Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

30 Μαρτίου 2012


SaLuSa 30 Μαρτίου 2012


Δεν μπορεί παρά να είναι ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν περιέλθουν στην προσοχή σας οι πολλές δραστηριότητες που διεξάγονται για να προχωρήσετε. Ο βαθμός στον οποίο εμπλέκονται οι σύμμαχοί μας θα αναγκάσει τα μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν μ’ αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο πριν αναφερθεί η παρουσία μας, αλλά οποιαδήποτε βήματα για την πρόληψη κάτι τέτοιου θα είναι μάταια. Οι πρώτες αντιδράσεις θα αναδείξουν όλα τα είδη των απαντήσεων, αλλά εκείνες οι οποίοι μας αμφισβητούν ή μας απορρίπτουν σύντομα θα επισκιαστούν από την αποδοχή μας από την πλειοψηφία του λαού. Δεν θα χρειαστεί πολύ για να γίνει καλά αντιληπτό ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και ότι αυτό περιλαμβάνει την απομάκρυνση όλων εκείνων που έχουν σφετεριστεί την εξουσία και την ευθύνη τους απέναντί σας για πολλά χρόνια. Είναι το τέλος των Illuminati που έχουν ήδη αποδυναμωθεί σοβαρά χάνοντας μεγάλο μέρος από τον έλεγχό τους πάνω σας.

Θα ξέρετε μέχρι τώρα ότι είμαστε πλήρως απασχολημένοι με τη διατήρηση της ειρήνης στον πλανήτη, αν και δεν μπορούμε να σταματήσουμε κάθε αντιπαράθεση. Η ειρήνη θα έρθει σε σας, όταν οι μεγάλες δυνάμεις σταματήσουν να παρεμβαίνουν στις υποθέσεις άλλων χωρών. Για πολύ καιρό έχουν σχεδίαζαν και να χειρίζονταν καταστάσεις που εξανάγκαζαν τις χώρες να ξεπουλήσουν τα υπάρχοντά τους. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ένα μεγάλο μέρος του παραγόμενου πλούτου που θα έπρεπε να βοηθήσει τους κατοίκους, να έχει απομακρυνθεί από τη χώρα. Όλα αυτά τα προβλήματα θα διορθωθούν, με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και την εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες. Στις φτωχότερες χώρες, ένα μεγάλο πρόβλημα ήταν η έλλειψη ιατρικής φροντίδας και κατάλληλων εγκαταστάσεων, αλλά αυτό θα ξεπεραστεί γρήγορα. Η χρήση φαρμάκων θα καταστεί περιττή, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσουμε φυσικές μεθόδους μέσα από τις καινούριες για σας τεχνολογίες. Καμία πρόκληση δεν θα είναι πολύ μεγάλη για να αντιμετωπίσουμε εμείς, και οι αλλαγές θα φανούν πολύ γρήγορα.

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι ήδη ανήσυχοι να μάθουν τι θα συμβεί, αλλά σας ζητάμε να περιμένετε έως ότου μπορούμε να παρουσιάσουμε πλήρως τους εαυτούς μας. Θέλουμε να φτάσουμε σε όλους και να σας εξασφαλίσουμε ότι θα καταλάβετε γρήγορα τι απαιτείται από εσάς. Μην έχετε κανέναν φόβο, καθώς όλα αυτά θα δίνονται σε εύθετο χρόνο, καθώς επίσης και ευκαιρίες για να συναντηθούμε μαζί μας και να λύσουμε τυχόν απορίες σας. Κατά καιρούς θα υπάρχουν συνεχείς εκπομπές που θα σας ενημερώνουν σχετικά με την πρόοδο που σημειώνεται. Έρχονται συναρπαστικές στιγμές και θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο μόλις γίνει κατανοητό το μέλλον. Η ελευθερία είναι κάτι που λίγοι έχουν βιώσει πραγματικά, όμως θα σας κατακλύσει όλους πριν από την Ανάληψη.

Το μέλλον είναι χρυσό και στην πραγματικότητα είναι μια Χρυσή Εποχή, και το γεγονός αυτό και μόνο θα σας δώσει μια ένδειξη του τι να περιμένετε. Το να ζείτε στην τελειότητα και να έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε κατά βούληση, θα είναι μια νέα εμπειρία και μέχρι τότε θα έχετε αποκτήσει ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και κατανόησης ώστε να αποφευχθεί η κατάχρηση των δυνάμεων σας. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται να συμβεί ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα είστε εντελώς διαφορετικοί από αυτό που είστε τώρα. Μια παρατεταμένη περίοδος ζωής, δικής σας επιλογής, θα είναι κάτι καινούριο και θα έχετε περισσότερο από αρκετό χρόνο για να την ζήσετε απόλυτα. Στην πραγματικότητα, θα είστε σε θέση κυριολεκτικά να "αλλάζετε" σώματα, εάν είναι αναγκαίο για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση. Όλα αυτά είναι περιοχές που θα καταλάβετε τελικά, και να θυμάστε ότι θα έχετε ένα πολύ βελτιωμένο επίπεδο συνειδητότητας.

Η δυαδικότητα σας έχει δώσει τεράστια δύναμη για να χειριστείτε τις πιο σκληρές και δύσκολες προκλήσεις. Έτσι, αγαπητοί μου, πιστεύουμε ότι μπορείτε να πορευτείτε μέσα από τους υπόλοιπους μήνες προς την Ανάληψη. Έχετε προετοιμαστεί για να ξέρετε τι να περιμένετε, και οποιαδήποτε εμπειρία ταλαιπωρίας, θα την ακολουθήσει μια περίοδος διαρκούς ειρήνης και ηρεμίας. Φυσικά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τους ρόλους μας στις παρούσες συναλλαγές ανάμεσα σε μας και τους συμμάχους μας, εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων, καθώς υποχωρούν και μας βρίσκουν έτοιμους να εξουδετερώσουμε κάθε προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων. Είμαστε πάρα πολύ στο ρόλο της Γαλαξιακής αστυνομίας, αλλά τηρούμε τους Συμπαντικούς Νόμους, και οι τρόποι μας είναι μεν ειρηνικοί αλλά και δυναμικοί αν πρέπει να ασκήσουμε την εξουσία μας. Ακόμα και αυτοί που μας αντιτίθενται εξακολουθούν να είναι μέρος του συνόλου, και αντιμετωπίζονται με σεβασμό για το Φως που μεταφέρουν. Καμία ψυχή δεν είναι πέρα από κάθε λύτρωση, και στην τελική είναι η αγάπη που επιφέρει τις αλλαγές που θα τους ξυπνήσουν και πάλι.

Σαφώς θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το εξωτερικό σώμα, όταν βλέπετε τον συνάνθρωπό σας, και να έχετε κατά νου ότι όλες οι ψυχές προέρχονται από την Πηγή. Όλοι έχετε βιώσει τις πιο ακραίες εκδηλώσεις της δυαδικότητας, και επίσης, έχετε στο μυαλό μια πολύ εύστοχη ρήση, «αλλά για Χάρη του Θεού, θα πάω». Αυτός είναι ο λόγος που ενθαρρύνεστε να παραμερίσετε την κριτική και να προσπαθήσετε να δείτε την ομορφιά και την αγάπη σε όλες τις ψυχές. Όλοι θα γίνουν τελικά φωτισμένοι και πάλι, δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα πάρει, αλλά τότε ο χρόνος δεν θα έχει καμία συνέπεια έξω από τη διάστασή σας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει. Ενώ στη γη, στη δυαδικότητα ο "ανύπαρκτος χρόνος" είναι μία ιδέα που δεν μπορείτε να την φανταστείτε, αλλά ίσως μπορείτε να ΄σκεφτείτε ότι όλα είναι στο Τώρα. Αυτό καθιστά τα ταξίδια σας εξαιρετικά ενδιαφέροντα, καθώς μπορείτε να πάτε πίσω στο παρελθόν, και για όσους από εσάς έχουν μια αποφασιστική έλξη προς συγκεκριμένους ιστορικούς χρόνους, τι καλύτερο από το να είστε σε θέση να τους επισκεφθείτε. Είναι επίσης δυνατό να ταξιδέψετε σε διαφορετικές χρονο-γραμμές στο μέλλον, κάτι που έχουν βιώσει οι Ταξιδιώτες σας του Χρόνου.

Σιγά-σιγά προσαρμόζεστε στη νέα ζωή μπροστά σας, και να επιλέγετε, που θα σας οδηγήσει για να συνεχίσετε την εξέλιξη σας. Να είστε σίγουροι ότι έχετε πνευματικούς βοηθούς για να σας δώσουν συμβουλές ως προς το τι είναι καλύτερο για την πρόοδό σας. Ποτέ δεν ήσασταν χωρίς αυτή τη βοήθεια, αν και αγωνίζεστε τώρα μην διστάζετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε αυτούς, και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να υπαγορεύσετε πώς ακριβώς θα λειτουργήσει, καθώς πρέπει να είναι όσο το δυνατόν για το καλό σας και δεν μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς ποιο είναι αυτό. Μετά από την ανάβασή σας θα γνωρίσετε αυτές τις ψυχές που έχουν ταξιδέψει μαζί σας μέσω της δυαδικότητας. Δεν μπορούν να μείνουν όλοι μαζί σας αφού οι ανάγκες σας θα αλλάξουν ασφαλώς, καθώς το μέλλον της ζωής σας θα είναι πιθανώς πιο συγκεκριμένο ως προς την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και πρέπει να αναφέρω για άλλη μια φορά πώς ο χρόνος επιταχύνεται, ένα βέβαιο σημάδι ότι ανεβαίνετε πολύ πιο γρήγορα στο Φως. Πολλοί μπορούν ήδη να συνδέονται με ένα νέο αίσθημα χαλάρωσης και δεν επηρεάζονται από το τι συμβαίνει γύρω τους. Αυτή η αίσθηση της ηρεμίας θα εξαπλωθεί, και ο πολύ τρομακτικός παράγοντας του φόβου θα πάψει να έχει την ίδια επίδραση. Μπράβο σε όσους έχουν επιτύχει αυτά τα επίπεδα, και την αγάπη μου σε όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

1 σχόλιο:

  1. Αρκετά μπερδεμένα αυτή την φορά. Η φράση για χάρι του Θεού πηγαίνω δεν με εκφράζει και πιστεύω το ίδιο και σε άλλους.
    Αυτό που άντιλαμβάνωμαι είναι ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγάπη του Θεού και άμα αφεθώ στο θέλημα του μόνο στο καλό για μένα θα με οδηγίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή