Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

17 Σεπτεμβρίου 2012


SaLuSa, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσα στον κύκλο της δυαδικότητας είχατε πολλές ζωές και όταν κοιτάξετε πίσω, ίσως να βρείτε ότι ήταν μερικές από τις πιο δοκιμαστικές και τις πιο δύσκολες που είχατε. Ο λόγος είναι ότι έχετε περάσει διαμέσου μερικών από τις χαμηλότερες δονήσεις που έχετε ποτέ βιώσει. Αυτό σημαίνει, ότι νιώθατε περισσότερο διαχωρισμένοι από την Πηγή από ότι άλλες προηγούμενες ζωές, και έχετε ζήσει σε μεγάλο βαθμό μέσω του ενστίκτου της επιβίωσης. Αυτοί που φέρνουν Φως στην Γη είχαν την πρόκληση να το γειώσουν και να βοηθήσουν στο να επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό και τις σκοτεινές ενέργειες. Κατά καιρούς άγγιξαν τα βάθη του σκότους και ο Άνθρωπος φαίνονταν να έχει χάσει κάθε ελπίδα για ανάκαμψη.
Ωστόσο, αυτά τα ανώτερα Όντα, που είχαν τον έλεγχο του σχεδίου για τον Άνθρωπο, είχαν άλλες ιδέες και σταδιακά αντέστρεψαν την κατάσταση κι έτσι το Φως σημείωσε πρόοδο. Δεν ήταν παρά μόνο πρόσφατα που ξεκίνησε να γίνεται πιο εμφανές και κέρδισε επιρροή. Παρ' όλες τις αντιμαχίες μεταξύ των χωρών, το Φως άρχιζε να ενδυναμώνει αυτούς που ήρθαν στην Γη για να φέρουν τις πολύ αναγκαίες αλλαγές. Στη μέση του χάους και της καταστροφής ξεκίνησε να αναδημιουργεί τα πλέγματα του Φωτός γύρω από την Γη. Έχουν γίνει από τότε ισχυρά σημεία Φωτός, που ακτινοβολούν γύρω από αυτήν. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι φωτεινές ομάδες που σχηματίστηκαν, ήταν σε θέση να διαφωτίσουν τους ανθρώπους ως προς την αλήθεια και σήμερα στέκεστε στο κατώφλι της πλήρους φώτισης.

Κοιτάζοντας πίσω αιώνες χρόνου, ήταν γνωστό ότι αυτή η περίοδος θα σηματοδοτούσε το τέλος του κύκλου της δυαδικότητας. Ήταν μια υπόσχεση που έγινε από τις απαρχές του χρόνου, όταν αρχικά ξεκινήσατε να ενσαρκώνεστε και πάντα γνωρίζατε διαισθητικά ότι έτσι θα ήταν. Μερικοί πολιτισμοί του παρελθόντος έχουν καταστρέψει τους εαυτούς τους σχεδόν χωρίς να αφήσουν ίχνος και εσείς που είστε στη Γη σήμερα είστε ένα και το αυτό με αυτές τις ψυχές. Ήσασταν αποφασισμένοι να διασφαλίσετε, ότι οι έσχατοι καιροί θα οδηγούσαν στην Ανάληψή σας και όχι στην καταστροφή. Και είστε εδώ, στο χείλος μιας σπουδαίας εξύψωσης, που έχει επιτευχθεί μέσω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στο Φως και την Αγάπη. Έχετε κερδίσει τεράστια πείρα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήστε άλλους, που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις με αυτές που έχετε βιώσει.

Η ζωή είναι απόκτηση μαθημάτων μέσω των επιλεγμένων εμπειριών σας, γνωρίζοντας ότι θα τα χρησιμοποιούσατε με το να υπηρετείτε το Φως. Ο στόχος είναι να φέρετε ψυχές κοντά μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να ξαναγίνουν μέρος της Ενότητας, της οποίας όλα αποτελούν μέρος. Ωστόσο, Ανάληψη σημαίνει έναν διαχωρισμό στο φυσικό επίπεδο, έτσι ώστε κάθε ψυχή να μπορεί να συνεχίσει στο τωρινό της μονοπάτι. Μερικοί είναι ήδη σε μια διευρυμένη κατάσταση της συνείδησης και στο επιθυμητό τους μονοπάτι για την Ανάληψη, ενώ άλλοι δεν έχουν σκεφτεί σοβαρά την σκέψη αυτήν γιατί δεν έχουν τελειώσει με την δυαδικότητα. Είναι μια επιλογή ελεύθερης βούλησης που όλοι έχετε κάνει και πρέπει ως εκ τούτου να επιτρέψετε στους άλλους να προχωρήσουν αναλόγως. Κανένας δεν μένει πίσω πραγματικά και αυτοί θα επωφεληθούν σπουδαία από τις εμπειρίες τους μέχρι τώρα.

Η εξέλιξη ποτέ δεν σταματάει μέχρι τελικά να επιστρέψετε στην Πηγή, κι ακόμα και τότε εισάγονται νέοι κύκλοι εμπειριών. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι στις άμεσες βλέψεις σας και έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε πριν το φθάσετε. Ο Θεός έχει δημιουργήσει έναν άπειρο αριθμό Συμπάντων και μπορείτε να διαλέξετε μια εντελώς νέα εμπειρία εάν έτσι επιθυμείτε. Το μέλλον που σας περιμένει είναι πλήρες από έκπληξη και ενθουσιασμό και θα βρείτε ατελείωτες εκφράσεις του Φωτός και των μαγικών του δυνάμεων να δημιουργείτε. Η ζωή στην Γη έχει λίγη ή καθόλου ομοιότητα με αυτό στο οποίο πρόκειται να μετακινηθείτε, αλλά θα δεχτείτε πολύ εύκολα να γίνετε ένα Γαλαξιακό Ον. Πρόκειται να επιστρέψετε στο αληθινό σας σπίτι ανάμεσα στα άστρα και να επανενωθείτε με τις αληθινές σας οικογένειες. Οι εμπειρίες σας στην Γη δεν είναι παρά μια εκδρομή από το μέρος σας στις ανώτερες διαστάσεις, στις οποίες επιστρέφετε πολύ σύντομα.

Όπως συχνά σας ενημερώνουμε, υπάρχουν τόσα πολλά που έρχονται στο δρόμο σας που θα σας ανυψώσουν σε μεγάλα ύψη. Μόλις αναληφθείτε, εκτός αν για κάποιο λόγο επιλέξετε να περάσετε χρόνο στην νέα τρίτη διάσταση που ετοιμάστηκε για αυτούς που δεν θα αναληφθούν, ποτέ δεν θα έχετε να επιστρέψετε σε αυτήν. Έχετε σχεδόν τελειώσει με τις χαμηλότερες δονήσεις και πολλές ψυχές είναι σε θέση να προστατεύουν τους εαυτούς τους εναντίον των χαμηλότερων ενεργειών. Χρειάζεστε μόνο να τοποθετήσετε μια ζώνη λευκού Φωτός γύρω σας ως άμυνά σας. Πράττοντας έτσι, θα πρέπει να αποφύγετε να εκφράσετε οποιουσδήποτε αρνητικούς τόνους στην ομιλία, καθώς αυτοί είναι πιθανόν να σπάσουν την προστασία σας και να σας κάνουν ευάλωτους σε αυτούς. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μένετε εστιασμένοι πάνω σε όλα όσα είναι του Φωτός και το να κρατάτε την Ανάληψη στις βλέψεις σας είναι ένας τρόπος για να το κάνετε.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μεταφέρουν αποσκευές που χρειάζονται να αντιμετωπιστούν, και θα συνεχίσουν να επιστρέφουν σε αυτές μέχρι να καθαριστούν. Θα έρθουν σε εσάς με τον τρόπο των προκλητικών σκέψεων όταν στην πραγματικότητα γνωρίζετε τώρα ότι είστε πέρα από αυτό που σας υποκινούν να κάνετε. Μιλήστε σε αυτό το «άλλο» άτομο που σας υπενθυμίζει τέτοια πράγματα και να είστε σταθερός και πείτε του να φύγει καθώς δεν σας ενδιαφέρει άλλο πια. Είστε στον πειρασμό να δείτε εάν το έχετε ξεπεράσει όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, και εάν το απορρίψετε αρκετά συχνά αυτό θα εξαφανιστεί. Μερικοί από εσάς έχετε πολύ κάρμα να εξαλείψετε κι αυτός είναι ο λόγος που είστε απασχολημένοι με την διενέργεια του καθαρισμού σας. Μπορεί φυσικά να περιλαμβάνει άλλους και συχνά μπορείτε να εργάζεστε μαζί για να το αντιμετωπίστε οτιδήποτε κι αν είναι. Οι προηγούμενες σχέσεις συχνά φέρνουν τους ανθρώπους ξανά μαζί με σκοπό να βοηθήσει ο ένας τον άλλον να το πετύχει.

Κατανοήστε ότι συμφωνήσατε να κάνετε την σκληρή εργασία για να ετοιμάσετε τους εαυτούς σας για την Ανάληψη αλλά δεν είστε ποτέ χωρίς βοήθεια. Πράγματι κάθε ψυχή έχει τους βοηθούς της, ακόμα κι αυτοί που επιδίδονται στις χαμηλότερες ενέργειες. Κάθε ψυχή εξακολουθεί να είναι του Φωτός και ποτέ δεν εγκαταλείφθηκε, καθώς όλοι έχουν την ευκαιρία να εργαστούν με τον τρόπο τους για να γυρίσουν σε αυτό. Θυμηθείτε πως ο μόνος λόγος που βιώνετε μαζί και το Φως και το σκοτάδι είναι επειδή είστε στην δυαδικότητα, και έχετε επιδιώξει να καταλάβετε πώς και τα δυο μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Φυσικά ο τελικός σας στόχος είναι να είστε σε θέση να ξεπεράσετε τις σκοτεινές ενέργειες με το να ανυψωθείτε πάνω από αυτές. Πολλοί από εσάς στέκεστε στο ύψος σας και γνωρίζετε πως το έχετε καταφέρει, και η θέση σας στις αναληφθείσες σφαίρες είναι εξασφαλισμένη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και νιώθω τα επίπεδα της συνειδητότητάς μας να έρχονται περισσότερο σε αρμονία, καθώς αναζητάτε την αλήθεια και διευρύνετε τα δικά σας επίπεδα. Πολύ περισσότεροι από εσάς θα βρείτε τέτοια πρόοδο στις εβδομάδες που απομένουν, καθώς μια ατελείωτη προμήθεια Φωτός συνεχίζει να κατευθύνεται προς την Γη. Με την επερχόμενη εισροή από την ευθυγράμμιση του Ήλιου σας και του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου, θα βιώσετε μια σημαντική αύξηση του Φωτός και θα είστε ενήμεροι αυτού.

Σ’ ευχαριστώ, SaLuSa.
Mike Quinsey

ΠΗΓΗ: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου