Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

14 Μαρτίου 2012


SaLuSa 14 Μαρτίου 2012


Οι σκοτεινοί έχουν υποταχθεί στην πίεση, που ασκείτε εσείς πάνω τους. Ποτέ δεν θεώρησαν, ότι θα μπορούσατε να ασκήσετε τόση πίεση, που θα τους εμπόδιζε να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Λόγω των ανερχόμενων επιπέδων συνείδησης, που φτάνουν συνεχώς σε νέα ύψη, δεν έχουν τις ενέργειες που απαιτούνται, για να στηρίξουν την επιτυχία τους. Τα μυστικά τους αποκαλύπτονται και σε κάθε τους κίνηση, έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις για την εξουσία τους. Βλέπουν τις βάσεις τους να καταστρέφονται και τον οπλισμό τους επίσης να καταστρέφεται να ή να απομακρύνεται, για να αποτραπεί η ολοκλήρωση των σχεδίων τους. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά εξακολουθούν να μην θέλουν να καταλάβουν ή να δεχτούν, ότι οι μέρες τους τελείωσαν. Ωστόσο θα τους αντιμετωπίσουμε σε κάθε τους κίνηση για να εξασφαλίσουμε, ότι δεν θα μπορούν να προξενήσουν κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό. Γνωρίζουμε τα πάντα, για τις ψευδούς σημασίας λειτουργίες τους, και θα λογοδοτήσουν για τις προδοτικές τους ενέργειες, να οργανώσουν έναν ακόμη Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλώνουμε ξανά, αυτός ο πόλεμος δεν θα επιτραπεί και ζητήθηκε από τους Ιλλουμινάτι, να σταματήσουν τις απόπειρες δημιουργίας του. Μια Νέα Εποχή γεννιέται τώρα και η πρόοδος της, δεν θα σταματήσει ή θα διακοπεί, από οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση.


Ως εκ τούτου αγαπητοί μου, δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε, ακούγοντας για σχέδια που προκαλούν καθυστερήσεις και θα ήταν καλύτερο, να τα αγνοήσετε, καθώς εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τα έχουμε αναλάβει. Ούτε εσείς, ούτε εμείς, έχουμε κάνει τόσο δρόμο, για να ματαιωθεί από την απογοήτευση και όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, η νίκη είναι δική μας. Ο κύκλος των σκοτεινών άρχισε να κλείνει και θα τοποθετηθούν, εκεί που δεν θα μπορούν πλέον να επηρεάσουν την εξέλιξη σας. Οι Νόμοι του Σύμπαντος, είναι σαφείς και αμετάκλητοι και τόσο το σκότος όσο και το Φως, πρέπει να τους υπακούουν. Ένας νόμος που έχει χρησιμοποιηθεί σημαντικά, είναι ο Νόμος της Έλξης, μολονότι για ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας, δεν κατανοήσατε τις συνέπειες των ενεργειών σας. Οι σκοτεινοί τον κατανόησαν και αξιοποίησαν το πλεονέκτημα της αγνοίας σας, ενδυναμώνοντας τον εαυτό τους σε βάρος σας. Ωστόσο, όσο φέρνετε Φως στον εαυτό σας, προσελκύετε περισσότερο και προς τη Γη και αυτό μετατρέπει τα πεδία προς εύνοια σας.

Είναι γεγονός, ότι στο τέλος το Φως θα κερδίζει συνεχώς τις μάχες με τους σκοτεινούς, ακόμη και αν έχουν στιγμιαία κέρδη. Τι μεγαλύτερο βραβείο υπάρχει, εκτός από την Ανάληψή σας, για την οποία έχετε κάνει τόσο πολύ δρόμο να διεκδικήσετε. Κατά καιρούς κραυγάζατε προς τον Θεό, πιστεύοντας ότι σας έχει εγκαταλείψει, όταν στην πραγματικότητα εσείς δημιουργήσατε τον αποχωρισμό σας. Κατηγορείτε τον Θεό για τον θάνατο και την καταστροφή, όμως ήταν ο Άνθρωπος αυτός που πήγε να πολεμήσει από απληστία και λαγνεία, για τα υπάρχοντα του γείτονα. Σας πήρε πολύ χρόνο να δείτε, πόσο άσκοπο ήταν και πως πραγματικά δεν υπάρχουν νικητές και ότι όλοι είναι χαμένοι. Στο τέλος, πολύ σωστά απαιτείτε ένα τέλος στον πόλεμο και αυτή η έκκληση σας, απαντήθηκε από τον Θεό. Άμεσα αποφασίστηκε από τον Θεό, ότι ο πόλεμος τελείωσε και η θέση μας είναι να το διασφαλίσουμε αυτό.

Αυτή η φευγαλέα γαλήνη που ψάχνετε για αιώνες, σύντομα θα είναι δική σας και όλες οι μορφές επιθετικότητας, θα πρέπει επίσης να απαγορευτούν σε αυτούς, που θα αγνοήσουν το Θείο Διάταγμα. Οι ψυχές που φιλοξενούν ακόμη σκέψεις τέτοιου είδους, θα ανακαλύψουν ότι οι δονήσεις τους, είναι τέτοιες που δεν θα τους επιτρέψουν να εισέλθουν, στο υψηλότερο επίπεδο δονήσεων της Ανάληψης. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο, εκτός από Φως και Αγάπη που υπάρχει στις υψηλότερες διαστάσεις. Αν έχετε την πρόθεση να αναληφθείτε, σιγουρευτείτε ότι έχετε καθαρίσει τις αποσκευές, που φέρατε μαζί σας. Κάθε λέξη, ενέργεια ή πράξη, που είναι κατώτερης δονήσεως, θα έχει την αίσθηση του διαφορετικού, έτσι πρέπει να είστε σε θέση να τις αφαιρέσετε σταδιακά, από την ομαλή αλληλεπίδραση σας με τους άλλους. Να είστε για τους άλλους, ότι θα θέλατε να γίνει στον εαυτό σας και να δημιουργείτε ειρήνη και αρμονία γύρω σας.

Όπως παρατηρούμε, ο χρόνος επιταχύνει γρηγορότερα από ποτέ και η εβδομάδα φαίνεται μόλις λίγες ημέρες και η κάθε εβδομάδα, γεμίζει με τέτοιο ισχυρό δυναμικό, που θα αλλάξει τις ζωές σας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξακολουθούν να είναι συγκρατημένα και λίγα από αυτά που συμβαίνουν, φτάνουν στα αφτιά σας. Ωστόσο, εργαζόμαστε με επιτυχία προς έναν ελεύθερο τύπο, και μόλις αρθούν οι περιορισμοί, θα ενθουσιαστείτε με τις αποκαλύψεις για τα καθημερινά γεγονότα. Όταν θα είναι ασφαλές για εμάς να εμφανιστούμε σε εσάς, τότε το πρόγραμμα της τηλεόρασης θα γίνει φυσιολογικό, επιτρέποντας μας να σας πούμε για τα σχέδια μας και το μέλλον σας. Το σημαντικότερο είναι, να ηρεμήσουν οι ανθρώπινοι φόβοι και να αποδειχθεί ότι ήρθαμε εν ειρήνη και ότι είμαστε οι μελλοντικοί σας εαυτοί. Ότι σχεδιάζεται, είναι για την ανάληψη και το όφελος σας και οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα, από ότι είναι πιθανό να χάσετε.

Αφού πρόκειται να αναληφθείτε με την Μητέρα Γη, πρέπει να γίνει ολοκληρωτική κάθαρση και αυτό θα γίνει στη ξηρά, στις θάλασσες και στην ατμόσφαιρα, που έχουν ρυπανθεί σοβαρά. Έχει γίνει εν μέρει, μέσω της παρουσίας μας και με τη χρήση της ανώτερης τεχνολογίας μας. Σκοπός μας, ήταν πάντοτε να κρατήσουμε την ισορροπία στη Γη και αυτό κάναμε, ακόμη και όταν εμποδίσαμε να κλίνει πολύ μακριά από τον άξονα της. Οι σεισμοί είναι πολύ φυσιολογικοί, αλλά μειώσαμε τις επιδράσεις τους, όπου αυτοί ήταν μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα. Είναι τρόπος έκφρασης της Γης, κατά την συμμετοχή στον καθαρισμό της και ζωτικής σημασίας, εάν πρέπει να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση της.

Αργά ή γρήγορα, όλοι σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή σας στη Γη. Αυτά που σας έχουν πει, είναι πολύ μακριά από την αλήθεια και συχνά διαστρεβλώνονται, για να ταιριάζουν στην περίπτωση όσων σας ελέγχουν. Ωστόσο γεννηθήκατε ελεύθεροι και έχετε το δικαίωμα, να εκφράζεστε ως Πνευματικές Οντότητες, έχοντας φυσικές εμπειρίες. Αυτός ο βαθμός ελευθερίας, θα είναι δικός σας πολύ σύντομα και θα ξεχάσετε τις δύσκολες ώρες στη δυαδικότητα, αν και τα μαθήματα που διδαχτήκατε θα παραμείνουν μαζί σας. Θα καταλήξετε να ευγνωμονείτε, την μεγάλη αυτή εμπειρία που είχατε και πόσο πολύ ώθησε την εξέλιξη σας. Αυτό ήταν που πραγματικά σας έκανε να έλθετε στη Γη και ήταν μια υπέροχη διαφωτιστική περίοδος, για την οποία εν τέλει δεν θα έχετε μετανιώσει.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και είμαστε τόσο ευχαριστημένοι βλέποντας σας, να παίρνετε τις αποδείξεις που επιθυμείτε, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι οι σκοτεινοί είναι σε υποχώρηση. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούν ή να αποφύγουν την δικαιοσύνη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τύχη τους. Όπως με κάθε ψυχή που περπάτησε στη Γη, όλοι σας δεσμεύεστε από Συμπαντικό Νόμο και κανείς δεν είναι υπεράνω. Οι Νόμοι ωστόσο δεν τιμωρούν, αλλά δίνουν την ευκαιρία να επανορθώσετε τα λάθη σας. Όλα οδηγούνται ηθεληματικά, τελώντας υπό την ενέργεια της Ανιδιοτελούς Αγάπης, αφού ξέρετε πόσο αγαπητοί είστε στον Θεό.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Σαράντης
   

1 σχόλιο:

  1. Φόβος και προβληματισμός υπάρχει και είναι πολύ φυσιολογικό.
    Το ότι ο άνθρωπος επιβίωσε πάνω σε αυτή την γή μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο φόβος που τον ανάγκασε να είναι προσεκτικός και επιφυλακτικός.
    Γι' αυτό σε αυτά τα ενθαρυντικά που μας αποκαλύπτοντε έχομε επιφυλάξεις.
    Όμως η ανθρώπινη φύση έχει και τόλμη. Ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες πάντοτε τολμούσαμε και τολμούμε για τούτο σαν φυλή υπήρξαμε και θα υπάρχομεν εσαεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή