Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 13 Μαρτίου 2015



SaLuSa, 13 Μαρτίου 2015

Τώρα που έχουν ανατραπεί τα σχέδια των σκοτεινών, κείτεται μπροστά σας μια ολόκληρη σειρά από αλλαγές. Δε μπορούνε πλέον αυτοί να ορίζουν την πορεία του μέλλοντος της Ανθρωπότητας, παρά μόνο να αποδεχθούν τη θέση τους στο Φως. Κι αυτό σημαίνει ότι η πρόοδος πλέον μπορεί να προχωρήσει λίγο-πολύ απαρατήρητα και ανεμπόδιστα, με δραστηριότητες πιο ανοιχτές και σε γνώση σας. Αυτά που πρέπει να γίνουνε είναι πολλά και είναι στα σχέδιά μας να παράγουμε αποτελέσματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μέχρι τώρα έπρεπε να προσέχουμε σ’ ό,τι αφορούσε αυτούς, τώρα όμως μπορούμε να σας μιλάμε με δίχως ιδιαίτερο φόβο. Θα δείτε επίσης ανοιχτά στους ουρανούς σας περισσότερα από τα σκάφη μας, ενώ πρότερα διατηρούσαμε κατά κανόνα ενεργοποιημένους τους μανδύες αορατότητας προκειμένου ν’ αποφεύγουμε τυχόν διενέξεις με τα σκάφη σας. Αναμένουμε πλέον την αναγνώριση από τους πολιτικούς σας αρχηγούς, να ξέρετε όμως ότι πολλοί από αυτούς φοβούνται ν’ αποκαλυφτούν γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Εντούτοις, με τον καιρό όλα θα αποκαλυφτούν και κανένας δε θα μπορεί να κρυφτεί πουθενά. Οι ανώτερες δονήσεις δεν είναι τόπος για κανένα Ον υποδεέστερο, καθώς έρχεται η ώρα που το μόνο που δύναται να υπάρχει είναι η αλήθεια. Πάνε οι μέρες των σκοτεινών και παρά τα πράγματα που ενδεχομένως να γνωρίζετε γι’ αυτούς, θα τους προσφέρουμε, όπως γίνεται και με κάθε άλλη ψυχή, την ευκαιρία να στραφούν προς το Φως δίχως αντεγκλήσεις. Αλλά ο δρόμος τους θα είναι μακρύς έως ότου αποκαταστήσουν πλήρως τη θέση τους μέσα σε αυτό.


Όπως θα έχετε σίγουρα αντιληφθεί, κύρια επιθυμία μας είναι να δούμε όλες τις ψυχές να επιστρέφουν στο Φως, και θα τους δοθεί κάθε ευκαιρία γι’ αυτό. Ίσως να παρατηρήσατε ότι δε μιλάμε περί τιμωρίας για τις δύστροπες ψυχές, αλλά για συμπόνια, δίνοντάς τες κάθε ευκαιρία να επιστρέψουνε στο Φως. Όλοι έχουνε την ευκαιρία να λυτρωθούνε, μόνο που ετούτοι αρνούνται ν’ αποδεχτούν τις ευκαιρίες που τους προσφέρουμε. Όλοι σας έχετε βαδίσει και από τις δύο πλευρές του Φωτός μέχρι κάποιο βαθμό και κάποιοι από εσάς έχετε περάσει και τα χειρότερα με τις εμπειρίες σας. Πραγματικά όμως αυτές σας έχουν  δυναμώσει, και σας έκαναν περισσότερο ικανούς για να μπορείτε να βοηθάτε εκείνους που ακολούθησαν τα βήματά σας. Τώρα λοιπόν ξέρετε γιατί πάντοτε σας ζητάμε να μην κρίνετε ποτέ σας τέτοιου είδους περιστάσεις. Έχετε ένα γνωμικό που λέει «αλλά πορεύομαι με τη Χάρη του Θεού» και εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην κρίνετε αυτούς που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της εξέλιξής τους.

Όλοι σας είσαστε μεγάλες ψυχές που πήγατε και ήρθατε από την ‘Κόλαση’, και μ’ αυτό αναφερόμαστε στις ζωές σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, όπου το Φως κάθε άλλο παρά ήτανε λιγοστό. Παρόλα αυτά όμως επιβιώσατε για να απογίνετε ανώτερα όντα, παρότι ακόμα δεν αντιλαμβάνεστε πλήρως την έννοια αυτή. Η τόσο μεγάλη απομάκρυνσή σας από το Φως γιγάντωσε την προσπάθεια της επιστροφής σας πίσω πάλι σ’ αυτό. Παρόλα αυτά όμως εσείς αντιμετωπίσατε την ευκαιρία σας αυτή με πολύ θάρρος, καθώς είχατε την υπόσχεσή μας να είμαστε πάντοτε εκεί μαζί σας. Φυσικά δεν είναι μονάχα οι δικές μας οι ψυχές αυτές απ’ όλο το Σύμπαν που θέλησαν να πάρουν μέρος στην πρόκληση ετούτη και να αποκομίσουν από την εμπειρία αυτή. Καταλάβετε ότι έχετε ενσαρκωθεί πάρα πολλές φορές παίζοντας το ρόλο σας στη μεγάλη αυτή περιπέτεια που τώρα ολοκληρώνεται. Κάθε φορά παίζατε από την πλευρά εκείνη που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντα και την εξέλιξή σας. Παντού η ζωή συνεχίζει να εξελίσσετε έως ότου όλες οι ψυχές επιστρέψουν στη Θέωση από όπου προέρχονται. Μην ανησυχείτε όμως γι’ αυτό, καθότι ακόμα έχετε πάρα πολύ δρόμο μπροστά σας πριν καν πλησιάσετε σε μια τέτοιου είδους ολοκλήρωση. Ύστατος σκοπός είναι να ξαναγίνετε πάλι Ένα με τον Θεό.

Ο ρόλος του καθενός σας είναι μεγάλος στην προσέλκυση του Φωτός στη Γη, κι είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι αντιλαμβάνεστε αυτή τη στιγμή. Σας ακούμε που ρωτάτε το εάν θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα, καθότι αισθάνεστε πως μπορείτε να προσφέρετε παραπάνω, καταλάβετε όμως ότι γνωρίζουμε τις ικανότητές σας και χαιρόμαστε με όσα τώρα κάνετε. Κρατήστε απλά το Φως ώστε να φέγγει λαμπρά και δε σας ζητάμε περισσότερα. Εάν αναλογιστείτε τον αριθμό των Εργατών του Φωτός που κάνουν το κομμάτι τους προκειμένου να επιφέρουν τη Νέα Εποχή, δε χρειάζεται να αμφιβάλλετε για τη διασφάλιση του μέλλοντός σας. Εάν καλείστε να διεκπεραιώσετε επιπλέον αποστολές, αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι συγκαταλέγεστε ανάμεσα σε εκείνες τις ψυχές με την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να το κάνουν αυτό. Να θυμόσαστε επίσης ότι αφότου πραγματικά τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, θα υπάρχουν πάρα πολλά που θα πρέπει να γίνουν, κρατώντας σας όλους σας απασχολημένους. Ξέρουμε τα γνωρίσματά σας και τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα, οπότε ο καθένας σας θα έχει τη θέση που του αρμόζει. Χαρείτε, γιατί η πραγματική δουλειά αρχίζει σύντομα και όλα όσα περιμένατε θα πάρουνε σταδιακά σάρκα και οστά.

Κρατήστε το βλέμμα σας επάνω σε ό,τι είναι καλό και ωφέλιμο, και εάν σας επιτεθούν οι σκοτεινοί, δείτε τους μέσα στο Φως και απλά συνεχίστε το δρόμο σας. Δε χρειάζεται να εμπλέκεστε σε καυγάδες, οπότε κάντε απλά γνωστή τη θέση σας και προχωρήστε. Αποδείξετε στον εαυτό σας ότι τον εμπιστευόσαστε στο ότι μπορεί να διαχειρίζεται οποιαδήποτε κατάσταση, και μην υποχωρείτε στις προκλήσεις. Κάποιοι θα πουν ότι είναι εύκολο να το λες από το να το κάνεις, όμως θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση σας τύχει. Ενδίδοντας στις ενέργειες του φόβου καταλήγετε να μειώνετε τις δονήσεις σας, και οι σκοτεινοί θα τραφούν από αυτές. Επικαλεστείτε οποιαδήποτε πηγή Φωτός στην οποία προσφεύγετε ανάλογα με την περίσταση, και να ξέρετε ότι θα βοηθηθείτε. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσες ψυχές βαδίζουν μαζί το δρόμο σας.

Έχει δοθεί το ελεύθερο στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία να διαχειρίζεται τα ζητήματα που προκύπτουν. Μέχρι σήμερα ήμασταν αυστηρά κάτω από τις διαταγές της Ιεραρχίας που ήταν υπεύθυνη για το μεγάλο σχέδιο της επιστροφής σας στο Φως. Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις, ενεργούμε κύρια κάτω από μανδύα αορατότητας. Δε διακινδυνεύσαμε να προκαλέσουμε κανένα επεισόδιο, καθώς σε κάτι τέτοιο θα υπήρχαν αθώα θύματα. Δε γυρεύουμε να αναμετρηθούμε με τους σκοτεινούς, και αποφεύγουμε να αντιδρούμε προκειμένου να διατηρείται η ειρήνη. Άλλως θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαχειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα, καθότι διαθέτουμε προηγμένη προστασία για την οποία δεν έχετε ιδέα προς το παρόν. Τη χρησιμοποιούμε μονάχα ως ύστατο μέσο  γιατί δε θέλουμε να καταστρέψουμε τους σκοτεινούς, αλλά να σας προστατεύουμε από αυτούς.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και τι χαρά παίρνω που μιλάω ελεύθερα μαζί σας. Πολλοί σας λέτε ‘το πλήρωμα των καιρών’ και αφυπνίζεστε εμπρός σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε ως Όντα του Φωτός. Βρισκόμαστε αντάμα στο τέλος ενός μακρύ δρόμου, και σας ευχαριστώ για την επιμονή και την αφοσίωσή σας στο Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey. 

Μετάφραση: Con Tanidis
 ---------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου