Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 22 Μαιου 2015


SaLuSa, 22 Μαιου 2015


Ο χρόνος συνεχίζει να περνάει πολύ γρήγορα και θα συνεχίσει με τον τρόπο αυτό, ανακουφίζοντας πολλούς από εσάς με τις πολλές αλλαγές που βιώνετε. Αυτό ήτανε αναμενόμενο, καθώς αντιμετωπίζετε την κάθαρση του εναπομείναντος κάρμα που συσσωρεύτηκε επί τόσο πολύ καιρό. Θα έρθει η ώρα που όλο αυτό κυριολεκτικά θα ολοκληρωθεί, και θα ‘ναι τότε καθαρό και το μητρώο σας άδειο. Η επικέντρωσή σας σε όλα όσα είναι θετικά θα διασφαλίσει την παραμονή σας επάνω στο μονοπάτι του Φωτός, και οι καιροί του τέλους θα είναι για σας μια περίσταση κατά την οποία θα αποκτήσετε επίγνωση της μέσα σας ολοκλήρωσης. Αυτή θα έρθει με ένα αίσθημα γαλήνης και κατανόησης του ότι όλα πάνε καλά. Θα σας είναι ευκολότερο να ζείτε μέσα στο ‘Τώρα’ και η ζωή θα είναι πιο ευχάριστη καθώς επικεντρώνεστε στο Φως. Οι παλιές δονήσεις θα έχουν μικρή ή ανύπαρκτη έλξη πια επάνω σας, και θα γνωρίζετε το δίχως άλλο ότι βρίσκεστε υπό ανάληψη. Είναι σα δύο κόσμοι να περιπλέκονται, στην πραγματικότητα όμως αυτοί θα διαχωρίζονται αφού οι ανώτερες δονήσεις σας εξυψώνουν. Με δική σας επιλογή αφήνετε πίσω τις παλιές δονήσεις, έχοντας μάθει τα μαθήματα που αυτές είχαν να σας δώσουν. Η ζωή εκείνων που επιθυμούν να παραμείνουν θα συνεχίσει όπως και πριν, ακόμα κι αν θα πρέπει αυτοί να μεταναστεύσουν σε μια καινούρια Γη. Να είσαστε σίγουροι ότι το σχέδιο για τον Άνθρωπο είναι τέλειο κι ότι κάθε ψυχή θα βρεθεί ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι. Εάν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστείτε κάποιους φίλους σας να μην απελπίζεστε, γιατί εφόσον ο σύνδεσμός σας αυτός διαμορφώθηκε με αγάπη, θα μπορείτε πάντοτε να τον ανανεώνετε. Να θυμόσαστε πως σε κάποια φάση μέσα στο μέλλον όλα θα είναι μέσα στο ‘Τώρα’, όπου θα μπορείτε τότε να μετακινείστε ακαριαία με τη δύναμη του νου.


Προς το παρόν μπορείτε ν’ αρχίσετε να φαντάζεστε το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, και τη χαρά και την ευτυχία που αυτό θα σας φέρει. Κάποιες ψυχές θ’ ανησυχήσουν σχετικά με τη διατήρηση παλιών σχέσεων, να θυμόσαστε όμως ότι θα μπορεί πάντοτε να επιτευχθεί επαφή με τη θέση μιας σκέψης, κι εφόσον η ψυχή αυτή είναι ελεύθερη θα μπορείτε να συνδέεστε. Συγκριτικά με την ελευθερία που θα αποκτήσετε, η Γήινη εμπειρία θα μοιάζει σα να βρισκόσασταν μέσα σε ‘φυλακή’ εξαιτίας απλά των περιορισμών που απαιτούνταν και που διασφάλιζαν τη μη παρέμβαση στις ζωές σας. Δημιουργήσατε την πραγματικότητά σας και επιβάλλονταν να βιώσετε αυτό που δημιουργήσατε. Είναι ο μόνος τρόπος να μάθετε να χειρίζεστε μια τέτοια δύναμη, κι αυτή θα σας υπηρετήσει καλά όταν θα έχετε την απόλυτη ελευθερία να κινείστε μέσα στις ανώτερες διαστάσεις του Γαλαξία. Πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε αφυπνιστεί όσον αφορά το αληθινό σας δυναμικό, και γνωρίζετε ότι έχετε αφυπνιστεί κι έχετε επεκτείνει τη συνειδητότητά σας. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να γίνετε έτοιμοι να κάνετε τα τελευταία σας βήματα και να απογίνετε Όντα Γαλαξιακά. Δε θα ‘ναι κάτι καινούργιο αυτό για σας, καθότι επιστρέφετε σε ένα επίπεδο στο οποίο είχατε πρότερα καταφέρει να φτάσετε. Ρίξατε τις δονήσεις σας για να βιώσετε τις χαμηλότερες, και τώρα πολλοί από εσάς είσαστε έτοιμοι να διεκδικήσετε πίσω τις ανώτερες. Είσαστε πολύ σπουδαιότεροι απ’ ό,τι ενδεχομένως μπορείτε να φαντάζεστε, καθώς περνάει όμως ο καιρός θα μπορέσετε να θυμηθείτε τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Έχοντας ξοδέψει τόσες πολλές ζωές επάνω στη Γη με μια συνειδητότητα περιορισμένη, θα απογίνετε τελικά Ένα ξανά με τον Ανώτερό σας Εαυτό αποκτώντας πληρότητα. Οι καιροί μπροστά είναι συναρπαστικοί και θα επιλέξετε την επόμενή σας εμπειρία καθότι η εξέλιξη συνεχίζει αέναα. Ύστατος σκοπός είναι να επιστρέψετε στον Θεό, αλλά αυτό προς το παρόν απέχει ακόμα πολύ. Όπως πάντα, παρακολουθούμε κάθε δραστηριότητα επάνω στη Γη και τριγύρω της, κοιτώντας να σταματάμε τις πολεμοχαρείς φατρίες πριν προκαλέσουν έναν ακόμα Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης προσέχουμε για ανεπιθύμητους εισβολείς κρατώντας τους πίσω, καθότι η Γη είναι όπως θα λέγατε ‘απαγορευμένη ζώνη’. Κάποιες φορές επιτρέπουμε την επαφή, μονάχα όμως προκειμένου να ενισχυθεί η επίγνωσή σας όσον αφορά τις άλλες μορφές που υπάρχουν στο Σύμπαν σας. Έχετε απλά να μάθετε πάρα πολλά κι αυτό σας επιτρέπει και σας βοηθάει να κατανοήσετε αρκετά πράγματα σχετικά με τη συμπαντική ζωή που βρίθει τριγύρω σας. Μέχρι πρόσφατα ήσασταν τόσο πολύ απομονωμένοι, που πραγματικά πιστεύατε ότι βρισκόσασταν στο κέντρο του Σύμπαντος. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν μαζί με εσάς πάρα, μα πάρα πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί, κι όταν θα είσαστε έτοιμοι, αυτοί θα σας φανερωθούν.

Στο μεταξύ ασχοληθείτε με αυτά που αποκαλείτε ‘μισοτελειωμένες δουλειές’, και εάν αυτές αφορούν σχέσεις προσπαθήσετε να επιφέρετε μιαν αμοιβαία κατανόηση και να ξεπεράσετε τυχόν εναπομείναντα προβλήματα. Οι κακίες και οι εχθρότητες δεν αρμόζουν σε κάποιον που θέλει να προοδεύσει στην εξέλιξή του. Όπως τόσο συχνά σας έχουνε πει, η ‘Αγάπη’ είναι η ισχυρότερη ενέργεια και μπορεί να υπερνικήσει τελικά τα δυσκολότερα προβλήματα που ενδεχομένως μπορεί να συναντήσετε. Εάν έχετε διαβάσει τα μηνύματα των Διδασκάλων θα προσέξατε ότι αυτά μιλάνε για ‘Αγάπη και Ειρήνη’, όπου για παράδειγμα οι διδαχές του Ιησού τονίζουν την ανάγκη να ‘γυρνάς το άλλο μάγουλο’, κι αυτό δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις εχθρότητα ή απειλές. Εντούτοις, βάλε σκοπό σου πάντοτε να έχεις την ύψιστη απόκριση που μπορείς και με το παράδειγμά σου θα βοηθήσεις και τους άλλους.

Οι αλλαγές στη Γη για τις οποίες σας είχανε προειδοποιήσει συμβαίνουν, και αναπόφευκτα θα χαθούν ζωές. Να είσαστε βέβαιοι όμως ότι ακολουθείται παντού το σχέδιο της κάθε ψυχής, και εν γένει είσαστε εκεί που πρέπει προκειμένου να αποκτήσετε βιώματα. Εάν καταφέρετε να τα αποδεχθείτε αυτά η περίοδος αυτή θα περάσει σχετικά εύκολα. Οι αλλαγές επηρεάζουν πάρα πολλά μαζί και τα Φυσικά Βασίλεια. Τα ζώα συγκεκριμένα θα μετακινηθούν σε περιοχές που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, βάζοντας κύρια μπροστά τη διατήρηση του είδους τους. Κάποια είδη όμως αναπόφευκτα θα εξαφανιστούν και εάν κοιτάξετε στην ιστορία σας, θα δείτε ότι τέτοιου είδους αλλαγές συνηθίζονται. Οι αλλαγές δε γίνεται να αποφευχθούν και όταν τα πράγματα καταλαγιάσουν θα δείτε ότι ο κόσμος θα γίνει πιο ήπιος. Όλα είναι μέρος της εξέλιξης της δικής σας και της Μητέρας Γης.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και πάντοτε χαίρομαι να σας διαφωτίζω σχετικά με τη φύση των αλλαγών που είναι να περιμένετε. Κοιτάξτε το θετικό αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν, γνωρίζοντας ότι η κάθαρση πάει πέρα μακρυά καθώς συνεχίζει να αποκαθιστά τη Γη στην αρχική της κατάσταση. Συνεχίστε τις δουλειές σας με Αγάπη και Ευτυχία και μοιράστε τα αυτά ελεύθερα βοηθώντας τους άλλους που μοιράζονται το ταξίδι σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.   

Μετάφραση: Con Tanidis

-----------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου