Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Hellenic -- 26:09:2014

SaLuSa,  26 Σεπτεμβρίου 2014

Τη στιγμή αυτή υπάρχουν δύο διακριτές ομάδες ψυχών επάνω στη Γη που αντιπροσωπεύουν αυτούς που έχουνε ανοίξει τη συνειδητότητά τους προς την αλήθεια της ύπαρξής τους, και αυτούς που ακόμα προσκολλώνται στις χαμηλότερες δονήσεις και που καταβάλλουν ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια προκειμένου να κατανοήσουν τη θέση τους. Μέχρι να αρχίσουν οι ψυχές αυτές να αφυπνίζονται ως προς τον αληθινό τους εαυτό, θα συνεχίσουν να πιστεύουν μονάχα σε ό,τι βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Εντούτοις, δεν καταδικάζουμε με κανένα τρόπο αυτές τις ψυχές και δείχνουμε ανοχή σε αυτούς που εξουσιάζονται από το εγώ τους. Μονάχα η εμπειρία θα τους αλλάξει τη συνειδητότητα, όταν θ’ αρχίσουν ν’ αναρωτιούνται για το σκοπό της ζωής. Η αλήθεια κάποτε θα έρθει σε όλους, και τούτη η περίοδος επάνω στη Γη είναι ιδανική ως προς την άφιξη ερωτημάτων για το σκοπό της ζωής. Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι γι’ αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτε, καθότι αναρωτιούνται γιατί να επιτρέπει τέτοιες αγριότητες ένας Θεός Αγάπης.



Πολλοί καταλαβαίνουν ότι ο Θεός ως Θεός Όλης της Αγάπης επιτρέπει στα παιδιά του να έχουνε την ελευθερία να βιώσουν αυτά που επιθυμούν, τα οποία όμως συχνά  αποτυγχάνουν να καταλάβουν πως είναι υπεύθυνα για τα αποτελέσματα αυτών.  Έχετε μια έκφραση που λέει ‘όπως στρώσεις θα κοιμηθείς’, η οποία συνοψίζει το πώς δημιουργείτε το ίδιο σας το μέλλον. Η ελεύθερη βούληση είναι καταπληκτική, αλλά θα πρέπει να μάθετε να τη διαχειρίζεστε, δίχως να ανακατεύεστε στην ελεύθερη βούληση μιας άλλης ψυχής. Ο άνθρωπος δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει την έννοια του ότι όλοι είσαστε Ένα, και συνεπώς ό,τι κάνεις σε κάποιον άλλον το κάνεις και στον εαυτό σου. Τείνει να φροντίζει το νούμερο Ένα δίχως να συνειδητοποιεί πως κατά τη διάρκεια των διάφορων ζωών του θα βιώσει πολλές και διαφορετικές καταστάσεις, με την καθεμιά τους ν’ αποδίδει τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην εξέλιξή σας. Καμία ψυχή δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο καλή από εσάς, μπορεί  παρόλα αυτά όμως να έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό συνειδητότητας.  

Όποιο και να’ ναι το στάδιο της εξέλιξής σας να ξέρετε ότι θα έχετε πάντοτε βοήθεια στην πρόοδό σας, και πως κανείς δεν αντιμετωπίζει τον κόσμο μόνος του. Στην πραγματικότητα έχετε τόσους πολλούς βοηθούς που δε γίνεται να αποτύχετε στην επίτευξη του πλάνου που καταστρώσατε για τη ζωής σας, γιατί αυτοί διασφαλίζουν ότι θα έχετε τις εμπειρίες που χρειαζόσαστε. Δεν κάνει καλό να παραπονιέστε για τη ζωή σας, αλλά να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προοδεύετε. Κάποιοι από εσάς δεν πιστεύετε καν ότι σας παρέχεται βοήθεια και αυτό οφείλεται στη μη επίγνωση του πλάνου της ζωής σας, και για λόγους εμπειρίας θα πρέπει να αποδέχεστε τα καλά μαζί με αυτά που αποκαλείτε κακά. Όλες οι εμπειρίες έχουν την αξία τους παρότι δεν το καταλαβαίνετε αυτό, καθώς μπορεί να μη σας φαντάζει ότι υπάρχει κάποιο πλάνο ζωής εν δράση για εσάς, όμως σίγουρα αυτό υπάρχει και όλες οι εμπειρίες σας προσφέρουν ευκαιρίες για να εξελιχθείτε.  Ξέρουμε ότι κάποιες ψυχές δε μπορούν να πιστέψουν το ότι έχουνε συμφωνήσει για τον τρόπο με τον οποίο διαδραματίζεται η ζωή τους, όμως αυτό έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με τη δική σας σύμφωνη γνώμη, ενώ εξακολουθεί να ισχύει και η έννοια της ελεύθερης βούλησης.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς βρισκόσαστε σε προχωρημένο επίπεδο κατανόησης, και πως η παρουσία σας επάνω στη Γη είναι όργανο βοήθειας ώστε να καταλάβουν οι άλλοι την αλήθεια. Κάποιοι από εσάς ήρθατε ειδικά για να παρέχετε μια τέτοιου είδους υπηρεσία προς τους άλλους,  και αυτό σημαίνει συχνά κάποιο βαθμό θυσίας, καθώς η εργασία αυτή απαιτεί μια πολύ αφοσιωμένη ψυχή.  Όλοι εσείς που επιδείξατε το ενδιαφέρον σας στο να βοηθήσετε τους άλλους θα χρησιμοποιηθείτε σύμφωνα με τις ανάγκες, και σας κοιτάζουμε όλους σας με ίση αγάπη και χαρά. Μπορεί η ζωή να φαίνεται περίπλοκη και για πολλούς να είναι, όμως έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά  ώστε να αποφέρει το μεγαλύτερο όφελος. Μπορεί κάποιοι να μη συμφωνούν στο ότι έχουν αποδεχτεί τις εμπειρίες που εμφανίζονται μπροστά τους, και δεν καταλαβαίνουν γιατί μπορεί να το έχουνε κάνει αυτό. Αγαπημένοι Μας, αλήθεια είναι πως γνωρίζετε ότι σας έχει υποδειχθεί η κατεύθυνση που εκπληρεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Όταν βρισκόσαστε στις υψηλότερες διαστάσεις όλα φαίνονται πολύ πιο καθαρά και εμπιστεύεστε αυτούς που επιτηρούν τη ζωή σας.

Κάποιες ψυχές έχουν ρωτήσει πώς μπορούμε και είμαστε τόσο θετικοί όσον αφορά το μέλλον σας, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο επίπεδό μας μπορούμε να δούμε όχι μονάχα τη γενικότερη εικόνα, αλλά και ότι έχουμε επίσης την επίγνωση του ότι μπορεί οποτεδήποτε να έρθει σε ολοκλήρωση ο παλιός κύκλος.  Συνεπώς μπορούν τα θέματα αυτά να ολοκληρωθούν  οποτεδήποτε, η απόφαση όμως έγκειται σε αυτούς που επιτηρούν την εξέλιξή σας. Σας τα λέμε αυτά για να μη θεωρείτε τίποτε απίθανο σε σχέση με την εξέλιξή σας. Τα ζητήματα είναι πολύ πιο ρευστά από ότι μπορείτε να φαντάζεστε, όντας όμως μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις δε μπορείτε εύκολα να οραματιστείτε κάποιο εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Όλα όσα μπορείτε ενδεχομένως να σκεφτείτε μπορούνε να υπάρξουν, καθώς τίποτε δεν είναι νέο ή όπως το λέτε αυθεντική σκέψη. Μπορείτε να διασυνδεθείτε με κάτι που ήταν μεταφράζοντάς το με διαφορετικό τρόπο, πράγμα που εξηγεί το πώς εισάγονται εκ νέου οι τεχνολογίες μέσα στη Νέα Εποχή. Για παράδειγμα, αυτά που αποκαλείτε Ιπτάμενους Δίσκους είναι πλανητικά οχήματα όχι εξοπλισμένα για ταξίδια μέσα στο εξωδιάστημα, και δεν είναι νέα στο Ηλιακό σας Σύστημα. Καθώς αυξάνει η γνώση και η κατανόησή σας σε σχέση με αυτά, θα δείτε ότι είναι τα πολύ ‘βολικά’ διαπλανητικά σας σκάφη. Τα θέματα τρέχουν και επιταχύνουν, και όταν εσείς ‘μεγαλώστε’ θα έχετε όλα όσα σας χρειάζονται. Είσαστε Κοσμικά Όντα σε βρεφική ηλικία και εξελίσσεστε πολύ γρήγορα, και όταν φτάσετε σε πλήρη συνειδητότητα το Σύμπαν θα είναι δικό σας για να το εξερευνήσετε.

Συγκριτικά η ζωή σας επάνω στη Γη είναι πάρα πολύ απλή, όμως είναι η ιδανική προετοιμασία για τις αλλαγές που θα συναντήσετε. Η εξέλιξη σας αφορά περισσότερο ως άτομα, διασφαλίζοντας την επάρκειά της προκειμένου ν’ αφεθείτε ελεύθεροι μέσα στο Στερέωμα.  Όπως ενδεχομένως ήδη γνωρίζετε, δε μπορείτε να φτάσετε σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά των ίδιων σας των δονήσεων, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να αδράξετε την ευκαιρία αυτή που έρχεται για ν’ αφήσετε πίσω τις χαμηλότερες. Έχετε τη δυναμική να γίνετε Όντα του Φωτός και προς την επίτευξη αυτού θα πρέπει να εργάζεστε. Ξέρουμε πως θα θελήσετε να μάθετε το πώς τα πάτε, δεδομένης όμως της ορθής σας διάθεσης δε χρειάζεται ν’ ανησυχείτε αφού είμαστε πάντοτε κοντά να βοηθήσουμε.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι όπως πάντα που διευρύνω τη γνώση σας γι’ αυτά που έπονται. Θα πρέπει έως τώρα να έχετε συνειδητοποιήσει ότι όλοι μας είμαστε μέρη του Ενός, και ως τέτοιοι, σας συμπεριφερόμαστε ως αδέλφια. Δε μας χαροποιεί τίποτε περισσότερο από το να σας βοηθάμε να πετύχετε στους στόχους σας, και πιστεύουμε πως είμαστε μαζί σας αρκετά πλέον ώστε να καταλαβαίνετε πώς συσχετιζόμαστε μαζί σας. Σας αφήνω όπως πάντα με Αγάπη και Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
  

Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου