Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 15 Μαΐου 2015


SaLuSa, 15 Μαΐου 2015

Ο δρόμος μπροστά καθαρίζει για πολλούς, αλλά οι καταστάσεις που παραπλανούν είναι τόσες πολλές, που σας κάνουν να μην είσαστε ποτέ σας σίγουροι για το εάν ακολουθείτε το σωστό μονοπάτι. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε για το ποιες είναι οι προσωπικές σας προσδοκίες, και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για ν’ αποφασίσετε εάν οδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι επιθυμητό να έχετε σκοπό στη ζωή σας απ’ το να υπάρχετε άσκοπα, παρόλα αυτά όμως, όλες οι καταστάσεις απευθύνονται στην ανάγκη που έχετε για τη μάθηση συγκεκριμένων μαθημάτων και βοηθούν στην εξέλιξή σας. Να θυμόσαστε ότι τίποτε δεν έρχεται στη ζωή σας τυχαία, παρότι μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι άμεσα προφανές. Εσείς είσαστε, Αγαπημένοι Μας, οι υπεύθυνοι για το μονοπάτι που ακολουθείτε στη ζωή σας με την ελεύθερη βούληση που σας δόθηκε. Έχετε όμως πάντοτε συμφωνήσει και σε ένα σχέδιο ζωής πριν την ενσάρκωσή σας, και θα πρέπει να λαμβάνεται και αυτό υπ’ όψη.


Όλα θα σας αποκαλυφτούν αφότου επιστρέψετε στις ανώτερες διαστάσεις, και είναι η ώρα να κάνετε την αυτό-αξιολόγησή σας, αφού αυτό που καταγράφεται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μονάχα η αλήθεια. Να ξέρετε ότι σας υποστηρίζουν πολλές ψυχές στο δρόμο σας, επιθυμώντας για εσάς τη βέλτιστη κατάληξη. Αλλά οι άνθρωποι με το να είναι αυτό που είναι μπορεί να χάσουν το σκοπό τους όταν περιπλέκονται μέσα στα γήινα συναισθήματα. Ο αυτοέλεγχος είναι κάτι που διδάσκεστε διαρκώς, καθώς δίχως αυτόν θα ήσασταν κυριολεκτικά μια χαμένη ψυχή. Αφήνετε πίσω σας μιαν Εποχή που ήταν μία από τις πιο αιματηρές που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, όπου επαναλαμβάνατε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη. Το εγώ σας οδήγησε σ’ ένα μονοπάτι καταστροφικό, όμως ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί από εσάς που στραφήκατε προς το Φως, και συνειδητοποιήσατε ότι οι επιλογές που θα σας βγάλουν απ’ τη δύσκολη αυτή θέση είναι αυτές που βασίζονται στην αγάπη. Αλήθεια είναι ότι στο τέλος θα δείτε τη ματαιότητα των συνεχιζόμενων πολέμων, και θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να προωθήσετε την ειρήνη και την καλή πρόθεση.

Γιατί να μην οικοδομείτε ευημερία αντί να καταστρέφετε ζωές και περιουσίες, προκαλώντας θλίψη και κακουχίες; Πού είναι το κέρδος από τον έλεγχο της γης του πλανήτη και των θησαυρών; Ήρθαν και έφυγαν πολλά βασίλεια παρά το μεγαλείο που είχαν καταφέρει, και το μάθημα είναι σαφές πως τίποτε δεν κρατάει για πάντα μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Πόσο πια θα πάρει να συνειδητοποιήσει ο Άνθρωπος ότι όλοι σας είσαστε Αδέλφια που βαδίζετε στο ίδιο μονοπάτι; Δε θα είχε συνεπώς νόημα να βοηθάτε ο ένας τον άλλον για να φτάσετε στην επιτυχία; Τείνετε να κρίνετε κάποιον βάση του πλούτου και της θέσης του μέσα στην κοινωνία, την ώρα που οι ρόλοι μπορούν άνετα ν’ αλλάζουν από τη μια ζωή στην άλλη ανάλογα με τις εμπειρίες που χρειαζόσαστε. Ο Άνθρωπος έχει δημιουργήσει τις δικές του εμπειρίες αλλά ο χρόνος πια τελειώνει τώρα που ξεκίνησε η Νέα Εποχή. Εξαρτάται πλέον από την κάθε ψυχή προς τα πού πάει με τη ζωή της, και για το εάν είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά. Οι ανώτερες διαστάσεις σας γνέφουν, αλλά δε γίνεται απλά να μπείτε μέσα σ’ αυτές δίχως να έχετε πρότερα ανυψώσει τις δονήσεις σας.
Καθώς ασχολείστε με τις προσωπικές σας ανάγκες, εμείς σχεδιάζουμε το καλωσόρισμα αυτών από εσάς που έχουνε ήδη αποφασίσει να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για ν’ ανυψωθούν. Καταλαβαίνετε πως με το να κρατείστε σταθερά επάνω στο μονοπάτι σας, προοδεύετε και μπορείτε να απορρίπτετε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Υπάρχουν πολλοί περισπασμοί, αλλά είναι τα λείψανα μιας Εποχής που σύντομα θα περάσει, και θα τ’ αφήσετε πίσω. Έχετε ν’ ανακαλύψετε πράγματα θαυμαστά που θα σας κάνουν να τρέξετε προς τις ανώτερες διαστάσεις, κι όλα τα προβλήματα και τα ζητήματα που πριν αντιμετωπίζατε θα εξαφανιστούν. Δεν έχουν αυτά πουθενά θέση με την αύξηση των δονήσεων και θα ξέρετε ότι έχετε πραγματικά αναληφθεί. Καλώς κερδίσατε το έπαθλο με την αφοσίωσή σας στο Φως, και την καθαρή σας πρόθεση ν’ αφήσετε πίσω οτιδήποτε λιγότερο. Τιμή σε εσάς που διασφαλίσατε τη θέση σας μέσα στο μέλλον, ανυψώνοντας τον εαυτό σας μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Παντού τριγύρω σας υπάρχουν ενδείξεις του πόσο βαθιές είναι οι αλλαγές που επηρεάζουν τη Γη σας. Η γη και οι ωκεανοί όλα τους αλλάζουν, κι αυτό αποτελεί μέρος της αποκατάστασης της Γης. Ο Άνθρωπος τα έχει μολύνει σοβαρά και στ’ αλήθεια η Γη θα είχε πεθάνει εάν εμείς δεν τελούσαμε συχνά εξαγνισμούς. Πραγματικά, εάν τα πράγματα ξέφευγαν από τον έλεγχό μας, η καταστροφή θα ήταν σίγουρα αμετάκλητη. Αγαπημένοι Μας, οι εμπειρίες σας δεν πήγανε χαμένες και τα μαθήματα που διδάχτηκαν ήταν πολύτιμα. Εντούτοις, όσο οι σκοτεινοί παραμένουν επάνω στη Γη υπάρχει συνεχής απειλή προς το περιβάλλον που εποπτεύουμε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα τους επιτρέψουμε να καταστρέψουν και να ερημώσουν τη Γη. Η Εποχή αυτή θα φέρει επιτυχία στον Άνθρωπο στην αναζήτησή του για την αλήθεια της ύπαρξής του και για το υπέροχο μέλλον που κείτεται μπροστά.

Τα τελευταία 100 χρόνια συντέλεσαν στην αφύπνιση πολλών ψυχών που τόσο πολύ είχαν βυθιστεί μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, χάνοντας επαφή με τον πραγματικό τους εαυτό. Κάποιες από αυτές ζουν ακόμα μέσα στον ψεύτικο κόσμο που δημιουργήσατε, αλλά καθώς οι δονήσεις συνεχίζουν ν’ ανυψώνονται, σταδιακά θα κατανοήσουν την αλήθεια. Πάντοτε θα έχουνε τριγύρω τους εξελιγμένες ψυχές αναμένοντας τα σημάδια της αφύπνισής τους, για να μπορέσουν να οδηγηθούν συνεχίζοντας το δρόμο τους προς το Φως. Η λήξη του κύκλου όπως αυτού που τώρα περνάτε είναι συχνά πολύ απαιτητική, καθώς καθαρίζει το κάρμα που μαζεύτηκε επί τόσο καιρό. Κι αυτό δεν αφορά μονάχα τα άτομα αλλά επίσης και τα Έθνη που προώθησαν τις δικές τους αντιλήψεις αντί της αλήθειας. Μια μονάχα αλήθεια υπάρχει, κι αυτή είναι απλά η ‘Αγάπη’, και σας γίνεται ολοένα και πιο προφανής καθώς εξελίσσεστε. Οι καιροί του διαχωρισμού έχουν τελειώσει κι ο Άνθρωπος θα συνειδητοποιήσει στο μέλλον πως καθότι Όλοι σας είσαστε Ένα, δεσποτισμός δε χωράει.  

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και πάντοτε χαίρομαι να σας βοηθάω να απολαμβάνετε τις εμπειρίες σας. Όταν θα καταλάβετε πως δεν υφίσταται πράγμα σαν το θάνατο της ψυχής, αυτό θα σας πάρει το φόβο του θανάτου και θα σας κάνει να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις εμπειρίες σας. Θα συνειδητοποιήσετε επίσης ότι έχετε πολλές ζωές για να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για προκλήσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να εξελιχθείτε, και όπως σας έχουμε συχνά τονίσει, μαζί σας έχετε Οδηγούς και άλλους διάφορους αόρατους βοηθούς. Διατηρήστε την πίστη σας στην πρόθεσή σας να ταξιδέψετε στο μονοπάτι σας και να κινηθείτε κοντύτερα προς το Φως, γνωρίζοντας ότι στο τέλος θα το φτάσετε. Οι ανάγκες σας δεν έχουν χρονικά όρια, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χρόνος όπως τον ξέρετε. Σας στέλνω πάντοτε την Αγάπη μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey

Webpage: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου