Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

05:09:2014







SaLuSa,  5 Σεπτεμβρίου 2014

Η τάξη των πραγμάτων είναι τέτοια που ανυψώνεστε προς τα επίπεδα των ανωτέρων δονήσεων. Δε θα επιτρέψουμε στην παρουσία των σκοτεινών να ματαιώσει την πρόοδός σας, πιστεύοντας ότι ακόμα μπορούν να κληρονομήσουν τη Γη μέσω της τεράστιας τεχνολογικής τους προόδου. Επίσης, υπάρχουν μεγαλύτερες δυνάμεις εν δράση που θα διασφαλίσουν τη διαρκή βασιλεία του Φωτός ως κυρίαρχο. Το πλάνο έχει καταστρωθεί πριν από πάρα πολύ καιρό, και τώρα είναι η ώρα της προώθησής του ώστε να πατήσει σταθερά ο Άνθρωπος επάνω στο μονοπάτι εκείνο που θα τον οδηγήσει στην εκπλήρωση. Οπότε περιφρονήστε τυχόν σημάδια που δείχνουν το αντίθετο, και μάθετε ότι η Νέα Γη ανέρχεται. Μαζί μ’ αυτήν θα έρθουν και όλων των ειδών οι Γαλαξιακές αλλαγές, που θα σας μεταφέρουν εμπρός μέσα στη Χρυσή Εποχή που σας έχει ταχθεί. Τον καιρό αυτό τον περιμένατε για πάρα πολύ και έχετε επιλεγεί να είσαστε οι πρόδρομοι της Νέας Εποχής. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε την αλήθεια αυτή και καθώς συνεχίζουν ν’ ανυψώνονται οι δονήσεις, τόσο θα επεκτείνονται και τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Μέσα σε όλη τη ζώσα ύλη υπάρχει το σωματίδιο του Θεού, και συνεπώς θα είσαστε πάντοτε, δίχως να υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, μέρος του Θεού. Τίποτε από όσα υπάρχουν δε γίνεται να αποφύγει την τελική του επιστροφή στη Θεότητα, γιατί Είσαστε Όλοι Ένα.  



Συνεχίστε την ανάπτυξή σας ξέροντας ότι το ταξίδι σας φτάνει στο τέλος του. Εάν το ξέρατε, μάθετε επίσης ότι είχατε ένα συναρπαστικό ταξίδι, με όλα τα πάνω και κάτω που φέρνει η ζωή μαζί της στην 3η διάσταση. Ξεκινήσατε ως ένα ανώτερο Ον που αναζητούσε περισσότερες εμπειρίες, και άγγιξε τα βάθη της υλικής εμπειρίας. Πλέον είσαστε σταθερά στο ταξίδι σας πίσω προς το Φως, και αφήνετε πίσω τις χαμηλότερες δονήσεις. Οι ανώτερες διαστάσεις σας γνέφουν και τις πλησιάζετε πια ως πολύ μεγαλύτερα Όντα Φωτός απ’ ό,τι αρχικά ξεκινήσατε. Εξελιχθήκατε αλματωδώς και αυτό διασφαλίζει το ότι είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής σας, πλήρως προετοιμασμένοι. Όταν άρχισε το ταξίδι σας πριν από πολλούς αιώνες, γνωρίζατε ότι αυτό θα ήταν μακρύ και επίπονο, παρόλα αυτά όμως ήσασταν έτοιμοι για οποιαδήποτε εμπειρία χρειαζόσασταν. Στο προσεχές μέλλον θα ανακτήσετε πλήρη συνειδητότητα και θα κατανοήσετε πλήρως την ανάγκη των διαφόρων εμπειριών σας. Για μια φορά ακόμα θα είσαστε πλήρεις, δίχως ποτέ να χρειαστείτε ξανά τόσο απαιτητικές εμπειρίες. 

 Από εδώ και στο εξής να αναμένετε ένα παντοτινά εκτεινόμενο επίπεδο συνειδητότητας, καθώς θα απολαμβάνετε την ξαφνική αλλαγή που θα σας ωθήσει μπροστά προς ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Γι’ αυτό να έχετε υπομονή και να ξέρετε ότι όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πλάνο. Ακόμα και οι ψυχές εκείνες που φαίνεται να καθυστερούνε πίσω, απλά ολοκληρώνουν τις εμπειρίες τους μέσα στο επίπεδο εκείνο που απαιτείται για την εξέλιξή τους. Εάν δεν ήσασταν ικανοί να χειριστείτε τις επιβαλλόμενες απαιτήσεις, δε θα ήσασταν εδώ την ώρα αυτή. Όλοι σας είσαστε γενναίες και υπέροχες ψυχές που θυσίασαν πολλά για να ΄ναι εδώ, και πολύ σύντομα θα καρπωθείτε τα οφέλη. Η σκληρή εργασία δεν τελείωσε, γι’ αυτό μην απελπίζεστε με αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Είναι η ώρα να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες, και να σιγουρευτείτε ότι είσαστε έτοιμοι για τις τελευταίες ημέρες των παλιών ενεργειών και όλων όσων αυτές συνεπάγονται. Οι νέες ενέργειες αναδύονται και εάν και οι δικές σας είναι παρόμοιες θα τις προσελκύσετε και θα συνεχίσετε να ανέρχεστε προς τα πάνω. 

 Έχουμε όπως θα λέγατε, ‘το δάχτυλό μας επάνω στον παλμό της Γης’ και βοηθούμε τη Μητέρα Γη, καθώς προετοιμάζεται και αυτή να αναληφθεί. Οι απαιτούμενες αλλαγές έχουν τελεστεί, και βοηθήσαμε τη Γη στην εκπλήρωσή τους με το ελάχιστο των προβλημάτων προς τις μορφές ζωής επάνω της. Όσο αρμονικότερα εργάζεστε με τη Γη, τόσο ευκολότερη θα είναι και η μετάβαση για όλες τις μορφές ζωής. Το χειρότερο όλων έχει αποτραπεί, γιατί θα μπορούσε να υπάρχουν πολύ σοβαρές συνέπειες, ακόμα και στο βαθμό να καταστραφεί η Γη. Η περίοδος αυτή έχει περάσει προ πολλού, ήταν εντούτοις μέσα στο χρόνο αρκετών από εσάς που είσαστε σήμερα ζωντανοί. Ακολουθώντας διατάγματα προερχόμενα από την Πνευματική Ιεραρχία αιώνων πριν, σας καθοδηγήσαμε και σας βοηθήσαμε έτσι ώστε το μονοπάτι που πήρατε να είναι το λιγότερο καταστροφικό. Παρότι υπάρχει ακόμα δυσαρμονία επάνω στη Γη, η οποία φαίνεται να κατακλύζει τις ειδήσεις σας, γεγονός παραμένει ότι οι δονήσεις ανατείνονται και ότι έχετε περάσει την περίοδο του κινδύνου. Να θυμόσαστε ότι είσαστε εδώ για να μαρτυρήσετε τους καιρούς του τέλους της τελευταίας Εποχής. Η ειρήνη, σύμφωνα με το πώς την αντιλαμβάνεστε, θα κατέλθει ξαφνικά επάνω στη Γη πολύ γρηγορότερα από ό,τι το περιμένετε. 

 Κατά τη διάρκεια των πολλών σας ζωών αποκτήσατε πολλή γνώση και η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να υπηρετήσετε τους άλλους. Στην πραγματικότητα, η ζωή έχει να κάνει με τη βοήθεια προς το συνάνθρωπό σας για να εξελιχθεί, και οι Πρόδρομοι πάντοτε θα δείχνουν το δρόμο. Εργάζονται κύρια πέρα από τον ορίζοντά σας και εμπλέκονται σε ζητήματα με Γαλαξιακές αναλογίες. Κάποια μέρα θα αναλάβετε και εσείς παρόμοιες ευθύνες, αλλά αυτό αφορά το μέλλον σας. Η ζωή επάνω στη Γη μοιάζει ελάχιστα με το πώς αυτή θα είναι μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, μα στ’ αλήθεια πάρα πολύ λίγο. Παρόλα αυτά, τα μαθήματα που έχετε μάθει είναι αυτά που θα σας σταθούν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γίνετε οι μέντορες αυτών που ακολουθούν. Φυσικά υπάρχουν πολύ διαφορετικές από εσάς μορφές ζωής, υποκειμενικός όμως σκοπός είναι η εξέλιξη που σας επιστρέφει στο Φως. Είναι εκεί απ’ όπου ήρθατε και πάντοτε θα νιώθετε μια σύνδεση μαζί του, και την επιθυμία να επιστρέψετε σε αυτό. Είναι τόσα πολλά αυτά από τα οποία αποκοπήκατε προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι εμπειρίες σας επάνω στη Γη θα είναι σύμφωνες με τις ανάγκες σας. 

 Δε θα μπορούσατε να έχετε τόσο θαυμαστές εμπειρίες εάν δε συνέβαινε η συγχώνευσή σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, και αυτό αφορά όλες σας τις εμπειρίες, καθώς αυτές που εσείς ορίζετε ως αρνητικές είναι εξίσου ζωτικές για την κατανόησή σας. Γι’ αυτό να μην κρίνετε αυτούς που ακόμα εμπλέκονται σε αυτές γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν την αξία τους, που είναι άπειρη, και γιατί όλες οι ψυχές περνάνε από πολλές περιόδους δοκιμών με λάθη. Η όλη εμπειρία σας προετοιμάζει να μπορείτε να κουβαλήσετε μπροστά και άλλους και θα το κάνετε γιατί κατοικείτε στο Φως. Μην ανησυχείτε για το τι έπεται, γιατί πάντοτε θα υπάρχουν άλλοι που θ’ απλώσουν το χέρι να σας καθοδηγήσουν. 

 Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, που είναι ένα άστρο που βρίθει από ζωή και που στέλνει το Φως του μακρυά πέρα για ν’ ανατείνει τις ψυχές που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Πολύ σύντομα θα μπορείτε να μας ανταμώσετε και τότε η ζωή σας θα γίνει μια μεγάλη περιπέτεια καθώς θα ταξιδεύετε το Σύμπαν. Θα καθοδηγείστε από τα Ανώτερα Όντα που γνωρίζουν τις ανάγκες αυτών που υπηρετείτε, και η ζωή θα είναι συναρπαστική και με ανταμοιβές. Μην πιστέψετε για ούτε ένα λεπτό ότι θα αποζητάτε εμπειρίες ικανοποίησης, και φυσικά θα συνεχίσετε να εξελίσσεστε, όπως το κάνετε τώρα.



Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου