Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 30 Ιανουαρίου 2015


SaLuSa, 30 Ιανουαρίου 2015

Τίποτε δε θα αλλάξει τις προβλέψεις που αφορούν την ολοκλήρωση του κύκλου αυτού, πέρα από την ύψιστη ιεραρχία. Αφότου λήφθηκε η απόφαση, πολλοί Εργάτες του Φωτός δέχθηκαν εργασίες που να διασφαλίζουν την εκπλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών. Συνεπώς μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας, ξέροντας ότι έρχεται ένα μεγαλειώδες τέλος το οποίο θα συνοδεύεται από την παύση της επιρροής των σκοτεινών. Θα είναι πλέον αδύναμοι να ασκήσουν οποιαδήποτε επιρροή σε ό,τι τελείται, αφού θα τους έχει απομακρυνθεί η δύναμη. Θα έχουν επίσης απομακρυνθεί και από τη Γη προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση των αποστολών που ανέλαβαν οι εργάτες του Φωτός. Οι σκοτεινοί παρέμβαιναν διαρκώς έως τώρα στην εξέλιξή σας, επιτυγχάνοντας να εμποδίζουν και να καθυστερούν την πρόοδό σας. Η κατάσταση αυτή αλλάζει ραγδαία και σύντομα θα βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας. Τότε θα μπορείτε να συνεχίσετε τις εργασίες σας δίχως φόβο, και να πορευθείτε γρηγορότερα από ποτέ άλλοτε. Αγαπημένοι μας, ακούμε τις ικεσίες και τις αιτήσεις σας για βοήθεια, και σύντομα θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε πιο άμεσα. Να μη φοβόσαστε ποτέ, γιατί οι χαμηλότερες ενέργειες του φόβου θα προσελκύσουν αντίστοιχη ενέργεια, ενόσω εσείς θα εργάζεστε με τις υψηλότερες ενέργειες.

Η σπουδαιότητα των επερχόμενων αλλαγών είναι τέτοια που δύσκολα τοποθετείται μέσα σε λέξεις. Όλα θα επηρεαστούν μέχρι κάποιο βαθμό, και πολλές από τις χαμηλότερες ενέργειες είτε θα αλλάξουν είτε θα απομακρυνθούν με τον καιρό. Η Γη θα ανανεωθεί και θα γίνει για μια φορά ακόμα ένα κόσμημα μέσα στο στερέωμα. Και ενόσω θα γίνονται όλα αυτά, θα ανανεωθείτε και εσείς, καθότι θα απογίνετε ένα πλήρες Ον του Γαλαξία. Σας μιλάμε γι’ αυτά που έπονται, γιατί η γνώση θα σας βοηθήσει τόσο να κατανοήσετε όσο επίσης και να ανταπεξέλθετε απέναντι στα διάφορα στάδια των αλλαγών. Ίσως σας συγκλονίσει η σκέψη αυτών που σας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά να ξέρετε ότι θα έχουμε μια πιο απευθείας επαφή μαζί σας. Γι’ αυτό μην ανησυχείτε, γιατί το μέλλον θα είναι όλα όσα θα ευχόσασταν, τέτοια που θα σας φέρουν ειρήνη, ευτυχία και ευημερία.
Στο μεταξύ εσείς μπορείτε να συνεχίζετε με την εργασία σας για το Φως, γνωρίζοντας ότι έχετε τριγύρω σας πολλούς αθέατους βοηθούς. Μόνο όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είσαστε μονάχοι στην αποστολή σας θα αρχίσετε και να καταλαβαίνετε το γιατί τα πράγματα έρχονται συχνά όπως πρέπει όταν τα χρειάζεστε. Τη συμφωνία αυτή τη γνωρίζατε πριν έρθετε στη Γη, αλλά αφότου υιοθετήσατε τις χαμηλότερες δονήσεις ξεχάσατε τις περιστάσεις σας. Όμως, με τον καιρό αυξήσατε τις δονήσεις σας και αξίζετε έπαινο γι’ αυτό. Αυτός είναι κι ο λόγος που εμείς και τόσοι άλλοι μπορούμε πλέον να σας προσεγγίζουμε, και να σας διαφωτίζουμε για το τι έπεται. Η συνειδητότητά σας έχει αυξηθεί και μπορείτε πλέον να δεχθείτε την αλήθεια για τη θέση σας μέσα στο Σύμπαν. Σύντομα το παιχνίδι το οποίο παίζεται επάνω στη Γη θα αλλάξει πορεία και θα σας ανυψώσει πάνω από τις δοκιμασίες της 3ης διάστασης. Οι δοκιμασίες αυτές εξυπηρέτησαν καλά το σκοπό τους, κι εσείς έχετε προοδεύσει σημαντικά ώστε να προχωρήσετε παραπέρα μέσα στο Φως.   
Βιώσατε το αποτέλεσμα της ερμηνείας του Ανθρώπου για το νόημα και το σκοπό της ζωής κι αυτά που σας ομολογήθηκαν σας ξεγέλασαν και σας εξαπάτησαν. Σας έκαναν ν’ ακολουθήσετε ψεύτικα δόγματα και να πιστέψετε σ’ έναν Δημιουργό ιδωμένο κάτ’ εικόνα του Ανθρώπου. Παρόλα αυτά όμως, ο Ιησούς, που ήτανε ο μεγαλύτερος Διδάσκαλος των εποχών σας, σας το ‘χε πει ξεκάθαρα ότι ο Δημιουργός είναι Όλος από Αγάπη, και πως δεν υπάρχει κανένα ζωντανό πλάσμα ή Όν έξω από το Δημιουργό. Σκοπός κάθε ψυχής είναι να αυξηθεί και να προοδεύσει μέσα στο Φως, μέχρι να ξαναγίνετε Ένα με την Πηγή. Θα γίνετε ένα Ον του Φωτός σπουδαιότερο, με δύναμη δημιουργίας τεράστια, το πλείστο όμως από αυτό ανήκει μακρυά μέσα στο μέλλον σας. Αλλά δε χρειάζεται να γνωρίζετε το σκοπό της ζωής. Τίποτε από όσα βιώνετε δεν είναι τυχαίο, γι’ αυτό αναλογιστείτε προσεκτικά γιατί σας τυχαίνουν συγκεκριμένα περιστατικά στις ζωές σας.  
Οι άνθρωποι κανονικά κλίνουν προς αυτούς με παρόμοια δόνηση, αλλά για την εκπλήρωση του κάρμα θα βρεθείτε ανάμεσα και σε ψυχές από διαφορετικά επίπεδα. Κι αυτό εκτείνεται ακόμα και με τη σύζευξη του γάμου μεταξύ δύο ανθρώπων, ή τα παιδιά τους. Οι καρμικές εμπειρίες μπορούν και οργανώνονται πριν την ενσάρκωσή σας, οπότε καταλαβαίνετε ότι τίποτε δε συμβαίνει τυχαία. Φυσικά και υπάρχουν αρκετές μικρές εμπειρίες που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρετε, για παράδειγμα, πότε μια τυχαία συνάντηση μπορεί να αποβεί ύψιστης σημασίας. Εξαιτίας της ελεύθερής σας βούλησης, ίσως να απορρίψετε κάποια ευκαιρία η οποία προτίθετο να σας φέρει απαραίτητα βιώματα, αλλά εάν η σημασία τους για την εξέλιξή σας είναι σημαντική, να ‘στε σίγουροι ότι η ευκαιρία αυτή θα σας ξαναφανεί.
Κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν στο Θεό ή στο ότι υπάρχει κάποιος σκοπός στη ζωή, παρόλα αυτά όμως θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα των όποιων εμπειριών επιλέγουν. Δε γίνεται να απομακρύνετε τον Θεό από τη ζωή σας, κι αυτό έχει προγραμματιστεί πριν από τη γέννησή σας άσχετα με το τι πιστεύετε. Κανονικά με την επιστροφή σας στις ανώτερες διαστάσεις σας αποκαλύπτονται όλα όταν κοιτάζετε πίσω τη ζωή σας. Καμία ευκαιρία για μάθηση στη ζωή δε χαραμίζεται, παρά το πώς μπορεί αυτή να φαίνεται. Όντως, δε μπορεί να ξέρετε ακριβώς γιατί κάποια συγκεκριμένη ψυχή επέλεξε να βιώσει ένα συγκεκριμένο βίο. Όμως όταν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι συναντώνται, ο καθένας τους συνειδητοποιεί το ρόλο του. Ίσως κάποιες φορές μια ψυχή να έρθει στη ζωή για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απλά για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας κατάστασης που απαιτείται για την εμπειρία των άλλων. Όμως, όταν προσπαθείτε να το αντιστοιχίσετε αυτό στα βρέφη, ίσως απλά να είναι ότι η ψυχή αυτή αποφάσισε τελικά να μην ενσαρκωθεί. Η επιλογή αυτή υφίσταται για όλους, αλλά λίγοι είναι αυτοί που αλλάζουν γνώμη άπαξ και ορισθεί το συμβόλαιό τους. Συνεπώς, όπως βλέπετε, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και οι ψυχές έχουν λόγο για τον τύπο της ζωής στην οποία εισέρχονται. Συνήθως όταν αποφασιστεί ο σκοπός μιας ζωής που αποσκοπεί στην πρόοδο της εξέλιξης των ψυχών, είναι σπάνιο για μια ψυχή να λακίσει. Οι άυλες ψυχές που εργάζονται μαζί σας για τη διασφάλιση της επιτυχίας σας είναι πολλές.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και υπηρετώ τις ψυχές εκείνες που ανέλαβαν γενναία και δίχως φόβο μια ζωή επάνω στη Γη για να βοηθήσουν τους άλλους. Όμως όλες οι ψυχές έχουνε Οδηγούς και καμία, ούτε καν οι σκοτεινοί δεν εξαιρούνται. Μην είστε απρόθυμοι στο να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειαζόσαστε, αν και το Κάρμα δεν επιτρέπει πάντοτε αυτά που ζητάτε, οπότε εάν οι προσευχές σας δεν εισακούγονται, υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Σας αφήνω με την Αγάπη και το Φως μου, και με τις καλύτερες ευχές της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
Μετάφραση: Con Tanidis
 ------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου