Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

23 Μαρτίου 2012


SaLuSa 23 Μαρτίου 2012


Από κάποια άποψη, ο κόσμος σας περνά μέσα από μια πιο ήσυχη περίοδο από ότι συνήθως και αυτό οφείλεται εν μέρει στις δραστηριότητες τι δικές μας και των συμμάχων μας. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε σε θέση να ασκούμε περισσότερη εξουσία επί των Σκοτεινών, που χάνουν γρήγορα τη δύναμή τους. Περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται εναντίον τους, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη με το να βλέπουν άλλους να κάνουν το ίδιο με επιτυχία. Αυτό θα συνεχιστεί και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας στο να προχωρήσουν τα σχέδιά μας, για την πλήρη απελευθέρωσή σας από τα δεσμά του παρελθόντος. Πολλές πτυχές από αυτά βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, και εισέρχεστε σε μια μάλλον περίεργη εποχή. Θα βλέπετε ξεκάθαρα τις παλιές αξίες και πράγματα στα οποία βασιστήκατε να φεύγουν από την οπτική σας, αλλά όχι τη νέα οπτική που θα την αντικαταστήσει. Ένα λεπτομερές, ξεκαθάρισμα απαιτείται πριν να είναι τα πράγματα αρκετά έτοιμα για εμάς ώστε να αναλάβουμε δράση. Ακόμα κι έτσι, θέλουμε τα ηνία της εξουσίας να περάσουν σε εσάς, και ο ρόλος μας είναι να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό το σκοπό.

Η πιο ευχάριστη εξέλιξη τον τελευταίο καιρό είναι ότι τα επίπεδα της συνείδησής σας συνεχίζουν να αυξάνονται, και το ξύπνημα ανάμεσά σας πρόκειται να κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα, πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό του. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε σύντομα άμεση επαφή μαζί σας, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να στηθεί η σκηνή για τις μεγάλες αλλαγές που περιμένουν, ειδικά σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση. Είναι επιτακτική ανάγκη να είναι εγκατεστημένη σωστά και συντονισμένα σε όλες τις πολλές χώρες που εμπλέκονται. Οι σύμμαχοί μας γνωρίζουν αυτές τις ανάγκες, και μαζί τους είμαστε σίγουροι για την επιτυχία. Μόλις τα οικονομικά και η διακυβέρνηση συμβαδίζουν με το προδιαγεγραμμένο μέλλον σας, τότε ξέρουμε ότι θα υπάρχει η βάση για να προχωρήσουν οι υπόλοιπες αλλαγές.

Η επίτευξη της ειρήνης μετά από χιλιάδες χρόνια συνεχών πολέμων, θα προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων, και οι προοπτικές τους ξαφνικά θα λάμψουν. Η υλοποίηση θα κατευθύνει εκείνη τη ζωή που έμελλε να είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και ικανοποιητική, και θα δημιουργηθεί μια ενότητα που δεν ήταν δυνατή στο παρελθόν. Σιγά-σιγά οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κατανοούν την Ενότητα των πάντων και πώς είναι όλα μέρος ενός συνόλου. Η ψευτιά στις πεποιθήσεις, στην απόσχιση και τη σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με το σκοπό της ζωής, θα πρέπει να θεωρηθεί ως όχι σαν κάτι περισσότερο από τις προσπάθειες των Σκοτεινών να διατηρήσουν μια διαίρεση ανάμεσα στους ανθρώπους. Η έλευση της ειρήνης θα αλλάξει όλα αυτά, και ένα κύμα ανακούφισης και χαράς θα σαρώσει όλη τη Γη. Οι παλιές διαφορές θα παραμεριστούν και θα φανεί ότι ένα θαυμάσιο μέλλον βρίσκεται μπροστά μας. Μέχρι τότε οι άνθρωποι θα έχουν γίνει πιο ενημερωμένοι σχετικά με το πού οδηγούν οι αλλαγές και θα βοηθηθούν να κατανοήσουν τη διαδικασία της Ανάληψης.

Είναι προφανές ότι υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά όπως σας έχουμε συχνά ενημερώσει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να είμαστε ίσοι στο έργο. Να είστε βέβαιοι πως ό, τι χρειάζεται να γίνει για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση όπως έχει προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί με πλήρη αποτελεσματικότητα. Το μέγεθος ορισμένων καθηκόντων είναι τεράστιο, αλλά έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και το προσωπικό να το κάνει. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει τεράστιο μέγεθος και είναι αρκετά συνηθισμένη στο χειρισμό πολύπλοκων και γιγάντιων καθηκόντων. Μεγαλώνει συνεχώς, καθώς περισσότεροι πολιτισμοί φτάνουν στο απαιτούμενο επίπεδο συνειδητότητας που τους επιτρέπει να γίνουν μέλη. Εσείς Αγαπητοί μου της Γης που ανεβαίνετε, θα έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, και μπορείτε επίσης να συμμετέχετε μαζί μας.

Τι βολικό τέλος είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε, αφού αγωνιστήκατε μέσα από μερικές από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής σας. Τώρα παίζετε τις τελευταίες πράξεις και καθαρίζετε τυχόν εναπομείναν κάρμα, και καθώς προχωράτε στις υψηλότερες δονήσεις απελευθερώνεστε από τις χαμηλότερες. Είναι ακόμα στο χέρι σας πώς θα βιώσετε την τελική περίοδο, αλλά ένα πράγμα που θα παραμείνει αμετάβλητο, θα είναι η Ανάληψη. Μπορείτε όλοι να χρεωθείτε μεγάλη επιτυχία για το γεγονός ότι έχετε φέρει τόσο πολύ φως στη Γη, ώστε μέχρι τώρα έχουν γίνει ελάχιστα από αυτά που αναμένονταν για τους έσχατους καιρούς της Αποκάλυψης από ορισμένους κύκλους. Φυσικά, φυσικές αλλαγές πρέπει να συμβούν, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι καταστροφικές και εμείς θα περιορίσουμε τις επιδράσεις τους.

Μερικές φορές έχουμε την αίσθηση ότι πολλοί από εσάς δεν κατανοούν πλήρως τις επιπτώσεις των όσων συμβαίνουν. Μην κάνετε κανένα λάθος, όλα αυτά που νομίζατε ότι ήταν μόνιμα στη Γη ως μια φυσική συνέπεια από τις δημιουργίες σας, είναι σε μεγάλο βαθμό το έργο όσων σας έχουν υποδουλώσει. Είχατε περιορισμένο λόγο ή και καθόλου σε ό, τι περάσατε σαν εμπειρίες της ζωής σας. Είναι όμως αλήθεια ότι τα καταφέρατε στις περισσότερες μετά την αποδοχή της πρόκλησης για την αντιμετώπισή τους. Οι Σκοτεινοί σας βοήθησαν άθελά τους να εξελιχθείτε, και όχι μόνο επιζήσατε, αλλά φέρατε και το Φως στη Γη, το οποίο σταμάτησε τα σχέδιά τους να αποτρέψουν την Ανάληψη. Έχετε αποδειχθεί παραπάνω από άξιοι για το έργο, και έχετε δείξει την έκταση της καλής σας πίστης στις ανώτερες δυνάμεις που σας έχουν καθοδηγήσει. Επιπλέον, το έχετε πετύχει χωρίς να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα, και μέχρι αρκετά πρόσφατα δεν ξέρατε ότι η νίκη σας θα σας οδηγήσει κατευθείαν προς την Ανάληψη. Μπορείτε δικαίως να αισθάνεστε περήφανοι για τον εαυτό σας, και έχουμε ατελείωτο θαυμασμό για όλους σας. Είστε πραγματικά Πολεμιστές του Φωτός που έχουν κερδίσει όλες τις επευφημίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Δεν έχετε πλέον τίποτα να φοβηθείτε, αν και θα ακούσετε ειδήσεις για συγκρούσεις, όταν οι χώρες θα παίξουν το παλιό παιχνίδι της προσποίησης. Μπορεί να φιλοξενούν σκέψεις πολέμου, αλλά δεν θα συνεχιστούν και θα δούμε ότι τίποτα δεν πρόκειται γίνει. Σύντομα θα υποχρεωθούν να απομακρύνουν όλα τα πολεμικά όπλα, και εμείς θα διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει δόλος ή κατεργαριά. Το εννοούμε όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο, και όταν αρχίσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες μας κανένα έθνος δεν θα αντιμετωπιστεί με αβέβαιο τρόπο. Εμείς δεν θα τους ζητήσουμε να αποδεχτούν την ειρήνη, αλλά θα την απαιτήσουμε εξ ονόματός σας και κατόπιν αιτήματος από δυνάμεις ανώτερες από τον άνθρωπο. Θα έρθει πολύ σύντομα και θα σας επιτρέψει την ευκαιρία να ζήσετε με ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε να μη χάσετε τη ζωή σας, τα υπάρχοντά σας ή το σπίτι σας.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά που σας έχουμε υποσχεθεί θα γίνουν και είμαστε εδώ για να δείτε ότι οι αλλαγές είναι σύμφωνες με το Θεϊκό σχέδιο. Να είστε χαρούμενοι, απολαύστε τις σκέψεις που προκαλεί η Ανάληψη, και αφήστε ελεύθερο πεδίο στη συνείδηση σας να το πράξει. Σκεφτείτε τις αλλαγές και πόσο υπέροχη πρόκειται να είναι η ζωή και, ει δυνατόν μοιραστείτε τις σκέψεις σας με όσους αντιλαμβάνονται επίσης αυτό που έρχεται. Αγαπήστε κάθε ψυχή σαν τον εαυτό σας και αυτό θα είναι μεγάλη υπηρεσία γι αυτούς.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

2 σχόλια:

  1. Σ΄ευχαριστούμε SaLuSa για την δύναμη που μας δίνεις με τα λόγια σου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από λόγια και υποσχέσεις είμαστε χορτασμένοι. Σ' αυτή την σύντομη ζωή ζούμε ακούσαμε πολλά και πήραμε πολλές υποσχέσεις. Όλοι για το συμφέρον το δικό μας διατείνοντε ότι ενεργούν. Τρανό παράδειγμα τα δεινά που επιβάλλονται στον απλό Έλληνα πολίτη. Αναμένομεν και τες δικές σας υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή