Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

30 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 30 Νοεμβρίου 2012

Είστε σχεδόν έτοιμοι να εισέλθετε στην τελική ευθεία του ταξιδιού σας, καθώς πολύ σύντομα θα βιώσετε μια τρομερή αύξηση στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι αυτό το έτος πέρασε πιο γρήγορα από οποιοδήποτε στο παρελθόν, και μετά την Ανάληψη θα περνά ακόμη πιο γρήγορα.Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε και πάλι ότι η πρόοδος επιταχύνεται, και ότι επίσης, απαιτούνται να γίνουν πολλές αλλαγές, καθώς εσείς δεν θα χάσετε τίποτα από αυτά που αναμένατε. Ο χρόνος δεν ήταν ποτέ τόσο κρίσιμος, και για προφανείς λόγους θα εξετάσουμε την περίοδο αμέσως μετά την Ανάληψη. Είναι μια εποχή όπου η εργασία μας καθώς και των συμμάχων μας, δεν θα πρέπει να παρεμποδίζεται από εξωτερικές επιρροές, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο ανοιχτοί σχετικά με αυτό.

Μετά την Ανάληψη θα ξεχάσετε σύντομα τις τελευταίες δυσκολίες και τις καθυστερήσεις, καθώς δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά να σας ενδιαφέρουν. Μαθαίνοντας για τη ζωή σας στις υψηλότερες δονήσεις, θα είναι συναρπαστικό, καθώς η εξύψωση, η χαρά και η ελευθερία, θα έλξουν τους ανθρώπους μαζί τους, ως τους πραγματικούς αδελφούς και αδελφές τους. Είναι η φυσική σας τάση να μοιράζεστε την αγάπη σας με τους άλλους, ενόσω έχετε διδαχθεί ότι πολλές χώρες και οι λαοί τους είναι οι εχθροί σας. Το γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία θα ζούσε ειρηνικά, και αυτό αν μόνο δεν υπήρχαν εμπόδια μεταξύ τους. Καθώς θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, θα δείτε μια μεγάλη αλλαγή να συμβαίνει ανάμεσα στη στάση των λαών. Η κοινή χρήση και η αγάπη για οτιδήποτε εκπροσωπεί τον καθένα, θα γίνει το νέο επίπεδο το οποίο οι άλλοι πολιτισμοί θα αποδεχθούν.

Καταλάβετε ότι για τις αλλαγές που μιλάμε, είναι απλά το πρώτο από τα πολλά που θα μεταμορφώσουν τις διαφορές στις κοινωνίες σας. Αυτά είναι τα σκαλοπάτια για την περαιτέρω πρόοδο προς την κατεύθυνσή σας, δεν είναι μόνο, να γίνετε ένα Γαλαξιακό Ον, αλλά μέρος ενός Γαλαξιακού Πολιτισμού. Έτσι, ακόμη και οι σημερινές αλλαγές που είναι στο χέρι σας, θα είναι βραχύβιες, επειδή είστε προορισμένοι να εγκαταλείψετε τα τελευταία στοιχεία του τρισδιάστατου πολιτισμού σας. Ωστόσο, αντί να αφεθείτε στην σύγχυση ή να σαστίζετε από την γρήγορη μετατόπιση, θα το κάνουμε με ένα τρόπο, που θα σας επιτρέψει να είστε πλήρως προετοιμασμένοι. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για το ποιές αλλαγές θα έρθουν πρώτα, αλλά ξέρουμε, ότι όταν αρχίσουν, όπως θα μπορούσε να πει κανείς, θα γίνουν γρήγορα και πολύ ξέφρενες. Το θέμα είναι, αγαπητοί μας, ότι είμαστε έτοιμοι να επιταχύνουμε το ξεκίνημα μόλις μας δοθεί το σήμα.

Προς το παρόν, δεν είναι τόσο πολύ οι σκοτεινές δυνάμεις που δημιουργούν πρόβλημα, αλλά το μέγεθος των καθηκόντων που έχουμε δεσμευθεί και που απαιτείται μεγάλος συντονισμός. Πολλά από τα σχέδια είναι τώρα σε ετοιμότητα, και πολλά από αυτά απαιτούνται να γίνονται με μυστικότητα για την προστασία των εμπλεκομένων. Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί Εργάτες του Φωτός οι οποίοι συνεχίζουν να ανυψώνουν τις ενέργειες, που αποτρέπουν τις σκοτεινές δυνάμεις από το να προβούν σε πραγματικές επιπτώσεις. Οι μέρες τους είναι πάνω από όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, αλλά ακόμη και τα άτομα μπορεί να δημιουργήσουν ταραξίες.Εμείς απλά να συνεχίσουμε να σας υπενθυμίζουμε την ανάγκη να παραμένετε επικεντρωμένοι στην Ανάληψη, να αποστέλλετε το Φως σας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμο που δεν έχει ειρήνη. Φυσικά και μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε άτομο, για παράδειγμα, σε κάποιον που μιλά εναντίον της διαδικασίας της Ανάληψης, να τους αποσπάτε την προσοχή.

Μείνετε θετικοί, καθώς είστε σχεδόν στην πύλη που θα σας επιτρέψει να μπείτε στην 5η διάσταση. Θα αισθανθείτε την αλλαγή στην δόνηση, γιατί αυτή θα είναι μια πιο ενθαρρυντική εμπειρία. Φανταστείτε ότι ποτέ δεν είχατε αισθανθεί αυτές τις έντονα άψυχες κρύες και άχαρες ενέργειες. Θα εκπλαγείτε με την τόσο τεράστια διαφορά που θα υπάρχει, γι 'αυτό οι άνθρωποι που δεν τις έχουν ήδη ποτέ βιώσει, δεν θα θελήσουν να αφήσουν τα υψηλότερα επίπεδα. Αυτή είναι πιο φυσική σας κατάσταση, αλλά θα κατεδαφιστείτε από τις χαμηλότερες δονήσεις, και αυτό θα είναι μια σκληρή πρόκληση, για να οδηγηθείτε προς τα πίσω. Ωστόσο, με μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα θα βρείτε το Φως και πάλι, και θα συνεχίσετε να αναπτύσσεστε και να περάσετε μέσα από τις πολλές διαστάσεις.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε από τώρα, είναι ότι η αγάπη υπάρχει σε όλα και είναι αυτή που δημιουργεί τα πάντα, είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει μορφή, αλλά δεν μπορεί να καταστραφεί. Είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν, και είναι αυτό που θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε και να χρησιμοποιείτε με σύνεση. Ο Θεός είναι αυτή η δύναμη και σας έχει δείξει πώς μπορείτε να την χρησιμοποιείτε με τον πιο απαλό και ευεργετικό τρόπο, και αυτό είναι, που επίσης βιώνετε και μαθαίνετε να κάνετε. Καταλαβαίνετε, ότι όταν σας λέμε ότι είστε Θεοί, έχετε το πλήρες δυναμικό, να είστε αυτό που σας λέμε, ότι έχετε απεριόριστη δύναμη. Μόλις αφυπνίσετε τις δυνάμεις της δημιουργίας σας, θα αρχίσετε να επιστρέφετε και θα γίνετε συν-δημιουργοί με το Θεό. Γι 'αυτό μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και πηγαίνετε εμπρός με εμπιστοσύνη, καθώς είστε εσείς που θα περιβάλλετε το σκηνικό του χρόνου σας στις υψηλότερες διαστάσεις.

Ακόμα και τώρα κάποιοι από εσάς έχετε αναπτύξει ισχυρές θεραπευτικές ικανότητες, και αυτό είναι η πίστη στον εαυτό σας που σας επιτρέπει να το κάνετε. Οι περισσότεροι από εσάς το κάνετε υποσυνείδητα και δεν συνειδητοποιείτε καν τι έχετε κάνει. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε, ίσως να μην είναι ανάγκη να το επιτύχετε, δεδομένου ότι ορισμένες ψυχές δεν θέλουν να θεραπευτούν, επιθυμούν να περάσουν από την ασθένεια ως μέσο της εμπειρίας τους. Έτσι κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με μια θετική πρόθεση, οποιαδήποτε θεραπεία στέλνετε έξω, θα είναι για καλύτερα αποτελέσματα. Η άμεση θεραπεία χρειάζεται πολλές, πολλές φορές, όπως έχει καταγραφεί. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει, αν ο παραλήπτης δεν είναι προετοιμασμένος να εξαλείψει τις αιτίες που τον έφεραν στην πρώτη θέση. Οι περισσότερες ασθένειες έχουν αυτοπροκληθεί, ακόμη και σε σημείο να προκαλέσουν αποδυνάμωση στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, καθιστώντας τον ευάλωτο στις ασθένειες. Ένα υγιές σώμα πηγαίνει συχνά με ένα υγιές μυαλό και τις συνήθειες.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός εργάζεται σκληρά, για να φέρει μια σειρά από προβλέψεις σε συμπεράσματα τα οποία βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Τα αγγίξει και προχωρά, ανεξάρτητα αν θέλετε να τα δείτε από την πλευρά της Ανάληψης, αλλά αν είναι έτσι, στη συνέχεια ο τρόπος θα είναι σαφής για να προχωρήσετε γρήγορα. Να είστε βέβαιοι ότι τα γεγονότα δημιουργούν τη δική τους πορεία προς τα εμπρός, και είναι σαν μια χιονοστιβάδα που με την μάζα της συλλέγει την ταχύτητά της. Σαφώς, τίποτα δεν πρόκειται να την σταματήσει τώρα την πρόοδο, καθώς είμαστε σε ετοιμότητα για δράση. Βλέπουμε το Φως στη Γη να φθάνει τα νέα ύψη καθώς τα δίκτυα σταθεροποιούνται και είναι έτοιμα για την τελική είσοδο πριν από την Ανάληψη.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και θα σας στείλουμε τις ευλογίες μας για να κρατήσετε τα πνεύματά σας σε υψηλά επίπεδα, καθώς δεν θέλουμε να δούμε κανέναν να πέφτει σε αυτό το προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας σας. Αγαπάμε κάθε ψυχή, το εργαζόμαστε για τον καθένα να απελευθερωθεί από αυτές τις σκοτεινές ενέργειες.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Mike Quinsey.



Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου