Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

21 Σεπτεμβρίου 2012


SaLuSa, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Επειδή τα πάντα είναι στο τώρα δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως εσείς, και βλέπουμε την συνολική εικόνα που δείχνει πως η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου θα συμβεί όπως προορίζονταν. Μόλις θα έχετε αναληφθεί τότε θα μετακινηθείτε σε μια νέα εποχή και θα επωφεληθείτε από την ανύψωση των ενεργειών και από το μεγαλύτερο επίπεδο συνειδητότητάς σας. Όλα αυτά αναμένονται για εσάς μέσω των αλλαγών που ταχέως θα τεθούν σε ισχύ, κι επιτέλους θα είστε ελεύθεροι από την προσοχή των σκοτεινών. Δεν υπάρχει μέρος στην νέα διάσταση για οτιδήποτε λιγότερο και θα είστε ικανοί να νιώθετε τις αυξημένες δονήσεις. Θα είναι απολύτως μια νέα εμπειρία το να γνωρίζετε πως κάθε άλλο άτομο είναι των ίδιων δονήσεων με σας και ότι είναι αξιόπιστοι κι ειλικρινείς σε όλες τις επαφές μαζί σας.

Η Χρυσή Εποχή θα σας μεταφέρει μακριά και εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί με τι μοιάζει ο Παράδεισος, θα είναι το κοντινότερο που θα πάρετε για αυτήν. Η απόλυτη αρμονία σε όλη τη ζωή θα είναι τόσο εμφανής και θα είναι χαρά να είστε ζωντανοί και να την βιώνετε. Καθώς όλες σας οι ανάγκες θα καλύπτονται, θα απολαμβάνετε ένα επίπεδο ευτυχίας κι ικανοποίησης που σπανίως είναι αισθητό προς το παρόν. Η δυαδικότητα από την ίδια της την φύση πάντα επρόκειτο να είναι μια σοβαρή δοκιμασία της ικανότητάς σας να διατηρείτε την αλήθεια, και παρ’ όλες τις πιέσεις, αναδυθήκατε και κινηθήκατε στο Φως. Κρατήστε την θέση σας σε αυτό ασφαλής κι άθικτη και μην επιτρέπετε την αμφιβολία να παρεισφρήσει, αλλά εστιάστε σε όλα αυτά που είναι των ανώτερων δονήσεων.

Ακόμα και με τον δικό σας υπολογισμό υπάρχει τόσος λίγος χρόνος που έχει απομείνει πριν αυτός ο κύκλος φτάσει σε ένα τέλος, και καθώς άλλοι συνεχίζουν να αφυπνίζονται, δώστε τους την βοήθειά σας και την γνώση σας. Ωστόσο, παρακαλώ επιτρέψτε τους να αποφασίσουν μόνοι τους, καθώς η αλήθεια μερικές φορές μπορεί να είναι συντριπτική. Πρέπει να δοθεί χρόνος για να επιτρέψει στις παλιές πεποιθήσεις να εξεταστούν στο φως των νέων αποκαλύψεων. Αυτό φυσικά ισχύει για τον καθένα, καθώς στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα σταματήσετε να αναζητείτε και να μαθαίνετε. Η εξέλιξη είναι μια αργή διαδικασία αλλά οι οδηγοί σας θα σας οδηγήσουν απαλά σε μια μεγαλύτερη κατανόηση όταν θα είστε έτοιμοι. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε αποδεκτός ότι δεν θα είναι όλοι έτοιμοι να αναληφτούν, κι αυτό θα είναι κατ’ επιλογή τους. Δεν εκλαμβάνεστε σαν να είστε λιγότερο επιτυχημένοι από οποιαδήποτε άλλη ψυχή και τελικά θα φτάσετε το ίδιο επίπεδο όπως και οποιοσδήποτε άλλος.

Πολλές ψυχές έχουν ταυτιστεί με τις γήινες δονήσεις κι έχουν διαχωριστεί από τον αληθινό τους εαυτό. Αυτό αναμενόταν και θεωρείται ως ένα ουσιαστικό μέρος των εμπειριών σας και αντιπροσώπευε την πραγματική πρόκληση που επιλέξατε να αντιμετωπίσετε. Με την απόκτηση μιας ισχυρής άμυνας έχετε επιβιώσει ενάντια στους σκοτεινούς και τις προσπάθειές τους να σας τραβήξουν κάτω στο επίπεδό τους. Έχουν στην πραγματικότητα βυθιστεί τόσο χαμηλά που έχουν αποκόψει τους εαυτούς τους από το Φως. Ωστόσο, η Αγάπη του Θεού για τις δημιουργίες του βλέπει μόνο το Φως, όσο μειωμένο κι αν έχει γίνει. Η ελπίδα για την ανάπτυξή τους πίσω στο Φως είναι τέτοια που κάθε βοήθεια θα τους δοθεί ώστε να επιστρέψουν πλήρως σε αυτό.

Όπως έχουμε επισημάνει προηγουμένως, σας ζητάμε ως όντα του Φωτός να αισθανθείτε συμπόνια για αυτούς που έχουν ξεστρατίσει. Θα υπάρξουν άλλοι από εσάς που δεν θα καταλάβετε πως η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να δώσετε σε μια άλλη ψυχή είναι να τους στέλνετε την αγάπη σας. Δείτε το Φως, όσο αμυδρό κι αν είναι, καθώς η θεϊκή σπίθα είναι αναλλοίωτη και πάντα θα παραμένει με την μια μορφή ή την άλλη. Δείξτε ότι έχετε εξελιχθεί πέρα από την κρίση, και επιτρέψτε την πορεία της φυσικής δικαιοσύνης των ανώτερων νόμων να φροντίσει αυτούς που έχουν ακόμα να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της Ανθρωπότητας. Έχετε πολλά για να απασχολήσετε τα μυαλά σας καθώς το υπέροχο μέλλον σας ξεδιπλώνεται.

Ψάξτε γύρω σας εάν το επιθυμείτε να βρείτε στοιχεία για την τραπεζική κατάσταση που κινείται, καθώς πολλές επιπλήττονται για τις εγκληματικές τους συναλλαγές. Αυτό που εσείς οι άνθρωποι έχετε κάνει, είναι να προβάλλετε τα ελαττώματά τους, με το να παρενοχλείτε αδιάκοπα τις αρχές να λάβουν δράση εναντίον τους. Λαμβάνει δημοσιότητα και το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι ακόμα περισσότεροι από εσάς αφυπνίζονται και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των μεγάλων επιχειρήσεων. Γνωρίζουν πως η δύναμη των ανθρώπων είναι ικανή να επιτύχει αποτελέσματα. Έτσι αν και αυτές οι αλλαγές δεν σημειώνονται άμεσα, αποκτάτε μερική επιτυχία τώρα. Σε πολλές χώρες οι διαδηλώσεις αυξάνονται περισσότερο έντονα και οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν δύναμη για να τις καταπνίξουν. Ωστόσο, αυτό δεν θα μειώσει το μέγεθος των διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα κι έχετε αποδείξει πως είστε πολύ ανθεκτικοί όταν διεκδικείτε τα δικαιώματά σας. Δεν μπορούμε να σας υποστηρίξουμε ανοιχτά αλλά όπου οι δράσεις σας είναι ειρηνικές σας παρακινούμε.

Μόλις τώρα ένας αριθμός από δράσεις που προορίζονται να ξεκινήσουν τις αλλαγές προχωρούν καλά, κι είναι πιθανό ότι εντελώς ξαφνικά μερικές από αυτές θα ανακοινωθούν στα μέσα ενημέρωσης. Στην σκοτεινή πλευρά οι πολεμοχαρείς εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν άλλον παγκόσμιο πόλεμο αλλά μην ανησυχείτε καθώς δεν θα τους επιτραπεί να το πράξουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιες δυνάμεις έχουμε για να το αποτρέψουμε και μερικές από τις ανεπτυγμένες τεχνολογίες μας είναι εντελώς εκπληκτικές και απολύτως τέλειες για αυτούς τους σκοπούς. Πράγματι, τις έχουμε συχνά χρησιμοποιήσει για να διατηρήσουμε μια σχετικά ειρηνική κατάσταση στην Γη όταν ορισμένα στοιχεία θα είχαν ξεκινήσει πόλεμο ενάντια μιας άλλης χώρας.

Είστε ασφαλείς μαζί μας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε πλήρως την Γη σας. Όταν χρειάζεται, μπορούμε να κάνουμε ζουμ σε οποιοδήποτε άτομο οπουδήποτε κι αν είναι, ώστε να μην υπάρχει κρυψώνα για τους σκοτεινούς. Όταν είναι ώρα να τους συμπεριλάβουμε, δεν θα ξοδέψουμε καθόλου χρόνο στο να τους τοποθετήσουμε εκεί όπου δεν θα μπορούν άλλο να εμποδίσουν την διαδικασία της Ανάληψης. Προς το παρόν περιμένουμε από εσάς να κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να καταφέρετε την εξουσία να τους βγάλετε εκτός κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε πως έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα όταν παλαιότερα είχατε προσπαθήσει αλλά η κατάσταση αλλάζει και έχει έρθει η ώρα σας να αναλάβετε δράση. Θα έχετε την προστασία μας και μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με εμπιστοσύνη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και βλέπω πόσο κοντά είστε στην ολοκλήρωση αυτού του κύκλου. Επίσης βλέπω πως έχετε κάνει μια εξαιρετική δουλειά στη γείωση του Φωτός που λάμπει από την Γη πιο δυνατά από ότι έχει κάνει για χιλιετίες του χρόνου. Επεκτείνεται εκθετικά και θα σας δούμε με ασφάλεια διαμέσου της Ανάληψής σας. Δεν ξεχνούμε αυτούς που δεν είναι έτοιμοι ή επιλέγουν να μην πάνε, κι επίσης κι αυτοί θα λάβουν την προστασία μας έως ότου να αφήσουν την Μητέρα Γη. Σας αγαπάμε όλους και βλέπουμε το Φως σας να ακτινοβολεί ακόμα κι αν σε μερικούς δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Για εμάς είστε όλοι Ένα και δεν κάνουμε καθόλου εξαιρέσεις.

Σ’ ευχαριστώ, SaLuSa.

Κανάλι : Mike Quinsey

Πηγή :http://aquariuschannelings.com/2012/09/21/salusa-21-september-2012/#more-12073

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου