Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

4 Μαΐου 2012


SaLuSa 4 Μαΐου 2012


Μην αφήσετε κανέναν να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας, εκτός αν αισθάνεστε διαισθητικά το Φως μέσα από τις λέξεις που σας δίνονται. Ότι είναι από τις χαμηλότερες δονήσεις δεν θα συντονίζεται με σας, και αυτή τη στιγμή, όταν η Ανάληψη είναι τόσο κοντά, υπάρχουν εκείνοι που θα σας παραπληροφορούν σκόπιμα. Οι Σκοτεινοί σκέφτονταν να κατακτήσουν τον Άνθρωπο και τον κόσμο του για τη δική τους ατζέντα, αλλά τώρα δράττουν κάθε ευκαιρία να σταματήσουν τη διαδρομή κάθε ψυχής προς το Φως που οδηγεί στην ολοκλήρωση. Θα είναι χωρίς αποτέλεσμα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ακόμα να βαδίζετε προσεκτικά και να μην ξεγελιέστε από αυτούς που δημιουργούν φόβο. Φυσικά, φυσικές αλλαγές συμβαίνουν, αλλά δεν θα είναι σε τέτοια κλίμακα, όπως στις βιβλικές προφητείες. Κάποτε ήταν πραγματικά πιθανές, αλλά με την επιτάχυνση της συνειδητότητάς σας οι δονήσεις έχουν υψωθεί. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα για ένα λιγότερο χαοτικό έσχατο καιρό και εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε αποφασισμένοι να σας βοηθήσουμε κατά την περίοδο που απομένει μέχρι την Ανάληψη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε, και σε ότι αφορά τους σεισμούς, η ροή της ενέργειας μπορεί να κατευθυνθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις τους.


Η αποστολή μας φτάνει τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο όπου θα πρέπει να δραστηριοποιηθούμε για να παρακολουθήσουμε γεγονότα, που θα προσκρούσουν στη συνειδητότητά σας. Το τεράστιο έργο που έγινε για να σας απαλλάξει από τους Illuminati και τα τσιράκια τους, είναι έτοιμο να αποδώσει και θα οδηγήσει σε συλλήψεις μεγάλης κλίμακας. Αυτό απαιτεί οι σύμμαχοί μας να είναι σε ετοιμότητα, και εμείς να τους καλύπτουμε προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Δεν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα πανικού από τις εκκαθαρίσεις που γίνονται ή βία που να προκύπτει από τη δημοσιοποίηση αυτών των γεγονότων. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη φοβερή αλήθεια για το πώς έχετε χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια, για να γεμίσετε τα ταμεία εκείνων που υπήρξαν για αιώνες η κινητήρια δύναμη πίσω από τις κυβερνήσεις σας. Η έκταση της εξουσίας τους πραγματικά θα σας καταπλήξει και θα σας σοκάρει, και πολύ περισσότερο όταν συνειδητοποιήσετε πως ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού προορίζονταν να εξαλειφθεί. Με τον ερχομό μας αυτή η απειλή έχει απομακρυνθεί, αλλά η ιστορία θα δείξει ότι οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ήταν, ωστόσο, αντικείμενο των ύπουλων σχεδίων τους.

Η εποχή που ακολουθεί θα είναι αρκετά έντονη και έχετε επίσης να εστιάσετε στην Ανάληψη. Να είστε βέβαιοι ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί η τελική έκβαση θα είναι προς όφελός σας. Όλα όσα είναι από τις χαμηλότερες δονήσεις τελικά θα μετουσιωθούν ή θα εξαφανιστούν από τα μάτια σας. Με τον τρόπο αυτό θα η Γη θα αποκατασταθεί και όλα τα ίχνη της ρύπανσης θα αφαιρεθούν. Μια νέα Γη θα γεννηθεί έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε ένα άλλο στάδιο στην εξέλιξη σας. Θα είναι πιο υποστηρικτική και θα φέρει πίσω τη χαρά και την ευτυχία που λείπει από τις ζωές πολλών ανθρώπων. Το φως θα ακτινοβολήσει από όλες τις κατευθύνσεις, και το επίπεδο της συνείδησης όλων των μορφών ζωής θα αυξηθεί. Η ενότητα θα είναι εμφανής με πολλούς τρόπους, και θα αναγνωρίζεται ότι φέρνει κοντά όλη τη ζωή. Ο διαχωρισμός δεν θα υφίσταται πλέον και η αρμονία και η ισορροπία θα αποκατασταθούν. Οι σκοτεινές ενέργειες δεν θα έχουν καμία θέση σε μια τέτοια ατμόσφαιρα και δεν θα μπορούν να υπάρξουν σε τόσο υψηλά επίπεδα ενέργειας. Έτσι, αγαπητοί μου μη επιτρέπετε εξωτερικές επιρροές να παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας προς την Ανάληψη.

Τις εποχές που έρχονται θα φτάσετε σε επίπεδα που θα μοιάζουν με τη συνείδηση του Χριστού και αυτό αφορά όλους σας, καθώς είναι μια φυσική εξέλιξη για την εξελικτική σας πορεία. Βρίσκεστε επί του παρόντος σε μια χλωμή αντανάκλαση των εν λόγω υψηλών δονήσεων, αλλά είναι το πεπρωμένο σας να φτάσετε αυτά τα επίπεδα. Μια μέρα θα είστε πραγματικά σαν Κύριοι του Φωτός, και θα συν-δημιουργείτε μαζί με άλλους όταν γεννιούνται νέα Σύμπαντα. Η δυνατότητά σας δεν περιορίζεται με κανέναν τρόπο, και τελικά θα σας αποδοθεί ο μανδύας των θεών που είστε. Προς το παρόν όμως, ο χρόνος και οι τις σκέψεις σας απορροφώνται από την προετοιμασία για την Ανάληψη. Μερικοί αναζητούν ακόμα τις απαντήσεις ως προς το τι πρέπει να κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση και θα λέγαμε να δουλέψουν προς ένα επίπεδο όπου θα μπορούν να εκφραστούν σαν κάποιοι με απεριόριστη αγάπη. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις τόσο πολλούς περισπασμούς γύρω σου, αλλά είναι μια κατάσταση ύπαρξης που είναι πιθανή. Δείτε τα όλα σαν μέρος του εαυτού σας, γιατί είστε όλοι συνδεδεμένοι, και ότι κάνει κάποιος επηρεάζει κάθε άλλη ψυχή. Αυτό σημαίνει να είστε μη επικριτικοί και ίσως για τους Ανθρώπους αυτό να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Συνηθίζετε να εκφράζετε τις απόψεις σας για τα πάντα και μερικές φορές αυτό γίνεται χωρίς να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα. Απλώς να κινείστε συνεχώς μέσα στην ενέργεια της αγάπης και να κάνετε χώρο για άλλους που παίζουν ακόμη το παιχνίδι της δυαδικότητας.

Ζείτε σε μια όμορφη γη, η οποία είναι μια οντότητα με υψηλή συνείδηση από μόνη της και που έχει παρακμάσει από την έλλειψη κατανόησης. Η Μητέρα Γη έχει θυσιάσει πολλά για να επιτρέψει την εξέλιξη σας να προχωρήσει, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι τώρα είναι χρόνος απόσβεσης της επένδυσης. Εκτιμώντας ό, τι έχει κάνει για σας, αλλά και σεβόμενοι τις ανάγκες της για να προετοιμαστεί για την Ανάληψη, μπορείτε να εργαστείτε προς την αναίρεση και τη διόρθωση μέρους της ζημιάς που έχει γίνει. Σίγουρα θα κληθείτε να συμμετέχετε στον καθαρισμό μόλις μπορέσουμε να προσγειωθούμε με ασφάλεια στη Γη σας. Πρόκειται για ένα τιτάνιο έργο, αλλά εμάς δεν μας πάρει χρόνο, να το πούμε έτσι, λόγω της τεχνολογίας μας. Ήδη έχουμε καθαρίσει την ατμόσφαιρα, και επισημαίνοντας την ανησυχία σας σχετικά με τους ψεκασμούς (Chemtrails) μειώσαμε τις επιπτώσεις τους πάνω σας. Πράγματι, εδώ και πολλά χρόνια καθαρίζουμε τα κατάλοιπα από τις ατομικές εκρήξεις, και ακόμη και τώρα ασχολούμαστε με την ακτινοβολία που προέρχεται από τον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία. Όπως θα πρέπει να ξέρετε, τώρα αποτρέπουμε επίσης την χρήση των πυρηνικών μηχανισμών και εάν είναι απαραίτητο θα τους καταστρέψουμε με ασφάλεια.

Δεν θα ανεχθούμε πλέον και δεν επιτρέψουμε άλλη σκόπιμη καταστροφή του πλανήτη. και οι αρχές σας έχουν επίγνωση αυτής μας της θέσης. Αυτά είναι τα πρώτα βήματα προς την απαγόρευση του πολέμου για το καλό, και πιστέψτε μας ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι χώρες θα συμμορφωθούν με την παρούσα θεϊκή απόφαση. Η ειρήνη είναι σχεδόν εδώ, και όταν επιφέρει τη διάλυση όλων των στρατιωτικών μονάδων, υπάρχει η πρόβλεψη για την εκ νέου απασχόληση όλου του προσωπικού. Τα εγκλήματα πολέμου θα αντιμετωπιστούν μαζί με όλα τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και κανείς δεν θα ξεφύγει, καθώς ξέρουμε ποιοι είναι οι ένοχοι. Δεν υπάρχουν αντίποινα, αλλά η απλή εφαρμογή των νόμων σας, καθώς και ο Συμπαντικός Νόμος.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νομίζω ότι παρατηρείτε πόσο γρήγορα ο χρόνος εξακολουθεί να επιταχύνεται. Είναι ένα βέβαιο σημάδι ότι οι δονήσεις ανεβαίνουν γρήγορα και μια εγγύηση ότι θα βιώσετε την εξύψωση που συμβαδίζει με αυτό.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου