά ένα που το έχετε κερδίσει με την αποφασιστικότητά σας να ξεπεράσετε τη δυαδικότητα. Επιλέξατε τις εμπειρίες με αποτέλεσμα να εξελιχτείτε και δίκαια θα μας συναντήσετε στις ανώτερες διαστάσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό σας και θα σας συναντήσουμε πρώτα στη Γη για να φωτίσουμε το δρόμο για την επόμενη φάση των εμπειριών σας. Από εκεί και πέρα θα είναι χαρά να ζείτε και συναρπαστικό να σχεδιάζετε τις δικές σας περιπέτειες, που θα σας φέρουν γύρω στον Γαλαξία να παρατηρείτε και να παίρνετε μέρος στα πολλά θαύματα που υπάρχουν.

Πάρτε κάθε μέρα όπως έρχεται και μην φοβάστε τίποτα. Όπως τόσο συχνά σας λέμε, όλα εξελίσσονται καλά και εμείς και τα αδέλφια σας στην Κοίλη Γη είμαστε πολύ κοντά για να σας συναντήσουμε ανοιχτά. Θα πρέπει ωστόσο, να είναι ασφαλές να γίνουν τέτοιες συναντήσεις, όπως χωρίς αμφιβολία θα καταλάβετε. Έχουμε έρθει όλοι από πολύ μακριά για να κάνουμε αυτό το φινάλε μια πολύ ωραία εμπειρία για εσάς, και θα απολαύσετε τις ημέρες που σύντομα θα έρθουν. Μόλις ελευθερωθείτε από τις σκοτεινές δυνάμεις, η ανακούφιση θα σας σηκώσει αμέσως. Η αίσθηση γύρω σας θα σας αποφέρει πολύ ευτυχία και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον που θα σας εξηγηθεί πλήρως προτού ανέβετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας λέω ότι η φυσική σας ύπαρξη δεν είναι να ζείτε σε θλίψη ή να υποφέρετε από κακουχίες και χωρίς τα μέσα για μια ικανοποιητική ζωή. Ακόμα και στη σημερινή σας διάσταση θα μπορούσε να είναι τόσο διαφορετικά χωρίς την απληστία και τη φιλαργυρία των όσων επεδίωκαν κέρδος μόνο για τον εαυτό τους σε βάρος των άλλων. Είστε όμορφα Όντα με τόσο υπέροχες προθέσεις μόνο όταν σας επιτρέπεται να είστε ο αληθινός εαυτός σας. Ο χρόνος που θα δείξει τα πραγματικά σας χρώματα είναι προ των πυλών, γι 'αυτό ετοιμαστείτε να χαρείτε και να γιορτάσετε το μεγαλύτερο επίτευγμα σας για χιλιετίες χρόνου.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου