Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

28 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 28 Νοεμβρίου 2012

Καθώς απελευθερώνεστε από μερικές μακροχρόνιες προβλέψεις που ήταν να πραγματοποιηθούν αυτό το χρόνο, βλέπετε ότι και αυτό ήταν ένα κανονικό έτος. Πάντα υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο φυσικό περιβάλλον και πολλά από τα οποία δεν ανακοινώνονται. Γι 'αυτό καλό θα ήταν να αναφερθούμε λίγο σε ότι έχει συμβεί, το οποίο θα μπορούσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες όσων προετοιμάζονται για τις μεγάλες ανακατατάξεις και τις καταστροφές. Μπορείτε να βεβαιωθείτε αρκετά από τα αποτελέσματα, καθώς οι δονήσεις της Γης έχουν αρθεί σημαντικά από ότι ήταν μόλις πριν από λίγα χρόνια. Η Γη έχει έλξη αρκετό Φως, τόσο που έχει μειωθεί η ανάγκη για ένα πιο ενεργειακό καθαρισμό. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουμε επίσης αναλάβει να βοηθήσουμε σε μέρος του καθαρισμού, και γενικά στην πρόληψη της ρύπανσης ώστε να μη χειροτερεύσει. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τους αεροψεκασμούς οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σοβαρά όλες τις μορφές της ζωής.

Τώρα η πορεία σας κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων εβδομάδων της δυαδικότητας, θα περάσει αρκετά ειρηνικά, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις προετοιμασίες σας για την Ανάληψη. Η καλύτερη συμβουλή μας είναι, να παραμείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι, και μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει από αυτή την εστίασή σας. Θα γράψετε ιστορία με το να είστε αυτό που είστε στην πραγματικότητά σας, ώστε να βιώσετε στη Γη όλα όσα σχετίζεστε για την Ανάληψη. Δεν θα υπάρχουν πλέον οι παλιές δονήσεις να παρεμβαίνουν στην εξέλιξή σας, γιατί στη θέση τους θα υπάρχουν οι αυξημένες δονήσεις που θα σας ανεβάσουν. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε καταγραφεί σε κάποιες ευχάριστες αντιδράσεις με τις αλλαγές, αν και από μερικούς θα αντιμετωπιστούν με δυσκολία. Η συνολική αλλαγή της συχνότητας θα είναι φυσικά εκτεταμένη και όλες οι μορφές ζωής θα επηρεαστούν σε κάποιο βαθμό.

Δραματικές αλλαγές θα ακολουθήσουν την Ανάληψη, πολλές από τις οποίες θα πρέπει ήδη να έχετε βιώσει. Ωστόσο, όλες θα συμβούν σε εύθετο χρόνο, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας δώσουν τις εξελίξεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει, λόγω καθυστερήσεων από τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινοί αιώνες με όλους τους περιορισμούς τους, θα αντικατασταθούν από έναν που θα σας βλέπει να ανυψώνεστε με τόσους πολλούς τρόπους μαζί με τους ανθρώπους του πολιτισμού σας, με μια αμοιβαία αγάπη και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Όλες οι προηγούμενες διαφορές, θα πρέπει να αναιρεθούν για να σας φέρουν πιο κοντά στην αγάπη της συνεργασίας και της ενότητας. Αυτό δεν θα είναι πλέον τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί καθώς τα ψεύτικα εμπόδια που τοποθετούσαν ανάμεσά σας, θα απομακρυνθούν, καθώς η εμπιστοσύνη θα αντικαταστήσει τους φόβους που δημιουργήθηκαν για να σας κρατήσουν χωριστά.

Μπορείτε να αρχίσετε τώρα να γίνεστε ο πραγματικός εαυτό σας, με το να είστε ανοιχτοί στην αγάπη, θα μπορείτε να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είχατε δεσμευθεί από το φόβο, με το τι οι άλλοι μπορεί να σκέπτονται για εσάς, ακόμα διστάζετε να δείξετε τη φυσική αγάπη σας στους άλλους. Βρείτε το εσωτερικό παιδί που είναι μέσα στην καρδιά σας και το οποίο δεν ξέρει από αμφιβολίες και προφυλάξεις, αλλά είναι μια δοξασμένη ύπαρξη που έχει την δυνατότητα να μοιράζεται το Φως του και την Αγάπη του. Έχετε διαμορφωθεί μέσα σε αυτό που σκέφτεστε για τον εαυτό σας, καθώς δεχθήκατε αυτή τη κατάρτιση μέσα από την ανατροφή σας. Θα απελευθερωθείτε και θα μοιράζεστε την απόλαυση της ζωής σας με όλους τους άλλους. Στο μέλλον κανείς δεν θα προσβάλλεται από μια επίδειξη της αγάπης του και θα γίνεται με ένα πολύ φυσικό τρόπο του χαιρετισμού ο ένας προς τον άλλον, καθώς όλοι είστε Ένα.

Ναι, οι πράοι θα κληρονομήσουν τη Γη, και εκείνοι που προκάλεσαν τα τόσα πολλά προβλήματα με τους σκόπιμους θανατηφόρους πολέμους και καταστροφές, θα εκλείψουν από ανάμεσά σας. Μόνο οι ευγενείς και οι αγαπημένες ψυχές θα παραμένουν έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή, τέτοια που δεν έχετε γνωρίσει στην δυαδικότητα. Έχετε αποδείξει ότι είστε ισχυρές ψυχές με χρυσή καρδιά, και όλες σας θα αναγνωρίζεστε ως Αναληφθέντα Όντα. Οι Δημιουργικές σας δυνάμεις θα διοχετεύονται σε σκόπιμες δημιουργίες για το καλό όλων. Μέχρι σήμερα, δεν είχατε συνειδητοποιήσει το πόσο πραγματικά ισχυροί είσαστε, γιατί δεν είχατε τον έλεγχο των ικανοτήτων σας. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς η Ανάληψή σας θα αυξήσει τα επίπεδα της συνείδησής σας, όλα αυτά θα αλλάξουν.

Είστε Συν-Δημιουργοί με τον Θεό, και η υπηρεσία σας προς τους άλλους θα μεταφερθεί σε όλο το Σύμπαν. Θα έχετε μοναδικές ιδιότητες που θα προέρχονται από την ποικιλία των εμπειριών σας στη δυαδικότητα. Θα εκλαμβάνεστε ως Δάσκαλοι του Φωτός, και θα βοηθάτε άλλους αναδυόμενους πολιτισμούς που θα εξελίσσονται. Κατά κάποιον τρόπο, τώρα βρίσκεστε μπροστά στο άνοιγμα μιας τέτοιας εποχής, που θα συντάσσεστε με αυτόν τον τρόπο της εξυπηρέτησης των άλλων. Είχατε μια μακρά και επίπονη πορεία, αλλά κερδίσατε το μεγάλο μας θαυμασμό. Θα πάρετε μια ισότιμη θέση δίπλα μας, και πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να ενταχθείτε στην Ομοσπονδία. Τώρα γνωρίζετε αρκετά για εμάς, για να λαμβάνετε τις σχετικές αποφάσεις, και τις παρατηρήσεις μας εφαρμόζοντας τες εξίσου σε άνδρες και γυναίκες. Με ΣΕΒΑΣΜΟ εν αντίθεση με τώρα, θα είστε ισορροπημένοι και στις δύο ενέργειες, και οι διαφορές τους θα είναι ελάχιστα αισθητές.

Παρά την παρούσα αναταραχή στον κόσμο σας, η προοπτική της ειρήνης παραμένει σίγουρη. Πλησιάζει το υψηλότερο επίπεδο, και το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό. Η απομάκρυνση των μεγάλων δυνάμεων που διατηρούσαν τις μικρότερες χώρες μέσα στο φόβο, εμείς θα μπορούμε εύκολα να «συμβάλουμε» στην ειρήνη μόλις επιτευχθεί η συμφωνία του αφοπλισμού. Η ειρήνη θα είναι απολύτως επιβεβλημένη όταν εισαχθείτε στις υψηλότερες διαστάσεις, γιατί αυτές δεν υποστηρίζουν τις χαμηλές δονήσεις της απειλής του πολέμου. Μαζί με τις ενέργειες για την επίτευξη των κυβερνητικών αλλαγών που επίσης προχωρούν, θα συμβούν δραματικές αλλαγές που θα αλλάξουν ολόκληρη την όψη του πολιτισμού σας. Στη συνέχει θα προστεθεί και η αποκάλυψη, όπου όλα τα θέματα θα προχωρήσουν με ταχύτητα. Όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι πολύ μακριά, καθώς οι σύμμαχοί μας εργάζονται πολύ σκληρά, για τα φέρουν στο σημείο να αποδώσουν τους καρπούς τους.

Είναι σαφές ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στη γνωστοποίηση, δεδομένου ότι είναι ένα μέσο για να μας φέρει κοντά σας και να ενταχθούμε σε μια σχέση που θα είναι απαραίτητη για την πρόοδο σας. Για εμάς το πιο σημαντικό σημείο είναι η επιτήρηση των τεράστιων αλλαγών στην κοινωνία σας, βοηθώντας τις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις σας να χειριστούν τις αλλαγές που θα τους επηρεάσουν. Αυτές θα πρέπει να αλλάξουν και να αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες των μικρότερων ομάδων, εφαρμόζοντας τους νέους τρόπους εργασίας και όχι των μονοπωλίων. Θα δείτε ότι στο μέλλον οι επιχειρήσεις θα είναι στη βάση τους ανοικτές, και ο καθένας θα γνωρίζει τι συμβαίνει καθώς θα λειτουργούν με ειλικρίνεια και με σωστές αρχές. Αυτό θα είναι εύκολο, καθώς εκείνα τα εγκληματικά στοιχεία που υπήρχαν στην κοινωνία σας, θα έχουν αφαιρεθεί.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και επιθυμούμε να σταματήσετε να εστιάζεστε στο παρελθόν, αλλά σύμφωνα με τις προσδοκίες σας να αφοσιωθείτε στη νέα ενέργεια. Αυτός ο τρόπος θα βοηθήσει να την φέρετε πολύ πιο γρήγορα, αλλά και θα είσαστε περισσότερο προετοιμασμένοι για το τι θα συμβεί. Είμαστε μαζί σας, αγαπητοί μας, και έτσι θα είμαστε πάντα.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα


Κανάλι: Mike Quinsey. 

Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου