Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 8 Μαίου 2015SaLuSa,  8 Μαίου 2015

Χαιρόμαστε που ο κόσμος αρχίζει κι αποδέχεται πως οι αλλαγές έχουν πραγματικά αρχίσει να εκφράζονται. Φυσικά απαιτείται υπομονή μέχρι να συμβεί το πρώτο γεγονός την κατάλληλη εκείνη στιγμή που θα έχει αποκτήσει σταθερές βάσεις, με αυτούς που εμπλέκονται σε αυτό να είναι απολύτως προετοιμασμένοι. Η άφιξη του σημείου αυτού πήρε καιρό, καθώς οι ετοιμασίες απαιτούν τη συνεργασία πολλών κρατών. Όλα όμως προχωρούν καλά και όταν σας πούμε ότι η αλλαγή έρχεται σύντομα, θα είναι ένδειξη του πόσο πολύ το σχέδιο έχει προχωρήσει. Η κάθαρση  θα συνεχίσει κανονικά, και όταν τα κύρια ζητήματα εξαγνιστούν θα περάσει γρήγορα στο παρασκήνιο. Οι υπόλοιπες αλλαγές που θα ακολουθήσουν βρίσκονται ήδη σε φάση ανάπτυξης και όταν όλες τους θα έχουν ξεκινήσει, θα έχετε μια σειρά από αλλαγές τις οποίες θα καλωσορίσετε. Όταν μάθετε για τα καλά τι σας επιφυλάσσεται, νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι άξιζε η προσμονή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τίποτε δε μπορεί να αποτρέψει την υλοποίηση του μέλλοντος από το πώς σας το έχουνε πει.


Ένα σίγουρο σημάδι των αλλαγών είναι ο τρόπος με τον οποίο ακόμα βιώνετε την επιτάχυνση του χρόνου. Κοιτάζοντας τριγύρω, εύκολα βλέπετε ότι και η Μητέρα Φύση βρίσκεται επίσης σε κίνηση. Ίσως οι πιο αισθητές αλλαγές είναι το λιώσιμο των παγετώνων με την αύξηση της θερμοκρασίας των ωκεανών, και τις σταδιακές αλλαγές των εποχών σας που δεν απέχουν πια τόσο μεταξύ τους όπως παλιά. Όλες αυτές οι αλλαγές σας οδηγούν σε μια νέα και θαυμαστή περίοδο, η οποία πραγματικά θα εδραιώσει τη Νέα Εποχή. Κάποιοι από εσάς δε μπορείτε να φανταστείτε πώς γίνεται αυτά να επιτευχθούν τόσο σύντομα, θυμηθείτε όμως ότι διαθέτουμε προηγμένες τεχνολογίες που ούτε τις αντιλαμβάνεστε ακόμα. Όλες οι αλλαγές θα είναι γρήγορες, και θα θέσουν  τους θεμέλιους λίθους επάνω στους οποίους θα χτιστούν όλα όσα απαιτούνται για την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας.  

Στο μεταξύ, η παρουσία σας επάνω στη Γη θα βοηθήσει στην ύπαρξη ενός μέτρου γαλήνης, καθώς το Φως σας είναι πολύ πιο ισχυρό από ό,τι φαντάζεστε. Πραγματικά, αρκετοί από εσάς που έχετε αφυπνιστεί υπηρετείτε το συμβόλαιο της ζωής σας και το κάνετε πραγματικότητα. Είσαστε οι πρόδρομοι της Νέας Εποχής και έχετε αφυπνιστεί απέναντι στο σκοπό σας για να εγκαθιδρύσετε το Φως σας επάνω στη Γη. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτού, κι ακολουθούμε πάντοτε την πρόοδό σας και εξασφαλίζουμε την ανεπηρέαστη δράση σας.  Προετοιμαζόσασταν για ετούτη τη στιγμή επί πολλές ζωές, και έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την αφοσίωσή σας στους σκοπούς σας. Στην παρούσα περίοδο υπάρχουν Κυβερνήσεις που πρόκειται να αλλάξουν. Προφανώς η Νέα Εποχή δε μπορεί να ξεκινήσει πραγματικά πριν να βρεθούν στη θέση τους οι κατάλληλοι άνθρωποι οι οποίοι να σας εκπροσωπούν. Το σχέδιο που θα φέρει αυτές τις αλλαγές υπάρχει ήδη, μαζί με πολλά ακόμα, και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσει. Οπότε παρότι ακόμα δεν κατέχετε λεπτομέρειες, εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε δράση όταν μας δοθεί η εξουσία να προχωρήσουμε.

Θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι οι σκοτεινοί σας έχουν στην κατοχή τους εδώ και κάποιο καιρό διαστημόπλοια που εύκολα μπορεί να τα περάσετε για εξωγήινα, γι’ αυτό προσέξτε να μην κατηγορήσετε αμέσως εμάς εάν αυτοί προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν με μια ψεύτικη επίθεση. Είναι ένα από τα τελευταία πράγματα στα οποία θα καταφύγουν προσπαθώντας να δημιουργήσουν χάος και να καθυστερήσουν το αναπόφευκτο. Να είσαστε σίγουροι ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα τους έχουμε από κοντά και πως θα συνεχίσουμε να περιορίζουμε τις δραστηριότητές τους όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε. Οι καιροί του τέλους θα γιορταστούν με τη νίκη του Φωτός και τονίζουμε ξανά πως τίποτε δε μπορεί να αλλάξει αυτό το αποτέλεσμα. Όπως θα λέγατε, οι σκοτεινοί τα πήγαιναν καλά, αλλά δεν θα τους επιτρέπονταν ποτέ να κάνουν οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει τη Γη. Η βαλίτσα τους πήγε μακρυά και τώρα περιορίζονται για το πόσο μακρύτερα μπορούνε να την πάνε. Θα έρθει η ώρα που θα απελαθούν από τη Γη για να συνεχίσουν με τα δικά τους αλλού. Πάντοτε υπήρχε κάποιο σχέδιο σχετικά με την εξέλιξη του Ανθρώπου κι αυτό έφτασε πια στο τελικό του στάδιο σε τούτη τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ο κόσμος στον οποίο ζείτε έχει δημιουργηθεί από τον Άνθρωπο και τον φτιάξατε χρησιμοποιώντας την ελεύθερη βούλησή σας. Καθώς είχατε επιθυμίες ή σκέψεις για τη δημιουργία πραγμάτων για την εξέλιξή σας, σας ενέπνεαν εκείνοι που σας έδειχναν το δρόμο. Συνεπώς, σε τελευταία ανάλυση, η τελική απόφαση ήτανε δική σας. Διαθέτετε κάποιες αποδείξεις από περασμένους πολιτισμούς, και ξέρετε πως είχατε πολλές ενσαρκώσεις κατά τη διάρκεια διαφόρων περιόδων μέσα στο χρόνο.  Κάθε κύκλος σας επέτρεπε να δοκιμάζετε τις σκέψεις σας μέσα στο χρόνο, έως τώρα όμως αυτές οι περίοδοι τελείωναν με την κατάρρευση των πολιτισμών σας. Αυτή τη φορά εντούτοις, έχετε ανυψωθεί πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις και έχετε κερδίσει τη θέση σας μέσα στις ανώτερες.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Άνθρωπος είχε κάθε ευκαιρία μπροστά του για να προοδεύσει, συχνά όμως αυτές καταστρέφονταν και αποτύγχανε να φτάσει στο δυναμικό της επιτυχίας του. Στον παρόντα κύκλο σας η υλιστική σας πρόοδος έχει κατακρατηθεί, η πνευματική σας πρόοδος όμως έκανε άλματα μπροστά. Όσοι από εσάς πετύχατε θα επαινεθείτε, γιατί αυτό δεν ήτανε απλά το αποτέλεσμα της παρούσας σας ζωής, αλλά μιας συνεχιζόμενης ανόδου προς την πνευματική συνειδητοποίηση διαμέσου πολλών ζωών. Η δύναμή σας κείτεται στη δυνατή σας πίστη στην αλήθεια που βρήκατε μέσα στον εαυτό, παρά τους πολυάριθμους περισπασμούς που θα μπορούσαν να σας αποκλίνουν. Αυτός είναι ο λόγος, Αγαπημένοι Μας, που ορθώνεστε ψηλά, μα με μετριοφροσύνη, μέσα στην αλήθεια σας, και είσαστε φάροι φωτεινοί του Φωτός μέσα στο σκοτάδι που απλώνεται επάνω στη Γη. Η παρουσία σας διασφάλισε τη λήξη του κύκλου σε τόνο υψηλό με όλους όσους είναι του Φωτός να ωφελούνται.  

Συνεχίστε να κοιτάζετε μπροστά κι αφήστε τα απομεινάρια του παρελθόντος εκεί που είναι, καθώς με τον καιρό δε θα παίζουν πια κανένα ρόλο στις πνευματικές σας ανάγκες, έχοντάς σας ήδη εξυπηρετήσει καλά. Η εμπειρία ενίσχυσε τη δύναμη και την ικανότητά σας να προσπερνάτε οποιαδήποτε εμπόδια συναντάτε. Είσαστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που φαντάζεστε και μένει να συνειδητοποιήσετε το πλήρες δυναμικό σας. Αυτό θα γίνει πολύ συντομότερα απ’ ό,τι πιθανόν να νομίζετε, και βάση αυτού σύντομα θα απολαμβάνετε τα βιώματά σας μέσα στις θετικές δονήσεις.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και θα είμαστε πάντοτε κοντά σας να σας βοηθάμε στην πορεία σας, θα έρθει όμως η ώρα που θα γίνετε Γαλαξιακά Όντα όπως ήδη είμαστε εμείς. Αυτό είναι το πεπρωμένο σας, και θα επιστρέψετε πολύ μεγαλύτεροι απ’ ό,τι πριν φύγετε. Είθε τα ταξίδια σας να σας εκπληρώνουν και να είναι ευτυχισμένα καθώς θα αφυπνίζεστε πλήρως στο Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.

ΙστοσελίδαTree of the Golden Light
   
Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου