Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 6 Μαρτίου 2015



SaLuSa, 6 Μαρτίου 2015   

Φέρνω χαιρετισμούς από τις Γαλαξιακές Δυνάμεις που παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόοδό σας, έχοντάς σας συνοδέψει σε πολλές από τις ζωές σας. Εντούτοις, η ανάμειξή μας μαζί σας δεν ήτανε ποτέ τόσο έντονη όσο είναι τώρα, καθώς πλησιάζετε προς το τέλος των βιωμάτων σας μέσα στο παλιό κατεστημένο. Περάσαμε πολλά μαζί, και θαυμάζουμε την αποφασιστικότητα που δείχνετε σχετικά με την προσκόλλησή σας στο σκοπό σας, νικώντας με τον τρόπο αυτό τους σκοτεινούς. Το ότι έχετε ήδη νικήσει τη μάχη αυτή δε σημαίνει ότι έχετε τελειώσει και την εργασία σας, και θα πρέπει τώρα να δώσετε έμφαση στη διατήρηση της θέσης σας μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Είναι το μέλλον σας, καθώς επίσης και η προστασία σας ενώ συνεχίζετε να εστιάζετε στον παρόντα ρόλο σας βοηθώντας το Φως. Έχουμε μιλήσει παλιότερα για την ικανότητα που έχετε να στεκόσαστε μέσα στο ίδιο σας το Φως, δίχως να επηρεάζεστε από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Τώρα που φτάσατε έως εδώ, έχετε δημιουργήσει μια αύρα δυνητικά αδιαπέραστη, η οποία όμως βασίζεται στην ικανότητά σας να τη διατηρείτε άθικτη. Κι αυτό σημαίνει να μην αποσπάστε και να μην παραπλανιέστε από τυχόν προσπάθειες  εκτροπής της προσοχής σας αλλού. Πρόκλησή σας είναι να μπορείτε να κρατηθείτε ήρεμοι εμπρός σε καταστάσεις που δοκιμάζουν τη δύναμή σας.


Να θυμόσαστε ότι έχετε ανταπεξέλθει απέναντι στις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες με τις οποίες σας έφερε αντιμέτωπους η 3η διάσταση. Τη μάχη την έχετε νικήσει, αλλά έχετε ακόμα να ανυψωθείτε προς τις ανώτερες διαστάσεις. Οι σκοτεινοί θα κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες για να σας αποσπάσουν, αλλά με πολύ λίγη προσπάθεια μπορείτε να υπερισχύσετε. Η αφύπνισή σας έχει καταφέρει σίγουρα έως τώρα να σας έχει κάνει να μπορείτε να δείτε πέρα από τον προγραμματισμό που σας κρατούσε δεμένους, βλέποντας το πώς εξαπατηθήκατε. Σας το λέμε πάλι ότι είσαστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που φαντάζεστε, ή από αυτό που σας έκαναν να πιστεύετε. Στην πραγματικότητα είσαστε μεγαλειώδη Όντα Φωτός τα οποία πάλι θα είσαστε όταν ενωθείτε με τον Ανώτερό σας Εαυτό. Συνεπώς πείτε στον εαυτό σας ότι διαθέτετε πλήρως τη δυναμική να είσαστε μεγάλοι για μια φορά ακόμα, και πως τίποτε δε κείτεται πέρα από τις δυνατότητές σας. Επί τόσο καιρό σας δούλευαν δίνοντάς σας την εντύπωση ότι είσαστε Όντα λιγότερα και ως συνέπεια πονούσατε. Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί σας κρατούσανε πίσω με τις πράξεις τους οι σκοτεινοί, οι οποίοι τώρα χάνουν τη δύναμή τους κι εσείς ανακτάτε τη δική σας. Όσο εσείς διασκορπίζετε το Φως εμείς συνεχίζουμε να αγρυπνούμε για εσάς, μην επιτρέποντας καμία επιρροή στην πρόοδό σας που θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά για ν’ αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια καθυστέρησης ή παρεμβολής στην εργασία σας, και συχνά δεν τις αντιλαμβάνεστε τις προσπάθειες αυτές. Να θυμόσαστε ότι οι καιροί του τέλους είναι τέτοιοι όπου θα πρέπει να διευθετηθεί πολύ κάρμα και οι μισές δουλειές. Συχνά αυτό μένει για την περίοδο αυτή όταν θα έχετε ανυψώσει τις δονήσεις σας, και η δυνατότητά σας για το χειρισμό εξαίρετων περιστάσεων θα βρίσκεται πολύ ψηλότερα. Μη μειώνετε τους εαυτούς σας γιατί το δυναμικό σας είναι ανεξάντλητο, καθώς με την προβολή τέτοιων πεποιθήσεων ενδυναμώνετε τους εαυτούς σας. Ο Νόμος της Έλξης είναι πανίσχυρος και άκρως πραγματικός, αλλά δουλεύει με τρόπους που μπορεί να μην τους συνειδητοποιείτε. Θα πρέπει πάντοτε να είσαστε θετικοί, καθώς μια αρνητική στάση προσελκύει περισσότερο από τα ίδια. Δηλώνοντας ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι αντί του να ζητάτε βοήθεια για να το κάνετε, προοδεύετε πολύ γρηγορότερα. Τα αποτελέσματα μπορεί να μη συμβαίνουν πάντα τόσο γρήγορα όσο θα το θέλατε, αλλά θα έρθουν στην ώρα τους.

Ο Θεός δεν παίζει παιχνίδια μαζί σας αλλά υπάρχουν άλλα Όντα που για διάφορους λόγους προσποιούνται τον Θεό και προσπαθούν να σας οδηγήσουν προς διαφορετική κατεύθυνση. Οι διαισθητικές σας δυνάμεις θα πρέπει να σας προκαλούν υποψίες απέναντι σε τέτοιες οντότητες, ειδικά όταν αυτές σας δελεάζουν με θελκτικές προτάσεις. Παρόλα αυτά, εάν εσείς τα έχετε βρει με το εγώ σας θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τις παραπλανητικές αυτές προσπάθειες. Μέχρι να επιστρέψετε πλήρως στο Φως θα συναντάτε κατά καιρούς διάφορα εμπόδια στο δρόμο σας. Να είσαστε σε εγρήγορση, γνωρίζοντας ότι ο Θεός και τα Ανώτερα Όντα δεν παίζουν παιχνίδια μαζί σας, και πως αυτά είναι γεμάτα Αγάπη, ενώ μπορείτε να τα αναγνωρίζετε από το Φως τους. Μπορεί να έχετε αποσυνδεθεί από εμάς, τώρα όμως που τα πέπλα που απέκρυπταν την αλήθεια απομακρύνονται, θα ανακτήσετε σταδιακά την πλήρη κατανόησή σας. Να είσαστε έτοιμοι να μάθετε τις μεγαλύτερες αλήθειες για τους εαυτούς σας και να είσαστε έτοιμοι να λάβετε τη θέση σας ανάμεσά μας.  

Κάποιες ψυχές δεν είναι ακόμα έτοιμες να μάθουνε την αλήθεια για την ύπαρξή σας ή για την ιστορία του παρελθόντος σας, αυτό όμως δε θα σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή τους. Θα έχουν καθοδήγηση για το μονοπάτι εκείνο που θα τις πάει μπροστά και θα μάθουν τα μαθήματά τους άσχετα με το πόσο αυτό θα τους πάρει. Η έξοδος από το σκότος μέσα στο Φως είναι μια πανίσχυρη εμπειρία και οι ψυχές που το κάνουν χρειάζονται συμπόνια και βοήθεια για να πετύχουν. Μήπως δε σας το έχει πει ο μεγάλος Διδάσκαλος Ιησούς, να προσέχετε ποιόν προσκαλείτε στο σπίτι σας γιατί δε θα ξέρετε πότε θα έχετε τη συντροφιά ενός Αγγέλου. Εάν συμπεριφέρεστε σε όλους τους ανθρώπους με σεβασμό και ευγένεια κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε γι’ αυτούς και για τους εαυτούς σας.

Η ζωή στην πραγματικότητα δεν είναι πολύπλοκη, όμως στην παρούσα σας διάσταση υπάρχει μια διαρκής μάχη με τις χαμηλότερες δονήσεις. Σε κάθε γωνιά υπάρχει και μια πιθανή πρόκληση που μπορεί να σας ξαφνιάσει, εάν όμως έχετε γερές πεποιθήσεις, αυτές δε μπορούν να σας βλάψουν. Μία μονάχα μεγάλη δύναμη υπάρχει που είναι αμετάβλητη και πάνω απ’ όλες τις άλλες, κι αυτή είναι η Αγάπη, κι είναι η μόνη που χρειάζεστε για να αρμενίσετε μέσα στις εμπειρίες σας. Να αγαπάτε όλες τις ψυχές και εάν η συμπεριφορά τους είναι αποκρουστική μπορείτε κάλλιστα να μη συνάψετε φιλία μαζί τους. Ένα γνωμικό σας λέει ‘εάν δε μπορείτε να πείτε κάτι καλό για κάποιον μη λέτε τίποτε κακό’ κι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος ζωής. Τα όμοια έλκονται, τα οποία σίγουρα τα έχετε βρει, καθώς θα πρέπει ήδη να έχετε ένα κύκλο από φίλους με τους οποίους τα βρίσκετε.

Εμείς από τους Γαλαξιακούς Στόλους είμαστε έτοιμοι να αφιχθούμε στη Γη ευθύς αφότου δοθεί η εντολή. Οπότε καθησυχάστε γιατί δε θα υπάρξει καθυστέρηση από μέρους μας, όταν τα πράγματα θα είναι τέτοια που να μπορούμε με ασφάλεια να σας επισκεφτούμε. Πρέπει να καταλάβετε πως δε θέλουμε να επηρεάσουμε άμεσα την πρόοδό σας, και θ’ ακολουθήσουμε τις εντολές που θα μας δοθούν για το καλό σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε εδώ για εσάς και προσμένουμε να σας συναντήσουμε κάτω από ειρηνικές περιστάσεις.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και αντιπροσωπεύω τις δυνάμεις του Φωτός, που ενδιαφέρονται για εσάς. Σας στέλνω Αγάπη και τις καλύτερες ευχές για μια επιτυχή λήξη της παραμονής σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey
Μετάφραση: Con Tanidis

1 σχόλιο:

  1. To fws kai to skotadi, to anwtero kai to katwtero (h opoio allo dipolo kai an efeyrete) exoyn kai ta dyo isotimi kai isaksia thesi stin symplhrwmatikh antifash toy sympantos h opoia taytizetai me tin armonia. Ta dipola sas den mporoyn na peisoyn toys eleytheroys, fhysikoys, alithinous anthrwpoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή