Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

21 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 21 Νοεμβρίου 2012

Έχετε μια παροιμία που λέει "ότι ο χρόνος δεν περιμένει" και πράγματι έτσι είναι, για εκείνους που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδράνεια  και αφήνουν τους εαυτούς τους να καταλάβουν πολλά. Αυτό ξεκινά με εκείνους που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, κατηγορούν ακόμα το Θεό για το τι γίνεται στον κόσμο. Ευχόμαστε  αυτοί να μπορούσαν να δουν, γιατί στον καθένα έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση, και με αυτή έχετε δημιουργήσει ακριβώς αυτό που αντιμετωπίζετε. Θα ήταν εύκολο για εμάς να παρέμβουμε, αλλά με τον τρόπο αυτό θα σας αφαιρέσουμε η ευκαιρία για να δείτε τι σας έχουν επιφέρει οι ενέργειές σας. Πολλοί εξακολουθούν να μιλούν για απόσπαση της δικαιοσύνης, όπως το αποκαλούν μετά από μια επίθεση ή την καταστροφή μιας άλλης ομάδας. Αυτοί φαινομενικά αγνοούν ή συνειδητά παραβλέπουν το θυμό και το μίσος που τους έχει προκαλέσει. Πόσοι πόλεμοι χρειάζονται, για  να  συνειδητοποιήσει ο κόσμος, και να αναγνωρίσει ότι  δεν είναι παραγωγικοί για την επίτευξη της ειρήνης ή για μια μόνιμη λύση;  Δεν φαίνεται να μάθουν ποτέ αυτό το  μάθημα, ότι η ειρήνη έρχεται με την αποδοχή ότι είστε όλοι Ένα, και ζείτε με αρμονία και αγάπη για όλη τη ζωή.


Με θλίψη παρατηρούμε την αναταραχή και τη σύγχυση στη Γή σας. Ωστόσο, επίσης βλέπουμε το Φως να ακτινοβολεί έξω από τόσες πολλές περιοχές, σχηματίζοντας ένα πλέγμα Φωτός σε όλη τη Γη. Αυτή είναι η εγγύησή σας, ότι θα ανέβετε από τις χαμηλότερες ενέργειες, και ότι το παλιό μοντέλο θα συνεχίσει να καταρρέει. Κανείς πλέον δεν έχει θέση στη ζωή σας, καθώς σύντομα πλησιάζει το τέλος του χρόνου, που θα ανοίξει το δρόμο για το νέο πρότυπο. Αυτό σας υπόσχεται όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να είχατε επιθυμήσει και ακόμα περισσότερα. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ για να σας διασφαλίσει ότι δεν θα υποστείτε πλέον επέμβαση στα σχέδια της Αναλήψεώς σας, και με ασφάλεια θα εισέλθετε στη Νέα Εποχή. Κατά τη διαδικασία αυτών των αλλαγών που περιμένετε θα υλοποιηθούν, αλλά επιτρέψουν και την καθυστέρηση, καθώς το όλο σχέδιο είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Πρόκειται για χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους, που θα πρέπει να το εφαρμόσουν την "κατάλληλη στιγμή". Μπορείτε να παρατηρείτε τον Ομπάμα  όταν θα πυροδοτήσει και θα θέσει σε τροχαία την μπάλα, και η οποία θα επιταχυνθεί πολύ γρήγορα.

Ενθουσιαζόμαστε βλέποντας τους Εργάτες του Φωτός να δέχονται τις προκλήσεις μας, και να τις διατυπώνουν τώρα σύμφωνα με τη γνώση σας και την κατανόησή σας, για το τι πρόκειται να συμβεί. Σίγουρα πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται από τα συναισθήματά τους, ότι κάτι παράξενο πρόκειται να συμβεί. Αυτή είναι μια ευκαιρία να τους φυτέψετε περαιτέρω σπόρους από πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να ευαισθητοποιηθούν στην αλήθεια. Ας ελπίσουμε ότι πολλοί θα αρχίσετε να βλέπετε την εικόνα που θα διαμορφώνεται που θα τους αναφέρει το σκοπό για τον οποίο συμβαίνει. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι, να συνειδητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι την ευκαιρία της παρούσας Ανάληψης. Δεν είναι ένα θρησκευτικό γεγονός, αλλά κάτι που έρχεται στο τέλος ενός κύκλου, έτσι όπως το βιώνετε τώρα. Οι αλλαγές γίνονται σε ένα συμπαντικό πλαίσιο και δεν περιορίζονται μόνο στη Γη. Για την ανθρωπότητα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να αφήσει τις χαμηλότερες δονήσεις, και να εισέλθει στις υψηλότερες, καθώς θα αφήσει πίσω τη δυαδικότητα. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε, μήπως θα θέλατε πραγματικά για άλλη μια φορά να περάσετε πολλές ζωές μαθαίνοντας τα διδάγματα που θα σας φέρουν; ή θα προτιμούσατε να ζήσετε με αρμονία και χαρά και να έχετε μια ειρηνική ύπαρξη;

Αγαπητοί μου, η Νέα Γη θα σημειώσει σύντομα πρόοδο σε όλους  που έχετε  επιλέξει να ανέβετε. Θα ανέβετε  σε υψηλότερες δονήσεις που θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε τις νέες σας δυνάμεις που θα έχετε ανακαλύψει για τη δημιουργία.  Η αγάπη και η ειρήνη σε όλα γύρω σας θα είναι πέρα από κάθε συζήτηση και αυτό θα είναι ο πραγματικός Παράδεισος επάνω στη Γη. Το άλμα από τη μία εποχή στην άλλη, θα σας εκπλήξει ευχάριστα, καθώς η ομορφιά του θα είναι πέρα από κάθε σύγκριση με οτιδήποτε έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Η ζωή θα γίνει τόσο εύκολη και θα επεκτείνεται  χωρίς  τους πολλούς περιορισμούς που έχετε πάνω στη Γη σήμερα. Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η ελευθερία που θα έχετε ως Αναληφθείσες Οντότητες. Έρχεστε  έχοντας μάθει να αποδέχεστε την ευθύνη σας σε όλες τις άλλες μορφές ζωής, τις οποίες θα σέβεστε και θα γαλουχείτε. Επίσης με κάτι που δεν είσαστε εξοικειωμένοι, είναι η εμπιστοσύνη, και αυτή θα την βρείτε μέσα στην ζεστασιά της καρδιάς που θα σας κάνει να γνωρίσετε ότι με υψηλότερες δονήσεις καμία οντότητα δεν κάνει κάτι για να βλάψει ή να κάνει κάτι ανέντιμο. Πρόκειται για ένα επίπεδο στο οποίο υπάρχει μόνο η αλήθεια, και δεν είναι μέρος για τίποτα λιγότερο.

Έχετε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσετε σε αυτό το σημείο του χρόνου, και ο στόχος σας ήταν πάντα το κατά πόσον θα μπορούσατε να σηκώσετε τις προσωπικές σας  δονήσεις ώστε να είστε έτοιμοι να Αναληφθείτε. Ήδη πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας και θα αυξηθεί σύντομα ακόμη περισσότερο όσο ποτέ πριν. Επίσης το Φως σας επεκτείνεται έτσι ώστε να αγγίζετε περισσότερους ανθρώπους, καθώς προχωράτε ψηλότερα, και βοηθάτε να αφυπνιστούν εκείνοι που αρχίζουν να ψάχνονται. Έτσι κι αλλιώς, μέσα από το σχέδιο της ζωής τους ή με οποιοδήποτε  άλλο τρόπο, η κάθε ψυχή θα λάβει κάποια βοήθεια, που θα την βοηθήσει να κατανοήσει, ότι υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανέβει. Οι δάσκαλοί σας εδώ και αιώνες, σας έχουν μιλήσει για αυτό, και τώρα βρίσκεστε σε αυτό το σημείο.  Ως ψυχές σε ομαδικό επίπεδο που είστε, δεν θα έχετε ολοκληρωθεί μέχρι η κάθε μία ψυχή να έχει ανυψωθεί.

Παρακαλούμε να έχετε κατά νου, ότι κάθε ψυχή έχει επιλέξει το δικό της τρόπο, για να συνάψει τις εμπειρίες τις σε αυτόν τον κύκλο της δυαδικότητας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι την ώθησε να αναζητήσει ένα συγκεκριμένο είδος της εμπειρίας, ακόμη και αν πρόκειται για  εσάς να είναι δυσάρεστη. Αυτές είναι στιγμές που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε όλο το εκκρεμές κάρμα, και για πολλές ψυχές αυτό σημαίνει μια πολύ επίπονη δοκιμαστική χρονική περίοδος. Κανονικά μπορείτε να προχωρήσετε με την δική σας ταχύτητά, αλλά να προσελκύεστε στην Ανάληψη, γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος που σας έχει απομείνει. Θα μπορούσατε φυσικά να αλλάξετε το σχέδιο της ζωής σας, αλλά μπορεί να εμφανιστεί αρνητικά μελετημένο αν αρνείται την ευκαιρία να ανέβετε. Ωστόσο, να κυριαρχεί η ελεύθερη βούληση και η τελική επιλογή είναι δική σας. Έχετε πράγματι καθυστερήσει και τείνετε να πιστεύετε ότι δεν έχετε αυτές τις επιλογές, και ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται για εσάς. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι αναληθές, και ότι έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον. Στην πραγματικότητα, εσείς δεν εξαρτάστε από κανέναν άλλο, και δεν έχετε καμία ανάγκη να ακολουθείτε τις συμβουλές ή τις οδηγίες τους. Ίσως καμία να μην είναι χρήσιμη, γιατί εσείς γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Να είστε ο πραγματικός σας εαυτός  και να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας η οποία δεν θα σας εξαπατήσει.

Λοιπόν, πολλές θαυμάσιες ευκαιρίες σας περιμένουν για να σας ωθήσουν στη Χρυσή Εποχή. Η τελειότητα των πάντων θα σας καταπλήξει και οι ενέργειες θα σας αγκαλιάσουν και θα νιώσετε την Ενότητα όλης της ζωής. Μπορείτε να φανταστείτε ότι θα είστε σε θέση να μιλήσετε με το Θεό; Ναι ο Θεός δεν είναι πέρα από την προσιτότητά σας, αυτό ακριβώς είναι που έχετε διδαχθεί, ότι θα πρέπει να περάσετε μέσα από ένα άλλο για να το πράξετε. Ο Θεός έχει μια θέση για κάθε ψυχή, άλλωστε πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι, όταν είστε πράγματι όλοι Θεϊκοί Σπινθήρες.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και να σας ενθαρρύνω να είστε ελεύθερα σκεπτόμενοι για να επιταχύνετε την εξέλιξή σας. Σας αφήνω με τις ευλογίες μας για το μέλλον σας.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα.


Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου