Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

26 Μαρτίου 2012


SaLuSa 26 Μαρτίου 2012


Κατά κάποιον τρόπο θα λέγαμε, ότι προσεγγίζουμε την ολοκλήρωση της αποστολής μας, έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα στο σύνολο των προσπαθειών μας, καθώς πλησιάζουμε την ώρα που θα απελευθερωθείτε από τον έλεγχο των σκοτεινών. Για εσάς είναι το τέλος του κύκλου της δυαδικότητας, και για εμάς σημαίνει πως απλά ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη ενός νέου κύκλου. Θα είναι μια νέα αρχή και θα ακολουθήσει η συνέχιση της αύξησης των επιπέδων συνείδησής σας, επιτρέποντας σας να ανεβείτε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Εμείς επίσης θα μοιραζόμασταν αυτές τις στιγμές μαζί σας και είμαστε κατά πολύ ένα μέρος του μέλλοντός σας. Σας βοηθάμε να γίνετε τελικά Γαλαξιακά Όντα, και θα είναι νόμιμο να διεκδικήσετε το χώρο σας μαζί μας.

Αυτό που έχετε τώρα δεν είναι η αληθινή πραγματικότητα σας, αλλά ότι έχετε δημιουργήσει σε διάστημα μεγαλύτερο χιλιετιών, από τότε που εκπέσατε από τις υψηλότερες διαστάσεις. Καμία ψυχή δεν αναγκάστηκε να το πράξει, και κάθε ένας από εσάς ελεύθερα για την εμπειρία έγινε εθελοντής σε αυτό. Το πράξατε με απόλυτη πίστη, γνωρίζοντας ότι όσο κι αν απομακρυνθείτε από το Φως, θα υπάρξει η ώρα όπου θα καλεστείτε να γυρίσετε και θα βοηθηθείτε να το πράξετε. Φυσικά τώρα είναι αυτή η ώρα, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξέρετε με βεβαιότητα, ότι είστε σταθερά στο δρόμο προς την Ανάληψη, και ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της ή να την καθυστερήσει. Μπορείτε να μην αισθάνεστε ήδη τη διαφορά στις ενέργειες γύρω σας, καθώς έχουν γίνει περισσότερα από το Φως και τόσο ενθαρρυντικά. Όσοι από φόβο έχετε χαμηλά επίπεδα, και όταν λάβετε επιβεβαίωση για την έκταση των συλλήψεων και τις παραιτήσεις των σκοτεινών δυνάμεων, επίσης θα σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο ειρηνικά.

Η ελευθερία που σας έχει αρνηθεί για τόσο πολύ καιρό, επιστρέφει και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία, ότι το παλιό μοντέλο έχει καταστραφεί. Το νέο παίρνει ήδη θέση και σας φέρνει νέα ελπίδα και πίστη, σε ένα υπέροχο μέλλον. Μερικοί από εσάς, το έχετε δει και αυτό έχει εμπνεύσει και αλλάξει, την προοπτική σας στη ζωή. Είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που έχετε τώρα, που τα λόγια δεν αρκούν για να το περιγράψουν και αξιοσημείωτη είναι, η αίσθηση της αγάπης που έρχεται σε σας, από όλες τις κατευθύνσεις. Εάν είχατε ποτέ δοκιμάσει μια τέτοια ενέργεια, είναι πιθανό να είχατε μόνο μία στιγμιαία εμπειρία, ενώ στις ανώτερες διαστάσεις, είναι συνεχώς παρούσα. Έχετε μια έκφραση που λέει ότι «η αγάπη είναι που κάνει τον κόσμο να γυρίζει» και δεν συνειδητοποιείτε πόσο αληθινή είναι. Πράγματι, η έλλειψη αγάπης, είναι που έχει σχίσει τη Γη σας στα δύο, και σας έκανε να αισθανθείτε αποσπασμένοι από τον θεϊκό εαυτό σας. Η ενέργεια Αγάπης είναι ότι ισχυρότερο σε όλα, και θα μπορούσε να αλλάξει τις πιθανότητες σας αστραπιαία, αν είσασταν όλοι σε θέση να ενωθείτε με αυτόν τον τρόπο. Πολλοί από εσάς έχετε βιώσει τι μπορεί να κάνει η αγάπη, ιδίως όταν χρησιμοποιείται για θεραπεία. Μπορεί να μετατρέψει, τις χαμηλότερες δονήσεις και αυτός είναι ο λόγος που καλείστε συχνά, να στείλετε την αγάπη σε όσους είναι της σκοτεινής κλίκας.

Σκεφτείτε μετά, από αυτά τα πράγματα και όταν αισθάνεστε, ότι θέλετε να βοηθήσετε την ανθρωπότητα, στείλτε αγάπη σε εκείνους που βρίσκονται σαφώς εν ανάγκη. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι στιγμιαία, αλλά να είστε σίγουροι ότι βοηθά ακόμη και αν χρειάζεται χρόνο για να φανούν. Το φως μπορεί να αξιοποιηθεί, όπως όταν το χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Αν δεν είστε ήδη φάρος Φωτός, εξασκηθείτε βλέποντας τον εαυτό σας ως ένα και θα δημιουργήσετε σίγουρα γύρω σας. Θα βρείτε ότι προσελκύετε επίσης και άλλες ψυχές του αυτού είδους, δεδομένου ότι θα αισθανθούν τις υψηλότερες δονήσεις σας. Φανταστείτε να ήταν όλοι γύρω σας του Φωτός, και θα αρχίσετε να παίρνετε μια αίσθηση, του τι είναι οι ανώτερες διαστάσεις. Μην περιορίζετε τις προσδοκίες σας, ως προς το τι σημαίνει για εσάς η Ανάληψη, καθώς θα σας απελευθερώσει από όλες τις συγκρούσεις και τα προβλήματα που σας ταλανίζουν σήμερα στη Γη. Στο μέλλον δεν θα θελήσετε, απολύτως τίποτα και θα διαπιστώσετε, ότι ο δημιουργός σας έχει εξασφαλίσει, με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι Αγαπητοί μου, να είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε ότι έρχεται στο δρόμο σας, από σήμερα μέχρι και την Ανάληψη. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει, γιατί οτιδήποτε κι αν συμβεί θα είναι παροδικό. Εάν πάσχετε από απώλειες, θα υπάρξουν περισσότερα από όσα φτιάχτηκαν για εσάς, και να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα μαζί σας στις υψηλότερες δονήσεις, εκτός αν είναι συμβατό με αυτές. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο δεν μπορεί να εξαναγκαστεί μια ψυχή, σ' αυτό το δρόμο και αυτόματα θα βρει τον εαυτό της, στο σωστό και αντίστοιχο επίπεδο. Καταλάβετε όλοι σας θα προοδεύσετε, με τους δικούς σας ρυθμούς και μπορείτε να έχετε ίσες ευκαιρίες, να επιλέξετε την οδό προς την Ανάληψη. Έτσι, παρακαλούμε να μην αναστατωθείτε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, επιλέξει διαφορετικά από εσάς, και να τιμάτε την επιλογή ελεύθερης βουλήσεως τους. Οι Αγαπημένοι σας δεν θα είναι ποτέ μακριά, και θα είστε πάντα σε θέση να ξανασυναντηθείτε.

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να αισθανθείτε ελεύθεροι, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όταν οι αλλαγές γίνουν και δείτε τα οφέλη, θα εκστασιασθείτε. Οι Γιορτές, θα είναι στη διάταξη της ημέρας και πιστέψτε μας όταν λέμε, ότι θα οργανώσουμε μερικές αξέχαστες εκδηλώσεις και θα λάβουμε μέρος, σε αυτές. Η Χαρά και η ευτυχία, πλησιάζουν και θα σας μεταφέρουν καθ' όλη τη διάρκεια προς την Ανάληψη. Υπάρχουν ακόμα δύσκολες περίοδοι να ξεπεραστούν, αλλά τίποτα δεν θα διαρκέσει για πολύ και αν δημιουργηθούν νέες ανάγκες, θα είμαστε σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουμε. Ήδη εργαζόμαστε, στα παρασκήνια και θα χαρούμε όταν οι δραστηριότητές μας, μπορέσουν να είναι πιο ανοιχτές. Προτεραιότητά μας σήμερα είναι, να σταματήσουν τα ξεσπάσματα, μεταξύ των αντιμαχόμενων φατριών και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι μπορούμε, να αποτρέψουμε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει, για το ξεκίνημα ενός νέου πόλεμου. Θα τρομάξετε και χωρίς αμφιβολία θυμώσετε, όταν μάθετε πόσες φορές οι σκοτεινές δυνάμεις, προσπάθησαν να ξεκινήσουν ακόμη έναν στη Μέση Ανατολή. Δεν θα σταθώ σε τέτοια δυσάρεστα πράγματα, αλλά πρέπει να ξέρετε, ποιος έχει εργαστεί εναντίον σας για πολλά, πολλά χρόνια, συχνά υπό το πρόσχημα ότι εργάζεται για εσας.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη Μητέρα Γη, καθώς συμβαίνουν φυσικές αλλαγές και ορισμένες περιοχές, είναι πιο επιρρεπείς από άλλες σε αυτές. Δεν επιτρέπεται να σταματήσουμε εκείνες που είναι απαραίτητες, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανακουφίσουμε, οποιαδήποτε μπορεί να σας βλάψει και να κρατήσουμε τις εκτεταμένες ζημιές στο ελάχιστο. Οι καταστάσεις θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν φρικτές, εάν οι σκοτεινές δυνάμεις είχαν καταφέρει τον σκοπό τους, αλλά σταματήσαμε τα σχέδιά τους να προκαλέσουν καταστροφές, για να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επεκταθεί σε τέτοιο μέτρο, αλλά με την απώλεια του συνόλου σχεδόν του Φωτός, τέτοιες ψυχές έχουν χάσει κάθε αίσθημα συμπόνιας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και ευχαριστώ όλους εσάς που δώσατε το χέρι στη διάδοση, όχι μόνο αυτών, αλλά και πολλών μηνυμάτων από τις πηγές του Φωτός. Έχουν ανυψώσει, τόσους πολλούς ανθρώπους και τους προετοίμασαν για την Ανάληψη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Σαράντης
   

1 σχόλιο:

  1. Salusa, ο Θεός να ευλογεί και σένα όσον αφορά εμάς ότι αποφασίσει είμαστε στην διάθεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή