Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

25 Μαΐου 2012


SaLuSa, 25 Μαΐου 2012

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι τα παλαιά συστήματα καταρρέουν, και αυτό είναι αναπόφευκτο, καθώς έχουν αποδειχθεί ότι είναι ακατάλληλα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα σας. Θα χρειαστεί ένας νέος τρόπος διεξαγωγής επιχειρήσεων που να μπορούν να ευθυγραμμιστούν με μια πλήρη εκτίμηση των αναγκών σας. Ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαν να εκλαμβάνονται ως προσωρινά μέτρα τα οποία θα γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο που βρίσκεστε τώρα, και στο που θα πρέπει να είστε. Η εξελικτική περίοδος που αρχίζετε θα είναι κάτι σαν μια γρήγορη κατάσταση πυρκαγιάς, καθώς όχι γρήγορα θα κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός ενώ θα κινείστε και πάλι σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Σας έχουμε για παράδειγμα, ενημερώσει ότι μια μέρα θα ζείτε σε κρυσταλλικές πόλεις, αλλά αυτό θα είναι κάπως στο μέλλον σας, όπως και μια σειρά από νέες τεχνολογίες.


Θα θέλαμε να συνειδητοποιήσετε το πεπρωμένο σας, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να βοηθήσετε ώστε να εκδηλωθεί αυτό. Μετά την Ανάληψη οι δημιουργικές δυνάμεις σας θα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και θα πάρετε ως εκ τούτου μεγαλύτερο ρόλο στην παροχή καλύψεως των αναγκών σας. Θα διαπιστώσετε ότι όλη η ύλη θα έχει γίνει πιό εκλεπτυσμένη και θα φέρει ένα αυξημένο βαθμό συνείδησης που θα σας ανταποκρίνεται. Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε τρόπους αμφίδρομων επαφών με τα ζώα και κάθε ζωντανή ύλη. Δεν θα υπάρξει ούτε ο ελάχιστος φόβος με κανένα τρόπο, και η ικανότητά σας να δείξετε την αγάπη για κάθε ζωή θα συμβάλει στη δημιουργία των πιο υπέροχων σχέσεων που θα είναι εντελώς ευτυχισμένες και αρμονικές.

Είναι το μέλλον που θα πρέπει να καταλαμβάνει το μυαλό σας, και που θα σας μεταφέρει μέσα από τα προβλήματα που σας επηρεάζουν άμεσα ως αποτέλεσμα των αλλαγών. Το αποτέλεσμα θα είναι η εκπλήρωση των υποσχέσεων μας προς εσάς, ως μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Θεού για την Ανάληψη σας και τις μετέπειτα εμπειρίες σας. Έχοντας βυθιστεί στα βάθη του σκότους, είστε τώρα έτοιμοι να σηκωθείτε πλήρως στο Φως. Εκεί θα βρείτε το πραγματικό σπίτι σας, την ευτυχία και την χαρά του να είσαι Ένα με όλες τις μορφές ζωής. Στη Γη δεν θα μπορούσατε να αναμένετε να αγγίξετε τέτοια μεγάλα ύψη λόγω των ισχυρών δονήσεων που σας κρατούν σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό, Αγαπητοί μου αλλάζει με κάθε μέρα που περνά, καθώς εσείς και όλοι οι Εργάτες του Φωτός αυξάνετε με ταχείς ρυθμούς το πηλίκο του Φωτός στη Γη.

Δεν χρειάζεται καθόλου να σας πούμε ότι η θεία ημερομηνία για την έναρξη όλων των δραστηριοτήτων που συνδέονται με τον καθαρισμό έχει επιτευχθεί. Είμαστε σε ετοιμότητα αν και στην πραγματικότητα έχουμε ήδη αρχίσει, έστω και με ένα σχετικά μικρό τρόπο. Δουλεύουμε όπως πάντα στο παρασκήνιο, αλλά ανυπομονούμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε τη δουλειά μας πιο ανοιχτά. Από τη δική μας άποψη είναι σημαντικό ότι ξέρετε τι κάνουμε και γιατί, καθώς σας θέλουμε να συμμετέχετε. Όσο περισσότερα μπορείτε να κάνετε, μας ευχαριστούν, καθώς από πολλές απόψεις, τα προβλήματα είναι δικά σας για να τα διορθώσετε. Ωστόσο, με την καλύτερη θέληση στον κόσμο, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις σκοτεινές δυνάμεις, χωρίς βοήθεια. Εμείς ποτέ δεν έχουμε δει τα καθήκοντά μας ως σωτήρες σας, αλλά μάλλον ως πλήρως υποστηρικτές σας. Είναι σαφές ότι, χωρίς τις προηγμένες τεχνολογίες μας, δεν θα μπορούσατε να αναμένετε να ολοκληρώσετε τα προγράμματα καθαρισμού μόνοι σας έγκαιρα για την Ανάληψη.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν χώρες που βρίσκονται στη διαδικασία της αλλαγής, και η κάθε μια θα πρέπει να απαντήσει στους ανθρώπους και στα αιτήματά τους για ελευθερία. Δεν είναι δυνατόν πλέον να επιβάλουν αυταρχικά καθεστώτα, με την άρνηση των δικαιωμάτων τους. Οι άνθρωποι έχουν οσφρανθεί την ελευθερία και θα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τους ανήκει για να ζητήσουν την επιστροφή της, και έτσι ας είναι. Η ορμητική κίνηση προς την ειρηνική αλλαγή μπορεί να υποστηριχθεί από εμάς και, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους εμπλεκομένους. Δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα σκάφη μας έχουν εντοπιστεί σε πολλές άλλες περιοχές, και υπό συνθήκες που δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά παρά μόνο με την αλήθεια. Είμαστε εδώ ήδη και κάποιες εξελιγμένες ομάδες έχουν δραστηριοποιηθεί για πολλά χρόνια, και έχουν υπάρξει επαφές μαζί σας. Όλα αυτά είναι γνωστά στους ηγέτες σας που είναι μέρος της συγκάλυψης, αλλά για να είμαστε δίκαιοι μερικοί είναι κάτω από ακραίες πιέσεις για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια. Αυτό ήταν πράγματι το πρόβλημα, καθώς οι Illuminati είχαν τον εν λόγω έλεγχο σε ότι παρατείνεται μέχρι την κορυφή. Ωστόσο, με την προστασία μας, θα δείτε σύντομα κάποιους ηγέτες να μιλούν και να μας υποστηρίζουν.

Δεν μπορούμε να πιέσουμε το ζήτημα της αποκάλυψής μας, αλλά εργαζόμαστε σταθερά προς μια αποδεκτή ρύθμιση που θα ταιριάζει σε όλους τους εμπλεκόμενους. Θα ήταν πραγματικά προς το συμφέρον όλων, αν οι κυβερνητικές αλλαγές λάμβαναν πρώτα θέση, εξασφαλίζοντας έτσι μια συνάντηση κατά την οποία όλοι θα είναι δεκτικοί και θα υποστήριζαν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, φαίνεται σε μας ότι ο τρόπος με τον οποίο η οικονομική κατάσταση οδεύει η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη, και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσουμε σε ετοιμότητα τα προγράμματα ευημερίας. Τόσα πολλά είναι στα πρόθυρα να συμβούν και αυτό θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για να εξασφαλιστεί ότι όλα θα ρέουν ωραία χωρίς δυσκολίες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει, αλλά είναι συγκρατημένα από φόβο για τις συνέπειες. Αυτό θα αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πρέπει να έχουμε ένα ενημερωμένο κοινό πριν θεωρήσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια ανοικτή επαφή. Μπορούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα όπως την αντιλαμβανόμαστε πάνω από τη Γη, και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργούμε προς το συμφέρον όλων. Οι σκοτεινές δυνάμεις ελπίζουν να κάνουν μια κίνηση προς τα έξω με κάτι «απρόβλεπτο», αλλά θα φροντίσουμε να μην συμβεί. Οι συλλήψεις συνεχίζονται και καθώς οι συμμάχοί μας προφταίνουν με αυτές θα τους βγάλουν στην άκρη ή σε κατ 'οίκον περιορισμό. Θα βεβαιωθείτε ότι οι κύριοι ταραξίες είναι μεταξύ των πρώτων που θα εξεταστούν. Όταν δεν υπάρχουν νέα, είναι καλά νέα, όσον αφορά εδώ τώρα τη περίπτωσή μας, καθώς μεγάλο μέρος της εργασίας μας είναι ανάγκη να κρατηθεί μυστικό προς το παρόν.

Είμαστε μία μόνο πηγή πληροφοριών, και αισθανθείτε σίγουροι ότι όσοι από εσάς έχουν διαβάσει καλά δεν μπορούν παρά να αναγνωρίσουν ότι τα μηνύματα είναι, κατά κύριο λόγο, φιλοφρονητικά το ένα με το άλλο. Βγάλτε από αυτά ό,τι μπορείτε να δεχθείτε και, σε περίπτωση αμφιβολίας, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Από ορισμένες απόψεις δεν πειράζει πάρα πολύ το ποιό είναι σωστό ή λάθος. Μόνο ο χρόνος θα φέρει έξω την πλήρη αλήθεια, και μέχρι τότε θα είστε για τα καλά στο δρόμο για την Ανάληψή σας. Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά μετράει, καθώς υπάρχουν πολλά μονοπάτια και χρονικές γραμμές που οδηγούν προς την ίδια κατεύθυνση.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και προετοιμάζομαι για την τελική ώθηση από τους συμμάχους μας, που θα θέσει τέρμα στις καθυστερήσεις και θα δούμε όλοι μας να γιορτάζουμε το τέλος των σκοτεινών δυνάμεων. Στη συνέχεια θα είναι μια χαρούμενη βόλτα η όλη τη διαδρομή προς την Ανάληψη, και η αγάπη μας θα συνοδεύει.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου