Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

19:09:2014









Salusa, 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι δονήσεις και οι επιρροές του τελευταίου κύκλου είναι καταδικασμένες να σβήσουν, καθώς αυτές αντικαθίστανται από τις πιο εκλεπτυσμένες τις Νέας Εποχής. Συμβαίνει κάτι σα μάχη υπεροχής μεταξύ του σκότους και του Φωτός, χωρίς όμως ανταγωνισμό, καθότι η βασιλεία του Φωτός προορίζεται να υπερισχύσει. Οι σκοτεινοί χάνουν σταθερά ισχύ και όσο και να προσπαθήσουνε δε θα μπορέσουνε να ξεπεράσουνε το χαμό τους. Παρόλα αυτά, και μέχρι να τους απομακρυνθεί η δύναμη, είναι ακόμα υπολογίσιμοι. Δε μπορούνε βέβαια να κρατηθούνε άλλο και χάνουνε την επιρροή τους σ' ό,τι αφορά τα διεθνή θέματα. Το βίωμα της ήττας τους είναι στο κάρμα τους, καθώς και η αποτυχία του σχεδίου τους για παγκόσμια κυριαρχία. Στ' αλήθεια φανταστήκανε ότι με τη χυδαία τους αλαζονεία θα τους επέτρεπε ο Θεός να αποδεκατίσουν τον πληθυσμό; Σχεδίαζαν να τον μειώσουν δραματικά, φτάνοντάς τον σε κάποιο 'εύχρηστο' ποσοστό το οποίο θα μπορούσαν εύκολα να ελέγχουν. Γι' αυτό να μη φοβόσαστε, καθώς δεν θα επιτραπεί ποτέ στο σχέδιό τους αυτό να παρέμβει στην εξέλιξη των προσκείμενων στο Φως.


Σιγά-σιγά θα δείτε αλλαγές που θα σας πάνε παραπέρα και αρκετά γρήγορα μάλιστα. Έχετε κάνει την προκαταρκτική εργασία και είσαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα εμπρός για να βιώσετε τις ανώτερες δονήσεις και τα όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές. Για μια μακρά περίοδο ενθαρρύναμε την επιδίωξη νέων τεχνολογιών, που επίσης θα σας δώσουν φτερά στο ξεκίνημά σας όταν θα τις έχετε. Είναι έτοιμες αρκετές από αυτές για εσάς, θα πρέπει όμως ο χρονισμός να είναι τέτοιος ώστε να μην υπάρξει καμία παρεμβολή που θα τις κρατήσει πίσω. Η ελεύθερη ενέργεια είναι μια για την οποία έχει ακούσει πολύς κόσμος, και που τελικά θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Οι σκοτεινοί επίτηδες έχουν κατακρατήσει τέτοιες προόδους για τους εαυτούς τους, μη έχοντας καμία πρόθεση να τις μοιραστούν μαζί σας. Εντούτοις, οι ενέργειές τους είναι άσκοπες αφού δεν επιτρέπεται η εξέλιξη μιας ομάδας ατόμων εις βάρος άλλων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας από μόνη της είναι άχρηστη εάν αυτή δε χρησιμοποιείται με πνευματικό τρόπο και προς όφελος του συνόλου της Ανθρωπότητας.

Οι ψυχές που έχουνε βρει το Φως είναι σημεία εστίασης αυτών των ενεργειών, και θα επηρεάζουν τους υπόλοιπους καθώς περιδιαβαίνουν την ημέρα τους. Αυτό συμβαίνει μ' έναν τρόπο πράο δίχως να υπάρχει επιβολή, ανοίγει όμως τη συνειδητότητά τους σε πιο εξελιγμένες σκέψεις και πράξειςΚαι καθώς η ορμή κερδίζει έδαφος θα επιταχύνει την εξέλιξή σας, φέρνοντας τον αναπόφευκτο διαχωρισμό στους δρόμους. Συνεπώς, όποιες και να είναι οι εμπειρίες σας μέσα στις παρούσες δονήσεις, να θυμόσαστε ότι αυτές αλλάζουν αργά με προορισμό να σας οδηγήσουν πλήρως μέσα στη Νέα Εποχή. Άπαξ και παραδοθείτε στο Φως και σε όσα αυτό σημαίνει, η ζωή θ' αποκτήσει καινούργιο νόημα και θα 'ναι τόσο πολύ πιο ικανοποιητική. Τα γεγονότα έξω από εσάς δε θα σας επηρεάζουν, καθώς και οτιδήποτε άλλο στέκεται αντίθετο.

Χαιρόμαστε τόσο πολύ που βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς να οδηγούν εμπρός, και με το παράδειγμά σας να επηρεάζετε τόσους πολλούς άλλους ώστε να σας ακολουθήσουν. Εάν προορίζεστε για να συναντηθείτε με άλλους Εργάτες του Φωτός, να 'σαστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί. Εφόσον καταστεί απαραίτητο μπορούμε να επηρεάσουμε τη σκέψη σας σε βαθμό τέτοιο που να το διασφαλίζει αυτό. Ποτέ μας όμως δε θα πράτταμε αλλιώς, βάζοντάς σας σε καταστάσεις μη επιθυμητές από εσάς. Τα θέματα αυτά τα συζητούσαμε συχνά πριν το συμβάν, και εργαζόμαστε σε συμφωνία με εσάς. Σεβόμαστε πάρα πολύ την αυτονομία και την ελευθερία σας στο να εξασκείτε οι ίδιοι την ελεύθερή σας βούληση. Με άλλα λόγια, εργαζόμαστε μαζί για το κοινό μας συμφέρον.

Σας βλέπουμε στις οθόνες μας και θαυμάζουμε την αποφασιστικότητά σας που συνεχίζετε να πιέζετε προς τα μπρος, και σας δίνουμε κουράγιο να κρατάτε το στόχο σας εμπρός σας. Πολλοί από εσάς έχετε αναλάβει πολύ σημαντικούς ρόλους μέσα στις χιλιετίες των χρόνων για να φέρετε σε ύπαρξη το ΦωςΘα μπορείτε τώρα να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων σας και τι έχετε πετύχει. Ανατρέχοντας πίσω σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε το βαθμό της επιτυχίας σας, και μπορείτε δικαιωματικά να διεκδικήσετε τα εύσημα. Θα είσαστε πάντοτε οι δικαιούχοι του έργου σας και ως Εργάτες του Φωτός ανυψώνετε διαρκώς τις δονήσεις σας, ενώ βοηθώντας τους άλλους βοηθάτε τους εαυτούς σας.

Εάν μπορούσατε να δείτε τη συνολική εικόνα της Γης θα προσέχατε ότι εξωτερικά υπάρχει ένας μεγάλος φαινομενικά βαθμός χάους, αλλά παρόλα αυτά η ολική εικόνα δείχνει κατακτήσεις και εκπλήρωση. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουνε για να απομακρυνθούν τα λείψανα των χαμηλότερων δονήσεων και να καθαρίσει ο δρόμος προκειμένου να μπορέσουνε να εγκατασταθούν οι νέες δονήσεις. Κάθε πτυχή της ζωής έχει να κάνει με 'δονήσεις' και με τον καιρό τα ιατρικά σας ιδρύματα θα δουν ότι αξίζει η εξερεύνησή τους. Παρόλα αυτά, και με κάθε πρόοδο της Νέας Εποχής θα έχετε συμβουλές επί τέτοιων ζητημάτων και θα σας δίνεται όση πληροφορία χρειάζεται για να προοδεύετε.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί δε συναντιόμαστε με κάποιους από εσάς επάνω στη Γη, και η αλήθεια φυσικά είναι ότι το κάνουμε, αλλά με σκόπιμη επαφή προσωπικής φύσης. Ο πιο δημοφιλής τόπος της συνάντησης αυτής είναι στα ανώτερα επίπεδα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, και πολλοί λίγοι είσαστε αυτοί που παίρνετε μαζί σας τις αναμνήσεις από εκεί. Εντούτοις, κάθε συζήτηση μαζί μας λαμβάνει μέρος μέσα στο υποσυνείδητό σας, και μπορεί ακόμα να σας επηρεάζει. Ο τρόπος αυτός βολεύει πάρα πολύ, αφού οι περισσότερες ψυχές εγκαταλείπουν τα σώματά τους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι' αυτό όταν σας βασανίζει κάποιο πρόβλημα προτείνεται να 'αναβάλετε την απόφαση για την επόμενη ημέρα', οπότε ξυπνώντας το επόμενο πρωί βρίσκετε την απάντησή του μέσα σας.

Η φυσική ζωή περιέχει τόσα πολλά απ' όσα γενικά καταλαβαίνετε, αλλά δεν είναι της ουσίας να γνωρίζετε περισσότερα τη στιγμή αυτή. Αξίζει όμως να γνωρίζετε ότι όλη η ζωή διασυνδέεται, και αυτός είναι και ο λόγος που έχει σημασία η μαζική συνειδητότητα. Ο καθένας σας συνεισφέρει στο σύνολο, γι' αυτό και εργαζόμαστε για την αύξηση των ατομικών σας δονήσεων. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί νιώθετε τόσο καλά ανάμεσα σε κάποιους ανθρώπους και όχι με άλλους; Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν βρισκόσαστε σε ταύτιση με τα άτομα αυτά, και νιώθετε ένα μαζί τους μέσω των δονήσεών τους.


Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι που σας διαφωτίζω επάνω σε διάφορες πτυχές της ζωής σας επάνω στη Γη. Αυτό θα συνεχιστεί, και τελικός σας στόχος είναι η πλήρης συνειδητότητα ώστε να γίνετε Γαλαξιακά Όντα. Το Φως είναι η ισχυρότερη δύναμη, και με τον καιρό θα το χρησιμοποιείτε για δημιουργίες μιας τάξης που προς το παρόν δε την φαντάζεστε.



 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου