Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

27.1.2012




 SaLuSa 27 Ιανουαρίου 2012

Αν ακούτε και βλέπετε προσεκτικά τα πάντα γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα οδεύουν προς μια ηχηρή νίκη για το Φως. Υπάρχει μια τόσο ισχυρή δυναμική προς την κατεύθυνση αυτή που θα είναι ασταμάτητη, και αυτό σημαίνει ότι τα θετικά της σημάδια θα είναι εκεί εμφανή σε όλους. Εσείς μαθαίνετε μόνο ένα μικρό μέρος των εξελίξεων που συμβαίνουν και οι Σκοτεινοί φυσικά θα προτιμούσαν να είχατε μείνει στο σκοτάδι. Ωστόσο, οι γενναίες ψυχές συνεχίζουν να προχωράνε προς τα εμπρός με κάποιο κίνδυνο για τους ίδιους και είναι έτοιμοι να σας ενημερώσουν για τις κρυφές δραστηριότητες των Illuminati. Στην πραγματικότητα βοηθάνε να βγει η αλήθεια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κατακλύσει αμέσως τους ανθρώπους. Αυτό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορέσουν να βγάλουν ολόκληρες τις ειδήσεις, δεν θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο σοκ, κάτι που σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα συνέβαινε. Μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τον τρόπο με τον οποίο έχει κυκλοφορήσει σιγά-σιγά η αλήθεια για την 9 /11 και τώρα έχει φτάσει στο σημείο που λίγοι άνθρωποι δεν θα την έχουν μάθει. Η αλήθεια είναι παντελώς έτοιμη να βγει και δεν είναι πλέον αμφίβολη, καθώς υποστηρίζεται από εκατοντάδες εμπειρογνώμονες των οποίων οι αποδείξεις είναι επαγγελματικά κατοχυρωμένες.

Αγαπημένοι μας, περιμένετε υπομονετικά για την κατάλληλη ευκαιρία, καθώς πολλά έχουν ετοιμαστεί εκ των προτέρων τα οποία θα επιτρέψει τις αποκαλύψεις να έρθει και να ξεχειλίσουν προς τα έξω. Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες θα είναι εύκολο να αποκαλυφθούν και οι υπεύθυνοι δεν θα έχουν καμία κρυψώνα, αν και προετοιμάζονται για τη διαφυγή τους. Θα είναι αρκετά ανώφελο γι 'αυτούς να φανταστούν ότι με την προηγμένη τεχνολογία μας, δεν θα είμαστε σε θέση να τους εντοπίσουμε. Η μοίρα τους δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα για εμάς, η οποία είναι σφραγισμένη έτσι κι αλλιώς. Πρώτο μας μέλημα είναι η ανακοίνωση σε σας για την παρουσία μας, γιατί αυτό θα μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε μαζί σας ελεύθερα. Μαζικές προσγειώσεις σαφώς και θα ακολουθήσουν αλλά μην περιμένετε να γίνουν και τόσο γρήγορα, να είστε βέβαιοι όμως ότι θα γίνουν. Είμαστε σε αναμονή για κάθε ενδεχόμενο, με σκοπό να προωθήσουμε την επίτευξη ουσιαστικού οφέλους για τους Εργάτες του Φωτός.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα στις υποθέσεις σας, που δεν είναι αμέσως εμφανές πόση πρόοδος έχει σημειωθεί. Πιέζουμε όμως τους συμμάχους μας να επιταχύνουν τις προετοιμασίες τους για τις τελικές ενέργειες που θα απομακρύνουν τους κορυφαίους παίκτες των σκοτεινών. Όπως χωρίς αμφιβολία θα καταλάβετε, το γεγονός ότι όλοι εσείς στη Γη είστε σε επαρκή εγρήγορση να συνεργαστείτε μαζί μας, είναι ουσιαστικής σημασίας για την έκβαση. Δεν μπορούμε απλά να εμφανιστούμε και να «καταλάβουμε τη Γη», καθώς αυτό θα εκλαμβάνονταν σαν παραβίαση της υπευθυνότητας σας να σφυρηλατήσετε το δικό σας μέλλον, αλλά γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν το κάνουμε. Αγαπητοί μου, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα έχουμε ένα σημαντικό ρόλο να παίξουμε τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους, και μέχρι τότε μένουμε κυρίως στο παρασκήνιο όπου εργαζόμαστε μαζί σας για την επιτυχία. Έχουμε λάβει ορισμένα προνόμια που μας επιτρέπουν μεγαλύτερη εισροή σε κάποια θέματα, και ζωτικής σημασίας για το μέλλον είναι η Μέση Ανατολή. Μας έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό η εξουσία να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουμε την ειρήνη και να προλάβουμε έναν άλλο πόλεμο.

Η παγκόσμια ειρήνη έρχεται και οι κυβερνητικές αλλαγές που κοντεύουν να γίνουν, θα εξασφαλίσουν ότι φέρνουν ειρηνικές αλλαγές διαρκείας σε όλο τον κόσμο. Οι ενέργειες της παλιάς πραγματικότητας θα διαλυθούν ή θα διοχετευτούν σε πιο θετικά κανάλια και οι ένοπλες δυνάμεις θα μετατραπούν σε δυνάμεις διατήρησης της ειρήνης. Οποιαδήποτε μορφή όπλου θα καταστραφεί εκτός από αυτά που χρησιμοποιούνται καθαρά και μόνο για αμυντικούς σκοπούς. Αυτό θα σας ευθυγραμμίσει με μας και θα έρθει σε συμφωνία με τα πιστεύω μας που βασίζονται στην ειρήνη και την αγάπη. Η χαρά μας θα μεγαλώσει σημαντικά όταν διαπιστωθεί ότι όλες οι πυρηνικές συσκευές έχουν αφοπλιστεί. Οι σκοτεινοί σας σκόπευαν να πάνε τέτοια όπλα στο Διάστημα και τη Σελήνη σας, αλλά εμείς τους ενημερώσαμε ότι αυτό δεν επιτρεπόταν. Αγνόησαν αυτή την εντολή και συνέχισαν να προσπαθούν να καθιερώσουν ένα διαστημικό πρόγραμμα όπλων, αλλά αυτό αποτράπηκε.

Όπως έχουν μάθει οι άνθρωποι σας, μπορείτε όχι μόνο να πετάξετε μακριά στο διάστημα και να αλληλεπιδράσετε με άλλες μορφές ζωής. Αυτό το είδος της Συμπαντικής ελευθερίας υπήρχε στο παρελθόν και θα γεμίσει πολλά κεφάλαια στην ιστορία σας, αλλά με τη σταδιακή εξαφάνιση των εμπολέμων ή ομάδων ανταρτών τώρα υπάρχει ουσιαστική ειρήνη. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές και αναληφθείτε, είστε προς το παρόν οι μόνες φυλές που εξακολουθούν να κάνουν πόλεμο η μία με την άλλη. Η συναίσθηση της ηλιθιότητας του πολέμου που δεν ωφελεί κανέναν ούτε καν τους λεγόμενους νικητές, τελικά έρχεται στις ψυχές μετά από τις ατέλειωτες εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια πολλών ζωών. Καταλάβετε ότι όπως όλα τα άλλα στα οποία συμμετέχετε, θα κατανοήσετε πλήρως μεταξύ των ζωών σας τις συνέπειες των πράξεών σας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την πραγματική εμπειρία του να ανοίξετε τα μάτια σας στην αλήθεια, και αυτό είναι ο λόγος που η Γη ήταν μια τέτοια υπέροχη παιδική χαρά για να ξεδιπλώσετε τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας.

Τώρα πολλοί από εσάς μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στην ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε ότι το επίπεδο της συνειδητότητάς σας έχει αυξηθεί από τις εμπειρίες σας. Έχετε φθάσει σε ένα στάδιο όπου οι παλιοί δρόμοι δεν πληρούν πλέον τις προσωπικές σας επιθυμίες, και επιδιώκετε υψηλότερα επίπεδα ζωής, όπου η Αγάπης και το Φως υπάρχουν σε αφθονία. Είστε ακριβώς εκεί που αναμένονταν να είστε μετά από τόσες ζωές στη δυαδικότητα, όπου δοκιμάστηκε η ικανότητά σας να βρείτε και να κρατήσετε το Φως σας για ακόμη μια φορά. Με τη βοήθεια που δέχεστε τώρα, διέρχεστε μια περίοδο έντονης αφύπνισης, και είναι μια υπέροχη στιγμή για εκείνους που φιλοδοξούν να εξυψωθούν. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία ανάληψης σαν αυτή που είστε έτοιμοι να ζήσετε, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό αρπάξτε την με και τα δύο χέρια, εστιάστε την ενέργειά σας σε αυτήν και θα είναι δική σας, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να είναι δύσκολο να το πετύχετε. Στην πραγματικότητα, θα το βλέπαμε σαν μια απλή πρόκληση που μπορούν να ξεπεράσουν οι εργάτες του Φωτός. Καταστήστε την πρόθεσή σας σαφή και βάλτε την ενέργειά σας σε όλα αυτά που κάνετε, διασφαλίζοντας ότι είναι ευεργετικά και πρόκειται να ανεβάσουν τις δονήσεις σας. Είστε ένα ον της Αγάπης και του Φωτός, ζήστε ανάλογα κατά το δυνατόν περισσότερο, και θα παρατηρήσετε αναμφισβήτητα τις αλλαγές που γίνονται στον εαυτό σας.

Είμαι SaLuSa από τον Σείριο, και ενώ δεν είχαμε όλοι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ζωές πάνω στη Γη, κατανοούμε τη φύση των εμπειριών σας. Όλοι σας προσφερθήκατε εθελοντικά γι’ αυτό και επιλέξατε ένα δύσκολο και εξαιρετικά προκλητικό τρόπο ζωής. Τώρα μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς από το χρόνο σας στη γη, και εμείς περπατάμε δίπλα σας στο δρόμο σας προς την Ανάληψη. Εμείς σας περιβάλλουμε με την αγάπη μας και τις ευλογίες μας, σαν θαυμάσιες ψυχές του Φωτός.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου