Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

6 Ιουλίου 2012


SaLuSa, 6 Ιουλίου 2012


Μην εγκαταλείπετε την επαγρύπνησή σας ενώ είχατε για τόσο πολύ καιρό τον εαυτό σας να εξυψώνεται στο Φως. Προς το παρόν διαδίδεται μεγάλη παραπληροφόρηση, αλλά δεν είναι πάντα σκόπιμη και μερικές φορές γίνεται από ανθρώπους με καλές προθέσεις, που είναι απλά ανενημέρωτοι. Επίσης, οι ισχυρές πεποιθήσεις είναι δύσκολο να αλλάξουν, όταν συνήθως έχουν φυτευτεί στο μυαλό σας σε πολύ νεαρή ηλικία. Εκείνοι που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν ήταν πολύ έξυπνοι και έχουν αλλάξει ακόμη και την ιστορία σας για να σας πείσουν ότι οι διδασκαλίες τους είναι σωστές. Έχουμε, ως εκ τούτου, ένα καθήκον να διορθώσουμε πολλά από αυτά που σας δόθηκαν ως πραγματικά ενώ είναι ψευδή. Αυτό ισχύει και για τις επιστήμες που έχουν κάνει τις αναγγελίες τους, χωρίς να κατανοούν τις πιο πνευματικές πτυχές της ζωής και τον τρόπο που συνδέονται με αυτές. Η διαίσθησή σας είναι, και θα είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός σας, αλλά με κάθε τρόπο θεωρείστε μια πηγή πληροφοριών με την οποία αισθάνεστε καλά σαν ένα μέσο επαλήθευσης.


Όταν σας δώσουμε τη δική μας περιγραφή της ιστορίας σας, αυτό που θα είναι καθοριστικής σημασίας είναι το γεγονός ότι μπορούμε να την υποστηρίξουμε με ατράνταχτες αποδείξεις με το να σας παρουσιάσουμε ανθρώπους που γνωρίζουν τα γεγονότα από πρώτο χέρι. Μπορούμε ακόμη και να πάμε πίσω στο χρόνο και να σας δείξουμε πραγματικά μια επανάληψη, έτσι ώστε να μην μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ως προς τα πραγματικά περιστατικά. Κάποιοι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε πίσω στο χρόνο σε οποιαδήποτε περίοδο της ιστορίας σας και δούνε με τα μάτια τους τι συνέβη. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταλάβουν για ποιο πράγμα γίνεται λόγος. Να είστε βέβαιοι ότι με τον καιρό μόνο η αλήθεια θα παραμείνει, και φυσικά θα κάνετε μεγάλη πρόοδο στις γνώσεις σας.

Ο ερχομός μας είναι για να σας φέρουμε την αλήθεια και αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία Ενότητας ανάμεσά σας, ενώ προς το παρόν είστε πολύ διχασμένοι. Μια πολύ σημαντική περιοχή αφορά τις πολλαπλές θρησκείες και τις προσπάθειές τους να σας θέσουν υπό τον Ένα Θεό, οι οποίες όμως δεν έχουν την πραγματική κατανόηση ή αποδείξεις για να είναι σε θέση να το πράξουν. Η αλήθεια θα δοθεί από τους Κυρίους που θα μιλήσουν οι ίδιοι, αλλά θα δείξουν ότι κάθε σύνολο πεποιθήσεων θα πρέπει να τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, αν πρόκειται να έχει κάποια ομοιότητα με την αλήθεια. Αν κάποιες ψυχές δεν μπορούν να κάνουν αυτές τις αλλαγές προς μια πιο φωτισμένη κατάσταση, θα τους επιτραπεί φυσικά να συνεχίσουν να έχουν τις παλαιές πεποιθήσεις τους. Γνωρίζουμε ότι με τον καιρό θα συνειδητοποιήσουν ότι αν πρόκειται να προχωρήσουν, θα πρέπει να κοιτάξουν πέρα από αυτές.

Υπάρχουν ψυχές που έχουν διδαχθεί ότι οι εξωγήινοι είναι διάβολοι μεταμφιεσμένοι και έρχονται για να τις πάρουν. Παρόλο που η Γαλαξιακή ιστορία δείχνει ότι υπήρξαν πόλεμοι που ξεκίνησαν από κακές οντότητες, οι οποίες κατέλαβαν ή κατέστρεψαν πλανήτες, δεν βρίσκεστε σε τέτοιο κίνδυνο τώρα. Προστατευόσασταν από μας για αιώνες χρόνου, και μας δόθηκε η εξουσία να ελέγχουμε ποιος επιτρέπεται να επισκεφθεί τη Γη. Υπηρετούμε το Σύμπαν στο όνομα του Θεού και καλούμαστε Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός για ευνόητους λόγους. Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όταν για καρμικούς λόγους επιτράπηκε η επικοινωνία με τους Γκρίζους, αλλά ακόμα και τότε, δεν υπήρξαν ποτέ μια πραγματική απειλή για τον κόσμο σας.

Όταν θα σας παρουσιάσουμε στα μέλη της Ομοσπονδίας μας δεν θα βρείτε κανένα λόγο να αμφιβάλλετε για τους λόγους που είναι εδώ. Όλη η συμπεριφορά μας ήταν τέτοια ώστε να σας πλησιάσουμε ειρηνικά και σε καμία περίπτωση οι συνομιλίες μας ή οι τρόποι μας δεν θα δημιουργούσαν την παραμικρή απειλή. Όπως έχει συχνά επισημανθεί, κάθε προηγμένος πολιτισμός με την πρόθεση να σας καταλάβει, θα μπορούσε εύκολα να το έχει κάνει. Αυτό ίσχυε μέχρι αρκετά πρόσφατα, καθώς τώρα είστε περισσότερο σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, έχουμε πρόσφατα απωθήσει μια εισβολή, που ήταν μια τελευταία προσπάθεια προσεδάφισης για να σας καταλάβουν. Το Φως στη Γη προσελκύει πολλή προσοχή και ορισμένες σκοτεινές ομάδες έχουν προσπαθήσει σκληρά να αποτρέψουν την Ανάληψή σας, χωρίς επιτυχία. Θα πούμε και πάλι ότι η Ανάληψη είναι Θεϊκή εντολή και απολύτως κανείς δεν μπορεί να την αποτρέψει να συμβεί. Η παρουσία μας αποσκοπεί επίσης στο να διασφαλιστεί ότι γίνεται μόνο ελάχιστη παρέμβαση.

Έτσι, αγαπητοί μου, η Ανάληψή σας δεν εξαρτάται από τις πολλές αλλαγές που αναγνωρίζετε ότι αρχίζουν να συμβαίνουν. Αυτές είναι για να προχωρήσετε πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για μια νέα ζωή αρμόζουσα σε ψυχές που έχουν ανεβεί προς το Φως. Απαιτείται να αποκαταστήσετε τις ζημιές και την καταστροφή της Γης, ώστε η Μητέρα Γη να είναι επίσης έτοιμη να ανέβει. Σε αυτό το έργο είμαστε ήδη προετοιμασμένοι να επισπεύσουμε τη διαδικασία του εντατικού καθαρισμού που απαιτείται. Δεν έχει καμιά δυσκολία, αν λάβετε υπόψη τις προηγμένες τεχνολογίες μας.

Γνωρίζουμε την απογοήτευσή σας για τις καθυστερήσεις στο να αρχίσουν όλα να γίνονται, όμως έχουν ήδη αρχίσει, έστω και σε ένα μικρό μόνο ποσοστό. Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και όπως πάντα είναι η χρονική στιγμή που είναι κρίσιμη, αλλά όπως γνωρίζετε, υπάρχει μια τελική ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα σε πλήρη ταχύτητα. Γι 'αυτό μην ανησυχείτε, καθώς δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, και θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα κινούμαστε. Τείνετε προφανώς να βλέπετε τις προκλήσεις με βάση τις ικανότητές σας, αλλά να θυμάστε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά από εσάς. Έχουμε το μέλλον σας υπό έλεγχο και σας υποσχόμαστε μια λαμπρή νίκη κατά των σκοτεινών δυνάμεων.

Θα μπορούσαμε να σας συμβουλέψουμε για το πότε είναι πιθανό να συμβεί ένα σημαντικό γεγονός, αλλά έχουμε μάθει ότι οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς να το λαμβάνουν σαν βεβαιότητα, εξ ου και η αναστάτωση όταν δεν συμβαίνει. Επιπλέον δεν μπορούμε πάντα να σας λέμε τους λόγους για τις καθυστερήσεις, και εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να αλλάξουμε πορεία το συντομότερο όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό που πραγματικά πρέπει να ξέρετε είναι ότι ό,τι και να γίνει έρχονται, εμείς θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας προς εσάς. Αντιλαμβανόμαστε ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί και μπορούμε να το κατανοήσουμε καθώς πολύ σωστά περιμένατε δράση μέχρι τώρα με βάση όσα είχαν ειπωθεί πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε ότι όλα βαίνουν καλώς και στο τέλος δεν προβλέπονται μόνιμα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι για όλες τις πιθανές παραλλαγές που μπορεί να χρειαστούν για να σας φέρουν με ασφάλεια μέσα από την εναπομένουσα περίοδο μέχρι την Ανάληψη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να σας πω ότι απλά και μόνο η αναφορά σύλληψης κορυφαίων στελεχών της σκοτεινής ελίτ έφερε μια νέα αίσθηση ελπίδας. Όλες οι συνθήκες στη Γη χειροτέρευαν γρήγορα και οδεύατε προς την πλήρη κατάρρευση του πολιτισμού σας. Αντιδράσατε θετικά στα καλά νέα και αυτό σας έδωσε μια ώθηση γνωρίζοντας ότι οι υπεύθυνοι για την κατάσταση σας επρόκειτο να απομακρυνθούν - και έτσι είναι.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βούλα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου