Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

16 Μαρτίου 2012


SaLuSa 16 Μαρτίου 2012


Έχετε μια διασκεδαστική έκφραση, σχετική με μια κατάσταση, που είναι τώρα το αντίθετο από αυτό που ήταν πριν και αυτό είναι πώς, είναι το Φως πλέον που υπαγορεύει τι θα συμβεί, αν και οι σκοτεινοί ποτέ δεν παράτησαν τις προσπάθειες τους, να ασκήσουν τον έλεγχο τους στα πράγματα. Σύντομα θα αναγκαστούν να παραδοθούν στα αιτήματα μας και από τη στιγμή, που τώρα δεν έχουν τρόπο διαφυγής, πραγματικά δεν υπάρχει εναλλακτική για αυτούς. Που σημαίνει, μαζί με τους συμμάχους μας, μπορούμε να προχωρήσουμε πιέζοντας με τα σχέδια μας. Κάθε σχέδιο είναι σε εξέλιξη και θα οδηγήσει στο να φτάσει ξαφνικά σε εσάς, ένας πλούτος πληροφοριών. Τα γεγονότα έχουν έτσι, ώστε τα στοιχεία δεν δύναται να κρατούνται κρυφά και έτσι θα υπάρξει μια εκρηκτικότητα των ανθρώπων, του να εμφανίζονται λέγοντας αυτά που γνωρίζουν. Μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο με τις ανησυχίες του Βατικανού, καθώς σχετίζεται με μυστική κοινωνία που κρατά σκοτεινά μυστικά πολύ καλά κρυμμένα. Ωστόσο τίποτα δεν θα μείνει κρυμμένο για πολύ ακόμα, καθώς έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε την αλήθεια και τον βαθμό στον οποίο, έχετε εξαπατηθεί.


Προς το παρόν, θα πρέπει να βασίζεστε σε εμάς για την αλήθεια, ή άλλες πηγές πληροφόρησης οι οποίες εμφανίζονται στο διαδίκτυο σας. Είναι σχετικά ελεύθερο από τις παρεμβολές, αν και οι σκοτεινοί θα επικεντρωθούν στους πληροφοριοδότες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αποκαλύψουν πολλά, που συνέβησαν ή συμβαίνουν τώρα, πράγμα που είναι απειλή για εσάς. Έχουμε την γενική εικόνα από όλο αυτό, καθώς από το σημείο που βρισκόμαστε στους ουρανούς, έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ότι συμβαίνει, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Φυλάμε εκείνους του Φωτός, που προστατεύονται κυρίως για την σπουδαιότητα τους, για όλους στη Γη και έχουν ένα ιδιαίτερο ρόλο να παίξουν, βλέποντας τις αλλαγές να εξελίσσονται όπως είχε προγραμματιστεί. Είμαστε οι αόρατες δυνάμεις, που λειτουργούν παντού και οπουδήποτε οι σκοτεινοί θέλουν να βρίσκονται. Πολλοί από αυτούς γνωρίζουν πλέον, τον ρόλο που παίζουμε και απρόθυμα αναγκάζονται να αποδεχτούν, ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την πρόοδο. Ούτε μπορούν να σταματήσουν την διαδικασία καθαρισμού που είναι σε εξέλιξη, που περιλαμβάνει επίσης, το να σταματήσει η λειτουργία των βάσεων τους αλλά και απενεργοποίηση και μη χρησιμοποίηση των πυρηνικών τους όπλων.

Να είστε σίγουροι, ότι το συντομότερο που θα μπορέσουμε να αναμεταδώσουμε σε σας, θα πράξουμε το αυτό, ώστε ο καθένας να γνωρίσει τις προθέσεις μας, όπου τον απασχολεί. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε, ότι στη διάρκεια της αφαίρεσης αντικειμένων πολέμου, δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε απώλεια ζωής και βρεθούν αεροσκάφη ή πλοία στις ανοιχτές θάλασσες, τα πληρώματα και άλλο προσωπικό, θα αρθούν από τον πλανήτη. Την κατάλληλη στιγμή θα επιστρέφουν, αλλά όχι ως πολεμικές δυνάμεις, αλλά ως δυνάμεις ειρήνης. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να ανακατανεμηθούν σε άμαχες εργασίες. Να εξηγήσω μεταφέροντας τις υψηλές προθέσεις μας, ότι είμαστε Πρέσβεις του Φωτός και φέρνουμε μηνύματα ειρήνης και επανένωσης. Ήλθε η ώρα να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο, ως μεγάλη οικογένεια που είμαστε πραγματικά, στα μάτια του Θεού. Εκείνοι που δεν μπορούν να αφήσουν τις προκαταλήψεις τους έναντι των άλλων, με βάση το χρώμα ή τη θρησκεία, δεν έχουν θέση στη διαδικασία της ανάληψης. Μέχρι όλοι οι άνθρωποι να αποδεχτούν, ότι είναι Όλοι Ένα και να ζήσουν ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει μαζική ανάληψη. Από την επιλογή ή τις πράξεις σας, θα έπρεπε να ξέρετε και θα αποκαλυφθεί, ακριβώς που βρίσκεστε στο Μονοπάτι της Εξέλιξης.

Αφήστε μας να σας διαβεβαιώσουμε πάλι, ότι δεν μπορείτε να φτάσετε σε επίπεδα ύπαρξης, που είναι πάνω από τα επίπεδα των δονήσεων σας. Μπορεί να έχετε καλά οικογενειακά μέλη ή φίλους που αγαπάτε και επιθυμείτε να σας συνοδεύσουν στην πορεία σας, προς την Ανάληψη. Ωστόσο ερχόμενοι στην πνευματική τους εξέλιξη, δεν μπορούν κατ' ανάγκη να είναι έτοιμοι, για τέτοιου είδους αναβάθμιση και θα πρέπει να τους επιτρέψετε, να πάρουν το δρόμο τους. Δεδομένου ότι όλα είναι στο Τώρα και στις υψηλότερες διαστάσεις, δεν υπάρχει ο χρόνος όπως τον βιώνετε, υπάρχει κάθε πιθανότητα να μπορέσετε να επανασυνδεθείτε μαζί τους. Η Αγάπη είναι ένας πολύ ισχυρός δεσμός, που δεν μπορεί σπάει και θα σας φέρει ξανά μαζί. Ας θέσω ένα ακόμη σημαντικό σημείο που χρειάζεται να γίνει κατανοητό, αν θέλετε να προχωρήσετε. Δεν μπορείτε να περιμένετε να το κάνετε, αρνούμενοι να αφήσετε το μίσος, όπου μια άλλη ψυχή ανησυχεί. Με τον δικό σας τρόπο σκέψης, θα πρέπει να έχετε καλό λόγο για να νιώθετε έτσι, αλλά θα σας κρατάει πίσω καθ' όλη τη διάρκεια. Προετοιμαστείτε να είστε μεγαλόψυχος και να «συγχωρήσετε», αυτούς που πιστεύετε έχουν αμαρτήσει εναντίον σας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δράση που θα μπορούσατε πιθανόν να λάβετε, για να αποδείξετε ότι εξελίσσεστε και είναι επίσης σημαντικό, αφού βοηθάει την άλλη ψυχή που εμπλέκεται. Σκεφτείτε το Αγαπητοί μου και κάντε ειρήνη μεταξύ σας, πριν να είναι πολύ αργά.

Αφού θέσατε την προσοχή σας στην Ανάληψη, βάλτε την προσπάθεια σας στο να ανοίξετε τον δρόμο σας, έτσι αυτός να είναι μονοπάτι πλήρους Φωτός και Αγάπης. Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε από ότι φαντάζεστε, απλά χρειάζεται λίγη σκέψη και επιμονή. Αν κάνετε λάθος, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερα την επόμενη φορά και σχεδόν σίγουρα θα πετύχει. Θα νιώσετε πραγματικά τον εαυτό σας να αποσπάται από τις παλιές δονήσεις, οι οποίες δεν θα έχουν πλέον καμία έλξη για εσάς. Θυμηθείτε επίσης, ότι σας βοηθούν καθ' όλη την διάρκεια της πορείας σας, εμπνέεστε και παρακινείστε, όσο ποτέ προς το Φως. Καθώς το κάνετε, τα εγώ σας θα έχουν μικρότερη επιρροή σε ότι κάνετε, αν και έχει προγραμματιστεί από εσάς να είστε πιστοί σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι συχνά βάζετε πρώτα τον εαυτό σας, σε καταστάσεις όπου θα έπρεπε καλύτερα να σκεφτόσαστε πριν δράσετε. Δίνοντας τον εαυτό σας στους άλλους, δείχνετε ότι καταλαβαίνετε την Ενότητα Αυτού που Είναι το Όλον.

Έχετε πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό σας, καθώς αυτός ο κύκλος κλείνει και είναι προς τιμήν σας, ότι πολλά έχουν να κάνουν με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο Αγαπητοί Μου, αφήστε χρόνο και για τις ανάγκες σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις, στο σχέδιο της ζωής σας. Οι περισσότερες ψυχές, θα έχουν μια ενστικτώδης αίσθηση ως προς το γιατί βρίσκονται εδώ και είναι σημαντικό ενώ παίρνετε τα μαθήματα σας, για να μάθετε πως θα θέσετε ένα τέρμα στον χρόνο σας στη δυαδικότητα. Η εύρεση μιας ισορροπία είναι απαραίτητη και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε, χωρίς να νιώθετε πιεσμένος, γνωρίζοντας ότι εκπληρώσατε τις ανάγκες σας, καθώς και άλλων. Σύντομα θα ξέρετε όταν το ανακαλύψετε, όπως η ζωή συνεχίζει με νέο νόημα και ρέει πολύ πιο ομαλά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και πολύ ενθαρρύνομαι, από την πρόοδο που οι σύμμαχοι μας έχουν κάνει. Έχουμε φίλους σε πολύ υψηλές θέσεις, που προετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν την εξουσία τους, να μας βοηθήσουν εναντίων των σκοτεινών, που όπως έχουμε ήδη πει, είναι όσο καλοί μπορεί να είναι, μια τελειωμένη ισχυρή δύναμη. Νόμιζαν ότι είναι αόρατοι, μα έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο, πως δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα για τις δυνάμεις του Φωτός. Τους έχουμε ζητήσει, όπως θα μπορούσατε να πείτε, να φύγουν ήσυχα, αλλά δυστυχώς είναι σαν κακομαθημένα παιδιά που δεν τους αρέσει να κάνουν αυτό που τους λένε. Μην φοβάστε, είμαστε περισσότερα από ότι αυτοί συγκριτικά και θα τεθούν υπό απαγόρευση κυκλοφορίας και θα τοποθετηθούν σε μέρη όπου δεν θα είναι δυνατόν, να παρεμβαίνουν σε εσάς. Λέμε πηγαίνετε, για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, με αγάπη στην καρδιά και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα από εσάς.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Σαράντης
   

5 σχόλια:

  1. Αόρατες δυνάμεις εσείς, αόρατες δυνάμεις οι σκοτεινοί κι'εμείς βρισκόμαστε στην μέση χωρίς να είμαστε σε θέση να σας βλέπουμε. Αυτός είναι και ο λόγος της επιφύλαξης μας.
    Αν είμαστε βέβαιοι ότι είστε οι αόρατες δυνάμεις του καλού θα μας βλέπατε να πανυγηρίζουμε. Όμως είμαστε επιφυλακτικοί γιατί περάσαμε πολλά. Χρειαζόμαστε αποδήξεις αντιληπτές και είναι με ανυπομονησία που περιμένουμε καθαρές ανακοινώσεις.
    Έχομε δικαίωμα στην ενημέρωση και μάλιστα στα πλαίσια των δικών μας κραδασμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGW PALI GIATI NIMIZW OTI DEN 8A EINAI EXOGHNOI ALLA O XRISTOS 8A KANEI TIN ARPAGH TIS EKLISIAS KAI PROETIMAZOY TIS SINIDISIS TOY KOSMOY.GIATI GNORIZOYN OTI PRIN APO TO MEGALO POLEMO POY ETIMAZOYN OI IDIOI O XRISTOS 8A PARI PAIDIA KAI PISTOYS,H ARPAGH TIS EKLISIAS ANAFERETE: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΚΔ 34 ALLA και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α 4:15-17 ως εξής:ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό με πρόσταγμα, με φωνή αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, κι αυτοί που πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα· 17 έπειτα, εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε, θα αρπαχτούμε μαζί τους, ταυτόχρονα, με σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα· και έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΘΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΦΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΥΠΝΟΒΑΤΕΙ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGW PALI GIATI NIMIZW OTI DEN 8A EINAI EXOGHNOI ALLA O XRISTOS 8A KANEI TIN ARPAGH TIS EKLISIAS KAI PROETIMAZOY TIS SINIDISIS TOY KOSMOY.GIATI GNORIZOYN OTI PRIN APO TO MEGALO POLEMO POY ETIMAZOYN OI IDIOI O XRISTOS 8A PARI PAIDIA KAI PISTOYS,H ARPAGH TIS EKLISIAS ANAFERETE: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΚΔ 34 ALLA και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α 4:15-17 ως εξής:ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό με πρόσταγμα, με φωνή αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, κι αυτοί που πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα· 17 έπειτα, εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε, θα αρπαχτούμε μαζί τους, ταυτόχρονα, με σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα· και έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή