Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

12:09:2014









Salusa, 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Αγαπητοί Μου, είναι τόσες πολλές οι ευκαιρίες που έχετε και που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, με προσεκτικό όμως σχεδιασμό θα δείτε τη συνειδητότητά σας σταδιακά να επεκτείνεται. Όλα είναι μέρος του εξελικτικού σας σχεδίου και σας προετοιμάζουν για την πλήρη συνειδητότητα. Παρόλα αυτά, τη βοήθεια για να πετύχετε μια τέτοια ανύψωση θα την έχετε στο μέλλον και όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός. Η επίγνωση της συνειδητότητάς σας ήδη αυξάνεται και σας ανήκουν τα εύσημα καθώς αυτή η ανέλιξη οφείλεται σε εσάς που την αιτηθήκατε μέσα στους σκοπούς σας. Προς στιγμή υπάρχουν επάνω στη Γη ψυχές όλων των διαφόρων επιπέδων συνειδητότητας, και αυτό δημιουργεί μεγάλη τριβή μεταξύ των διαφόρων ομάδων. Δε θα πρέπει ν’ αφήσετε τους εαυτούς σας να παρασυρθούν από ό,τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά να συγκεντρωθείτε στη δική σας ανέλιξη. Οι ημέρες της θυσίας της ίδιας σας της ανάπτυξης προς βοήθεια των άλλων δε χρειάζονται πια, καθώς τώρα όλες οι ψυχές ξέρουν πού πηγαίνουν και τι αναμένεται από αυτές. Ήρθε η ώρα όπου κάθε ψυχή θα πρέπει ν’ ασχοληθεί με το δικό της πλάνο στη ζωή, και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει στο στόχο της.  Να ‘στε σίγουροι ότι αυτοί που στερούνται της επίγνωσης των όσων συμβαίνουν, θα βοηθηθούν ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή τους πρόοδο. 


Η Ανθρώπινη Φυλή έχει εξελιχθεί τόσο ραγδαία που είναι δύσκολο να πιστέψεις στις προόδους που έχει κάνει. Μοιάζει πως όσο δυσκολότερος είναι ο σκοπός μπροστά, τόσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια που δίνεται προς επίτευξη της επιτυχίας. Όπως έχουμε συχνά τονίσει, δε ζητείται από καμία ψυχή να κάνει περισσότερα από όσα αναλογούν στις δυνατότητές της, γι’ αυτό και κάποιοι που ήδη γνωρίζουν τα όριά τους αποδέχονται ότι η Ανάληψη είναι πέρα από αυτούς στον κύκλο ετούτο. Όλη η εμπειρία, εντούτοις, αποτελεί καλό υπόβαθρο για εκείνους που επιδιώκουν να συμπληρώσουν τον κύκλο αυτό, με τις μεγάλες δρασκελιές που κάνουν μέσα στην εξέλιξή τους. Το πώς προοδεύουν οι άλλες ψυχές είναι δική τους επιλογή, παρότι τους παροτρύνουμε ν’ αδράξουν κάθε ευκαιρία για ν’ ανυψώσουν τις δονήσεις τους.  

Ίσως να έχετε προσέξει ότι ερχόμαστε ακόμη κοντύτερά σας, και αυτό γιατί ο χρόνος της αντάμωσής μας πλησιάζει. Βλέπετε πλέον τα σκάφη μας συχνότερα στους ουρανούς σας, και σας έχουμε δείξει εδώ και καιρό τώρα ότι μπορούμε να είμαστε παρόντες δίχως ο κόσμος σας να νιώθει φόβο. Ποτέ μας δε σας βάλαμε σε κίνδυνο, εκτός από την ανησυχία κάποιων πιλότων σας στο αντίκρισμα των σκαφών μας. Να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των σκαφών μας, και ότι με την τεχνολογία μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να προκύψει, και η οποία θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια τη δική σας ή και τη δική μας.  Σας έχουμε βοηθήσει συχνά μπροστά σε απειλές κινδύνου, και με τέτοιο τρόπο που σπάνια αντιλαμβάνεστε τη μεσολάβησή μας. Αυτά που κάποιες φορές καλείτε θαύματα οφείλονται στην παρουσία μας, αλλά θα πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεμβαίνουμε στο κάρμα σας.

Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη που ζουν επάνω ή μέσα στη Γη σας. Οι Κάτοικοι της Έσω Γης είναι μαζί σας για αιώνες, και θα σας συναντήσουν στο άμεσο μέλλον. Είναι περισσότερο εξελιγμένοι από εσάς και έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Υπάρχουν και άλλοι που επίσης έχουν τις βάσεις τους μέσα στη Γη, καθώς και κάποιοι που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας όπου δε μπορείτε να τους φτάσετε. Ίσως οι πιο συναρπαστικές αποκαλύψεις να γίνουν όταν οι Άνθρωποι αναγνωρίσουν τις Διαστημικές τους Οικογένειες, γιατί πάρα πολλές από τις ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί επάνω στη Γη προέρχονται από άλλους πλανήτες. Και όλα αυτά είναι προς το συμφέρον του μέλλοντος της Ανθρώπινης Φυλής. Τα άτομα μεμονωμένα μπορεί να αναλύπτονται οποτεδήποτε, όμως μια τέτοια ευκαιρία την αποκτά η Ανθρώπινη Φυλή στο σύνολό της μονάχα στο τέλος ενός Ηλιακού Κύκλου, όπως αυτός που τώρα βιώνετε.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι έχετε εισέρθει μέσα σε μια πάρα πολύ σημαντική περίοδο, από την οποία στηρίζεται το μέλλον σας. Οι ψυχές που δουλεύουν μαζί σας για να διασφαλίσουν το ότι θα πετύχετε στο σκοπό σας είναι πάρα πολλές, και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Όταν θα κοιτάτε πίσω, θα θαυμάζετε την προσαρμοστικότητα και την πρόθεσή σας για να κινηθείτε στα ανώτερα επίπεδα.  Να ‘στε βέβαιοι και να ξέρετε ότι η μοίρα σας δε δένεται με τη Γη με την οποία τώρα είσαστε εξοικειωμένοι.  Εκείνοι από εσάς που θ’ αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι θα βγουν από τη χαμηλότερη διάσταση και θ’ αφήσουν πίσω την παλιά Γη. Είναι η ώρα για μια καινούργια αρχή ξεκινώντας από το μηδέν, γιατί δεν είσαστε καταδικασμένοι να παραμείνετε μέσα στην παρούσα διάσταση. Δύσκολα θα αντισταθείτε στις νέες δονήσεις που έρχονται, και όντως γιατί να το κάνετε αυτό, αφού πεπρωμένο σας είναι να επιστρέψετε πλήρως στο Φως. Για να ξέρετε, έχετε βιώσει πάρα πολλές καταστάσεις μέσα από τις οποίες δοκιμαστήκατε, και έχετε τελικά ανταπεξέλθει ως Όντα του Φωτός. Οι φυσικές διαστάσεις δεν είναι το σπίτι σας, αλλά σας εξυπηρέτησαν επαρκώς στα βιώματά σας.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξή σας είναι ο φόβος, γιατί σε μια τέτοια κατάσταση σταματάει η εξέλιξή σας και γίνεστε ευάλωτοι στις χαμηλότερες δονήσεις. Όταν αντιμετωπίζετε συνθήκες που μπορεί να φέρουν φόβο, αντιμετωπίστε τες υπεύθυνα, με αγάπη και κατανόηση. Οι οντότητες των χαμηλότερων διαστάσεων τρέφονται από αυτές και δε θέλετε να τις αφήσετε να το κάνουν αυτό. Μην τις ενδυναμώνετε και απομονώστε τες αφαιρώντας τους έτσι τη δύναμη. Δεν είναι ενδιαφέρουσα η σκέψη πως μη προβαίνοντας σε καμία ενέργεια, ακολουθείτε το καλύτερο δυνατό και διαθέσιμο σε σας μονοπάτι;  Η αντιπαράθεση και η εκδίκηση είναι οι ενέργειες αυτών που δεν κατανοούν το κάρμα, και που αγνοούν ότι η κάθε ψυχή είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της. Δε γίνεται με το ψέμα να αποφύγεις την ευθύνη των πράξεων και των λόγων σου. Όταν τα αντιπαρέρχεσαι αυτά και επανεξετάζεις τη ζωή σου, τότε βλέπεις ότι το μόνο που παραμένει είναι η αλήθεια κι ότι δεν είναι ωραίο πράγμα να προσπαθείς να ξεγελάσεις τον οποιονδήποτε.  Δεν είναι και τόσο φοβερό αυτό όσο το νομίζετε, γιατί τα Ανώτερα Όντα που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις είναι γεμάτα με αγάπη και δε βρίσκονται εκεί για να σε επιπλήξουν ή να σε τιμωρήσουν.

Η ζωή επάνω στη Γη έχει συνήθως πισωγυρίσματα, γι' αυτό σας παρακαλούμε να προσπαθείτε να καταλάβετε ποιά είναι τα μαθήματα εκείνα που σας παρουσιάζονται. Εάν δε μάθετε από αυτά, θα συνεχίσουν να έρχονται πίσω μέχρι να το κάνετε. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής, γι' αυτό αποδεχθείτε αυτά που σας τυγχάνουν, γιατί έτσι αποδέχεστε το πλάνο της ζωής σας. Σκοπός σας είναι να μάθετε από τα μαθήματα που σας εμφανίζονται ώστε να μην πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πάλι. Με τον τρόπο αυτό θα εξελιχθείτε ακόμα γρηγορότερα και θα ανυψωθείτε έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, για να σας βοηθήσω και να διασφαλίσω ότι θα θέσετε τις ενέργειές σας σε πράγματα που σας ωφελούν περισσότερο. Δε θα το μετανιώσετε ποτέ, καθώς αυτά που διακυβεύονται είναι πολλά, και θα προοδεύσετε ακόμα γρηγορότερα. Προσπαθήστε να απομακρύνετε τα πράγματα εκείνα που αναγνωρίζετε ότι στέκονται εμπόδιο στο δρόμο της προόδου σας. Σας αφήνω με πάρα πολύ Αγάπη και Φως, και σας ευχαριστώ για την επιθυμία σας να κινηθείτε περαιτέρω μέσα στο Φως.

Σ' ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey



 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου