Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑ!

Something's Coming

ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑ!

Πρόλογος … Ο Πάστορας Τζόελ Οστίν συχνά λέει πως … ‘Ο Θεός Μπορεί να Κάνει Οτιδήποτε’ και να ονειρευτεί ‘ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!’

Καθώς ετοιμάζομαι να μπω για μια φορά ακόμα στην Πολιτεία του Φωτός μέσω της οδού του εσωτερικού μου διαλογισμού, βλέπω τον εαυτό μου να περπατάει προς μια πολύ γνωστή πλέον πύλη για την Πολιτεία, η οποία με οδηγεί μέσα στην Πρεσβεία της Γαλήνης απ’ όπου δέχομαι όλη την καθοδήγηση σχετικά με την ίδια την Πολιτεία.

Αυτό αποτελεί όντως ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου Για πολλά χρόνια, οπότε μου είναι οικείο και χαμογελάω στη σκέψη. Περνάω μέσα από το 5όροφο αυτό τεχνολογικό θαύμα δεξιοτεχνίας με το υπερ- σιωπηλό συγκεντρωτικό και λαμπρό φως που διαχέεται προς τα έξω και τραβάει τους πάντες, καθώς μπορεί όντως να είναι ο Θεός σε δράση για τον οποίο σας έχω μιλήσει.

Έρχεται ο Οδηγός μου Λα-Λουκ και περπατάμε για μια φορά ακόμα διαμέσου του Πάρκου της Χαλάρωσης στο μη τροχήλατο τρόλεϊ που μας πετάει στην πλέον φημισμένη Πρεσβεία της Γαλήνης στην οποία μπαίνουμε από την είσοδο της πίσω πόρτας. Ανεβαίνουμε κατόπιν στην εξέδρα, με τον Οοο-λον να περιμένει την άφιξή μας. Ο Οοο-λον είναι ένα τόσο γλυκό και σοφό Φωτεινό Ον και είναι ευλογία για εμένα να μαθαίνω από αυτόν και να τα δημοσιεύω, διαμέσου αυτών των επισκέψεων.


G: ‘Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Που είναι το συνηθισμένο κοινό;’

O: ‘Καλωσόρισες Κυρία του Φωτός. Να χαρούμε για λίγο μαζί την παρέα μας … ωραία!’

G:  ‘Σας ευχαριστώ … παρομοίως’.

O: ‘Ω, εργάζονται αυτές τις τελευταίες στιγμές, πάνω σ’ αυτά που θα λέγατε ‘τελευταίες λεπτομέρειες’ για την εμφάνιση της Πολιτείας μέσα στον κόσμο σας’.

G: ‘Ναι, η ανακοίνωση ότι θα εμφανιστεί η Πολιτεία αυτή κατά τα φετινά Χριστούγεννα ήταν μια έκπληξη.  Αληθεύει αυτό;’

O: ‘Γιατί να σου έλεγαν για μια τέτοια εκδήλωση εάν δεν ίσχυε; Δεν το ζητούσατε αυτό επανειλημμένα, όταν δε μπορούσε να δοθεί κάποια ημερομηνία … ναι φυσικά! Εάν χρειάζεσαι λοιπόν επαλήθευση, να τη! Η πιο δημοφιλής ερώτηση ήταν το ‘πότε’; Λοιπόν τώρα την έχετε … Καλές Γιορτές’

G: ‘ΘαυμάσιαΠείτε μου περισσότερα. Τι χρειάζεται να κάνω σαν προετοιμασία από δω και πέρα;’

O: ‘Έχουμε μιλήσει για πολλές αλλαγές που θα γίνουν τάχιστα. Εκείνοι που είναι φωτεινά συνδεδεμένοι διαμέσου των 4 Κλειδιών σου από τις συνεδρίες του Φωτός, θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αυτούς που δε γνωρίζουν ότι η Πολιτεία αυτή είναι εφικτή (να εμφανιστεί από το πουθενά) όπως θα λέγατε, και που μπορεί να σοκαριστούν ή να μην πιστεύουν στο ότι έχει συμβεί κάτι μεγαλειώδες.  Οι συνδεδεμένοι με το φως έχουν προετοιμαστεί να πάρουν τη θέση τους και να βοηθήσουν, καθώς θεωρούνται Επικεφαλείς του Φωτός.

Θα έρθει κόσμος από όλο τον πλανήτη, γιατί έχουν προφητέψει για τον ερχομό της Πολιτείας αυτής για αιώνες και τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα. Τις Άγιες αυτές ημέρες του χρόνου σας, έρχονται μαζί οι ευλογίες που τη συνοδεύουν, γιατί η θεραπευτική της τεχνολογία είναι για όλους, και όχι μόνο για κάποιους μιας άλλης θρησκείας ή αντιλήψεων.

Είναι η ώρα να λάβει ο κόσμος του πλανήτη σας τις θεραπείες αγάπης που προείπε το βιβλίο σας ‘Κάτι Έρχεται!’ Τζένη, αγαπημένη μου, ήρθε η ώρα … η Πολιτεία του Φωτός είναι το μέρος αυτό και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δε χρειάζεται κανένας να βρίσκεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης για να δει την εκδήλωση αυτή, παρά μονάχα να βαδίσει προς αυτήν και να θεραπευτεί.

Τα νέα παιδιά που έρχονται στον πλανήτη αυτό θα έχουν διαφορετικές από εσάς ζωές. Η Αγάπη θα γεμίσει τα κενά καθώς αυτά θα φέρνουν την ‘καινούργια αγάπη’, μη αφήνοντας έξω κανέναν, μεγάλο ή μικρό.  

Το σκότος δε θα ‘χει τόπο να κρυφτεί οδεύοντας προς την καταστροφή του, συμπεριλαμβάνοντας την απληστία και όλων των ειδών τους πολέμους. Οι νοήσεις θεραπεύονται, γνωστές και άγνωστες, καθώς αυτή η φρικαλέα και γελοία συμπεριφορά ξορκίζεται για πάντα.

Συνεπώς, προετοιμαστείτε γιατί ο Άγιος Βασίλης της αγάπης και των δώρων έρχεται φέτος ως απαστράπτουσα Πολιτεία της Αγάπης και του Φωτός.  Θα’ ναι χαρμόσυνοι καιροί! Ήσουνα όντως αγγελιοφόρος σημαντικών πληροφοριών. Το κίνητρο που σε έφερε σε τούτην την Πολιτεία του Φωτός, που’ ναι γεμάτη με την αγάπη του Δημιουργού και του αγαπητού αποθανόντος Δρ. Μπιλ, είναι η Αγάπη, κι αυτοί είναι που ξεκίνησαν την περιπέτεια αυτή επάνω στο μονοπάτι της γνώσης. Όλα ήταν και είναι καλά’.   

G: ‘Τι ωραία βόλτα ήταν αυτή.’

O: ‘Εννοείς με τα τρόλεϊ;’

G : ‘Έχουν πλάκα, αλλά μιλάω για όλες αυτές τις επισκέψεις που μου επιτρέψατε πρότερα’.

O: ‘Αγαπημένη Μας, δες όλη την κίνηση ενδιαφέροντος που κατέστη εφικτή, όπως τα μηνύματα που έχουν λάβει τόσοι πολλοί που είδαν ή που ένοιωσαν ότι κάτι έρχονταν, σα μια Φωτεινή Πολιτεία ή κάτι παρόμοιο;

Καθώς ρέουν τα συναισθήματα και ο κόσμος ανοίγεται για να τ’ αποδεχτεί, το έχουν όντως παραλάβει το μήνυμα μέσω της ίδιας τους της γνώσης ή του οράματός τους. Δεν οραματίζεσαι μια καλύτερη ζωή την οποία και χρειάζεσαι; Φυσικά! Έτσι γίνεται και με αυτή την πρώτη Πολιτεία του Φωτός, και θα έρθουν και άλλες πολιτείες σε διαφορετικά διαστήματα, όπως σας έχουνε πει.

Θα υπάρξουν δεκατρείς γύρω από τον πλανήτη που θα θεραπεύουν με φως, κι αυτό θα είναι το κύμα του μέλλοντος ξεκινώντας με την πρώτη Πολιτεία. Η τεχνολογία της θα διαδοθεί παντού στον κόσμο και θα κάνει τις μεθόδους θεραπείας ευκολότερες. Ακόμα και τώρα κάποιοι δουλεύουν επάνω σ’ αυτές στον πλανήτη σας, και οι παλιοί οδυνηροί τρόποι θα εξαφανιστούν.  Η έξαψη από τις άγιες Θεραπείες του Φωτός θα λάβουν τη θέση της … καταλαβαίνετε;’

G: ‘Ναι, έχω εκτεθεί σε τέτοιους φωτεινούς τρόπους θεραπείας’.

O: ‘Οπότε, η Πολιτεία του Φωτός θα εμφανιστεί στο φυσικό κόσμο. Για πρώτη φορά ποτέ … επάνω στον πλανήτη σας! Απολαύστε τις γιορτές σας γιατί είναι δώρο από τον Θεό και κανείς πια δε θα είναι ο ίδιος, αλλά καλύτερος. Εμείς, εδώ στην Πρεσβεία και εσείς, έχετε δει εκατοντάδες Φωτεινά Όντα από όλες τις μεριές του κοσμικού σύμπαντος που μαζί συναρμολόγησαν αυτό που θα βιώσετε, και όπως λέτε, Καλά Χριστούγεννα ή Ευτυχισμένες Γιορτές, γιατί όλοι είσαστε ένα στα μάτια του Θεού, και όντως, κάτι έρχεται στο προσκήνιο. Χαρείτε, είναι ο Θεός σε δράση!’

G: Έχω μείνει άναυδη τη στιγμή αυτή εκτός από το να πω σ’ ευχαριστώ Οοο-λον και σε όλους επίσης όσοι κάνετε πραγματικότητα το μεγαλύτερο θέαμα που θα δει ποτέ αυτή η γη. Τρέχουν δάκρυα χαράς από αυτήν την ευλογία της τιμής που μου δίνετε να έρχομαι εδώ για τόσα πολλά χρόνια.

Σας ευχαριστώ’.

Κάνω μια μεγάλη αγκαλιά στον Λα-Λουκ αποχαιρετώντας καθώς αυτός με οδηγεί έξω από το ήσυχο αυτό κτήριο. Όντως το θέαμα θα είναι τρομερό, να επιστρέψω δηλαδή εδώ από τον φυσικό κόσμο, με ζωντανές ακόμα τόσες πολλές μνήμες.

Είμαι πίσω στην πύλη και καθώς αποχαιρετώ της Πολιτείας τον Οδηγό μου, ξαναβρίσκομαι σπίτι αναμένοντας τι θα δω μετά … που δε θα’ ναι παρά ΑΓΑΠΗ!

Genii Townsend ( μετα-ηχητική οραματίστρια )

Αντίγραφα του ‘Κάτι Έρχεται’ (Somethings Coming), το βιβλίο που εξιστορεί την εγκαθίδρυση της Πολιτείας του Φωτός και υπογράφεται από την εκδότρια, Genii Townsend, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.sedonalightcenter.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου