Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

13.1.2011




 SaLuSa 13 Ιανουαρίου 2012

Έχετε μια παροιμία που λέει ότι «δεν υπάρχει ανόητος σαν έναν παλιό ανόητο» και αυτή θα μπορούσε να εφαρμοστεί στους Illuminati επειδή είναι από τις παλαιότερες γενιές. Έχουν προχωρήσει πολύ πιο πέρα από το χρονικό διάστημα που τους δόθηκε να παραιτηθούν και να επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που της οφείλεται και της το έχουν απαγορεύσει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Πνευματική Ιεραρχία τους πρόσφερε μια διέξοδο που θα εγγυάται την ασφάλειά τους, έτσι ώστε να μπορούν να κρατηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον έως ότου κληθούν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον σας. Απλά θέλουμε να βγουν από τη μέση, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς την Ανάληψη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε ότι θα προχωρήσει χωρίς παρεμβολές. Η τακτική των καθυστερήσεων δεν πρόκειται να τους πάει πουθενά, αφού η Θεία ημερομηνία για το άλμα προς τα εμπρός δεσπόζει πιο κοντά, κάτι που θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε ό, τι μέθοδο θέλουμε, για να κυριαρχήσουμε στους Σκοτεινούς. Οι υποστηρικτές τους έχουν λίγη δύναμη, αλλά είναι εξαπλωμένοι ευρέως και μακριά και αποτελούν κυρίως ενόχληση. Και αυτοί απογοητεύονται με τις ευθύνες τους, αφού το χρυσό αυγό δεν πρόκειται να βρεθεί στη φωλιά τους και θα διαπιστώσουν ότι θα πάρουν μικρή ανταμοιβή για ό, τι έχουν κάνει γι 'αυτούς.

Η προσέγγισή μας και αυτή των συμμάχων μας, έχει σχεδόν αποδομήσει την δομή εξουσίας που κρατούσε τους Σκοτεινούς ενωμένους. Αντιμετωπίζουν περισσότερη αντίδραση καθώς οι άνθρωποι ξυπνάνε γρήγορα σχετικά με το πώς ξεγελάστηκαν, και παρασύρθηκαν ώστε να πιστεύουν ότι τα μέτρα που ελήφθησαν στο όνομά τους ήταν προς όφελός τους. Στην πραγματικότητα, οι Σκοτεινοί δεν εργάστηκαν ποτέ για κανέναν άλλο, παρά μόνο για τον εαυτό τους ώστε να επιτύχουν το στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία. Προκάλεσαν την καταστροφή δύο μεγάλων πολιτισμών και ήταν πολύ κοντά να συμπληρώσουν και τη δική σας στον κατάλογο τους. Είναι πλέον πολύ αργά για να αλλάξουν τα σχέδιά τους, καθώς και η παρουσία μας έχει περιορίσει τις δράσεις τους για να εξασφαλιστεί η αποτυχία τους. Έτσι, αγαπητοί μας, ό, τι ακούτε ή διαβάζετε για αόριστες απειλές από αυτούς, να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλά που απομακρύνθηκαν από αυτούς. Ο βρυχηθμός τους μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον σαν την τίγρη χωρίς δόντια.

Έχουμε τις απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου σας, αλλά δεν μπορούμε να σας τις επιβάλλουμε, όμως θα είμαστε διακριτικοί και και θα δώσουμε ιδέες προς τα έξω ώστε να μπορείτε να τις βρείτε μόνοι σας. Πράγματι, κάποιες είναι γνωστές και συζητούνται ανοιχτά, αλλά χρειάζεται πολλή πειθώ για να προχωρήσουν. Οι άνθρωποι έχουν μια φυσική τάση να προσκολλώνται σε αυτό που έχουν, και χρειάζεται χρόνος για να τους πείσει κάποιος τα πλεονεκτήματα από κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, τα οφέλη της NESARA είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά χρειάστηκε μια μακρά εκστρατεία για να την τοποθετήσουν μπροστά σε εκείνους που θα μπορούσαν να έχουν αρκετή επιρροή ώστε να γίνει πραγματικότητα. Σαφώς η άφεση χρέους είναι η μόνη απάντηση για να βγουν πολλές χώρες από την τρύπα που έχουν πέσει και δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα να βγουν εξοφλώντας τα δάνειά τους. Ποιος θα έχει το θάρρος να φέρει αυτή την πρόταση προς τα εμπρός; κοιτάξτε γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι ένας προεδρικός υποψήφιος το ανέφερε. Είναι σαφές ότι θα υπάρξει μεγάλη αντίθεση σε αυτήν από άτομα με έννομο συμφέρον για τη διατήρηση του status quo, και τα χέρια τους πάνω στον πλούτο τους. Θα διαπιστώσετε ότι μόλις έρθουν νέες κυβερνήσεις και η παλιά φρουρά δεν θα έχει πλέον καμία εξουσία, θα αρχίσουν να έρχονται πολλά οφέλη μαζί. Υπάρχουν φυσικά προτεραιότητες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα υπάρχει καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τη στιγμή που θα μπορούσαμε να πούμε «το πεδίο είναι ελεύθερο».

Πρέπει να κρατήσουμε τα σχέδιά μας μυστικά, ακόμη και αν είναι γνωστές οι προθέσεις μας, και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Κινούμαστε ανάλογα με τις περιστάσεις, και το γεγονός ότι είμαστε πολύ ευέλικτοι είναι ο λόγος γενικά που είναι καλύτερο να μην δεσμευόμαστε σε ακριβείς ημερομηνίες. Ωστόσο, θα υπάρξει μια φορά, όταν οι Σκοτεινοί βγουν από τη μέση, που θα είμαστε πιο διαθέσιμοι αφού θα θέλουμε να σας κρατήσουμε ενήμερους και να σας συμπεριλάβουμε στις δραστηριότητές μας. Στο κατω-κάτω είναι η δική σας Γη, ο δικός σας κύκλος δυαδικότητας και η δική σας Ανάληψη και θέλουμε να έχετε κάθε μεγάλη εμπλοκή μέχρι τον έσχατο καιρό. Μερικά θέματα αφορούν υψηλή τεχνολογία και είναι προς το παρόν πάρα πολύ προχωρημένα για να συμμετέχετε, οπότε θα υπάρξουν εξαιρέσεις. Στο μέλλον πολλοί από εσάς πρόκειται να ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία στην εργασία τους, γι 'αυτό είναι σωστό να αρχίσετε να συνεργάζεστε μαζί μας. Θα προχωρήσω και θα πω ότι γι 'αυτό είστε εδώ σήμερα, και έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτή τη δουλειά. Οι Σκοτεινοί μπορεί να ήταν πολύ έξυπνοι ή θα μπορούσαμε να πούμε επιτήδειοι για να σας κοροϊδεύουμε σας τόσο πολύ καιρό, αλλά ως Όντα του Φωτός δεν θα επηρεάζεστε πια από τις πράξεις τους ούτε κατ’ ελάχιστον. Όπως και με κάθε ψυχή, αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό στις χαμηλές δονήσεις, όταν εστιάζετε υπερβολικά στις δραστηριότητές τους που επιφέρουν φόβο, έτσι ναι μεν να μαθαίνετε τι συμβαίνει, αλλά να προχωράτε γρήγορα και να το αφήνετε στο παρελθόν.

Η εποχή σας είναι τόσο ασταθής αλλά όμως, όταν αποστασιοποιείστε μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Σας δείχνει τι συμβαίνει όταν χάνετε το δρόμο σας και ξεχνάτε ότι είστε του Φωτός. Ενώ ήταν γνωστό ότι θα πέστε στις χαμηλότερες δονήσεις, ο βαθμός στον οποίο θα αποκοβόσασταν από τον αληθινό εαυτό σας ήταν άγνωστος. Αυτό ίσχυε για κάθε άτομο και σαφώς κάποιοι θα έπεφταν πιο χαμηλά από τους άλλους. Αυτό που είναι καταπληκτικό είναι η πρόοδος σας από τότε που στάλθηκαν στη Γη Όντα του Φωτός για να σας βοηθήσουν να ανεβείτε και πάλι. Σε μόλις δύο αιώνες έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο πλέγμα φωτός γύρω από τη Γη, και η παρουσία του έχει βοηθήσει να μετασχηματιστεί ένα μεγάλο μέρος του σκότους που υπήρχε. Αυτό με την σειρά του, επέδρασε στη μείωση της δύναμης της σκοτεινής ενέργειας, και βοήθησε τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από την κατοχή τους. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και η επιτυχία της οφείλεται στην έντονη επιθυμία σας να εγκαθιδρυθεί το Φως και πάλι στη Γη.

Από εδώ πού είμαστε από πάνω σας και κοιτάζοντας προς τα κάτω στην όμορφη Γη σας, θλιβόμαστε όταν βλέπουμε την έκταση της ζημιάς που έχει γίνει. Η Μητέρα Γη ήταν κάποτε ο Κήπος της Εδέμ και ένας από τους πιο όμορφους πλανήτες στο Σύμπαν. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να αναιρέσουμε όλες τις ζημιές και να διορθώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να αποκατασταθεί όπως ήταν στην αρχή-αρχή. Από εκεί θα προχωρήσουμε περαιτέρω και θα προσθέσουμε ό, τι συντονίζεται μαζί σας για να την κάνουμε ένα θαυμαστό πλανήτη, που θα είναι το κόσμημα στο στέμμα του Θεού. Πιστέψτε μας Αγαπητοί μας, δεν θα έχετε κανένα περιορισμό, και πόσο ευτυχείς και χαρούμενοι θα είμαστε όλοι.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και απολαμβάνω αυτή την περίοδο που σας έχει φέρει σε νέα ύψη, επειδή μπορείτε να αισθανθείτε πόσο κοντά είστε στην Ανάληψη. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τώρα θα αποζημιωθεί, καθώς ανοίγει ο δρόμος σας προς την επιτυχία και οι προετοιμασίες σας έρχονται σε πέρας με την ευλογία του Θεού.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki
c

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/



First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου