Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

12 Μαρτίου 2012


SaLuSa 12 Μαρτίου 2012


Ο χρόνος για την ανθρωπότητα τρέχει γρήγορα στο μέλλον για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται σε όσους δεν έχουν ακόμη αφυπνιστεί και παραμένουν ανημέρωτοι. Δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να ασφυκτιούν από την παλιά προσέγγιση που εμποδίζει την ελευθερία του λόγου καθώς και την ερευνητική δημοσιογραφία που δεν της επιτρέπεται να φέρει την αλήθεια. Πολλά συμβαίνουν που θα πρέπει να ενημερώνεστε έτσι ώστε, να έχετε μια αντίληψη του τι γίνεται πίσω από τα γεγονότα που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη. Θα ήταν ακόμη καλύτερα, αν είχατε αληθείς αναφορές, έτσι ώστε το μυαλό σας ua βρίσκονταν σε κατάσταση ηρεμίας, εάν γνωρίζατε ότι απέτυχαν οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεκινήσει ένας παγκόσμιος πόλεμος, παρʼ όλα αυτά συνεχίζουν τις προσπάθειες.


Δεν θέλουμε να νιώσετε ξαφνικά φοβισμένοι για το μέλλον που σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε καλά. Ωστόσο, εμείς θα σας ενημερώσουμε και πάλι ότι η τεχνολογία μας είναι τέτοια που έχουμε τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή καθώς και όλες τις αντιπαραθέσεις όπου σύντομα θα ανακοπούν. Οι αρχές έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα επιτρέψουμε πυρηνικά όπλα να χρησιμοποιηθούν και πως είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης. Επομένως είναι εντελώς άσκοπο να συνεχίζουν τα πολεμικά τους παιχνίδια κα να φλυαρούν ερεθίζοντας την κατάσταση. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και αν τα θέματα δεν βελτιωθούν, θα χρησιμοποιήσουμε την εξουσία μας για να τερματίσουμε όλες τις προσπάθειες που αφορούν την εμπλοκή τους σε πολεμικές κινήσεις.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε εδώ για να δείτε ότι εσείς και η Μητέρα Γη με ασφάλεια φτάσατε στον προορισμό σας, που είναι η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου της δυαδικότητας. Όσο πιο γρήγορα οι σκοτεινές δυνάμεις και οι ομάδες τους απομακρυνθούν, και όσο πιο γρήγορα μπορούμε τους αφαιρέσουμε την επιρροή, όλοι θα επικεντρωθούμε στην επιχειρηματική δραστηριότητα για να πάρετε τη διαδρομή προς την Ανάληψη. Παρʼ όλα αυτά, θα εξακολουθούμε να διατηρούμε την ισορροπία στις διάφορες ενέργειες που βρίσκονται πάνω στη Γη και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, με σκοπό να βοηθήσουν να αυξηθούν τα επίπεδα συνειδητότητας σας. Είσαστε ακόμα αρκετά μακριά για να αποκτήσετε την πλήρη συνειδητότητα, αλλά θα σας έρθει ενωρίτερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Προετοιμάζεστε να γίνετε Γαλαξιακές Οντότητες και να λάβετε τη θέση σας αναμεταξύ μας, όπως σας αξίζει.

Θεωρούμε ότι είναι ευνόητο εκείνοι που αφυπνίστηκαν για το τι συμβαίνει στην ανθρώπινη φυλή, να εξακολουθούν να ενδιαφέρονται γιʼ αυτούς που κοιμούνται ακόμα. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, κάθε ψυχή θα γνωρίσει την Ανάληψη και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ή όχι την προετοιμασία της γιʼ αυτήν. Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά κάποιοι θα καταφέρουν να φθάσουν το στόχο τους για τον οποίο έχουν έρθει σε αυτή τη ζωή. Αγαπητοί μου αυτός είναι και ο αποφασιστικός παράγοντας, καθώς πολλοί είναι εδώ για τις εμπειρίες που θα ενισχύσουν την περαιτέρω εξέλιξή τους, αλλά δεν είναι έτοιμοι να κάνουν συνειδητά το ποιοτικό αυτό άλμα. Η απάντηση δεν είναι να ανησυχείτε για τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τις άλλες ψυχές, γιατί και αυτοί θα έχουν επιλέξει αυτό που είναι καλύτερο γιʼ αυτούς και θα ικανοποιεί τις επιθυμίες τους. Να είσαστε σίγουροι όλοι ότι θα πρέπει να εξεταστούν μετά και ότι ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις από μια ψυχή στην άλλη, αφού γιʼ αυτόν όλες είναι αγαπητές.

Διάφορα προγράμματα που θα σας δοθούν είναι έτοιμα για να εφαρμοστούν και έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες γύρω από τις κυβερνητικές αλλαγές, όπως επίσης θα πρέπει να έχουμε έμπιστα άτομα που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν με πλήρη κατανόηση όπως απαιτείται από αυτούς. Η εμπιστοσύνη σε διορισμένους αντιπροσώπους σας έχει διαψευστεί πολλές φορές γιατί δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους και σας απογοήτευσαν. Στο μέλλον οι ηγέτες σας, θα επιλέγονται λόγω της σοφίας τους και την πνευματική τους εμπειρία και θα είναι αξιόπιστοι και ειλικρινείς. Πολύ συχνά έχετε ξεγελαστεί από τις υποσχέσεις τους που ποτέ δεν κράτησαν, και προτίμησαν να υπηρετήσουν τους εαυτούς τους και όχι τους άλλους.

Όπως θα εξελίσσεστε και θα συνεχίζετε να ανεβαίνετε σε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ψυχή που μπορεί να εξαπατήσει ή να ψευτίσει κάποιον άλλον χωρίς να έχει κάποια ειδική πρόθεση. Αυτό, θα γνωρίζετε παρατηρώντας τις μορφές της αύρας τους, οι οποίες θα δίνουν πολλές πληροφορίες για την ψυχή. Ακόμα και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν και να κατανοήσουν την αύρα και να σας δώσουν αρκετές πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να δει την κατάσταση της υγείας σας από την αρχική εμφάνιση της νόσου πριν καν εκδηλωθεί. Είσαστε πραγματικά πολύ περίπλοκα άτομα, και πολλές πτυχές του εαυτού σας είναι στο σκοτάδι, όπως το αστρικό σας σώμα που χρησιμοποιείτε, όταν είναι έξω από το σώμα σας. Πολλές ψυχές το χρησιμοποιείτε για να επισκεφτείτε φίλους και μέλη της οικογενείας σας που έχουν πεθάνει, αλλά λίγοι το θυμούνται όταν ξυπνούν. Να θυμάστε ότι ζείτε άπειρες φορές και ως ζωή και ως ψυχή, θα υπάρχετε πάντα στη μία ή στην άλλη κατάσταση, αλλά τελικά θα γίνετε μια καθαρή μορφή.

Ο σκοπός της ζωής σας είναι να εξελιχθείτε μέσα από τις εμπειρίες σας και αυτός είναι ο τρόπος που επιλέξατε για να το επιτύχετε. Η Γη είναι μια σκληρή εμπειρία, αλλά ήδη το γνωρίζατε ότι θα ήταν έτσι, έχετε υπάρξει για εκατοντάδες ζωές σε διαφορετικούς πολιτισμούς που έχουν επεκταθεί στα επίπεδα της συνείδησής σας. Τίποτα από τις εμπειρίες σας δεν χάθηκε ποτέ και δεν είναι απαραίτητη η υπενθύμιση των ακριβών περιστάσεων. Μερικές φορές είναι καλύτερα να ξεχάσετε ακραίες και δυσάρεστες εμπειρίες που μπορούν να σβηστούν από την μνήμη σας. Έχετε ένα πλούτο από εμπειρίες που θα εξυπηρετήσουν, πολύ καλά, εσάς και τους άλλους στο τι θα επιλέξετε να κάνετε στην επόμενη περιπέτειά σας. Κάποιοι από εσάς, και πολύ σωστά, θα ενωθούν και θα εξισωθούν μαζί μας ως Γαλαξιακές Οντότητες.

Η αποστολή μας έχει μεταβληθεί σημαντικά από τότε που ξεκινήσαμε, και τώρα που η πορεία σας μας είναι σαφέστερη, χρειάζεται μια μεγαλύτερη συμμετοχή στις υποθέσεις σας. Αναμενόταν ότι πλησιάζοντας στο τέλος της επιρροής των σκοτεινών δυνάμεων, θα βλέπατε ότι οι θέσεις τους ήταν αφόρητες, στο να σας επιτραπεί να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας χωρίς παρεμβολές. Η περίπτωση ότι έχουν αθετήσειτις υποσχέσεις τους στο να σταματήσουν τις ενέργειές τους δεν σας έχει αποδειχθεί. Δεν μας άφησαν άλλη επιλογή, από το να αποφασίσουμε την απομάκρυνσή τους, όπως πολλοί από εσάς θα έχετε καταλάβει την εξέλιξη. Για να τους αποτρέψουμε να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους, θα έπρεπε να καταστρέψουμε τις υπόγειες εγκαταστάσεις τους. Εν τω μεταξύ, έχουμε επικεντρωθεί στη Μέση Ανατολή, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε η δυνατότητα να ξεσπάσει ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος. Αναμένουμε ότι, τα αιτήματα μας προς τις διάφορες ματαιόδοξες χώρες δεν θα αγνοηθούν στο να σταματήσουν αυτές τους τις δραστηριότητες και να επιτρέψουν να απλωθεί η ειρήνη στη Γη. Έτσι πρέπει να γίνει, γιατί είναι Θεϊκή εντολή.

Είμαι ο SALUSA από το Σείριο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε τόσο κοντά στην επίλυση ενός από τα σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο σας που οδηγεί στο δρόμο της ειρήνης.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

1 σχόλιο:

  1. Ότι είναι εκ Θεού θα επικρατήσει χωρίς αμφιβολία!
    Ακόμα γνωρίζουμεν ο θεός ελέγχει και τες αντιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή