Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 27 Φεβρουαρίου 2015



SaLuSa, 27 Φεβρουαρίου 2015
Οι καιροί που ζείτε είναι δραματικοί και πολύ γρήγορα θα υπάρξουν αλλαγές. Αυτές θα σας εισάγουν στη Νέα Εποχή η οποία επιτέλους θα αλλάξει ουσιαστικά κάθε άποψη της ζωής σας. Ίσως να χρειαστεί καιρός για την υλοποίησή τους αλλά ήδη αποκτούν σχήμα, καθώς το παλιό κατεστημένο διαλύεται. Ο συγκεκριμένος σκοπός του κατεστημένου αυτού ήταν να σας κρατάει μέσα στο σκοτάδι και να σας αποτρέπει από το να συνειδητοποιήσετε το πραγματικό σας δυναμικό. Οι σκοτεινοί σας απέκρυψαν επίτηδες την αλήθεια της πραγματικής σας κληρονομιάς, αλλά έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και οι διαφωτισμένες ψυχές δείχνουν το δρόμο μπροστά. Κι αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που δε μπορούν να απελευθερωθούν από το σύστημα των παλιών αντιλήψεων, θα απομονωθούν σταδιακά ακόμα περισσότερο. Σ’ ό,τι αφορά αυτούς δεν υπάρχει ντροπή ή τιμωρία, σημαίνει όμως ότι η επόμενη εμπειρία τους θα αποτελέσει συνέχιση αυτών που έχουν ήδη επιλέξει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτές οι ψυχές έχουν πολλούς βοηθούς, που τις ενθαρρύνουν στην απόκτηση της επιθυμίας να ανυψωθούν. Κι αφού ο χρόνος είναι ψευδαίσθηση, δεν έχει σημασία το πόσος καιρός θα τις πάρει για ν’ αφυπνιστούν.  

Μην περιορίζετε το όραμά σας για το μέλλον, καθότι στους καιρούς αυτούς όλα είναι πιθανά. Ανοίξτε την καρδιά σας στο Φως και αφήστε την αγάπη σας ν’ αγκαλιάσει όλες τις ψυχές, αφού στην πραγματικότητα όλοι είσαστε Ένα. Το μεγαλύτερο μάθημα που θα μπορούσατε να μάθετε, το οποίο είναι και το σημαντικότερο για το μέλλον σας, είναι η συγχώρεση, και δε θα πρέπει να την περιορίζετε με κανέναν τρόπο. Όλες οι ψυχές έχουν βιώσει ανά καιρούς και το Φως και τις σκοτεινές ενέργειες προκειμένου ν’ αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονταν για να εξελιχτούν. Οπότε καθώς βλέπετε τις άλλες ψυχές σήμερα, να θυμάστε ότι εργάζονται επάνω στην απελευθέρωση του κάρμα, κι έτσι οι ρόλοι τους παίζονται τόσο μέσα στο Φως όσο και στο σκοτάδι. Συνεπώς κάθε κριτική γίνεται δίχως την πλήρη κατανόηση των ζητημάτων που εμπλέκονται κι είναι απλά καλύτερα να στέλνετε στις ψυχές αυτές την αγάπη σας.
Το μέλλον θα μαρτυρήσει την έγερση των ψυχών που έχουν ήδη εξελιχτεί και που θα βοηθήσουν τους άλλους ν’ ανυψωθούν. Γι’ αυτό να έχετε απόλυτη πίστη σ’ αυτό και σ’ αυτά που φέρει, καθότι το μέλλον είναι διασφαλισμένο και προορισμένο να σας πάει μέσα στη Νέα Εποχή. Ο νέος σας κύκλος θα σας μετακινήσει γρήγορα μέσα στις ανώτερες δονήσεις και σύντομα όλοι σας θα βρείτε γαλήνη και ικανοποίηση. Θα είναι οι καιροί όπου δε θα σας κατακρατούν πίσω πια οι σκοτεινοί, οι οποίοι θα έχουν απομακρυνθεί από τη Γη. Στην πραγματικότητα, καμία ψυχή δε θα μπορέσει να κινηθεί προς τις ανώτερες διαστάσεις, εκτός και εάν οι δονήσεις τους είναι υψηλές. Όλες αυτές οι πρόοδοι έχουν προγραμματιστεί για εσάς, αλλά να έχετε υπομονή και δώστε τους χρόνο για να υλοποιηθούν. Εμείς απλά σας λέμε τα καλά νέα για να ανατείνουμε το πνεύμα σας, καθότι ξέρουμε ότι πολλοί σας έχετε κουραστεί και θέλετε να προχωρήσετε. Η απελευθέρωσή σας από τις χαμηλότερες δονήσεις είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης, γι’ αυτό να μην απελπίζεστε και συνεχίστε να βαδίζετε μπροστά με τρόπο θετικό.
Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην παρακολούθηση των σκοτεινών που κάνουν τις ύστατες προσπάθειές τους για να καταστρέψουν τα σχέδιά μας. Είμαστε πάντοτε ένα βήμα εμπρός τους και ξέρουμε πότε σκοπεύουν να δημιουργήσουν όλεθρο. Τώρα που συνειδητοποιούν ότι τους τελειώνει ο χρόνος τους, η σκέψη τους έχει στραφεί στο πώς να γλυτώσουν από τις επιπτώσεις των πράξεών τους, αλλά δεν υπάρχει κάποια πραγματική ευκαιρία για κάτι τέτοιο να συμβεί. Θα βρουν τους δρόμους απόδρασής τους κλειστούς, και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν αναφερόμαστε στην ιδέα που έχει ο άνθρωπος για ανταπόδοση, αλλά στην ενθάρρυνση και στη βοήθεια ώστε να επιστρέψουν στο Φως. Σπάνια οι ψυχές γυρνάνε την πλάτη τους μπροστά στην ευκαιρία ν’ αλλάξουν τους τρόπους τους, όμως όταν δεν το κάνουνε δημιουργούνε την ίδια τους τη μοίρα και το τέλος της ζωής τους.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι άπαξ και η κατάσταση επάνω στη Γη καταλαγιάσει θα μπορούμε ελεύθερα να κινούμαστε ανάμεσά σας, και να έχουμε μαζί σας ανοιχτή επαφή. Τα σχέδια μας είναι τετελεσμένα κι είναι έτοιμα να μπουν σε πράξη κι όπως θα λέγατε, όταν ‘θα είναι ελεύθερο το πεδίο’ θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε άμεσα μαζί σας τη δουλειά μας. Προτεραιότητά μας είναι να ξεκινήσουμε τις πράξεις εκείνες που χρειάζονται για να φέρουν παγκόσμιες αλλαγές, ώστε όλα τα νομίσματα ν’ αποκτήσουν ίση αξία. Εδώ και πάρα πολύ καιρό κάποια από αυτά έχουν κατά πολύ υποτιμηθεί και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας. Η σταθερά του χρυσού θα επανεκτιμηθεί επίσης και θα μπει ένα τέλος στις διαρκείς αλλαγές της αξίας των νομισμάτων. Αυτές οι κινήσεις θα αναζωογονήσουν την αγορά και θα δοθεί τέλος στην κερδοσκοπία.
Ήδη βοηθάμε τη Μητέρα Γη να σταθεροποιηθεί και να καθαρίσει τον πλανήτη, ο οποίος στο τέλος θα έρθει στην αρχική του κατάσταση και θα είναι όπως πρώτα όμορφος. Αυτά που είναι σχεδιασμένα για την αποκατάσταση της Γης είναι τόσα πολλά, κι έχουμε ενεργή ανάμειξη λόγω της υπερέχουσας τεχνολογίας μας. Θα υπάρξουν αλλαγές την ίδια ώρα επάνω σε όλη τη Γη, και θα σας καταπλήξει η ταχύτητα με την οποία θα εκτελεστούν. Όποια προβλήματα και να έχετε τώρα θα σβήσουν πίσω σας όταν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πλήρως τα σχέδιά μας. Φυσικά κάποιες πτυχές της εργασίας μας θα σας συμπεριλάβουν όλους ανά διάφορους καιρούς, καθότι θέλουμε να συμμετέχετε μαζί μας. Οπότε Αγαπημένοι Μας, μην κατσουφιάζετε μπροστά  στη φαινομενική αργοπορία των αλλαγών, γιατί την ώρα αυτή συμβαίνουν πάρα πολλά που δεν τα αντιλαμβάνεστε.  
Κατά καιρούς έχουμε επέμβει και βάλαμε τέλος σε πράξεις που αποσκοπούσαν στο να βλάψουν και να καταστρέψουν, κι όπως έχουμε αναφέρει και πρότερα, έχουμε αποτρέψει πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν αποτελέσει την ολοκληρωτική καταστροφή της Γης σας. Γι’ αυτό να μην αμφιβάλλετε για το εάν μπορούμε να ασκήσουμε δυνάμεις πέρα από την ικανότητα των σκοτεινών, σταματώντας τους από το να δημιουργήσουν ένα μείζονος σημασίας συμβάν. Έχετε βρεθεί πάρα πολλές φορές υπό το έλεός τους όπου αδυνατούσαμε να επέμβουμε λόγω του κάρμα, εντούτοις όμως μειώσαμε το αποτέλεσμα των πράξεών τους. Δεν είμαστε όπως θα το παίρνατε ο Γαλαξιακός Στρατός, αλλά περισσότερο η Αστυνομική Δύναμη που προσπαθεί να αποτρέψει τα εγκλήματα από το να συμβούν.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι όπως πάντα που έχω αυτή την επικοινωνία μαζί σας. Υπάρχουν και άλλες επαφές στον κόσμο σας, προκειμένου τα νέα που σας φέρνουμε να μπορούν να γίνουν γνωστά σ’ ένα μεγαλύτερο αριθμό από εσάς. Ο χρόνος κινείται μπροστά με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και σταδιακά θα το αντιληφθείτε αυτό. Στο τέλος θα επιστρέψετε σε μια ‘άχρονη’ ύπαρξη, όπως ήσασταν αιώνες πριν αφήσετε τις ανώτερες διαστάσεις. Έχετε την άπειρη Αγάπη και Φως, καθώς και τις καλύτερες ευχές μας όπου κι αν είσαστε.
Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.
Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου