Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

16 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 16 Νοεμβρίου 2012

Παρατηρούμε μια μεγάλη ανάκαμψη στην ποσότητα του φωτός επάνω στη Γη, και αυτό σας τιμά πολύ, γιατί το φέρατε με την αφοσίωσή σας. Οι ενέργειες μερικών έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ ισχυρές και μη διευθετημένες. Ωστόσο, καθώς μαθαίνουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, ίσως να αποκτήσουν την δυνατότητα να ρέουν με τις ενέργειες και να βιώσουν την συνείδηση σε ένα υψηλότερο βαθμό. Ίσως να βιώσουν διαφορετικά συναισθήματα από την επικείμενη αλλαγή, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τι συμβαίνει. Οτιδήποτε τους συμβεί να είστε βέβαιοι ότι θα μοιάζει με όλων των άλλων, θα πάρουν μαζί τους κάτι θετικό. Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, κάθε εμπειρία σας έχει αξία για εσάς, καθώς ανησυχείτε για την εξέλιξή σας.

Οι αναμνήσεις σας από δυσάρεστες εμπειρίες τελικά θα εξασθενίσουν εντελώς από το υπόβαθρο της συνείδησής σας, και με το χρόνο θα ξεχαστούν. Συχνά, το μόνο πράγμα που τις κρατά στο μυαλό σας, θα είναι ο πόνος και οι εμπειρίες από τα βάσανα, αλλά αυτομάτως οι υψηλότερες δονήσεις θα σταματήσουν την επαναφορά τους. Οι ενέργειες της Αγάπης είναι οι πιο ισχυρές μέσα στην ύπαρξη, και όταν τις ανακαλύψετε θα μπορέσετε να κάνετε «θαύματα», ιδιαίτερα στη θεραπεία, καθώς πολλοί από εσάς έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα σας. Μετά την Ανάληψη οι ικανότητές σας το να δημιουργείτε κα να θεραπεύετε θα ενισχυθούν και την ίδια στιγμή θα υποβοηθείστε από την στερεοποίηση της Πόλης του Φωτός, τη Σεντόνα. Θα γίνει μια Μέκκα, όπου χιλιάδες θα έρχονται για θεραπεία του νου, το πνεύματος και της ψυχής. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξουν εκατομμύρια άνθρωποι που θα χρειαστούν κάποια μορφή θεραπείας καθώς και άλλους τρόπους βοήθειας, και αυτό θα γίνεται μέχρι να ακολουθήσουν σύντομα και οι άλλες 12 πόλεις του Φωτός. Μην ανησυχείτε οι ανάγκες σας δεν θα αγνοηθούν, καθώς σας γνωρίζουμε όλους σας πολύ καλά και δεν θα ξεχάσουμε κανέναν.

Παρακολουθούμε τα επίπεδα της συνειδητότητας να αυξάνονται με απόλυτη επιτάχυνση σε απίστευτο ποσοστό, Αυτό που θέλουμε να δούμε, είναι θα ανοίγουν περισσότερες καρδιές και μυαλά ως προς το τι συμβαίνει, μετά από αυτό, θα είστε μεμονωμένες ψυχές, αλλά επίσης και μέρος της ομαδικής συνειδητότητας. Δεν βλέπουμε να φθάνετε την κρίσιμη μάζα ακόμα, αλλά γνωρίζουμε, ότι αυτό είναι μια ένδειξη του πόσο κοντά είστε σε αυτή. Εμείς δεν μιλάμε για τον αριθμό των ψυχών που συμμετέχουν, αλλά για την ποιότητα και το επίπεδο των ενεργειών εκείνων που είναι κοντά στην Ανάληψη. Αν είστε έτοιμοι, δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει τις μεμονωμένες ψυχές να Αναληφθούν πριν από την 21η Δεκεμβρίου. Η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς, είστε σε ετοιμότητα να Αναληφθείτε μαζί με τη Μητέρα Γη, αποδεχόμενοι οποιαδήποτε εμπειρία και αν υπάρξει. Πολλές ψυχές προτίμησαν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο, έτσι Αγαπητοί μου υπολογίστε αυτό το προνόμιο στους εαυτούς σας, να είστε μεταξύ αυτών που επέλεξαν να είναι μέρος σε αυτής.

Μερικοί από σας αισθάνεστε σαν να είστε σε μια ονειρική κατάσταση, και ότι τα πόδια σας δεν είναι σταθερά στο έδαφος. Αυτή η αίσθηση θα περάσει, καθώς θα συνηθίζετε να αντιμετωπίζετε τις υψηλότερες δονήσεις. Ως εκ τούτου, θα γίνεστε όλο και πιο ισχυρά Όντα Φωτός και θα βοηθήσετε τις άλλες ψυχές να ανυψωθούν. Είναι φανταστικό να βλέπουμε μια τόσο μεγάλη ανταλλαγή ενέργειας, καθώς σας ενθαρρύνουμε χαρίζοντάς σας ελεύθερα σε οποιονδήποτε την συναντήσει ή περάσει από αυτόν. Ένα χαμόγελο ή ένας θερμός χαιρετισμός είναι αρκετός για να ανοίξει μιας άλλης ψυχής την καρδιά, καθώς μια χειραψία ή ένα αγκάλιασμα είναι μια ισχυρή ανταλλαγή ενέργειας. Είναι καιρός να αναγνωρισθεί το Φως από όλους, και να δουν πέρα από το πέπλο. Κάποιοι ρωτούν τι μπορώ να κάνω για να διαδώσω το φως, λοιπόν, σας έχουμε δώσει μερικά απλά καθημερινά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Μια άλλη χρήσιμη άσκηση που επίσης απλώνει το Φως, είναι να είστε ανοικτοί στις πεποιθήσεις σας, χωρίς να είστε ακατανίκητοι, γιατί αλλιώς οι άνθρωποι δεν θα δώσουν προσοχή. Φυτέψτε τους σπόρους που θα οδηγήσουν σε μια αύξηση της συνειδητότητά τους, επειδή καθώς θα συμβαίνουν οι αλλαγές, θα έχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο μυαλό τους. Από τώρα έως και την Ανάληψή σας, θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε νέους διαύλους πληροφοριών για εσάς, καθώς θέλουμε να αποφεύγεται η παραπληροφόρηση που διαδίδεται ως η αλήθεια. Θα πρέπει ακόμα να είστε οξυδερκείς σχετικά με αυτά, αλλά ο καθένας που βρίσκεται σ’ ένα λογικό βαθμό προόδου, θα πρέπει να είναι αρκετά διαισθητικός τώρα, για να γνωρίζει τι θα αποδεχθεί. Μπορείτε να πάρετε πολλές αποφάσεις που θα βασίζονται στη διαίσθηση, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Σας ευχόμαστε να αρχίσετε να επικεντρώνεστε περισσότερο στο μέλλον και τι κατέχει για εσάς, αντί για τις αναταραχές που θα προκύπτουν από τις τρισδιάστατες αλλαγές. Φυσικά για πολλούς θα υπάρξουν δυσάρεστες στιγμές, και πολύ περισσότερο σε εκείνους που δεν έχουν ακόμα καταλάβει γιατί συμβαίνουν αυτά. Από οποιοδήποτε μέρος και αν τα παρακολουθείτε αυτά, θα βλέπετε ότι απέμεινε λίγος χρόνος για αυτά τα δυσάρεστα που έχετε υπομείνετε για τόσο πολύ καιρό. Λοιπόν, εξισορροπήστε αυτά δίνοντάς τους όσο το δυνατόν λιγότερη προσοχή. Σκεφτείτε τη Νέα Εποχή και όλα τα οφέλη που αυτή θα σας προσφέρει, απελευθερωθείτε από τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες της δυαδικότητας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε εδώ για να εξυπηρετήσετε την προηγούμενη ζωή σας στο τρισδιάστατο πεδίο, και στο μέλλον δεν θα έχετε καμία προσμονή ή εμπειρία θανάτου. Θα είστε εσείς που θα αποφασίζετε πότε θέλετε να αποχωρήσετε, και απλώς θα παραδίδετε το σώμα σας και θα περνάτε στην επόμενη ζωή σας, και αυτό θα είναι δική σας επιλογή.

Θα διαπιστώσετε ότι ζείτε τελικά μια ζωή όπου όλα θα είναι σε αφθονία, και ότι όλα θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα, έτσι ώστε να μην αλλάζει το χρήμα χέρια. Λόγω της εμπειρίας σας στην παρούσα διάστασή σας, ένα πράγμα που θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε, είναι ότι σχεδόν όλος ο χρόνος σας θα είναι δικός σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ότι δεν θα βρείτε αρκετά να κάνετε, καθώς θα υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες στις υψηλότερες διαστάσεις από ό, τι στη Γη. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορεί επίσης να είναι μια δυνατή σκέψη, ότι θα θέλατε να εξυπηρετήσετε τους άλλους, θα υπάρξουν πολλές ομάδες και οργανώσεις για το σκοπό αυτό. Το Σύμπαν είναι τεράστιο και με εκατομμύρια από γαλαξίες που περιλαμβάνουν πολιτισμούς παρόμοιους με το δικό σας, που χρειάζονται βοήθεια για να εξελιχθούν. Πλησιάζοντας στο σπίτι, μέσα στο δικό σας γαλαξία πολλοί μοιάζουν με το δικό σας όπως είναι σήμερα.

Είμαι βέβαιος ότι εξάπτεται η περιέργειά σας από την εξωτερική μας διαστημική εμφάνιση, με τον τρόπο που «περιβάλουμε» τους εαυτούς μας μέσα την δύναμη της σκέψης. Αν αυτά λερωθούν ή καταστραφεί το ύφασμα, όπως μπορείτε να το ονομάσετε, μπορεί να διορθωθεί μέσα από το δικό του επίπεδο συνείδησης. Πολλά είναι σχεδιασμένα με αυτόν τον τρόπο, γι 'αυτό δεν χρειάζονται την προσοχή μας. Πράγματι, οι οργανικοί υπολογιστές μας είναι έτσι προγραμματισμένοι, που λειτουργούν εντελώς μόνοι τους, καθώς έχουν υψηλότερα επίπεδα συνείδησης από ότι εμείς. Αυτό θα μπορείτε να το έχετε μετά από μια ζωή 1000ων ετών ζώντας μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Λοιπόν πιστέψτε μας, όταν σας λέμε ότι μπορούμε να χειριστούμε οτιδήποτε συνδέεται με την Ανάληψή σας. Όλα θα προχωρήσουν όπως έχουν προγραμματιστεί, και θα συνεχιστούν και μετά την Ανάληψη, καθώς θα μπορείτε να επωφελείσθε από τις νέες ενέργειες. Έχουμε διευθετήσει τις προτεραιότητες και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να τις παρακολουθούμε όλες.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και σας αφήνω την αγάπη να ακτινοβολεί σε όλους σας.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου